תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי ח'ברה, אני מחפש תוכנה שאפשר דרכה לחתוך שירים בקטעים שבא לי כדי להפוך אותם לצלצולים. בעבר הייתי עושה זאת עם atomix ופשוט הופך את ה Wavל Mp3. כרגע זה מחשב חדש אז אין לי את התוכנה ואין לי מושג מאיפה להשיגה.. אם אפשר המלצה על תוכנה אחרת שיותר קלה אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לראוות את הפרקים המלאים של האח הגדול וגם לא את הדוח היומי במחשב.יש לי k lite האחרון מותקן ןגם פלש 10 האחרון. גם במחשב הנייד וגם במחב הנייח אותה בעייה. מה עושים בבקשה? את השידור של ה 24 שעות החי אני כן מצליח לראות וגם יו טיוב. מה הבעייה?אני לוחץ על פליי ונהייה לי ארור
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
הEXPLORER לא הזה של האינטרנט אלא הזה של התקיות עושה לי בעיה מוזרה מסיבה כלשהי,כשאני עושה MINIMIZE לחלון הוא לא נשאר בTASKBAR,הוא נעלם לו מהTASKBAR אבל נשאר לרוץ ברקע כאילו הכול ברגיל ואני יכול לחזור אליו עם ALT+TAB לא התקנתי תוכנות שמתעסקות במראה הוינדוס,והתוכנה האחרונה שהסרתי הייתה LUNCHY בגלל שהוא כל הזמן העסיק לי תמעבד למישהו יש מושג אם אפשר לפתור את זה איכשהו בלי התקנות מחדש?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס זיכרון SD , מלא מתמונות מטיול בדרום אמריקה. כשביקשתי מחנות צילום בארגנטינה להעביר אותו לCD, הם סירבו לבקשה בטענה שיש בו וירוס. מאז לא נגעתי בכרטיס במחשבה לטפל בזה בארץ כשאחזור. כשחזרתי לארץ, באמת ראיתי שיש בכרטיס וירוס (קפץ גם אצלי במחשב...). מה לעשות ? מוכן לעשות הכל כדיי להציל את התמונות שיש בו. (כולל מעבדות כלשהן , אנשי מקצוע , הכל....) התמונות עצמן קיימות , ויש אפשרות לצפות בהן מהמצלמה. אבל אני צריך את קבצי התמונות נקיות לשימושים מסוימים. (אגב, מאוד יכול להיות שפעולה פשוטה באנטי וירוס, תנקה את הכרטיס מהוירוס ללא מחיקת אף תמונה אך אני אינני מבין בנושא, ומעדיף שלא לעשות שום פעולה שתסכן את התמונות בכרטיס) אנא , בבקשה עזרו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם זה נראה לכם נכון כל מה שכתוב באתר הזה?> דירוג פיירוול החזק בעולם 1 zonealaram pro 2 Outpost Firewall pro 3 Norton Personal Firewall mecafee במקום השישי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=sygate+firewall+review אנטי וירוס 1 bitdefender 2 kaspersky 3 nod32 לא להתקרב לנורטון שלא שווא כלום לדעתי מקור http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אנטי ריגול 1 spy sweeper 2 CounterS 3 Trend Micro Anti-Spy נכון ש Spyware Doctor במקום החמישי והוא טוב אבל יש יותר טובים במיוחד spy sweeper שאני משתמש בו והוא מעולה .ad ware במקום השביעי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ואם אפשר שזה יהיה מינימליסטי ובלי שטויות
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו 2002A ואני לא מצליח לקבל קבצים!!! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
יש לי נגיד 20 קבצים להורדה ברשימה שלו, אבל אם הוא יוריד את כולם ביחד יקח שעה, אני מעדיף קובץ קובץ תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום יש לי דף בפלאש עם טופס שמורכב מכמה שדות טקסט וכפתור הגשה כשאני עורך את הפלאש אחרי שאני עושה Break Apart כדי לשנות את מה שכתוב באחד השדות ומנסה לעשות בחזרה GROUP, הכפתור של ההגשה נהיה בלתי לחיץ. מה אני עושה לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כל הזמן מוסיפים אותי אנשים ועם כל השיחה זהה.. הם מנסים לדחוף לי איזה אתר לשיחות וידאו.. שכנראה מכיל איזה וירוס או משהו.. השאלה איך אני נפטר מהם.. אם זה שהם מוסיפים אותי אומר שיש לי משהו שנדבק במחשב.. הנה דוגמא לשיחה: ? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: hey *אומר/ת: who are you? how did you get to me? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: i'm 21/f your a male right? * אומר/ת: i'm green [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again? * אומר/ת: wait.. i've turned red [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: I know a way we can chat an…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-