תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם התקנתי Windows Internet Explorer 7 ויש לי בעיה שבאתרים מסויימים כאשר אני לוחץ על איזה שהוא קישורהקישור נפתח בחלון נפרד ולא באותו חלון (כלומר באותו TAB) שיניתי את ההגדרות שיפתח ב באותו חלון אבל בTAB אחר אבל זה לא אמור להיות ככה. בWindows Internet Explorer הקודם כאשר הייתי לוחץ על הקישור הוא היה פותח את הקישור באותו חלון (באותו מקום) מה שלא קורה בWindows Internet Explorer 7 הוא נותן הודעת שגיאה ולא מצליח לפתוח את הקישור בכלל!! מה עושים?!? זה קורה רק במכמה מקומות ספציפים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן C אני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם... הכוננים שמופיעים לי הם: B(אין לי כונן כזה בכלל...) A(יש לי אותו...דיסקטים...) E(הכונן דיסקים שלי....) אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
CDP ו-LLDP הם פרוטוקולים שמאפשרים לגלות פרטים על נתבים או מתגים סמוכים. כלומר, מהמהחשב שלי ניתן לגלות מה הכתובת, פורט ושם הציוד אליו אני מחובר. אני מחפש קליינט חינמי של CDP ו-LLDP עבור windows. חיפשתי ב-sourceforge, גוגל ו-fileforum ולא מצאתי. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה דברים שאני רוצה לדעת נורא פשוטים, איזה גודל רצוי להכין חתימה?.. ורציתי לדעת איך אני יכול לשנות רזולוציה של תמונה אבל שתישאר באותה האיכות, נגיד הורדתי תמונה ברזולוציה 800X600 אבל כשאני מקטין את גודל התמונה האיכות שלה יורדת... תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה "קניתי" כמה סרטים והקול לא מסונכרן עם התמונה. כנראה שבעיה במקודד אבל אין לי מושג איזה אחד אני צריך להתקין . מה שיש לי עכשיו זה ככה : XVID DIVX AC3 filter בגרסאות החדשות. מקווה שתעזרו לי , תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
באווטלוק 2003, כל מי ששלחתי לו מייל בעבר, מופיע ב"השלמה אוטומטית" כשאני מוסיף נמענים למכתב חדש אבל ספר הכתובות ריק (מלבד 2-3 שמות שהכנסתי לשם ידנית) השאלה היא, איפה נשמרת הרשימה הזו, של מיילים שיש להם השלמה אוטומטית (נניח רג'יסטרי ?) ואיך אני יכול לדחוף את כולם לספר הכתובות שלי, לצורך גיבוי ? למישהו יש מושג ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כל אתר שאני פותח נפתח לי האתר הנ"ל : C:\searchpage.html איך אני מבטל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת, יש לי בעייה כאשר אני משתמש בכמה ישומים במקביל (חילוץ קבצים, העתקות, צריבות וכו') המחשב שלי נהיה איטי ולוקח לו זמן למקביל. הקטע הוא שכשאני פותח את מנהל המשימות אז אני רואה עומס נורמלי (ניצול מעבד- 18%, זיכרון- 1.2GB), ולפי מה שהראה לי הוא אמור להתמודד עם זה בכבוד אלא אם אני מפספס משהו והייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את התופעה הזו. (המפרט שלי בחתימה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב Firefox 2 וכל שעה-שעתיים הדפדפן נסגר, מופיעה תוכנה בשם Mozila Quality Freedback Agent ושולחת משהו לאנשיהו. זה מאוד מעצבן, איך נפתרים מזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-