תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי קובץ ISO עם התקנת WIN7 ששוקל 6 ג'יגה. אני מנסה להעתיק עם UltraISO את ההתקנה לדיסק און קי בעזרת Bootable -> Write Disk Image. הבעיה שבסופו של דבר התוכנה מפרמטת לי את הדיסק לFAT32 וקובץ ששוקל 6 ג'יגה מופיע בגודל 2.6 ג'יגה וההתקנה יוצאת פגומה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחר שנים של שימוש ב-eMule, החלטתי לעבור לביטורנט והורדתי את uTorrent. עכשיו, עשיתי את הבדיקה של הפורט וזה מה שכתוב לי: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 30104 on 84.108.118.144... Error! Port 30104 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this t…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל התמונות המוצגות באתר או בקבוצת דפים לפי אינדקס רץ. לדוגמה, בפורום - אני מעוניין לשמור את כל התמונות בדיון מסויים לפי ריצה על כל העמודים בדיון (שינוי של אינדקס רץ בשורת הכתובת) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור בעניין?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תראו בתמונה האם במצב כזה הוא תמיד בודק תמחשב ומנקה לבד אותו ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הורדתי אלבום מוזיקה מכווץ בראר וכשאני בא לפתוח אותו אני מקבל שתי הודעות. ההודעה הראשונה: No archives found ההודעה השנייה: לתהליך אין אפשרות גישה לקובץ מאחר שהוא נמצא בשימוש על-ידי תהליך אחר. יש לציין כי הקובץ המכווץ בגודל של 53MB כלומר אמור להיות בתוך הקובץ משהו.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe תתחדשו ;D
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי כמה השאלות, אשמח אם מישהו יעזור ויענה לי. דבר ראשון- באיזה קידוד והגדרות להשתמש כאשר אני מקליט סרט מהוידאו למחשב? דבר שני- יש לי איזה סרט(DIVX) ותרגום לסרט בקובץ TXT. דבר ראשון- הסרט והתרגום לא מופיעים באותו זמן, איך אני עושה שיהיה התאמה בינהם? דבר שני- איך אני מחבר את התרגום והסרט כך שהם יהיו בקובץ אחד, והתרגום לא יהיה בקובץ חיצוני? תודה לעוזרים.!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
:'( אפשר עזרה בזה משהו חינמי וחינם וללא 14 יום כי זה מעצבן תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים??? תודה
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים חרשתי את הגוגל ומצאתי רק את הדרגון הזה שלא עובד רק בשפה האנגלית. אני מחפש תוכנה שתתמלל את מה שאומר לה בשפה העברית, העם משהוא שמע או מכיר תוכנה כזאת? אשמח לעזרה, תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להיכנס למשל לדואר של וואלה/ג'ימייל ועוד כל מיני אתרים העמוד לא עולה פשוט. בשורת המשימות רשום Done כאילו כל העמוד נטען, אבל כל העמוד לא עולה. התקנתי מחדש את ה-IE7, Flash,Java אבל כלום לא עוזר. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-