עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבאתי עוד הרדיסק סתם להשואה מול ההרדיסק הנוכחי שלי איזה תוכנה תראה לי מי מהם יותר מהיר ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by BONO,

הכותרת מדברת

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

אני מקווה שהכל אצלי בסדר! אבל אתם תגידדו לי ... Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 10:24:35, on 24/01/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\System32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\isafe.exe C:\WINNT\system32\nvsvc32.exe C:\WINNT\system32\regsvc.exe C:\WINNT\system32\MSTask.exe C:\WINNT\system32\stisvc.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe C:\WINNT\system3…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  4. אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

איך אני מוריד את Media Player 9 ומחזיר את הגירסא הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by LIOR42,

מתי שאני פותח את המחשב הוא רושם לי שאין אפשרות לאתר אתהקובץ WMSNCS.EXE איך אני מסדר זאת אגב את הקובץ הזה מחק לי האנטי ווירוס

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר ב- DOK בנפח 1 ג"ב - SanDisk Cruzer Micro U3. לאחר שהוצא והוכנס לחריץ ה-USB מספר פעמים על ידי תינוק, ההתקן לא מראה יותר את המידע, שהיה בו, אלא רק נפח פנוי של 1 ג"ב. אודה מאד, לכל מי שיוכל להציע רעיון/שיטה/תוכנה להצלת הנתונים מן ה-DOK. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by morans,

שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by lee.,

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14 לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט, ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך 170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K . לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו. אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות). אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  11. חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)

12. Started by moshiko69,

אני מנסה להתקין icq 5, ההתקנה נתקעת בסוף ממש ואני מקבל את ההודעה: windows cannot access the specified device path or file. you may not have the appropriate permissisions access the item. מה עושים? יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by d1v,

טוב אז אני מנסה לראות הישרדות וזה טוען ולא עושה כלום. הלכתי ל ERROR CONSOLE וזה מה שיש שם. Warning: Expected declaration but found '.'. Skipped to next declaration. Source File: http://f.nanafiles.co.il/partner48/common/styles/cg.css?ver=41 Line: 993 בלפטופ זה עובד מכיוון שחסר שם איזה תוכנה וזה פותח לי דרך MEDIA PLAYER.. אם אין פפתרון לבעייה רציתי לדעת איך אני יכול לצפות דרך ה MEDIA PLAYER,בתודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה + מדיה פליר 11. אני רוצה להוסיף לרשימת השמעה שלי תחנות רדיו... וגם אני רוצה אם אפשר את הכתובות של התחנות רדיו... תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by uncommon,

הגיע סוף-סוף המחשב ומלבד ה-XP אני מעוניין שיהיו עליו מינימום תוכנות ורק אלה שחיוניות לניהול תקין של המחשב: חשבתי על ה- PerfectDisk Registry Mechanic SpeedFan Ad-aware / Spybot מה חסר? איזה אנטי-וירוס עדיף? (Norton / Mcaffee)

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  18. ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by visitor,

מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by ofer1928,

אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

פתאום קפץ לי חלום עם הודעה שמישהו אחר משתמש לי במספר.... ומאז התוכנה לא נותנת לי להכנס לUIN שלי :'( מה עושים? ולשחזר הוא לא נותן לי.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by ibobo,

אתמול בפעם הראשונה בחיי קיבלתי הודעת שגיאה כזאת (בכל מיני אתרי שאני רגיל להיכנס): "הגדרות האבטחה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי Activex בדף זה. כתוצאה מכך ייתכן שהדף לא יוצג כראוי." - מה לעזאזל רוצה ממני המחשב , ואיך אני אמור לתקן זאת? פפפללייזז עזרו לי.... :-[

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by edoson,

התוכנה לא מוכנה להמיג סרטים על כל המסך, היא מראה מסך שחור. כמו כן היא רושמת הודעת שגיאה בתחילת הפעלה OVERLAY FAILD לעומת זאת הRADLIGHT עובדת מצוין, מלבד בעייה אחת: היא לא משמיעה קול בסרטי XVID. (גם בBSPLAYER אותה בעיה). למה?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שבזמן גלישה באינטרנט אני מקבל הודעה מאנטי ווירוס של נורטון שיש לי סוס טרויאני בקובץ שנקרא INDEX.HTM ולמרות שאני מחקתי אותו כמעט 5000 פעם הוא ממשיך להופיע לי כל פעם מחדש בתוספת פרסומת לאתר אירוטי. מחקתי ספריית קבצים זמניים וקוקיס וכלום לא עזר. גם שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה על HTML PACKAGE . האם למישהו יש מושג איך מתגברים על הדבר המרגיז הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים