תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי הורדתי את Hiren's BootCD 9.7 עם KEYBOARD PATCH עם עברית. השאלה שלי היא מה הKEYBOARD PATCH עושה בעצם ? מוסיף תמיכה בעברית או שמחליף לי את האנגלית בעברית? והאם זה שימושי בכלל או שעדיף לצרוב אותו רגיל בלי הPATCH? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח ATTACHMENTS והם מאופרים (בצבע אפור) כלומר לא אקטיבים נדמה לי שזה איזה בעיה של הגדרה אם יש לכם מושג איך לסדר את זה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תירשמו ב- http://www.lynda.com/podcast/92 לחשבון טריאל ליום אחד. כל המדריכים/סרטונים פתוחים ליום שלם! *אהם*למישישפיירפוקסאפשרלהורידאתהסרטוניםעםתוסףמתאים*אהם*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321785,00.html חבל שכרגע לא בעיברית... כמובן שגם את זה מיקרוסופט חסמה כמעט לכל המשתמשים כשהיא שילבה בו את WGA(מזל שלי זה לא הכי משנה)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האייסיקיו שלי נתקע סגרתי אותו עם ctrl+alt+del. אחרי זה ניסיתי להכנס זה עושה לי error של בעיה טכנית (winxppro) ויוצא. היה לי את 2002b אז אמרתי אולי אני אתקין את 2003A וזה יעבוד. התקנתי וזה לא עזר עדיין אותה הבעיה, מה אני עושה? :-[
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום האם יש הבדל מהותי בין גרסאות 2004 ל 2009 מצאתי חברה באינטרנט שמוכנה למכור לי ספר לימוד על התוכנה אבל יש לה רק של גרסת 2004. שווה לרכוש ספר של גרסה ישנה יותר??.ההבדלים מהותיים כל כך??? אני מאד רוצה ללמוד את התוכנה ולא מצאתי שום ספר על הגרסא העכשווית.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ word שכבר יש לי לקובץ pdf שיוכל להיקרא על ידי כל מחשב עם acrobar reader. התוכנה לא חייבת לתרגם קבצים רבים אלא רק קובץ אחד באופן חד פעמי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 ואני רוצה להקליט ממנו. רק עם המדיה סנטר של הויסטה הצלחתי להקליט כמו שצריך. אבל מכיוון שאין לי יותר ויסטה אין לי איך להקליט. ניסיתי את התוכנות הבאות: windvr 3 intervideo home theater segatv ואפילו עם התוכנה של הכרטיס זה עושה לי שגיאה כזאת. אפשר עזרה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה הכי מהירה שיש לאיחוד קטעי וידאו ,אם מישהו יוכל לתת לי קישור או שם לפחות אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה ידידותית להמרת וידיאו אני צריך להמיר מmkv ל avi תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שאני לא בטוח שמיועדת לפורום הזה אבל אחרי הכול החומת אש של NVIDIA היא ברמת הצ'יפסט יש לי שתי אפשרויות לחומת אש במחשב החדש שלי.: 1. NVIDIA FIREWALL 2. חומת האש של נורטון כחלק מ-NIS מה עדיף.....? איך בכלל עובדת חומת האש של NVIDIA? יש לה עידכונים? אני אומר מראש, אין לי עיניין בחומת אש אחרת חוץ מהשתיים הללו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-