תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח אם שלי הוא GigaByte AMD Athlon 64 Processor GA-K8NF-9 nForce4-4X chipset אני צריך את הדרייבר של הלוח אם הזה כי בתוכו יש תוכנה לכרטיס רשת המובנה ונאבד לי הדיסק ואני חייב את זה בדחיפות חיפשתי בגוגל מעל לשעה תודה למי שיעזור לי וחג שמח ירון.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
-
כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת באימיול, כל שרת [ובדקתי את כולם] האימיול טוען שהוא מלא. ניסיתי גם אימיול פלוס, גם אימיול רגיל, גם למחוק את הקונפיג, הכל ניסיתי! שום דבר לא עוזר! אני אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על תוכנת ניקוי ל-REGISTERY שתומכת ב-VISTA? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ששומרת את הסדר של הסמלים בשולחן עבודה כפי שהוא /ששומרת את הסדר של הסמלים על הדסקטופ ככה שאם נגיד עשיתי צורה (עם הסדר של הסמלים) של עיגול אז שישמור לי את זה ככה ושאני לא יצטרך כל פעם לסדר מחדש(אני יודע שיש דבר כזה ב100% אני פשוט לא זוכר תשם של התוכנה........תודה רבה רבה רבה למי שמביא לי אותה כי אני מחפש אותה שנים!פשוט שנים!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום כולם!!! שוב אני אני מקווה שתצליחו לעזור לי ושזה הפורום הנכון אז ככה: בזמן האחרון שאני מוריד משחקים בסיומות EXE שמופעלים ע"י InstallShield אז יש כל מיני בעיות כמו: "שגיאה קטסטרופלית" "file transfer error" אך עכשיו שאני בא להתקין משחק אחר[CS 1.6] זה פשוט בא להתקין מעתיק מספר קבצים מצומצם מאוד... ויוצא ללא אזהרה. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד קודק שיפעיל לי בלי בעיות את כל הסרטונים? הורדתי איזה משהו (K-Lite Codec Pack) והוא מראה לי עכשיו הרבה סרטונים אבל יש גם הרבה שאני לא מצליח לראות (שפעם ראיתי בלי בעיה). פשוט עברתי לעבוד עם מחשב אחר והעניין הזה מציק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
allways when i use my pc one window came out its Messenger service it writes go to www.msreg.com to repair now for free download allways i dont know what to do :-\
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב חברס יש לי מחשב HTPC חדש עם XP וזה לא כולל בתוכו לצערי את התוכנה של ה MEDIA CENTER...... אני צריך תוכנה עם ממשק נוח וחינמי ל HTPC אם אתם יכולים להמליץ לי על אחת אני אשמח. תודה על הזמן ועל העזרה [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:34:22 ועוד שאלה אחת קטנה האם אפשר לחבר לו שלט? כי זה מציק לקום כל פעם
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש לי את התוכנה ורציתי לערוך סירטון מסויים. עשיתי קרופ לחלק העליון והתחתון של הסרטון (קרופ= חיתוך) שיהווה לי מבט קולנועי יותר. הבעייה היא כשאני מנסה לשמור אותו כקובץ סרט. עשיתי file-export-avi וזה רושם לי את ההודעה הבאה תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! כיצד אני צורב קבצי DVD בנרו אקספרס 6 שיעלה בDVD ביתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קבצים לוינרר כדי שהוא יכווץ.. הוא פשוט לא מכווץ! הווינרר באותו משקל כמו הקבצים אצמם! אם אני ועשה כווץ ושלח באימייל אז אני רואה בסוגריים את המשקל-וזה באמת מכווץ להרבה פחות MB.. אבל אני לא רוצה לשלוח באימייל אני רוצה לכווץ ושזה יהיה לי על המחשב! איך עושים את זה? ניסתי כבר את כל האפשרויות בוינר..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בטוח אפשר עם פוטושופ אבל לא מצאתי את האופציה.. אם יש למישהו המלצה על משהו יותר פשוט אז שירשום לי שם של תוכנה ואיזה מדריכון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-