עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח אם מישהו יעזור לי במציאת דרייבר למקשי מגע במקלדת של HP DV6950EJ לווינדוס 7 אתן קישור לדרייבר שתואם לווינדוס ויסטה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-56605-1&lc=en&dlc=en&cc=jm&product=3773679&os=2093〈=en אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סורי.. בתודה לירן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. החלטתי לשלב שני דברים גדולים שאני ממש אוהב, אחד זה הסרט "מרדף אחר האושר" והדבר השני זה השיר של הלהקה "The Fray" והשיר: : How to Save a Life". ** סליחה על הפורמט הגרוע, המווי מייקר עשה לי טיפה בעיות. לינק: http://www.youtube.com/watch?v=129VZNn6UIQ

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני שמח לבשר ששוחררה גירסה 1.1.5 של תוכנת הדואר האלקטרונית החינמית בעברית הגירסה החדשה כוללת: ^ מיון דו כיווני של רשימת המכתבים במסך הראשי + אפשרות לפתוח מכתב HTML בחלון מלא + אפשרות לכיבוי התוכנה באופן אוטומטי, לאחר סיום שליחת המכתבים ^ אפשרות להקטין את התוכנה כאשר מפעילים את תכונת ה SMS/ICQ * טיפול טוב יותר במכתבים שמצורפים כנספחים * הדפסת מכתבים שמורים העלתה הודעת שגיאה * בקבלת מכתב, הכתובית על מד ההתקדמות לא הראתה ערך נכון + העברת מכתבים בין שרתי דואר ^ מחיקת מכתבים נעשית בפרוסס נפרד ^ בדיקת שרתי דואר נעשית בפרוסס נפרד אשמח לשמוע רעיונות נוספים לתוכנה או על בעיות שנתקלתם בהם על מנת שאוכל לשפר את התוכנה זיכרו שהיא חינמית קלילה ואינה דורשת התקנה emailaya.2ya.c…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BURTON,

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe תתחדשו ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום לכם... יש לי כמה כרטיסי טלוויזיה שקולטים שידורים של DVB-T דיגיטלים בעזרת אנטנה קטנה הכרטיסים מגיעים עם תוכנה שסורקת את התדרים והערוצים הקלטה וכל שאר הדברים אבל אף אחת מהתוכנות לא טובה, למעשה אחת מהן בכלל לא מוצאת את התדרים והערוצים הישראלים. השניה עובדת אך ורק אם אותו כרטיס ספציפי. מה שמשאיר אותי עם תוכנה אחת (Presto! PVR של כרטיס מחברת gigabyte) שעובדת עם כל כרטיס, אבל יש לה בעיה גדולה הבעיה היא שאחרי מספר שניות של צפייה בעזרת התוכנה יש דיליי ורואים את מה שקורה שניה באיחור וזה הורס את החווית הצפייה אז אני מחפש תוכנה טובה ורצוי גם חינמית שעובדת עם כל כרטיס שיש לה את כל האופציות כמו הקלטה סריקה של תדרים ותכנות וכו' בשביל הכרטיס שקניתי שעכשיו לא עושים שימוש בגלל מחסור …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by slavazh,

שלום לכולם השאלה בעיקרון בכותרת. קצת על למה אני צריך את התוכנה: השימוש העיקרי 99.999999% יהיה על עריכת צילומים. רצוי שיהיה גמישות של פלאגינים ותמיכה ב RAW . HDR גם בא בחשבון. אני מצלם בעיקר נוף ופורטרתים. אם חסר איזשהו פרט כדי להמליץ תשאלו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לשליטה מרחוק,וגם תגידו אם אני נכנס למישהו למחשב ואני מחבר דיסק און קיי למחשב שלי איך יכול לעשות שאני יוכל להעביר קבצים מהמחשב שאני נמצא בתוכו למחשב שלי או לדיסק און קיי? תודה לעוזרים

8. יש לי נגיד 20 קבצים להורדה ברשימה שלו, אבל אם הוא יוריד את כולם ביחד יקח שעה, אני מעדיף קובץ קובץ תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by liav12,

אני מחפש את ההכי עדכנית להיום.. אם אפשר כמובן. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ed76,

לאחרונה הורדתי סרט בארכיב tar . אחרי שפתחתי את הארכיב נוצר לי קובץ עם סיומת bin . שום תוכנה לא מזהה אותו ניסיונות לשנות לו את השם לסיומת avi, mpeg לא הצליחו. משהו יודע מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tom123,

היה לי את הוירוס הזה שלא נותן לפתוח את האנטי וירוס וכל זה ומחקתי אותו עידכנתי וירוס עשיתי סריקה עוד פעם והכל טוב ויפה אבל האנטי וירוס עובד רק במצב בטוח! ניסיתי להתקין מחדש גם פנדה אנטי וירוס וגם נורטון... ושתיהם אותה בעיה... אני רק נכנס וזה יוצא לי... גם שאני נכנס לMSCONFIG זה יוצא אחרי כמה זמן.... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rgm7,

אחרי ששמרתי תכנית במקס, נכנסתי ל-מה ששמרתי ופתאום צצה בעיה, אני לא יכול להמשיך לערוך את מה שעשיתי, מופיע לי סימן אדום --- [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yoss,

בן 18 מארה"ב פתח בפרוייקט כי מומחה כלשהו אמר שזה בלתי אפשרי. http://www.maximumpc.com/features/feature_2002-09-24.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LeM0n^,

אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב. לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולק ל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by saharcom,

שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sigma,

למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by NIVTAL,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by predator_008,

בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by gorzany,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ולאחר אינספור שיחות עם נציגי הספק (012) והתשתית (HOT) אני בטוח ב-99% שבגלל וירוס/ספייוור אני לא מצליח להתחבר. כרגע אני מחובר ללא חייגן, אני מקבל כתובת IP תקינה, אני מצליח לעשות פינג לכל מיני אתרים בכתובת ה-IP שלהם, אבל - כשאני מנסה לעשות פינג לכתובת (ולא ל-IP) לדוגמא : ping www.google.com הוא לא מצליח לעשות את ההמרה לכתובת ה-IP, וגם כשאני פותח דף אינטרנט (IE/פיירפוקס) הוא רושם לי רגע לפני שהוא לא מצליח להראות את הדף ב-status bar שיש dnserror. ניסיתי לאתחל את ה-service של ה-dns בכלי הניהול, אך זה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות? שכחתי לציין, שהתקנתי AVIRA, והוא מצא לי את הוירוס, מחק אותו - בסריקה שלאחר מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים