תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא יודע לעבוד עם תוכנה שנקראת Acronis True Image Home. האם מישהו יכול לתת לי הסבר על כך? תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני עושה Live update, הוא מחפש ומוצא עידכונים רק ל- live update עצמו. ה live update לא מוגדר לעבוד אוטומטית. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מדובר בגרסה 2002.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנקראת Netlimiter והיא רצה ברקע. ברגע שאני מפעיל תוכנה אחרת כלשהיא או מכבה את המחשב קופצת ההודעה המעצבנת הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, גם גרסאות אחרות, אבל זה לא עזר. (מה הפירוש שלה בכלל? זה משהו שקשור לגישה שלה בזיכרון?) אנא עזרו. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי חיפשתי המון ןהתקנתי המון (!!) תוכנות שעושות את הנעילה לתיקיות והאמת שרובם לא עושות את זה בצורה הכי טובה הן פשוט מסתירות את התיקיות, והיו כאלה שגם נועלות את התיקיות ועולה הודעת שגיאה שמנסים לפתוח את התיקייה (מה שאני רוצה), לא הצלחתי למצוא תוכנה שתעשה את זה (נעילה פשוטה שמעלה הודעת שגיאה ואולי שיהיה לה אפשרות להסתיר את התוכן הפנימי של התיקייה אבל לא קריטי) ולמשל אם אני ירצה לנעול תיקייה מסויימת בכל מקום במחשב אני לא יצטרך להיכנס לתוכנה עצמה אלא קליק ימני על התיקייה ולבחור באפשרות של התוכנה LOCK וכנ"ל לגבי פתיחה של תיקייה נעולה קליק ימני עלייה וUNLOCK הייתי משתמש פעם בתוכנה כזאת פשוט לא זוכר מה שמה... אם מישהו יודע או מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של חברת LG דגם: LS55 התקנתי windows 7 על המחשב והוא לא זיהה את כרטיס הקול של המחשב (כמו את שאר הרכיבים שלו). (ראוי לציין שבאובונטו אין שום בעיה עם הקול - כך שזו לא בעיה בחומרה) חיפשתי המון דרייבר לכרטיס קול, וגם אחרי שמצאתי מסתבר לי שהוא מתאים רק ל-XP. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אתר או אתרים של מבחר תמונות בגודל איכותי טוב ובלי הלוגו שנמצא על כל תמונה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאני נכנס לנירו רק שאני בוחר CD אז יש לי אופציה לצריבת SVCD... וב-DVD אין לי אפשרות... איך אפשר לעשות ? כי אני רוצה לצרוב הרבה קליפים לתוך דיסק אחד שזה דיסק DVD... ואני לא יודע לקודד את זה טוב... אני מעדיף שנירו יעשה את זה וככה ייצא לי טוב. תודה על העזרה.. (לא בטוח אם פה לרשום או בפורום "תוכנה").
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מעוניין לעבוד עם קבצי ISO (להורדה של תוכנות ולצריבה שלהם על דיסק),לאחרונה שמעתי באופן כללי על קבצי ISO והייתי מעוניין לדעת על זה יותר.מבקש את עזרתכם המקצועית בהסבר מלא מה בדיוק אני זקוק לצורך עבודה תקינה עם קבצים אילו.פרטים כלליים על המחשב שלי: יש לי מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP וצורב LG עם תוכנת NERO . קחו בחשבון שהידע שלי במחשבים די מוגבל אז נסו לא להשתמש ביותר מידי מושגים מפוצצים. ;D בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת הורדה חלופית לזו המצורפת עם מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650). התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר נקראת UPSMON, ובעבר הייתה בה אפשרות לשנות את משך זמן ההשהייה של מכשיר האל פסק במצב סוללה, לאחר שהחשמל חוזר, עד שהוא שב בחזרה למצב מתח הרשת (הייתי מגדיר אותו על 10 שניות). בגרסה הנוכחיות של התוכנה, האפשרות הזו איננה קיימת יותר, ולפי דעתי משך זמן ההשהיה המוגדר כברירת מחדל במכשיר, הוא קצר מדי לטעמי (3 שניות בערך). האם יש תוכנת הורדה חלופית שמתאימה למכשיר, אשר מאפשרת לשנות באופן ידני את משך זמן ההשהייה על מצב סוללה לאחר שהחשמל חוזר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אתר שמזינים בו לינק והוא סורק ומודיע אם יש באתר וירוסים. יש כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקבץ מספר סרטונים שצילמתי (כל קטע הוא קובץ נפרד כמובן) לסרטון אחד ארוך (שיהיה קובץ אחד). זה קריטי שהתוכנה לא תשנה שום דבר במבנה \ בפורמט \ באיכות של הסרטונים, הן של הוידאו והן של האודיו, ותשאיר אותם כמו שהם בדיוק! הפורמט הוא m2ts באיכות 1080i. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-