עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by felixb,

שלום, מדובר על P4 שעליו מ"ה WIN XP. מדפסת HP. מידי פעם כאשר אני שולח הדפסה למדפסת, אני שם לב (בהסתכלות ב WIN על מצב ההדפסה) אם למשל ההדפסה כולה היא 400kb המדפסת נעצרת בהעברת ה Spool למשל על 300kb ולא מתקדמת הלאה. לאחר כמה דקות מופיעה ההודעה the document faild to print. חשוב לציין שהמדפסת בכלל עוד לא נכנסה לפעולה, כלומר החומר לא מצליח לעבור אליה בשלמותו. למה זה יכול לקרות?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. אני לא מצליח לקבל ולשלוח קבצים למישהו מסויים באיי סיי קיו איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by gforce,

הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by slimshady21,

שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. כל פעם שמנסים לשלוח מייל מתוכנת אופיס כגון אקסל או word נפתח ממשק של אוטלוק אקספרס במקום אופיס אוטלוק. עד לא מזמן זה היה בסדר. ממשק בחירת תוכנות בררת מחדל אפשר לבחור רק אוטלוק אקספרס. יש windows xp pro ואופיס 2003 בתצורת exchange למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. עד לפני בערך חודש הכל היה בסדר מאז, כל פעם שאני שולח פגישה או ששולחים לי פגישה באאוטלוק 2003 אני מקבל הודעה מוזרה, הנה חלק מתוכן ההודעה: Subject: =?utf-8?B?15TXpNeS15nXqdeUINep15zXmSDXotedIENvbXB1dGVycyBNYW96IEhhaQ==?= =?utf-8?B?bSBbY29tcHV0ZXJzQG1hb3oub3JnLmlsXQ==?= Date: Sun, 14 Jun 2009 09:56:51 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/calendar; method="REQUEST"; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.5510 Thread-Index: AcnsvUspXTHnTcj2S42Zf3+Ct9bMzA== X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook 11.0 MIMEDIR//EN VERSION:2.0 METHOD:REQUEST BEG…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by gshhar,

כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by computer_freak,

כשאני צורב עם נרו 6 שם הדיסק שאני יכול להכניס הוא מקסימום 11 תווים ויש סרטים ששמם יותר ארוך ובגלל זה שינתי ל iso 2 שאפשר בעזרתו עד 32 תווים אבל הבעיה שהכונן בכלל לא מזהה את שם הדיסק אפשר להכניס רק באנגלית בלי רווחים אז מה אפשר לעשות כדי להכניס שם ארוך בלי בעיות???

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by aviran_n,

כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moshen1169,

מתי שאני שומע בווינמפ או אפילו רואה סירטון ביו טיוב אז כל כמה שניות הקול מתארך מזהו כזה feellllllllllllllllllllllll? מה יכולה ליהות הבעיה ואין לי וירוסים?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by manz11,

שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  13. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by itaic,

שלום לכולם יש לי רמקולים logitech x-530 ב WINAMP אני שומע רק את הקדמי שמאלי והאחורי שמאלי בתוכנות אחרות כמו מדיה פלייר ו VLC, שומעים את כולם הכרטיס קול מוגדר טוב ומוגדר כ 5.1 מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. אני קניתי רמקוליים חדשיים 5.1 של logitech עכשיו כשאני רוצה לשמוע מוסיקה בitunes הוא לא משתמש בכל הרמקוליים אלא רק ב 2 הקדמיים ובתוכנה windows media player 9 משום מה הןא משתמש בכל הרמקוליים למה זה ואיך אפשר לעשות את זה שכל הרמקוליים יעבדו ב itunes נ.ב עד עכשיו ה itunes כן השתמש בכל הרמקוליים עד שאח שלי מגע במחשב והשתמש ב media player שאני אף פעם לא משתמש בה תוכנה מסריחה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  16. יש לי בעיה בהשמעת מוזיקה במחשב בהתחלה חשבתי שזה שאין לי דריבריים אבל שאני הולך ללוח-אם אני מגלה שיש לי דריבריים משום מה אין לי את הרשמקול הזה שאני יכול לעלות ולהוריד VOLUME וכבר אין לי מושג במה להתחיל משהו בבקשה יכול למצוא איך לעזור לי מישהו???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by raul987,

אני לא שומע תסאונד הזה..במשחקים ובאינטרנט מה עושים?? (נ.ב שאני לוחץ בווליום כונטרול..אין לי אפשרוות להוסיף מידי..)

