תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מציקה בiTunes, בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו על ידי לחיצה על X, הוא נתקע ואין מה לעשות, חייבים לסגור אותו דרך הProcesses manager, אותו הדבר קורה בכל פעם שאני מנתק את הiPod מהמחשב, הiTunes נתקע ואני חייב לעשות End Process. כבר ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, לא עזר. ממש מעצבן ובכלל כל התוכנה הזאת מעצבנת עם הכבדות הבלתי נסבלת שלה. מה עושים? iPod touch 2G Windows XP Pro SP3 iTunes 8.1
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בקיצור מדובר בתוכנה כמו NetMeeting ,פשוט התוכנה לא עובדת לי יותר (בגלל השימוש בPPP במודם ALCATEL . ואין לי תוכנה כדי אחרת , ניסיתי את C U C ME ו PalTalk ,אבל אני מעוניין בתוכנה משהו כמו NetMeeting , כלומר בלי כל האפשרויות של הGroups והחראטה הזה , ואיכות שם לא טובה . אני מחפש תוכנה שבעקרון כמו NetMeeting ושיהיה איכות יותר טובה . תודה לעוזרים . עדיף תוכנה בלי פרסומות ובלי Banners ושזה לא יהיה בממשק Web ...
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האייסיקיו שלי נתקע סגרתי אותו עם ctrl+alt+del. אחרי זה ניסיתי להכנס זה עושה לי error של בעיה טכנית (winxppro) ויוצא. היה לי את 2002b אז אמרתי אולי אני אתקין את 2003A וזה יעבוד. התקנתי וזה לא עזר עדיין אותה הבעיה, מה אני עושה? :-[
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
היה לי את הוירוס הזה שלא נותן לפתוח את האנטי וירוס וכל זה ומחקתי אותו עידכנתי וירוס עשיתי סריקה עוד פעם והכל טוב ויפה אבל האנטי וירוס עובד רק במצב בטוח! ניסיתי להתקין מחדש גם פנדה אנטי וירוס וגם נורטון... ושתיהם אותה בעיה... אני רק נכנס וזה יוצא לי... גם שאני נכנס לMSCONFIG זה יוצא אחרי כמה זמן.... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התוכנה Easy Picture2Icon 2.1 היא תוכנה פשוטה וקלה מאוד לעבודה ותפעול..ניתן ליצור דרכה איקוניים מכל תמונה שהיא תוך מספר שניות עד דקה... התוכנה מומלצת ביותר ... ניתן להוריד את התוכנה מהכתובת הבאה : http://www.download.com/Easy-Picture2Icon/3000-2192_4-10407633.html?part=dl-EasyPictu&subj=uo&tag=button&cdlpid=10407633
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי שתי מסמכים שסרקתי...וגזרתי מהם שתי תבלאות. אני רוצה לאחד את שתי התבלאות...(אחד מעל השני) ולשים את זה במסמך A4 ואז להדפיס. השאלה שלי היא,איך אני מאחד...ניסיתי לגרור כל טבלה בנפרד...אבל זה פשוט יוצר לי אותה ממש בגדול במסמך ה A4 (שהוא ריק..) ואני לא מצליח להקטין אותה במסמך הזה... איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על ווינדוס 7 64 ביט ואני רוצה להתקין וירטואלי XP 64 ביט וברגע שאני מנסה להתקין הVPC,VMWARE WORKSTION אומר לי שהמעבד לא תומך איך זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כשאני צופה באחד מהסרטים שיש לי על המחשב יש תקיעות כול שנייה איך אני פותר את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת... שניהם כוללים הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו') עכשיו המחשב השני הוא מריץ רוב הזמן EMULE אני כל הזמן משנה את המהירות של השליחה מקסימלית וקבלה מקסימלית וזה מצריך ממני הפעלה של המסך שלו מחדש ולהגיע אליו פיזית שזה עוד יותר קשה... :-) עכשיו ניסיתי עם התוכנה NET MEETING ועשיתי שליטה מרחוק על המחשב השני ודרך הראשי אני משנה הכל ומה שבא לי. יפה מאוד! הבעיה שצריך לאשר את הבקשה במחשב השני ואז יוצא לי שגם ככה אני מגיע אליו פיזית וצריך להדליק את המסך. אני צריך תוכנה קלה יחסית שתרוץ ברקע כל הזמן ותאשר שליטה מרחוק אוטומטית... כי אם אני עושה אצלי במחשב הראשי ריסט אז הוא מנתק את החיבור... ואז צריך להתחבר שוב פעם! יש רעיונות? תודה מראש!!! יניב
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה במציאת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC MX-6 1.3 MEGA PIXELS לא מצליח למצוא דרייבר בגוגל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה הכי מהירה שיש לאיחוד קטעי וידאו ,אם מישהו יוכל לתת לי קישור או שם לפחות אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך אני עושה אנאינסטול לתוכנת קומון ניים (COMMONNAME?) מW2K
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זה כנראה אמור להיות הדבר הבא התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים (כן זה בתשלום) אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים) למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים. וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה. וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה. אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון ש…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקנתי Registry Mechanic 7.0 וכשאני מנסה להפעיל הוא כותב לי unicode systems currntley not supported מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מדי פעם אני מרוקן עוגיות כחלק מתחזוקת המחשב הרגילה עכשיו אחרי כל פעם צריך להיכנס שוב לכל אתר וכו'. יש דרך שלחיצה על מחק עוגיות לא תמחוק עוגיות מסוימות שאני רוצה לשמור באופן קבוע?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התוכנה פועלת לבד ללא התקנה, לכן הפעלתי את התוכנה כפי שהיא במקור אך ללא הועיל. מה שמוביל אותי למסקנה שזה אולי חיצוני ולא קשור לתוכנה. על פי בדיקה באתר של Java, ברשותי הגרסה האחרונה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך אני מתרגם שוב עמוד אינטרנט שלם בגוגל כרום? היה לי את האופציה הזאת בהתחלה,אבל ביקשתי שלא ישאל אותי את זה יותר. איך עכשיו אני חוזר לאופציה הזאת שוב? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-