עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idan1,

לאחר שנים של שימוש ב-eMule, החלטתי לעבור לביטורנט והורדתי את uTorrent. עכשיו, עשיתי את הבדיקה של הפורט וזה מה שכתוב לי: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 30104 on 84.108.118.144... Error! Port 30104 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this t…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by adiri86,

ניסיתי להתקין vmware על וינדוס 7 ואחרי ההתקנה כאשר אני מנסה להפעיל זה רושם לי הודעת שגיאה: could not initializing logging מה הסיבה?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by אוורסט,

שלום ! יש אפשרות לשנות את צבע הסמן (שצבעו ירוק) באקסל לצבע אחר ? במידה וכן, איך אני מבצע הלכה למעשה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. התקנתי תכנת גוגל דרייב על מחשב, והוא מחובר לחשבון גוגל שלי, ואין לי גישה למחשב ההוא יותר. (נמצא במקום עבודה קודם). יש דרך ברחוק להגיד לגוגל לנתק את הסנכרון שם ולמחוק הקבצים שיושבים שם לוקאלית?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by dor444,

אין לי מושג למה אבל כשאני מנסה להכנס לג'ימייל דרך גוגל כרום עולה לי השגיאה הבאה: לעומת זאת, כשאני מנסה להיכנס דרך האקספלורר, זה כן נכנס לי אישית לא נוח לעבוד עם האקספלורר, לכן חשוב לי לפתור את הבעיה הזאת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  6. שלום אני חדש כאן. אני צריך עזרה מהמומחים כאן לגבי מספר תוכנות שאני צריך. ( חינמיות - נכון לעכשיו). 1. תוכנה לשיחזורים וגיבווים ( של המחשב והשרת). 2. אנטי וירוס 3. תוכנת צריבה 4. תוכנה לשימוש בGhost 5. תוכנה לבניית Image 6. תוכנת שליטה מרחוק או על מספר רב של מחשבים בו זמנית 7. תוכנה לסינון אתרים אני צריך שתרשמו לי איזה תוכנות לדעתכם הכי מוצלחות מכל קטגוריה שרשמתי כאן, ועם זה אפשרי לתת לי קישור להורדה אני אשמח, תודה רבה. מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון אני פשוט חדש פה, ואני די צריך את העזרה שלכם, קיבלתי המלצה מחבר טוב על הפורום. יום טוב.

7. היי. שאלה שמסקרנת אותי זה זמן מה - בואו ניקח לדוגמא את Spybot S&D - לתוכנה נוצרים עדכונים בממוצע פעמיים בשבוע. אני מוריד אותם באופן קבוע, כאשר הגדלים שלהם נעים בין 400 k/b ל5 m/b. רציתי לבדוק אם התיקייה של התוכנה גדלה לאחר העדכונים, אבל היא נשארת באותו הגודל. אני משתמש בתוכנה הזאת שנים כך ש"על הנייר" התיקייה של התוכנה אמורה לשקול מאות מגה. בטוח יש כאן מישהו שיכול להסביר לאן הולכים העדכונים החדשים ומה עולה בגורל העדכונים הישנים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by ross,

יש לי DVD שמכיל קבצי VOB ברזולוציה 1024*576 אבל ווינדוס כותב שהרזולוציה 720*576 כשאני צופה בקבצים הם ברזולוציה הנכונה (1024*576), אבל כשאני מנסה להמיר אותם באמצעות format factory אני מקבל קובץ ברזולוציה של 720*576 והסרט נראה כאילו דפקו לו בוקס משני הכיוונים. יש אפשרות להמיר את הסרט ולהישאר ברזולוציה המקורית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום. יש לי כמה שירים ואני רוצה להשמיע בניפרד את המוסיקה שלהם, למשל יש לי דיסק מקורי של LINKIN PARK והייתי רוצה לקחת שירים ולשמוע רק את המנגינה שמעתי שיש תוכנות חינמיות שעושות זאת... אם למישהו יש לנק אני אשמח תודה ובוקר טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by elad76,

כותרת ויש לי קספרסקי אינטרנט סיקוריטי.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  12. הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  13. שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by sigma,

למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי לפטופ של לנובו , מערכת ההפעלה היא ויסטה home basic לפעמים אני נתקל במצב שבו ה HD שלי טוחן ללא הפסקה , אין לי מושג מה גורם לו לטחון ככה. יש איזושהי דרך שאוכל לגלות איזה פרוסס אחראי לטחינה שלו? תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  17. וואי זה היה לפני מלא זמן !!! עוד שידעתי כל מיני פקודות בווינדוס XP שרושמים בדוס בכל אופן חסמתי גישה לתיקיה עם איזו פקודה בדוס שמכניסים עם סיסמא וכ'ו קיצר חסמתי גישה התיקיה ננעלה ולא היה אפשר להיכנס אליה מאז, בלי סיסמא עם סיסמא הגישה חסומה למשתמש ! ( היא ריקה זה לא כזה משנה אבל בכל זאת ) מי שעשה MCSE בטוח יודע את זה ... בדוק! וגם מי שלא (כמוני וסתם מתעניין בווינדוס כמובן ) קיצר אם למישהו יש מושג תודה...

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by adlanm,

אם לוחצים CTRL+Enter יש השלמה ל-com איך אני הופך את זה ל-co.il? או שאפשר עם לחצני קיצור אחרים Firefox

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by IG,

שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. Started by PCguy,

אני מחפש תוכנה לעיצוב כרטיס ביקור בעיברית. יש לי את ה- business card desinger והיא לא כותבת בעיברית וגם ניתן לשמור את הקובץ רק בסיומת של התוכנה אז אם אתם מכירים משהו בעיברית או לפחות תומך בעיברית אני אודה אודה לכם

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  21. אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by talkfir,

אני מחפש תוכנה לתרגום אתרים מאנגלית לעברית,ולפעמים ההפך. אנא הביאו לי כל מידע על תוכנה כזאת בחינם שיש,אני לא מעוניין להתחיל לשלם.. ;D תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by Joe Blow,

נתקלתי בבעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר עם אפליקצית Java וה zonealarm פועל המחשב מתרסק לי ברגע שהאפליקציה מסיימת להיטען. ניסיתי לבטל לגמרי את ה privacy settings אבל ללא הועיל. כשאני מכבה את ה zonealarm הכל תקין. מישהו נתקל בבעיה הזו? מישהו משתמש ב personal firewall אחר שהוא טוב, בעל ממשק נוח ולא מתרסק עם אפליקציות java? תודה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  24. אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  25. אז ככה זה קובץ mpeg של 430MB (דקות 43) ואני צריך להפוך אותו ל MPEG2 ואז לחצות אותו לשני קבצים אחד וידיאו בפומט MPEG2 והשני אודיו בפורמט WAV ושניהם צריכים להיות בגבול ה 650 מ''ב (שניהם ביחד) אני צריך עזרה בקשר לתוכנה שבה אוכל לעשות דבר כזה וגם את כל השלבים בתודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים