תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חברים התקנתי את הדרייברים של הלוח אם , כרטיס קול מובנה , תחילה היה קול ועכשיו אין קול משום מה , בבדיקה של ההגדרות קול יש קול- לא במשחקים לא בסרטים ולא במוזיקה אין בכלל. האיקון של הרמקול מצד שמאל מסומן באדום, בדקתי את הפקדים של הווליום כולם למעלה. מערכת הפעלה: VISTA 64 תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש דרך לגרום ליוטורנט (או לכל תוכנה אחרת) לפעול, אבל שלא יהיה לכך תיעוד בsystem tray או בtoolbar. יש למישהו עצה? בין אם זה תוכנה חיצונית או דרך ביוטורנט עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אז אני לא מבין, יש גירסאות נפרדות ל CS4 32 ו 64ביט? או שזו אותה תוכנה שתיכולה לעבות על שתי הפלטפורמות יחדיו? דרך אגב אני צריך לויסטה 64ביט.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה (עדיף חינמית; לwinXP) שתשווה בין קובץ לעותק שצרבתי על DVD או אחרי העתקה של קובץ\תיקייה. ביט לביט. אני יודע שיש אופציה לעשות VERIFY בזמן הצריבה אבל אני מחפש יישום שעושה את ההשוואה אחרי כן. תודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows Vista. על המחשב התקנתי את תוכנת הפיירוול ZoneAlarm Pro בגרסה 8. מדי פעם כאשר התוכנה רוצה לעשות עדכון (לא שדרוג) היא תוקעת את האינטרנט ואיני יכול לגלוש עוד, ושום פעולה פרט לריסטרט לא עוזרת (כולל כיבוי התוכנה, הפעלתה מחדש או ניתוק וחיבור מחדש לרשת). אני משוכנע למדי שמקור הבעיה הוא בפיירוול כיוון שכאשר הוא לא היה מותקן לא נתקלתי בבעיה הזו, וגם בכל פעם שאני מוצא שהאינטרנט תקוע, אני מגלה שהזון אלארם מנסה לבצע עדכון. מדי פעם אני כן יכול לחזור לגלוש באינטרנט אחרי זמן מה, ולפעמים כל האינטרנט תקוע פרט למסנג'ר למשל שממשיך לעבוד כרגיל. אתמול קיבלתי מין הודעה מה ZA שבגלל משהו שקשור ל NetBIOS הוא חוסם לי את הרשת בפורט מסויים - "Blocked" (לא…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח ישום office (כמו word outlook וכו...) אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה ה- word עובד כרגיל (אחרי הודעת השגיאה) אבל ה- outlook מציג את ההודעה שאני מנסה לפתוח אימייל ואחר כך מפסיק להגיב או לא מציג את תוכן ההודעה ניסיתי את אפשרויות התיקון העצמי של office (גם אבחון בעיות וגם אפשרות תיקון) אך זה לא עזר למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה????? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשאול שאלה ברצינות מוחלטת. אני מבקש שרק מי שמכיר אימיול כזה שיענה. מי שרוצה לצחקק על השאלה שלי אני ממש ממש מבקש ממנו לא לכתוב כלום !!! השאלה שלי היא איזה מהאימיולים מאפשר להוריד קבצים מבלי שההורדה תרשם אצל הספק ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=151831
