תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי משהו שאני רוצה לראות על המחשב עם כתוביות עכשיו הכתוביות והקובץ הם באותו שם ושאני צופה בקובץ עם הכתוביות הכתוביות מגיעות בהקדמה - כמה שניות לפני הוידיאו שניסיתי לסנכרן את זה עם Subtitle workshop , הכתוביות התאימו בדיוק! לא הייתה שום בעיה... (למרות שלא ראו את הוידיאו ב-workshop ) יש לי את הקודק של CCCP ואני עובד על VISTA למשהו יש רעיון אך לסדר את זה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לנו בעיה קטנה שלא מצאתי לה פתרון כבר הרבה זמן אנחנו משתמשים בישומים מבוססים SHAREPOINT 2003 כמו אתרים שיש עליהם חומר מסוים ואז פותחים את קובץ הוורד או הXL ששמור על האתר עורכים אותו ושומרים (ללא הורדה של הקובץ והעלאה חזרה לאתר) הכל היה טוב עד שהעברנו את המחשבים שלנו לWIN 7 ויחד עם זאת לOFFICE 2010 ברגע שנכנסים לקובץ התוכנה קורסת אוטומטית מישהו יודע אולי במקרה מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עסיתי ACCOUNT חדש. איך אני מעביר את ה MAIL ACCOUNT של הoutlook אך אני עושה שאני יוריד עם DAP ולא עם הdownloader של וינדוס
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה לאפשר ל-FF שלי (גירסה 10) שיקבל עוגיות. חיפשתי באפשרויות, שאלתי את גוגל אבל לא מצאתי תשובה. אני בטוח שהתשובה פשוטה מאד אבל פשוט לא מצאתי אותה. אגב, יש לי ב-FF את tab mix plus אבל גם שם לא מצאתי את האופציה הזו.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנהmedia server אשר מסוגלת לבצע קידוד לסרטים בזמן אמת -transcoding יש לי טלויזיה של פיליפס היא מחוברת לרשת וכדי לראות את כל הסרטים על המחשב ( שנמצא הרחק ממנה) אני צריך תוכנת media server בנתיים מצאתי שלושה TVersity , Wild ו PlayOn שאלתי היא מה יותר מומלץ ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי סרט HD עם מספר שפות, אני מעוניין למחוק את השאר ולהישאר רק עם האנגלית, איזו תוכנה תעשה את העבודה ? (יש גם כתוביות מובנות בסרט בשתי שפות שאני מעוניין להשאיר רק באנגלית) לסרטי DVD קטנים השתמשתי ב - VIRTUALDUBMOD אבל היא קורסת שמנסה לטעון קובץ MKV גדול.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חבר'ה,אני מחפש תוכנה חינמית לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המודם הסלולארי (בנייד: LG R380) נעלם מהמערכת. כיצד מחזירים אותו? המערכת: חלונות7 פשוט, כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעוניין ללכוד תמונה מסרט. עשיתי PAUSE לסרט. לחצתי על PrintScreen וכשעשיתי "הדבק" לצייר קיבלתי רקע שחור. למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה שבכותרת, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם קיימת בעולם תוכנה שמסוגלת להציג סדרות וסרטים כמו ממיר דיגיטלי? (לדוגמא, לשים כמה קבצי סרט בתיקייה שהיא תהייה ערוץ כלשהו ואז אוכל לדפדף, לראות איזה תוכנית יש אחרי זה) להתייחס ברצינות ;D תודה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. הקלטתי באמצעות ממיר דיגיטלי DTT של Konka תוכנית טלוויזיה, ואני מעוניין להמיר אותה ל-AVI או לפורמט אחר. הממיר יוצר תיקייה ובה קובץ וידאו עם סיומת trp וכן שני קבצים קטנים האחד עם סיומת ifo והשני idx. הצלחתי להמיר את קובץ הוידאו ל-AVI אבל המרת האודיו לא הצליחה - נשמעים קולות צורמים ומקוטעים. מישהו נתקל בבעיה דומה? ניסיתי לעשות זאת עם כמה תוכנות שונות אך ללא הצלחה. אגב, מעטות הצליחו להמיר את הוידאו כיאות. הקלטתי בממיר 30 שניות ותוכלו להוריד את הקובץ שנוצר מכאן. http://www.sendspace.com/file/fuvdvi אודה למי שינסה להמיר את הקובץ ולחוות את דעתו בעניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-