עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaks,

אני יודע שזה יכול לפעמים לקחת הרבה זמן להכין ואולי קצת מאמץ אם באמת משקיעים אבל מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה בתלת מימד של טיל? או לחילופין קישור להורדה של פרוייקט טיל מוכן (יש לי 3DMAX) אם אפשר יהיה טוב אם יהיה כתוב על הטיל NUCLEAR WAR תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .

3. Started by barshaked,

שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by niv87,

יש לי אי סי קיו 2002A ואני לא מצליח לקבל קבצים!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by efod26,

שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. פעם השורת חיפוש בFF 3.6 שלי הייתה גוגל ישראל. לאחר שחיפשתי פעם אחת בגוגל COM בדפדפן החיפוש נשאר תקוע על גוגל COM. אפילו שאני ממשיך לחפש ידנתי בגוגל ישראל - כאשר אני רוצה לחפש דרך השורת חיפוש של הדפדפן זה מחפש לי בגוגל COM. (ניסיתי להיכנס לגוגל ישראל ואז ללחוץ על החץ הקטן על מנת להוסיף אותו לשורת החיפוש בFF אבל הוא לא הופיע שם...) יש לזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Pc_Ghost,

צריכה מס' סיריאלי ל macromedia flash גירסה 5.0 תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by KoM,

ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ktbnus,

אני מחפש פלאג-אין ל ווינאמפ שפועל אם ICQ שמשנה את הסטאטוס שלך ב ICQ אוטומטית. כמו שהיה( או עדיין יש) ל YAHOO מסנגר. הכוונה היא שהוא ירשום בסטאטוס את השיר שמתנגן כרגע ב ויינאמפ. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by marking,

אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dddddd,

איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall ‏seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. חברה שמעו יש לי את הMicrosoft internet exploer המסרי* אני רוצה המלצה לאחד חדש אז יאללה בתגובות !!!!!!!!!! 10nx לעוזרים !!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by devek,

איך אפשר לצלם תמונות מסרטים? תודה מראש!

16. בזמן האחרון אני מקבל כל פעם הודעת שגיאה שהאקספלוררר חייב להיסגר (בוצעה פעולה לא חוקית) ואז מה שנישאר לי זה ללחוץ אישור ואז אני רואה שנעלמת לי השורה שלמטה (עם השעון וההתחל) וגם אני לא רואה את האייקונים שעל הדסקטופ (רקע). אני משתמש בווינדוס אקס פי ובתוכנה סטייל אקס פי. זה ממש מרגיז כי כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב שזה קורה..... מקווה שתעזרו לי כי אני משתגע מעצבים, ואני מפחד שיום אחד אני ישבור את המסך מעצבים......

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחת מאלה שהשתמשו בהם למאמר האחרון של ההרדיסק של מקסטור תביאו לי לינק בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by uncommon,

הגיע סוף-סוף המחשב ומלבד ה-XP אני מעוניין שיהיו עליו מינימום תוכנות ורק אלה שחיוניות לניהול תקין של המחשב: חשבתי על ה- PerfectDisk Registry Mechanic SpeedFan Ad-aware / Spybot מה חסר? איזה אנטי-וירוס עדיף? (Norton / Mcaffee)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מלא שירים שאני מעביר לIPHONE ומצאתי תוכנה(TuneUp Companion) שפשוט לוקחת את השירים ומורידה לכל שיר את תמונות האלבום שלו ומילים של השיר בנסוף לשם מלא של הזמר והשיר. הבעיה היא שהתוכנה היא רק ל30 יום ואני לא מוצא מקום להוריד אותה בחינם. יש לכם להציע לי אפשרועות אחרות לתוכנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by bazuka,

היי.. לאחרונה התקנתי את תוכנת העריכה avid xpress pro. כשאני מעלה את התוכנה היא אומרת שאהיא לא מזהה כרטיס קול במערכת ויוצאת מהתוכנה.. ההתקנה לא דפוקה כי ניסיתי כמה התקנות של כמה גרסאותאפילו ולקחתי התקנה מחבר שאצלו הכול פועל.... מישהו נתקל בזה אולי או יש לךו רעיון לפיתרון? המול תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tomer_et,

עד היום עבדתי עם קאזאה לייט 202 בצורה חלקה וטובה. היום התקנתי את הגירסה העברית של התוכנה - ומאותו הרגע מהירות ההורדה שלי ירדה (בסביבות 5 שלפני זה הייתי מוריד ב50+). הדבר קורה גם כשאני מוריד קובץ שמצוי אצל המון משתמשים. כשאני מבצע חיפוש אני גם רואה שאצל אף אחד מהקבצים המוצעים לי רוחב הפס לא עובר את 20 (שלני זה הייתי רואה 475). ניסיתי להסיר את הגירסה ולהתקין מחדש את הגרסה הישנה (באנגלית), אך הבעיה נשאה כשהייתה. יש לכם רעיון מה יכול היה לקרות?

24. אני יודע שישנם כאלו לא מעט תוכנות אבל אני מחפש את הכי טובה ופשוטה להבנה: = ממש רוצה לירכוש כזו אחת ולתמיד(ברור שעדיף גם חינמית) 1. מירידה את כל האתר בימלואו 2. החומר משמש כגיבוי כזה - שאפשר אופציונאלית להקים את אותו אתר גם בטכנולוגייה חלופית(רק הבניה) 3. שומר את כל המידע / טקסטים / תמונות / קישורים בין הדפים / קישורים לכפתורים וגם וגם שמות דפים מאטה טאגז וכל העבודה שקיימת במיסגרת הSEO בקיצור קומפלט והכל! האם ישנה כזו תוכנה מצויינת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by daniel123,

שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים