תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברים. מה עושים במקרה הנדון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידאו NV-GS25 (בהרחבה זה NV-GS25GC) ואני לא מצליח להוריד את הסרט למחשב דרך MINI USB. רציתי לשאול אם יש דרייבר או תוכנה שאפשר להוריד דרכם את הסרט למחשב. דרך אגב יש כניסת כבל DV ואין לי את זה ורציתי לשאול אם זה הכרחי..
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התוכנה לא מזהה את השירים, למרות שהןןינדוז מדיה פלייר מזהה בקלות את דיסק. יש איזשהם אתרי CDDB שאפשר להגדיר לתוכנה לחפש בהם? או איזשהו פתרון אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום נראה לי שפה אני צריך לשאול תשאלה הזו זה קצת מבלבל והבנתי שלא מעבירים פה עם השאלה לא במקום הנכון אז אני מצטער עם אני טועה פשוט זה או פה או בתוכנות נראה לי. אז ככה אני משתמש במצלמה הזו CIF usb camera של gpt כבר המון זמן 3 שנים והיא מצויינת ,הבעיה היא שהדרייבר שלה עדכני רק עד לוינדוס xp , וכרגע יש לי ויסטה בגרסה 64 x ואני הפכתי את האינטרנט פשוט לא מוצא דרייבר מתאים והמצלמה לא עובדת לי. העם יש דרך להפעיל אותה? העם יש דרייבר שמתאים ? עם למישהו יש פיתרון אני ישמח לקבל בהקדם האפשרי. או שאני כבר לא יכול להשתמש בה וצריך לקנות חדשה?(אני ממש לא רוצה לקנות חדשה זו מצלמה מספר 1). תודה מראה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד התקנה של Windows Live Messenger 8.0 אבל לקראת סוף ההורדה האנטי וירוס שלי (קספרסקי) אמר לי שיש בקובץ סוס טרויאני ולא נתן לי להוריד אותו. ניסיתי גם להוריד התקנה של Visual C# 2005 Express Edition ואותה הודעה על הסוס הטרויאני הופיעה לי גם לגבי זה. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי בעבר את tGo של מורפיקס אבל בסוף התחרטתי ומחקתי אותה מהוספה/הסרה של תוכניות. אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מסמן מילה ולוחץ על קליק ימני בשביל להעתיק לקליפבורד. איך לעזאזל אפשר להיפטר ממנה? מדובר בדפדפן אקספלורר 8 (מה לעשות, חייבים להשתמש בו בשביל אתרים מסויימים :'()
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. כאשר אני בתוך על outlook express 6 שלי ונשלח אלי אימל, אני לא יכול לראות אותו עד שאני לא לוחץ על הכפתור Send/Recv שכיביכול עושה refresh לתיבת הדואר ואז אני רק רואה שקיבלתי מכתב. השאלה שלי היא איך אני מגדיר ב outlook express 6 שאם מכתב ישלח אלי ואני בתוך ה outlook אז אני לא יצטרך ללחוץ על Send/Recv בכדי לראות שקיבלתי אותו, אלה המכתב ישר יופיע לי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אני מוסיף כפתור דרך ה- components איך אני שם לו לינק?? תודה מראש RISBO
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי את NIS 2005 ובזמן האחרון ניסיתי להכינס לקובץ WORD ולא יכולתי מכיוון שהייתה הודעה שיש בעיה עם תוכנת האנטי וירוס. רציתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שהתוכנה בכלל לא מופיעה בסמלים למטה. לניסיתי להפעיל אותה אבל כל הקישורים לא פעלו. נכנסתי לתקייה בPROGRAM FILES ושם לא היה את קובץ EXE של התוכנה. לכן רציתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש אבל כשאני נכנס להסרה של תוכניות התוכנה פותח "דו"ח לווינדוס" ואי אפשר למחוק אותה. מה עושים?? בעיה נוספת שייש לי ואני חושב שזה גם בגלל NIS היא שהאימיול לא מצליח בכלל להתחבר לשרתים... הוא מודיע שהתחברות של האנטרנט נפלה בעוד שאני יכול לגלוש חופשי
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
סרקתי על ידי האתר הזה http://www.windowsecurity.com/trojanscan/trojanscan.asp ולפני הסריקה הוא התקין לי איזושהי תוכנה\קבצים אך אני מסיר אותה\ם?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום.... אני משתמש ב-Google Chrome... ובימים האחרונים בכל פעם שאני למשל רושם משהו בגוגל, נכנס לאחד הדפים ואז חוזר לדף התוצאות, אז דף התוצאות לא קיים יותר ובמקומו מופיע לי דף הכניסה של גוגל....זה קרה לי עם עוד אתרי חיפוש.... לדוגמא: רשמתי "שולחן" בגוגל... נכנסתי לאחת התוצאות.... לאחר מכן לחצתי על "חזור" כדי לחזור לדף הגוגל עם תוצאות החיפוש של "שולחן"....ובמקומו מופיע לי דף הבית של גוגל ללא החיפוש... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים של 013 ברק במהירות של 1.5 מגה אבל בכל תוכנו ההורדה המהירות ממש איטית הכוונה ל 1-15 kb בדפדפן המהירות היא בסדר כלומר 190 kb אין לי שום ראוטר רק מודם של thomson פירוול יש לי אבל הפורטים של התוכנות פתוחים אפילו בבדיקה של התוכנה זה מראה שהפורטים פתוחים... איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תהיתי אם מישהו מפה יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה. אז ככה, יש אתר (www.hydepark.co.il) שעבד לי תקופה ארוכה ויום אחד פשוט הפסיק לתפקד. לא משנה אם אני מדפיס כתובת מדויקת בתוך האתר באקספלורר או לא יודע מה האתר לא עובד. אבל כאשר אני שם לינק באיי סי קיו לוחץ פעמיים על הלינק ונותן לזה לעלות ככה, זה עובד, אבל עדיין התמונות לא עולות (אלה אם הלינק זה לאחת התמונות שנמצאות בסרבר של האתר) מוזר או לא ? מישהו אולי יודע מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעבוד לי כרגיל ? בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך משהו די פשוט אני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק במשחקים, ואני צריך תוכנה שבעזרתה אפשר להעביר שירים, ולעלות ולהוריד ווליום בזמן המשחק מבלי למזער את המשחק. הקיצורים הרגילים של המדיה פלייר לא עובדים כמובן... יש פיתרון? תודה =)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה למייקרופט VISUAL STUDIO C#2008, התוכנה חינמית כך שאין בזה כל פריצה או משהו. אני חייב להפעיל אותה ואני פשוט לא מצליח להתחבר לווינדוס לייב שם
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-