עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום שאני פותח את הIE זה פותח לי את הדפדפן בחלון קטן איך אני עושה שזה יפתח קבוע על חלון גדול? תודה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. כשאני עושה קליק ימני על הדף איפה שיש את כל הקישורים ופותח את ה-DownThemAll אני מסמן למטה בפילטר V ליד ARCHIVE ו-RAR אז הוא לא מראה לי את הקישורים של RAPIDSHARE (למרות שכולם בסוף RAR)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by omer0777,

אני הורדתי icq 6 והוא פשוט שאני נכנס למשתמש לשלוח הודעה זה נתקה ואחרי זה צריך לעשות cntrl alt delete אני ישמח עם תעזרו

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by IG,

מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by carbon1,

מישהו יכול לתת לי פה הורדה לאנטי וירוס חינמי טוב וחזק שיגן לי על המחשב בבקשה אבל שתהיה כל הזמן במחשב ולא לניסיון בבקשה תעזרו חוץ מ-AVG תודה.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by talsa,

יש לי נייד של LG X110 התקנתי עליו WIN 7 שלא מזהה לי את המודם המובנה של אירקסון שקיים עליו מישהו אולי נתקל בבעיה ? יודע איפה ניתן להוריד דריבר?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. Started by erap129,

שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MATTAN,

היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ran1809,

אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן

13. Started by daniel1saida,

<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Chura,

היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

זה המצב: יש מחשב (מערכת הפעלה אקס פי). הכונן הקשיח מפוצל: חצי ל-NTFS וחצי ל-FAT32. אני רוצה לפרמט את כונן C (על ידי אתחול המחשב באמצעות דיסקט הפעלה של 98). כאשר אני עושה את זה, אני רואה שני כוננים: C (שהוא בעצם כל מה שהיה ב-D), ו-D (שזה קבצי מערכת). את כונן C (שהוא NTFS) אני לא רואה. ניסיתי להמיר אותו (את C) ל-FAT32 (באמצעות התוכנה PARTITION MAGIC), ועדיין אני לא רואה את הכונן באתחול עם הדיסקט. מה אני מפספס כאן???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by Psycomicro,

התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iyehuda,

יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.