תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא נותן לי לעסות רזולוציה גדולה יותר מ 1680X1050 יש לי מסך 21 וחידשתי גם את הדריבר של המסך וגם של הכרטיס
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברשותי מחשב hp pavilion pc a6040is עם ל"א p5lp-le של אסוס( http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00992311.pdf ). המחשב הגיע עם מע' הפעלה vista home. אני מנסה להתקין במחשב התקנה חדשה של win_xp . בסיום טעינת הקבצים של מ-cd מופיעה הודעת error(bsod): stop: 0x0000007b שמשמעה כנראה : inaccessible boot device. ניתקתי את הדיסק והפעלתי את המחשב . לאחר הטעינה הראשונית של קבצי ההתקנה קיבלתי את אותה ההודעה . (ידוע לי כי ל"א זה נמכר רק עם vista אך מצאתי את ההתקנים של win xp ללוח זה ). האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הנ"ל? אודה על תשובות arie2006
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן לקחתי את המחשב הנייד שלי מסוג GIGABYTE W566N מתיקון. אמרו לי שעדכנו ביוס וממתי שזה חזר הביתה הצורב לא קורא דיסקים. הוא פותח כמו שצריך ויש הבהוב ירוק אך הוא לא קורא אותו. האם יש פיתרון שאוכל לבצע לבדי מבלי לקחת לתיקון פעם נוספת?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-Word, כל פעם שאני מעתיק דבר כלשהו עם ניקוד, הוא מסמן את הניקוד על עיגול שהוא עושה מאחורי האות ולא על האות (כמתואר במציור): --העיגולים תמיד נמצאים מאחורי האות וקצת ימינה-- למישהו יש מושג איך לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שרשום שם..AN internal application error has occurred ..... ניסיתי למחוק את זה דרך הוספה והסרה של רכיבי וינדוס והתקני מחדש ועדיין יש את זה....... עם מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני הודה לו מאוד........כי אני לא יכול לראות באינטרנט (עם מישהו יכול גם להציע לי תחלופה לוינדוס מדיה פלייר לאינטרנט שאני יכול לראות קטעי וידיאו שם אני גם יודה לו......
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כשנאי מנסה למחוק אותו הוא רושם לי "אין אפשרות למחוק את .................... אדם אחר או תוכנית אירת משתמשים בקובץ. סגור את כל התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב" עכשיו תמיד סוגרים את כל הדבירם וזה מוחק אבל גם כשאני סוגר הכל זה לא עוזר.. אז איך אני מוחק כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש את ההכי עדכנית להיום.. אם אפשר כמובן. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש תוכנה טובה שיכולה להפוך קובץ AVI או MPG ל - MOV?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לאנטי ורוס NOD32? הסברים על הפונקציות הבסיסיות... רצוי שיהיה בעברית או באנגלית קלילה לא שאני לא מבין אנגלית טוב פשוט פעם ראיתי את הממשק של התכנה הזאת והוא כל כך לא נוח שאם המדריך ישתמש באנגלית קצת מסובכת אני יסתבך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להוריד הורדות ישירות במחשב כי כל פעם מתנתק לי האינטרנט! לכן אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שלמרות שמתנתק האינטרנט היא תשמור לי על ההורדה. אני מנסה כבר כמה שעות להוריד את 3DMARK05 וכל פעם האינטרנט מתנתק באמצע!!! תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://ziza.ru/2006/08/30/kreativnye-raboty-ot-platinumfmd.html
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לוינדוס מדיה פלייאר אין אפשרות להפעיל את הדיוידי מכיוון שחל איסור על הפעלת הדיסק באזור שלך בעולם.עלייך להשיג דיסק המיועד לאזור הגאוגרפי שלך...מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן. יש לי קובץ ISO עם התקנת WIN7 ששוקל 6 ג'יגה. אני מנסה להעתיק עם UltraISO את ההתקנה לדיסק און קי בעזרת Bootable -> Write Disk Image. הבעיה שבסופו של דבר התוכנה מפרמטת לי את הדיסק לFAT32 וקובץ ששוקל 6 ג'יגה מופיע בגודל 2.6 ג'יגה וההתקנה יוצאת פגומה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מותקן אצלי על המחשב EMULE 0.29, כל הזמן הוא עבד טוב עד שיום אחד הוא כל הזמן היתחבר בLOWID. אז ככה, יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים פלוס ראוטר (לינוקס) ומודם אלקטל, והכל מוקדר כמו שצריך, הפורטים של EMULE פתוחים (4662 ו 4672) ואני בטוח כי אתמול בדקתי את הפיירוואל. בדקתי כבר את כל המחשבים ברשת מוירוסים ולא מצאתי כלום (עם פייר וואל מעודכן). אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כבר הכל! להתקין מחדש, להתקין EMULEPLUS ושום דבר לא עזר!
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חברה שמעו יש לי את הMicrosoft internet exploer המסרי* אני רוצה המלצה לאחד חדש אז יאללה בתגובות !!!!!!!!!! 10nx לעוזרים !!!
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-