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן שוב, אני מעוניין להתקין CS4. כל זאת לטובת יותר זכרון ו opengl כרגע אני עובד עם ויסטה 64 עם 8 גיגה זכרון. כמובן ש CS3 מזהה רק 3255MB זכרון, ואחרי הצריכה של ויסטה וכו' נשאר לי עוד 2.5-3.0 גיגה פנויים שלא מנוצלים ע"י פוטושופ! שאלה ראשונה היא אם CS4 "רואה" יותר מ 3255MB של זכרון? דבר שני הוא openGL. למיטב הבנתי ישנה דרך לנצל את כח ה GPU לטובת תנועה חלקה בהרבה בתוך פוטושופ. תנועה של תמונות, חדות בכל רמות הזום וכו'. אני עובד עם apple cinema display 30 inch כרטיס מסך nVidia 8800 GTX 768Mb E6850 3.0Ghz Core 2 Duo כאשר ישנו מסך CRT נוסף שמחובר למערכת. כמו כן אני עובד עם הרבה פנורמות שמורכבות מ - 30 פריימים ויותר כך שקובץ הדפסה סופי שוקל בסביבות הגיגה. תנועה יותר חלקה יכולה לע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה מכם לגבי תקלה שזיהיתי דרך תוכנת ה-EVEREST, בלי שום קשר לתוכנה המחשב לאחר פירמוט והתקנת XP PRO כך שהכל נקי והמחשב פשוט נהיה איטי עד מאוד! דרך התוכנה מסתבר ש-CORE #1 מגיע בצורה קבועה ל100%-90 וה-CORE #2 נשאר נמוך ולרוב לא עובר את ה-10%. מדובר במעבד CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz מבחינת הזיכרון הכל תקין וכך גם ההרדיסק. יש למישהו עצה או המלצה? אשמח לתשובה ותודה! ג'וני.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ברשותי אסוס 901 חדש עם חלונות XP (חוקי מהמפעל). כל התוכנות על המחשב קנויות או חופשיות, אולם לעיתים המחשב נחשף לקבצים שמגיעים ממחשבים שעשויים להיות נגועים. הייתי רוצה להתקין תוכנת הגנה ולהריץ אותה מדי פעם כאמצעי מניעה. הבעיה - המעבד חלש יחסית (אטום 1.6 גה"ץ) ואני לא מעוניין בתוכנה שרצה כל הזמן ברקע אלא במשהו שאני מפעיל נקודתית מדי פעם. דיסק קשיח זערורי (4+8 ג"ב) אז צריך משהו רזה. רצוי תוכנה חופשית (או מסחרית בגרסה החינמית שלה). השוק מלא בתוכנות "חינמיות" שהן רוגלות בעצמן וחלק מאתרי ההמלצות נראים לי מפוקפקים בעליל אף הם, האם מישהו מכיר תוכנות מומלצות ובטוחות?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול שאלה קצת ככה... איך קוראים למכשיר - מסופון (כמו כספיט) http://www.caspit.com/index.asp באנגלית? אני צריך לקודד עבור המכשיר תוכנה לפרוייקט שאני עושה בתואר שלי. אני גם מחפש אימולטור לזה, אם אתם מכירים... תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאפטופ חדש סוני ויואו FZ348 שבא מותקן חדש עם ויסטה אבל דיי נמאס לי מזה. פניתי לחברה בצאת ושאלתי לגבי דרייברים ללאפ טוב הזשה והם אמרו לי שיש להם רק עבור ויסטה . עם אתקין XP , זה לא יעבוד טוב? הלאפי לא יידע לזהות את הדרייבים של הויסטה? מה קרה לכם במצבים דומים מניסיונכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לחסום פורטים שלא דרך תוכנה או הראוטר. אפרט, אם חוסמים דרך תוכנה אז ברגע עליית המחשב רואים שתוכנה רצה ברקע. לגבי הראוטר זה פחות או יותר אותו סיפור - ניתן לזהות בקלות שפורט חסום. האם יש עוד דרך לחסום פורטים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחבר את הפלאפון למחשב והוא כותב לי "חומרה לא זוהתה" כל פעם שאני מנסה.ולא קיבלתי דיסק התקנה או משהו. ואני מגיע עד לחלק שהוא פותח את "דיסק נשלף" ואז אני נכנס לתיקיית דיסק נשלף ואין בה כלום בכלל. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ההודעה המתקבלת: "חלק מהתכונות של Gmail לא נטענו. אם בעיה זו נמשכת, נסה לטעון מחדש את הדף, עם הגרסה הקודמת, או במצב HTML בסיסי. מידע נוסף." האם מדובר בבאג ? מה גורם לשגיאה הזאת ? Firefox 3.03 / WinXP-sp2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-