עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by binyamins,

אני מקבל דרכו מיילים מחמישה כתובות שונות יש לי 30 מיילים ואני לא יודע ממי זה מגיע יש דרך שלכל כתובת יופיע inbox, outbox, וכו' ? לא אחד לכל המיילים ... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. מישהו מכירתוכנה המקליטה, עם מצלמת רשת רגילנ וגם קול.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by saarxee,

יש לי כרגע גוגל כרום, במידה ואתקין גם פיירפוקס- יכול להיווצר התנגשות בין 2 הדפדפנים ולגרום לבעיות במערכת? והאם הפיירפוקס צורך פחות זיכרון משמעותית מהכרום? איזה דפדפן תעדיפו ולמה?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  5. הרישיון המקורי שהיה לי של ACDSEE פג תוקף, וכעת אני מחפש תוכנה חדשה שתעזור לי בדברים די פושטיים - CROP ו RESIZE. לא יותר מזה. חשוב, שתעלה מהר. יש לכם המלצות? בבקשה לא IFRANVIEW.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by nim901,

היום שמתי לב שפרצו לי למחשב יש לי כמה קבצים מוזרים כמו 1.bat שבפנים יש משהו כזה open xx.xx.xx.xx 28630 user Ax Ax get Winserv.exe quit ויש מלא קבצים של FTP יענו שפתחו לי FTP על המחשב וניסיתי למחוק אבל הם חזרו. שאלה 2 והיא בעצם הכי חשובה - האיפי המצונזר למעלה, הוא ישראלי, של ברק, אני מעוניין לדווח להם על זה, לאן לפנות?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  7. כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by torangadojo,

האם ישנה אפשרות כזאת ? ואם כן , כיצד עושים זאת . תודה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  9. יש בירשותי דיסק התקנה של XP מקורי, אני רוצה לגבות אותו באיזו אופן אני צורב אותו?

10. אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by itaysk,

אני שם סרט DVD בכונן מנגן אותו הכל טוב. אם אני משתמש ב TVOUT כדי לראות בטלויזיה לא רואים כלום...כנראה בגלל ההגנה מהעתקות לא? יש פתרון לזה?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by yoss,

בן 18 מארה"ב פתח בפרוייקט כי מומחה כלשהו אמר שזה בלתי אפשרי. http://www.maximumpc.com/features/feature_2002-09-24.html

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by iakovl,

חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  15. שלום , פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את המועדפים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שתוכל לשחזר לי אותם?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה דרך מחשב אחר אחר, חינמית או לא זה ממש לא משנה אבל חשוב שתהיה לא מסובכת ושאנטי וירוס לא יזהה אותה כוירוס... עד לא מזמן הייתי משתמש בשליטה מרחוק של ווינדווס אבל אני משום מה לא מצליח לעבוד איתה בכלל תודה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  17. יש לכם איזשהי תוכנה כזאת? ואני לא מדבר על crack אם יש משהו אחר שתוכלו להציג ולהביא לי אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  18. התוכנה Easy Picture2Icon 2.1 היא תוכנה פשוטה וקלה מאוד לעבודה ותפעול..ניתן ליצור דרכה איקוניים מכל תמונה שהיא תוך מספר שניות עד דקה... התוכנה מומלצת ביותר ... ניתן להוריד את התוכנה מהכתובת הבאה : http://www.download.com/Easy-Picture2Icon/3000-2192_4-10407633.html?part=dl-EasyPictu&subj=uo&tag=button&cdlpid=10407633

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by alexg1,

בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

אהלן, יש לי WIN XP PRO, כשהתקנתי אותו לפני כמה חודשים (אגב, הוא חוקי לחלוטין) , אז הורדתי את כל מה שלא הייתי צריך, והצלחתי לפי הוראות, להוריד גם את ה מסנג'ר שבא איתו (היו שניים, אחד WINDOWS ואחד MSN, אין לי מושג למה, ומה ההבדל) הפכתי את ה XP שלי שייראה הכי רחוק מ XP שאפשר - הוא נראה כמו WIN98, והתקנתי MSN מסנג'ר 5.0 , אחרי שהבנתי שיש לי חברים שמשתמשים בזה. יש כמה פיצ'רים שלא הצלחתי להשתמש בהם, כמו הלוח ציור או שיתוף יישומים, אז רציתי להתקין מחדש את המסנג'ר בדרך גיליתי באתר עדכון של מיקרוסופט שחסרים לי בערך 32 מגה של עדכוני אבטחה ופאצ'ים שונים, שאני מתכנן להוריד כשיהיה לי זמן (אני על מודם 56K..) בכל מקרה, התקנתי את MSN EXPLORER מתוך הדיסק של XP, כדי שהוא בתורו, יתקין לי את…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  21. יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by kinduv,

שלום! כשאני עושה כיבוי למחשב מופיע לי כמו סיים משימה על המילים ...dde server ואני חייב לעשות סיים משימה בשביל שהתכבה לי! מישהו יודע מזה? זה יכול להיות ריגול? איך מסדרים את זה??? יש עוד בעיה שלא נראה לי קשורה, שהדפדפן נתקע ואני חייב לעשות לו סייםפ משימה ואז הוא נפתח נורמלי עד ש... יש לי Internet Explorer 7 בעברית אשמח אם תעזרו לי :yelclap:

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by alons126,

כל פעם שאני גולש אז קופצים לי פרסומות וחלונות קופצים וכל שבוע שבועיים הוא מוחק את ההיסטורים של האתרים שהתחברתי אליהם כמו FACEBOOK, GMAIL, או פורומים שהתחברתי אליהם למורות שהו מוגד בהגדרות שלא לעשות את זה וזה קורה רק בפיירפוקס!! מה לעשות אני כבר מיואש!?!?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  24. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

החל משלשום אני מקבל את ההודעה הבאה עם כל הפעלה של התוכנה... למישהו נוסף אולי זה גם קורה?! :-\

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת

• 1 תגובה
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.