עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום לכולם וחג חנוכה שמח! לא מכבר רכשתי בארה"ב iPOD Touch 16GB 2G , מכר שלי בארץ סיפר לי שיש הגבלות למיספר המחשבים שאפשר להתחבר לספריית הITUNES שלהם עם IPOD נתון! (הוא אמר כחמישה מחשבים כמדומני). שאלותי הן: 1. האם זה נכון? 2. האם יש דרך לעקוף את זה? 3. האם מדובר רק לתכני DRM (דהיינו, תכנים שנקנו והורדו מITUNES) 4. האם ניתן לאפס את המספר הזה? אני אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם להגיד בנושא, סיפורים אישיים, הצעות וכו' תודה מראש וחג אורים שמח לכולכם! רועי

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by zip master,

יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

שאלה ,האם המשחקים שמופיעים בביקה אלה משחקים שבאמת קיימים או סתם קטעים שיצרו במיוחד ?? :jump:

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by JAMOOS GADOL,

אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by mrraz,

מישהו מכיר ? יש תוכנה טובה יותר ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by devek,

איך אפשר לצלם תמונות מסרטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by urich,

יש אפשרות להוריד מפענחי dvd לmediaplayer 9 יש ארבע מפענחים שונים. האם כדאי להוסיף מפענח dvd למדייה פלייר במקום תוכנת dvd מלאה. אם כן אז איזה אחת מהרשימה: http://windowsmedia.com/9series/Personalization/Plugins.asp?page=4&lookup=Plugins#DVDDecoder

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  10. אני צריך תוכנה שלוקחת קבצים מן ההרד דיסק והופכת אותם ל ISO או ל BIN וכד' ...

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  11. יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. Started by POD,

יש לי תוכנה שנקראת Netlimiter והיא רצה ברקע. ברגע שאני מפעיל תוכנה אחרת כלשהיא או מכבה את המחשב קופצת ההודעה המעצבנת הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, גם גרסאות אחרות, אבל זה לא עזר. (מה הפירוש שלה בכלל? זה משהו שקשור לגישה שלה בזיכרון?) אנא עזרו. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Your Master,

אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by shaul,

זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  16. יש לי אחת היא עושה את החלק הראשון אבל בשני ניתקעת... עם מישהוא מכיר תוכנה טובה שיתן לי את השם בבקשה....

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by ktbnus,

אני מחפש פלאג-אין ל ווינאמפ שפועל אם ICQ שמשנה את הסטאטוס שלך ב ICQ אוטומטית. כמו שהיה( או עדיין יש) ל YAHOO מסנגר. הכוונה היא שהוא ירשום בסטאטוס את השיר שמתנגן כרגע ב ויינאמפ. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  19. מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש

20. Started by slavazh,

שלום לכולם השאלה בעיקרון בכותרת. קצת על למה אני צריך את התוכנה: השימוש העיקרי 99.999999% יהיה על עריכת צילומים. רצוי שיהיה גמישות של פלאגינים ותמיכה ב RAW . HDR גם בא בחשבון. אני מצלם בעיקר נוף ופורטרתים. אם חסר איזשהו פרט כדי להמליץ תשאלו.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  22. שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק החמישי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כ 4.5 שעות, עוסק בדיגום מבוסס פוליגונים, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, ביניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by Crypto,

אני נכנס לסרט ואין תמונה ואין קול מופיע לי רק הדבר הזה שמתי שנכנסים לתוכנה (בלי סרט) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. Started by AmitDanan,

שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין

• 3 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים