תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות בהארד דיסק שלי של 80 גיגה כל אחד ואין לי מושג למה אבל מהיום הראשון שהשתמשתי בהארד דיסק הזה השמשתי אותו בתור FAT32... המחיצות שאני מדבר עליהם הם D וכונן E, השאלה היא כזאת: כל התוכנות שלי מותקנות בכונן D (אנטי וירוס, כרטיס קול וכ'ו) אם אני יעביר את כל הקבצים והתוכנות שב D כמו שהם ללא שינוי לכונן E (שפנוי לגמרי כרגע) ויחזיר את כל הקבצים חזרה לכונן D באותו הסדר שהם היו מקודם התוכנות ימשיכו לתפקד כרגיל? או שהווינדווס יראה לי ארורים פיתאום?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מי מכיר או יודע על תופעה שמפעילים את ה- OUTLOOK (אצלי- XP), רוב הספריות מתפקדות תקין ורק ה-Inbox תוקע את התוכנה איך שנכנסים אליו. הדרך היחידה לצאת מזה היא להרוג את ה- OUTLOOK. ניסיתי להריץ Office Recovery ולא עזר. יש איזו דרך למחוק חיצונית הודעות אחרונות מה-Inbox?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מישהו מתחיל לעצבן אותי ולהפציץ אותי באימיילים עם וירוסים(אם אני תופס מי זה אני שובר לו את הפנים) עשיתי Block Sender באואטלוק אבל הוא רק שם ישר את ההודעה ב-Deleted items, ואני רוצה שהוא בכלל לא יוריד את ההודעה מהשרת אלה ישר ימחוק אותה מהשרת !!! יש דרך לעשות את זה או שאני צריך להחליף אימייל ?????
-
יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שינויים בBIOS כשאני עדיין נמצא בwindows(מטעמי נוחות), האם אתם יכולים להמליץ על תוכנה (מפרט המחשב בחתימה)??
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מעוניין לעבוד עם קבצי ISO (להורדה של תוכנות ולצריבה שלהם על דיסק),לאחרונה שמעתי באופן כללי על קבצי ISO והייתי מעוניין לדעת על זה יותר.מבקש את עזרתכם המקצועית בהסבר מלא מה בדיוק אני זקוק לצורך עבודה תקינה עם קבצים אילו.פרטים כלליים על המחשב שלי: יש לי מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP וצורב LG עם תוכנת NERO . קחו בחשבון שהידע שלי במחשבים די מוגבל אז נסו לא להשתמש ביותר מידי מושגים מפוצצים. ;D בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להוריד את קובץ ההתקנה המלאה של Microsoft Internet Explorer 6? אני לא מתכוון לקובץ של החצי מגה שמוריד לך מהאינטרנט את כל שאר הקבצים, אלא הקובץ המלא של הבערך 17 מגה כמו שמגיע על גבי CD שנועד להתקנה על מחשב Offline.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מחפש אתר שמזינים בו לינק והוא סורק ומודיע אם יש באתר וירוסים. יש כזה ?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בוקר טוב, נכנסתי להגדרות ומסתבר שמהירות האינטרנט שהייתה מוגדרת היא 256K, אגב המהירות הייתה מוגבלת ל kb\s330. שיניתי הגדרה זו ל 10M (המהירות הורדה שלי היא 1 מגה לשנייה) ובמיקום לא נגעתי (Middle east) ועדיין לא עזר והוא מוריד ב330 KB/S
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
from where i can download net framework 2.0?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני התקנתי והוא גורם לתופעות מוזרות כגון מקום פנוי כל הזמן נעלם לי.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-