עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למחשבים ישנים , פנטיום 3 תודה

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  2. היי, ניסיתי ליצור מחיצה בכונן חיצוני שמחובר ב-USB. לצורך ביצוע התהליך,המחשב מבקש כרגיל ריסטרט. ביצעתי ריסטרט ולאחר מכן התוכנה החלה את עבודתה ונתקעה. אתחלתי את המחשב ואני מקבל את ההודעה הבאה: interrupted operation:insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc. ניסיתי מספר דברים,כלום לא עזר. יש הצעות לפניי פירמוט? ממש לא בא לפרמט ולאבד נתונים חשובים לי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  3. היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  4. אני מעונין לבצע שינויים בBIOS כשאני עדיין נמצא בwindows(מטעמי נוחות), האם אתם יכולים להמליץ על תוכנה (מפרט המחשב בחתימה)??

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  5. אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שרשום שם..AN internal application error has occurred ..... ניסיתי למחוק את זה דרך הוספה והסרה של רכיבי וינדוס והתקני מחדש ועדיין יש את זה....... עם מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני הודה לו מאוד........כי אני לא יכול לראות באינטרנט (עם מישהו יכול גם להציע לי תחלופה לוינדוס מדיה פלייר לאינטרנט שאני יכול לראות קטעי וידיאו שם אני גם יודה לו......

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by Psibeast,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד את קובץ ההתקנה המלאה של Microsoft Internet Explorer 6? אני לא מתכוון לקובץ של החצי מגה שמוריד לך מהאינטרנט את כל שאר הקבצים, אלא הקובץ המלא של הבערך 17 מגה כמו שמגיע על גבי CD שנועד להתקנה על מחשב Offline.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by Spiritus,

לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by misshila,

אני מתעניינת בלימודי תקשורת חזותית, ראיתי באתר של HIT שיש להם מסלול תואר ראשון בתקשורת חזותית אבל תהליך הקבלה הוא ארוך והייתי רוצה להרשם ללימודים כבר בשנה הקרובה. מישהו יודע אם לקורס עיצוב גרפי יש גם תנאי קבלה? האם כדאי "להתפשר" וללמוד לימודי תעודה? האם יש ביקוש בשוק לתקשורת חזותית? מהו השכר הממוצע? אשמח לקבל המלצות על הלימודים ועל תחום העיצוב.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  10. בזמן האחרון התחיל משהו מוזר לאללה במחשב שלי. לפעמים (רוב הזמן אבל לא תמיד) כשאני מפעיל את winamp / windows media player / realplayer ולוחץ על פליי כדי להתחיל לשמוע קבצי מוזיקה התוכנה מפסיקה להגיב זה קורה רק עם קבצי מוזיקה - לא וידאו התקנתי את התוכנות מחדש - אבל זה לא עזר מישהו יודע מה יכול לעשות כזה דבר ומה לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  11. הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by ed76,

לאחרונה הורדתי סרט בארכיב tar . אחרי שפתחתי את הארכיב נוצר לי קובץ עם סיומת bin . שום תוכנה לא מזהה אותו ניסיונות לשנות לו את השם לסיומת avi, mpeg לא הצליחו. משהו יודע מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by snircohen,

אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...

14. פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by N82,

יש תוכנה חינמית לראות DVD במחשב?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by elad76,

כותרת ויש לי קספרסקי אינטרנט סיקוריטי.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  17. שלום, יש לי WIN 7 והבעיה שמרוב תוכנות מדיה המחשב כולו הסתבך במבחינת הסרטים. השירים עובדים כמו שצריך עם WMP ואין בעיה , זה נוח וטוב. הבעיה זה עם הסרטים, יש לי במחשב תוכנות הבאות וזה עושה ריבוי קודקים. 1.XVID וכנראה הקודקים שלו(לא זוכר למה התקנתי, פעם הייתי חייב אותו) 2.BSPLAYER להפעלת סרטים עם כתוביות (לטעון כתוביות ולצפות בסרט). 3.ITUNES זה כמובן בשביל האייפוד והאייפון שבמשפחה. עם ה ITUNES בא הQUIQTIME. 4.VLSPLAYER 5.WIN 7 CODECS שהורד פעם. 6. וכנראה קודקים שתוכנה מיוחדת לצריבת כתוביות לסרט מתקינה. עכשיו יש התנגשות של קבצים למשל, קבצים שאמורים לפעול בWMP אז מוציאים שגיאה וכ"ו.. עכשיו אני מצדי ימחוק הכלל וישאיר תוכנה או שתיים להפעלת מוזיקה וכל סוג הוידאו+אפשרות לטעינת כתו…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by yaniv1,

ערב טוב לכולם אני מעוניין לעבוד עם קבצי ISO (להורדה של תוכנות ולצריבה שלהם על דיסק),לאחרונה שמעתי באופן כללי על קבצי ISO והייתי מעוניין לדעת על זה יותר.מבקש את עזרתכם המקצועית בהסבר מלא מה בדיוק אני זקוק לצורך עבודה תקינה עם קבצים אילו.פרטים כלליים על המחשב שלי: יש לי מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP וצורב LG עם תוכנת NERO . קחו בחשבון שהידע שלי במחשבים די מוגבל אז נסו לא להשתמש ביותר מידי מושגים מפוצצים. ;D בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

בוקר טוב, נכנסתי להגדרות ומסתבר שמהירות האינטרנט שהייתה מוגדרת היא 256K, אגב המהירות הייתה מוגבלת ל kb\s330. שיניתי הגדרה זו ל 10M (המהירות הורדה שלי היא 1 מגה לשנייה) ובמיקום לא נגעתי (Middle east) ועדיין לא עזר והוא מוריד ב330 KB/S

20. Started by dannygnh,

איך פותחים קובץ nrg.* כאשר אני מנסה לפתוח, תוכנת נרו עולה

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  21. אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  22. יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  23. בגרסאות האחרונות נוספו כמה פיצ'רים מעניינים. שניים מתוכם שעניינו אותי במיוחד, מוגשים לנוחיותכם.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  24. אלוהה ! אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי , אך אני מחפש בימים האחרונים תוכנה אשר כל המטרה שלה היא להסיר שאריות של דריברים שהוסרו מהמערכת כגון : Registery entries , וכד' , שמעתי שיש משהו בסגנון : Driver swipper , או משהו כזה , אני לא זוכר , כל מה שהתוכנה עושה זה למחווק דריברים ( לא משנה איזה ) מהמחשב בצורה יסודית בלי להשאיר "עקבות" אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה נפלא , תודה לכל העוזרים ולא תודה לכל המתחכמים !

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  25. לילה טוב לכולם, שמתי לב שכל פעם שעבדכם הנאמן עושה אתחול, הססמאות הן ל-HWzone, הן ל-Gmail, והן לכל אתר אחר שאני גולש בו מתאפסות והוא שוכח מי אני ומה ססמתי. הקשר היחיד שאני רואה בין השניים הוא שאני גולש לשניהם מ-FF... מישהו?

• 23 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.