עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם יש לי בעיה מאוד מעצבנת ואני חושב שזה קשור לנורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2011 שלי כשאני מנסה להוריד קבצים הוא לא נותן לי להוריד לבד הוא מעלה לי אשף של נורטון למטה בדף ניסיתי לחפש בהגדרות של האנטי וירוס ואני לא מוצא פתרון הנה תמונה תסתכלו למטה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tzviran,

אני צריך להשיג תוכנה למחיקת קבצים מיותרים מווינדוס (קבצים של תוכנות שמחקתי כבר וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה winrar והורדתי קבצים שאני צריך לפתוח בעזרת התוכנה,אבל הסמל של הקבצים מופיע לי כריבוע לבן והסמל של הwinrar בתוכו ושאני עושה עכבר ימני אין אפשרות לחלץ,מה יכולה להיות הבעיה ? ודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק החמישי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כ 4.5 שעות, עוסק בדיגום מבוסס פוליגונים, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, ביניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד

7. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by eli33,

ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bingo,

שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני לא מוצא את זה הכל פה שונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by alice in chains,

היי יש לי כמה קבצי AVI ואני רוצה לצרוב את כל הקבצים בדיסק DVD ,לאיזה פורמט כדי להמיר אותם כך שDVD יוכל לקרוא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לחבר שלי תוכנה "חשבשבת" איך אני מפעיל אותה בויסטה.

13. Started by אישי555,

יש לי כונן עם ווינדווס7 אבל אני לא יכול לשמוע בו כלום. העברתי את קובץ ההתקנה של NVIDIA, אבל ההתקנה נכשלה והבנתי שזה בגלל שהקובץ שהעברתי היה מותאם ל-XP ולכן אין התאמה. נכנסתי לאתר ורציתי להוריד אבל לא ידעתי מה לבחור ב- Product Series. אודה אם תעזרו לי לבחור את מה שמתאים לי. שאלה נוספת: האם זה הדרייבר היחיד שצריך להתקין במ"ה חדשה? האם יש גם דרייבר של הלוח אם או שמה שדיברתי כאן זה בעצם הדרייבר של לוח האם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

15. Started by aranz,

שלום, אני זוכר שפעם הייתה אופציה של לשמור דפים במחשב ככה שאני יכול לראות אותם גם כשאני לא מחובר לרשת... אני יכול פחות לשמור את הדף אבל פעם הייתה אופיצה של לשמור את הדפים במצב של כמה לינקים בתוך הדף... כלומר עד 3 לינקים לעומק... אני לא מוצא את האופציה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by adigolds,

ברשותי מצלמה מסוג Dlink dsc-350 שרכשתי בחו"ל. כאשר אני מחבר אותה למחשב (חיבור USB) ומפעיל את Netmeeting, אני רואה וידיאו במקום המתאים, אולם למרבה ההפתעה רק כאשר אני מזיז סתם את העכבר, המצלמה מרעננת את הוידיאו שלה, כאשר אני לא מזיז את העכבר קצב הריענון הוא אחת ל-45 שניות בממוצע ולפעמים בכלל לא. התקנתי שוב Windows XP ולא עזר. במחשב אחר המצלמה פעלה בסדר גמור, וכניראה הבעיה במחשב שלי. למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by א אוהל,

היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TomerPerez,

ערכתי סרטון בתוכנה sony vegas pro 11,באתי להעלות את הסרטון ליוטיוב אבל הוא רושם שאני צריך להמיר קודם את הסרטון לקובץ mp4. ניסיתי להמיר את הקובץ בתוכנה format factory אבל הוא לא מזהה אותו כקובץ ווידאו וכשאני מסמן "all files" ומסמן אותו ומתחיל להמיר אותו הוא שולח לי הודעת error. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים

21. אם תוכלו אני אשמח לקישור לאתר בו אפשר להוריד גירסה טובה חדשה והכי חשוב מהירה של Emule תודה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by artyom,

כל פעם שאני מנסה לראות סרטון ביוטיוב, הוא לא נותן לי. מופיע "an error has occurred, please try again later" וכלום ניסיתי להתקין פלאש מחדש, FIREFOX מחדש, ג'אווה... כלום לא עזר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים