עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrsph666,

שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  4. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי את הדונגל בלוטוט' של Dynamode (דינמוד) מדגם BT-USB-150C ומערכת ויסטה 64bit! רשום בקופסה שהוא תומך בויסטה אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא חופר לי על הדרייברים, מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייברים שלו בשביל ויסטה, אני רוצה להימנע מלהתקין את BlueSoleil כי אני רוצה להשתמש בבלוטוט' המובנה שיש בויסטה. חיפשתי באתר שלהם: www.dynamode.com ולא מצאתי שום דבר.. לפחות לא את הדגם שלי ובטח שלא את הדרייברים שם... תודה רבה לכל מי שעוזר/מנסה לעזור! בברכה, ניר ישראל חן.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Anonymous1,

שלום, כיצד ניתן לבטל אתחול מתחקליטור? תודה.

7. Started by yanivganor,

אני מנסה לקרוא קיבצי RAM (מוסיקה) ואף PLAYER שיש לי לא מצליח לקרוא אותו. לא MEDIA PLAYER לא QUICK TIME לא REAL PLAYER עזרה בבקשה ... :s05:

8. Started by First Squad,

כי אצלי לא. עושה בעיה מוזרה של DLL ב IE7 ובFF2 לא ניתן בכלל ללחוץ על לחצן הכניסה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by elior021,

אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by weissby,

אני כרגע משתמש רק בפוטושופ 7.0 אני די מרוצה בסה"כ האם לדעתכם יש פער רציני בנוחות/יכולות של הגרסה שלי מול הגרסאות העדכניות יותר? אני רק מודע לזה שיש בחלק של הפילטרים שזה מוצג במן תמונות thumbnails כאלה שמדגימות בערך מה כל פילטר עושה שמה.. האם שווה לי לעבור לאיזשהי גרסה עדכנית יותר? והאם תוכנות וקטורים (או איך שלא קוראים לזה) זה בדיוק כמו תוכנות תלת מימד? או שזה כבר משהו אחר לגמרי? תודה=]

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה בשם "רישומון" או "חיפושון" משהו כזה השם לא בדיוק זכור לי נראה לי שאלו השמות. תודה!

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן אני מחפש תוכנה חליפית לLOGMEIN לא תוכנות שחיבור מבוסס הזדהות IP (לא רוצה לעקוב אחרי המספר IP) אלא ע"פ חשבון - כמו בLOGMEIN אשמח לכמה חלופות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by ElemenTal,

אני רוצה להתקין VISTA מבלי לפרמט, אז חשבתי אם אני יכול לקחת את כונן C שהוא 100GB ולחלק אותו לשתים כך שבחלק אחד ישאר ה XP והחלק החדש יהיה ריק ובוא אני אוכל להתקין את VISTA ? אפשר לעשות את זה ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. רציתי לשאול האם יצא פלאגין שמתקן את הסימני שאלה שרואים באוואי של האנשים שמשתמשים באייסי 4 ................ ועוד שאלה (הדבר הכי מציק לי נניח ויש לי 5 אנשים ששהכינוי שלהם מתחיל באות א' אז אני לורץ ברשימת אנשים על א וזה בא לי נניח ל"אהרון" אני לוחץ עוד פעם זה עובר ל"אדיר" ונהיה באג של צבע צהוב בסוף השם אדיר .. באג נוסף באותו עניין הוא שאם אני לוחץ עוד פעם הוא חוץ ל"אהרון" ולא לכינוי הבא באות א' ... התוכל לענות לי בבקשה על 3 השאלות..תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד. ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף. יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה? נ.ב. יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by zgd,

שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by demultiplexer,

איך אני רואה סרט DIVX או XVID בDVD ? גם בכזה שקורא DIVX וגם בכזה שלא ? מה עושים עם התרגומים ? תודה מראש

20. לאחר שחזרתי להשתמש באנטי וירוס של Avira AntiVir Personal במחשב של אבא שלי (אוואסט זלל 100% מהמעבד ונעל תכופות את המחשב למרות שהמעבד הוא DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz), הוא התחיל להציג כל כמה דקות פופ אפים שמציעים לי להתקין את רכיב ה-WebGuard בחינם, אשר הינו מנגנון הגנה שקיים מובנה בגרסאות בתשלום של Avira Antivir, ושכיביכול בגרסה החינמית הרכיב נמצא על טולבר חיצוני. לאחר שהתקנתי את הרכיב, מבדיקה מדוקדקת עלה, כי ה-WebGuard כלל לא היה קשור לסרגל הכלים שהותקן בדפדפנים, וכי הוא הותקן לתוך האנטי וירוס כמו בגרסה בתשלום (הגדרותיו נמצאות במסך ההגדרות של האנטי וירוס), וכי הטולבר שהותקן לא היה אחר מאשר Ask Toolbar (הטולבר התגלה כסרגל חיפוש נקי, וכל קשר בינו לבין ה-WebGuard היה…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by harbinger,

אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by imac,

אם היא הייתה זאת הייתה התוכנה המועדפת עליי

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by musari,

אם אני רוצה לעשות מעקב על המחשב הגדול(נייח) מהמחשב הנייד כאילו שכל מה שעושים בגדול אני יראה בנייד (כאילו מצלמים בלייב ומעבירים אליי לנייד)המחשבים מחוברים ברשת ביתית עם ראוטר ...האם יש תוכנה שעושה את זה או שזה הזוי???

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by zohar678,

האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.