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by asafasaf,

זה התחיל בימים האחרונים, אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו.. זה כותב מבצע אגירה ואז כותב שזה מוכן אבל זהו.. אני לוחץ פליי ולא קורה כלום ניסיתי להתקין מחדש כל מיני פלאש פלייר וכאלה אבל עדיין לא עובד.. למישהו יש רעיון? אם זה לא מתאים לפורום הזה אני מצטער לא ידעתי מה הכי מתאים, תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jacobgan,

שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. שלום. יש לי בעיה עם אנשי הקשר של Google CONTACTS שאני מכניס במחשב האישי באנשי קשר של גוגל פרטים על איש קשר מסויים אז אני מכניס גם שם חברה ותפקיד של האיש קשר אחרי שאני שומר את איש הקשר, למחרת אני פותח את האיש קשר וכל הנתונים של שם חברה ותפקיד לא קיימים. מחוקים. זה קורה רנדומלית באנשי קשר מסויימים, חלק אנשים הוא שומר את המידע וחלק לא. אני כותב את שם החברה והתפקיד בעברית (זה קשור אולי?). מה הבעיה שלו שהוא יום אחרי מוחק את הנתונים? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by yonatanph,

אני רוצה להראות למישהו שאין לו מחשב את הסרטון הזה http://www.minimed.com/swf/insulinpumps/reservoir/IR0101.swf. חשבתי לקחת את הנייד שלי אליו, ולהראות לו את הסרטון עליו. הבעיה שאין שם גם גישה לרשת אלחוטית. ניסיתי להעתיק את הסרטון למחשב באמצאות פלאג אין אבל אני מקבל רק את המסך הראשוני ולא את כל 31 הדפים של הסרטון. מישהו יודע איך אני יכול לשמור את כל הסרטון לנייד שלי כך שיהיה אפשר להריץ אותו מהנייד? (אם מישהו הצליח אני אשמח אם הוא יסביר לי באיזה דפדפן/פלאג אין/תוכנה הוא השתמש)

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. בפיירפוקס ובאקספלורר, עם אנטי וירוס ופיירוול או בלי, כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ לוקח לפעמים עד עשרים דקות לחלון שמירת הקובץ להיפתח(בתלות בגודל הקובץ), וכאשר אני מנגן סרטים הסרט נטען במלואו לאחר עד עשרים דקות ורק אז מתנגן. נראה שמשום מה השמירה של הקובץ או הסרט נעשים ברקע, ורק לאחר טעינתם המלאה אני מקבל אופציה לפתוח או לשמור אותם. אני די חסר אונים בעניין, לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אשמח לקבל כיוון אפשרי לפתרון. תוכנה- ווינדוס XP SP2, אקספלורר 7 ופיירפוקס 2.0.0.6 תודה...

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  23. שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. צהריים טובים, אני לא בטוחה אם ההודעה קשורה בהכרח לפורום הזה אך אנסה בכל מקרה.. העברתי את המחשב קומה, ומאז ההעברה אין סאונד באתרי וידאו קליפים למשל כמו יוטיוב או פליקס, בכל שאר האפליקציות הסאונד קיים ונשמע - גם בקבצי מחשב וגם במשחקי רשת לדוגמא. ניסיתי להכנס לאתרים דרך דפדפנים שונים ולעדכן את הפלאש ללא הועיל. יש רעיונות יצירתיים או שאין מנוס מפירמוט?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.