עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sandra,

יש משהו ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mulderfox,

אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Boomer,

אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by singera,

שמעתי על תוכנה שאפשר בעזרת 2 מסכים ומקרן להקרין וידאו קליפים (MPEG) שכאשר יש מסך בקרה עם PREVIEW של הקליפ והמסך השני מחובר יחד עם מקרן ומראים את הקליפ בFULLVIEW מישהו יכול להגיד את השם??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Br33z3R,

שלום, אתמול קנינו מחשב חדש....התקנתי עליו XP. עכשיו, כשלוחצים Start--->Turn off the computer או כשלוחצים Start ---> Restart המחשב סוגר את כל יישומים עד שהוא מגיע לחלון הכחול שכותב בו "Windows is shutting down" ושם הוא נתקע.... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יודע שזה משהו בסיסי אבל איכשהו לא מצליח לסדר זאת כך שבלחיצה על "הורד" בקובץ מצורף בג'ימייל למשל יתקבל החלון הנ"ל. כרגע אני מקבל מייד הורדה של הקובץ והוא לא מורץ אח"כ. תודה מראש על הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by POD,

יש לי תוכנה שנקראת Netlimiter והיא רצה ברקע. ברגע שאני מפעיל תוכנה אחרת כלשהיא או מכבה את המחשב קופצת ההודעה המעצבנת הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, גם גרסאות אחרות, אבל זה לא עזר. (מה הפירוש שלה בכלל? זה משהו שקשור לגישה שלה בזיכרון?) אנא עזרו. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ross,

יש לי DVD שמכיל קבצי VOB ברזולוציה 1024*576 אבל ווינדוס כותב שהרזולוציה 720*576 כשאני צופה בקבצים הם ברזולוציה הנכונה (1024*576), אבל כשאני מנסה להמיר אותם באמצעות format factory אני מקבל קובץ ברזולוציה של 720*576 והסרט נראה כאילו דפקו לו בוקס משני הכיוונים. יש אפשרות להמיר את הסרט ולהישאר ברזולוציה המקורית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי סרטון בפורמט של קוויקטיים, MOV ואני רוצה להמיר אותו לפורמט אחר, לדוגמא MPG או AVI ושיהיה גם קטן יותר מבחינת זכרון שהוא תופס... האם זה אפשרי? אשמח אם תעזרו. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by גדעון,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לבצע כיבוי למחשב מרוחק הנמצא ברשת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by danielzy,

יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברה שמעו יש לי את הMicrosoft internet exploer המסרי* אני רוצה המלצה לאחד חדש אז יאללה בתגובות !!!!!!!!!! 10nx לעוזרים !!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הקובץ המלא ששוקל 126 mb פשוט כבר השתגעתי באתר של מייקרוספט לא מוצא את זה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .

19. המחשב הנייד שלי הלך לעולמו, ואני צריך להציל ממנו קבצי ישומים של מיקרוסופט. מישהו יודע היכן ממוקמים הקבצים הבאים: קבצי דואר ומידע של OUTLOOK; קבצי "מועדפים" של IE (ובאותה הזדמנות, קבצי "מועדפים" של מוזילה וגוגל-כרום); קבצי כתובות ותכתובות של MSN (אלה חשובים לי במיוחד). האם בויסטה היו מקומות מיוחדים להם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by factor,

איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by iakovl,

חברה בתור משתמש HW ובעלים של נגן הD2 אני חושב שמגיע לנו לקבל סמל משלנו כי אני שם לב שהיחס כוחות שלנו עולה וגדל בפורום יותר ויותר אנשים רוכשים את הD2 ונהנים ממנו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Voodude,

קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב ! אני מנסה לייצור דיסק גיבוי באמצעות תוכנת norton ghost 12 אך ללא הצלחה אשמח לקבל עזרה. תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ruler,

שלום אני מחפש תוכנה ליצירת סרטונים מצוירים שיש מלא כאלו ברשת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים