תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני משהו כמו חודשיים שמתי לב שיש לי בעיה עם משתמשים מסויימים ב-ICQ, והעלתי אותה בת'רד הזה: מידע חדש: התקנתי ICQ5, בתקווה שהבעיה תסתדר. well, היא לא. הבעיה נשארה עם אותם משתמשים שהייתה לי איתם בעיה קודם... וגם גיליתי בעיה הפוכה עם מישהו שמשתמש ב-trillian pro 3.1 - אם אני כותב עברית, הוא רואה ג'יבריש, אבל אם הוא כותב עברית, אני רואה עברית... כמו שציינתי בת'רד הקודם, גם עכשיו אני מצליח לדבר בצורה נורמלית עם משתמשי ICQ5 אחרים, וגם עם משתמשי trillian אחרים. כנ"ל לגבי אנשים עם גרסאות אחרות. ה-multilingual support על עברית בשני הצדדים. דיברתי עם המשתמשים שאיתם יש לי בעיה, ולהם אין שום בעיה כזאת עם אף אחד אחר. למישהו יש איזה רעיון? :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו בעיה דיי נפוצה אם אני לא טועה והאי סי קיו רושם runtime error c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination זה קרה לי פעם מזמן אבל אני ממש לא זוכר איך סידרתי את זה היה לו בעיות מסך לאחרונה ועשתי מלא כיבויים למחשב מבלי לצאת מסודר ועכשיו כשהחלפתי מסך זה רושם לי את זה אולי רישומי דרבירים נדפקו או משהו כזה? מי יודע איך לסדר? תודה מראש נועם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי קובץ ISO עם התקנת WIN7 ששוקל 6 ג'יגה. אני מנסה להעתיק עם UltraISO את ההתקנה לדיסק און קי בעזרת Bootable -> Write Disk Image. הבעיה שבסופו של דבר התוכנה מפרמטת לי את הדיסק לFAT32 וקובץ ששוקל 6 ג'יגה מופיע בגודל 2.6 ג'יגה וההתקנה יוצאת פגומה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נראה לכם נכון כל מה שכתוב באתר הזה?> דירוג פיירוול החזק בעולם 1 zonealaram pro 2 Outpost Firewall pro 3 Norton Personal Firewall mecafee במקום השישי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=sygate+firewall+review אנטי וירוס 1 bitdefender 2 kaspersky 3 nod32 לא להתקרב לנורטון שלא שווא כלום לדעתי מקור http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אנטי ריגול 1 spy sweeper 2 CounterS 3 Trend Micro Anti-Spy נכון ש Spyware Doctor במקום החמישי והוא טוב אבל יש יותר טובים במיוחד spy sweeper שאני משתמש בו והוא מעולה .ad ware במקום השביעי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרטון מהאינטרנט דרך התוכנה הזאת עכשיו הסיומת של הסרטון היא HTML עכשיו אני יודע שצריך למחוק את הלינקים כדי שזה יהפוך לקובץ וידאו רגיל דרך הכתבן השאלה שלי איזה לינקים להוריד מפה בתודה מראש רזיאל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה העיסקית והכל בסדר אבל יש רק בעיה בEXCEL מתי שנכנסים אליו הכל פועל אבל כך הזמן שיוצאים זה נותן לי שגיאה כזאת: מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב נו הגזמתי קצת רק רציתי לשאול אותכם איזה תוכנות טובות יש לזיהוי קול (תנו לי שמות) ורצוי גם מאיפה אפשר להשיג אותן בתודה רבה רבה מאוד רוזמרין איתי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שם וגירסת התוכנה: uPlay (תוכנת משחקים כמו steam, origin). אין לי מושג איזה גרסא מערכת הפעלה (יש לציין גם שפה וקצב ביט): windows 7 ultimate 64 bit hebrew פירוט כללי על הבעיה: אני מוריד את התוכנה ואז כשאני מתקין אותה רשום שיש כבר גרסא אחרת של התוכנה מותקנת על המחשב בתיקקיה אחרת וזה נותן לי ללחוץ אישור ואז כלום לא קורה. כשחיפשתי איפה התוכנה מותקנת לא מצאתי כלום וגם לא מצאתי ב"הסרת תוכנות ותוכניות" של windows ואין לי מושג מה לעשות. אני גם מנסה להתחבר למשתמש שלי באתר שלהם וזה רושם לי(כבר במשך 3 ימים "uPlay is Unavailable" ויש לי עליו far cry 3 שלא הספקתי לשחק בו אפילו פעם אחת... האם בוצעו שינויים במחשב לפני שהבעיה הופיעה: לא לפי מה שידוע לי תמונה(דרך אתר FXP: http://www.fxp.co…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה כל DOK שאני מכניס למחשב שלי מזוהה כUSB1 (לא בטוח לגבי זה, אבל הוא עובד בצורה איטית, בצורה מוגזמת יחסית לUSB2...) אני רוצה להתקין דרייבר שיתקן את זה, אני לא יודע איזה... יש לי WIN XP SP2...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-