עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בזמן האחרון אני מקבל כל פעם הודעת שגיאה שהאקספלוררר חייב להיסגר (בוצעה פעולה לא חוקית) ואז מה שנישאר לי זה ללחוץ אישור ואז אני רואה שנעלמת לי השורה שלמטה (עם השעון וההתחל) וגם אני לא רואה את האייקונים שעל הדסקטופ (רקע). אני משתמש בווינדוס אקס פי ובתוכנה סטייל אקס פי. זה ממש מרגיז כי כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב שזה קורה..... מקווה שתעזרו לי כי אני משתגע מעצבים, ואני מפחד שיום אחד אני ישבור את המסך מעצבים......

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש תוכנות עריכת וידאו יותר טובות מ Adobe Premiere Pro CS4 ואם כן האם תוכלו לתת לי שמות של התוכנות

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות ספק הכוח נראה לי שהוא לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להיות בטוח שזו הבעיה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Yaron123,

חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד את הקודקים החדשים ביותר ל AVI?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

איך אני מנקה את ה RIGESTRY בלי תוכנה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tintin,

לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shon,

שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by netanel305,

שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא 480k insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

התוכנה פשוט נסגרת בלי שום אזהרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא) השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם אני משתמש בתוכנתutorrent ולאחר הורדה של כמות קבצים גדולה המקום בכונן מתחיל להיגמר כמו כן אני רוצה לסדר את הקבצים כדי שיהיו בתקיות הנכונות ובכונן הנכון הבעיה היא כאשר אני בסך הכל מעתיק את הקובץ למקומו החדש אני מפסיק לשתף אותו שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את מיקום הקובץ ועדיין להמשיך לשתף תודה על העזרה

16. זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כשנאי מנסה למחוק אותו הוא רושם לי "אין אפשרות למחוק את .................... אדם אחר או תוכנית אירת משתמשים בקובץ. סגור את כל התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב" עכשיו תמיד סוגרים את כל הדבירם וזה מוחק אבל גם כשאני סוגר הכל זה לא עוזר.. אז איך אני מוחק כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתוריד לי את כל הדפים מאתר לא וידאו ותמונות רק משפטים וטקסטים ניסיתי את Neo Downloader והיא מורידה רק סירטונים ותמונות שמעתי על התוכנה httrack היא תוכל לעשות את מה שאני צריך ? לשמור משפטים ומילים על קובץ טקסט ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נניח אם השיר הוא של עידן רייכל , אז ניתן יהיה להגיע אליו כך: עידן רייכל > שאריות של החיים מיוז > UPRISING וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו - הורדתי 3 סרטי HD , וכשאני מפעיל אותם בנגן הVLC אני שומע רק את צלילי הרקע של הסרט - ולא את מה שהשחקנים מדברים ביניהם. יש לי גם כמה סרטים רגילים שבהם שומעים כמו שצריך... זה משגע אותי, מה יכולה להיות הבעיה? ??? אגב ניסיתי במדיה פלייר, אותו דבר. אני אובד עצות... אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 10GaZ,

אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Vaz,

זה נורמלי שהפיירפוקס תוקע את כל השימוש במחשב ומאט אותו ? כשאני מגיע ל mem usage הוא מגיע ל 360,760k ומספרים ממש גבוהים וכל המחשב נתקע ואין מה לעשות חוץ מלסיים את הפעולה שלו בכח. אולי זה קשור לזה שלא עדכנתי את הגרסה הכי חדשה שלו ? או שהפעלתי אפליקצית רשת חזקה מידי עבורו ? קורה בעיקר בפייסבוק בתוכנות שם ובפורומים של תפוז לעדכן לגרסה הכי חדשה ? שלי זו גרסה 2 שאני אוהב אותה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים