תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משתמש במע' ההפעלה שהרצתי על VIRTUALBOX אני לא יכול לחזור לווינדווס איזה מקשים צריך כדי לחזור חזרה לווינדווס ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מלא דברים מיותרים ב startup programs והתוכנה ההיא מסדרת הכל במספר שניות.. התוכנה של חברת סטרט-אפ ישראלית שזכתה מקום ראשון בתחרות סטרט-אפים בארה"ב לפני כחודשיים.. מישהו זוכר/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הרבה פעמים קורה שחילוץ RAR נכשל עקב קבצים פגומים. לעיתים, אני מצליח לסדר זאת באמצעות אופציית ה-REPAIR של WINRAR אבל לא תמיד זה עוזר. לכן רציתי לשאול, אם קיימת תוכנה שיכולה להצליח בתיקון, במצבים שבהם ה-WINRAR REPAIR נכשל. העדיפות היא כמובן לתוכנה חינמית, אבל אם מדובר על תוכנה בתשלום, אז אני מקווה לפחות שתהיה לה אחוז הצלחה גבוה בתיקון קבצים פגומים, אחרת אני שם את כספי על קרן הצבי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שינויים בBIOS כשאני עדיין נמצא בwindows(מטעמי נוחות), האם אתם יכולים להמליץ על תוכנה (מפרט המחשב בחתימה)??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ? תודה מראש לעוזרים :-*
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כותב לי בסוגריים need web browser restart מה זה ואיך עושים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל דרכו מיילים מחמישה כתובות שונות יש לי 30 מיילים ואני לא יודע ממי זה מגיע יש דרך שלכל כתובת יופיע inbox, outbox, וכו' ? לא אחד לכל המיילים ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הוא DAVE MIRRA PRO BMX משחק די ישן שנזכרתי בו לא מזמן וקצת שיחקתי בו וחשבתי אולי אפשר איכשהו לשדרג את הגרפיקה בעזרת איזה תוכנה שהיא כמו MAYA או 3D STUDIO או מה שלא יהיה שמם אז האם זה אפשרי? והידע שלי בגרפיקה הוא די מצומצם אין לי באמת רקע באיזה תוכנה שהיא סתם הייתי אוהב מידי פעם קצת להוריד גירסאות ניסוי וקצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני מידי אבל הרעיון שלי בכללי הוא שדרך הפרויקט הזה שאני מציב לעצמי אני ילמד קצת עיצוב וכול הדברים האלה שקשורים למה שכרוך להגשמת הפרויקט הזה אז תודה רבה לכול מי שמוכן לעזור וסופ'ש מעולה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי מחדש את הווינדוס XP ועכשיו יש לי בעיה מוזרה ב Explorer. ישנם מספר אתרים שכאשר אני נכנס אליהם המחשב עושה לי ביפ אחד או שניים... אין לי מושג מה זה ולמה זה, למישהוא יש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלמנת לגבות קבצים חשובים אני מחפש תוכנה שתעבוד על Windows 8 שתוכל לסנכרן בין תיקיות מקומיות על המחשב. אני רוצה פשוט להגדיר תיקיות מסויימות ותיקית יעד ושהכל התוכן יועתק לתיקית היעד וככה כל כמה זמן אני יעשה גיבוי או אוטומטי או ידני. מישהו מכיר תוכנה מומלצת חינמית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-