עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yakim Peled,

אני רוצה לאפשר ל-FF שלי (גירסה 10) שיקבל עוגיות. חיפשתי באפשרויות, שאלתי את גוגל אבל לא מצאתי תשובה. אני בטוח שהתשובה פשוטה מאד אבל פשוט לא מצאתי אותה. אגב, יש לי ב-FF את tab mix plus אבל גם שם לא מצאתי את האופציה הזו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המשחק הוא DAVE MIRRA PRO BMX משחק די ישן שנזכרתי בו לא מזמן וקצת שיחקתי בו וחשבתי אולי אפשר איכשהו לשדרג את הגרפיקה בעזרת איזה תוכנה שהיא כמו MAYA או 3D STUDIO או מה שלא יהיה שמם אז האם זה אפשרי? והידע שלי בגרפיקה הוא די מצומצם אין לי באמת רקע באיזה תוכנה שהיא סתם הייתי אוהב מידי פעם קצת להוריד גירסאות ניסוי וקצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני מידי אבל הרעיון שלי בכללי הוא שדרך הפרויקט הזה שאני מציב לעצמי אני ילמד קצת עיצוב וכול הדברים האלה שקשורים למה שכרוך להגשמת הפרויקט הזה אז תודה רבה לכול מי שמוכן לעזור וסופ'ש מעולה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המודם הסלולארי (בנייד: LG R380) נעלם מהמערכת. כיצד מחזירים אותו? המערכת: חלונות7 פשוט, כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rweins,

שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 4xtos,

קיבלתי הודעת קריסה מ FLIGHT SIMULATOR 2004 הנה היא: יש לי W7 ULTIMATE 32BIT INTEL 82945G EXPRESS CHIPSET FAMILY INTEL E2180

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sharmeiri,

שלום, יש לי חשבון באתר של logmein. ויש לי מחשבים שמותקנת עליהם התוכנה ובכך מתאפשרת שליטה מרחוק על המחשבים . לראשונה ניסיתי להוסיף מחשב , כרגיל לחצתי על ADD COMPUTER, הורדתי והתקנתי את התוכנה, הבעיה שאחרי שהתקנתי הסמל מופיע בשורת המשימות אבל כתוב "logmein enabled but offline " ואין אפשרות להתחבר למחשב-באתר הוא מופיע offline . ניסיתי לכבות את ההגנות חומת אש אנטי וירוס וכדומה-ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את התוכנה-שום כלום ניסיתי למצוא תשובה באתר שלהם או בפורומים שלהם גם לא עזר. איך פותרים את זה ? תודה למשיבים המבינים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ogeva,

מי מכיר או יודע על תופעה שמפעילים את ה- OUTLOOK (אצלי- XP), רוב הספריות מתפקדות תקין ורק ה-Inbox תוקע את התוכנה איך שנכנסים אליו. הדרך היחידה לצאת מזה היא להרוג את ה- OUTLOOK. ניסיתי להריץ Office Recovery ולא עזר. יש איזו דרך למחוק חיצונית הודעות אחרונות מה-Inbox?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש תוכנה שתקרא קבצי PDF ותנגן אותם. תודה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם הורדתי את הסרט SpiderMan.2.SVCD.TELESYNC-VideoCD ויש לי מקודידים ועדין יש לי ריבועים על המסך ולא שומעים טוב יש לי את שני ה מקודדים הסרתי התקנתי LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 WarezFaw-Cole2k-Codec_Pack_V5.42 יש למישהו פיתרון שעובד לינק למקודד משהו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ggg123,

יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?

16. Started by AiXC,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by borg,

יש לי ב-Bookmarks Toolbar Folder קישור ל-Gmail. http://gmail.google.com הבעיה שלי היא שהאייקון של הקישור הוא G (כמו האייקון של Google), במקום אייקון של מעטפה אדומה (שזה האייקון של Gmail). איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש המלצות לתוכנה כזאת? מישהו בכלל מכיר משהו כזה? כי לא הצלחתי למצוא שומדבר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RoronoaZoro,

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …

20. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... יש לי את הקאזה החדש 1.7, למרות שהבעיה הייתה גם עם הגרסא הקודמת...השימוש במעבד נע בין 80-90% וזיכרון הוא לוקח 33-50... לפני הפירמוט הוא לקח מקסימום 10 מ"ב ובקושי השתמש במעבד...יש סיבה למה זה ככה? תודה, חציל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dsadude,

אני מחפש אנטי וירוס אבל אני לא אוהב את נורטון . יש לי מחשב חזק P4 3.0Ghz כך שזה לא בעיה מבחינת דרישות מערכת. אשמח לשמוע המלצות גם על תוכנות חינמיות אך גם על כאלה שלא אבהל ממש טובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הי, חבר שלי מנסה להתקין במחשב את התוכנות הנ"ל אבל בהתקנה מופיעה לו ההודעה: internal error 25001.25007(0x61AF),-536870361(0xE0000227 עשיתי חיפוש ולא מצאתי דבר על כך אולי למישהו יש מושג מה לעשות ומה פשר ההודעה. ד"א, המפרט שלו: מעבד אינטל 2.6, זיכרון 2X 256 מגהבייט DDR333 , לוח אם של אינטל i865 ווינדוס XP (בלי SP1). באותה הזדמנות גם אשמח אם לדעת אם קיימת תוכנה אחרת ליצירת כונן וירטואלי (שתומכת באימג' מסוג cdi). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by NuNaTaK,

אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים