עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן אנשים..חייב את עזרתכם ניסיתי הכל ולא הצלחתי... עד עכשיו הייתי ממיר סרטים בכיף אבל פתאום צצה לי בעיה.. אני כמעט בטוח שזה קשור רק לסרטי Xvid כי כל סרט Xvid שאני טוען לVD גורם לי לשגיאות ומתנגן לי עם איחור רציני של הוידאו יחסית לקול בתוכנות אחרון הסרטים עובדים טוב רק בVirtualduD זה קורה ואח"כ הוא קורס ונותן את השגיאה הבאה an out-of-bound memory access (access violation) occurred in module 'ntdll" ניסיתי להתקין את Xvid מחדש אבל זה לא עזר....מישהו יודע מה עושים כדי לתקן את זה?? תודה מראש... תעזרו לי שלא אשבור תרא'ש ...(:

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  2. זה דיי דחוף, לכן אני אודה לכל מי שיוכל לעזור בהקדם

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  3. האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים??? תודה

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  4. שלום לכולם בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי. אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים. מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה. גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר. אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו. זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון. יעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  5. היי אנשים. אני צריך תוכנה לחיבור סרט divx עם הכתוביות txt\srt רצוי תוכנה חינמית למרות שאין בעיה לשלם כמה שקלים אם התוכנה באמת שווה את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by א אוהל,

היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

שידרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי BSPLAYER כמו שאני רגיל, אבל משום מה כשאני צופה בפרקים של הסידרה Persons Unknown יש סוג של תקיעות רגעיות בווידיאו ניסיתי לשנות הגדרות ועדיין זה קורה.. למרות שלא שמתי לב לבעייה הזאת בקבצים אחרים נראה לי שהבעיה היא לא בפרקים של הסדרה, זה קרה ביותר מ2 פרקים (הרבה פעמים לאורך כל פרק) והפרקים שוחררו ע"י קבוצות מקודדים ידועות שלא היו לי בעיות איתם עד עכשיו. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  8. Started by daniel123,

שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by smack,

היי לכולם בזמן האחרון כל פעם שאני מתחבר לסרוור לאימיול -זה רושם low id, מה שגורם לאימיול לזוז לאט מאד, אם בכלל. ניסית לבדוק את הבעייה באתר הרשמי של החברה ורשום שם שכנראה הבעייה נובעת מהראוטר(שאין לי) או שה fire wall חוסם את הפורטים . כיביתי את הfire wall ,מה שלא עזר, עשיתי גם uninstall לתוכנה והתקנתי אותה ,וגם גרסאות שונות של התוכנה ,ועדיין זה רושם low id, ואימיול לא זז אם מישהו מכיר את הבעייה וידוע איך לפתור אותה אני אשמח מאד תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by roeesnir,

אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Svensk.il,

יש לי מדפסת HP officejet J6413, עם הדרייברים האחרונים מותקנים. הבעיה היא, שלמשהו שהוא כנראה הקורא כרטיסים של המדפסת יש בעיה עם הדרייבר. בלוח הבקרה תחת "מכשירים ניידים" יש סימן קריאה צהוב ב-WPD filesystem volume driver, וכשפותחים את זה רשום "‏‏התקן זה אינו פועל כראוי מאחר של- Windows אין אפשרות לטעון את מנהלי ההתקנים הדרושים עבור התקן זה. (קוד 31)" ביליתי שעות בחיפושים אחרי פתרון לבעיה אבל כל מה שהציעו (וזה לא הרבה) לא עוזר, וזה מחרפן אותי! למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by thebenjamin,

היי, התחלתי לשחק במשחק בשם Cities in motions 2. אחרי כמה דק' של משחק הוא קורס, לפעמים בלי להחזיר כלום ולפעמים עם השגיאה: too many heap sections - fatal error in gc. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהשעון במשחק עובר לשעות הלילה וצריך להראות את העיר בלילה. ניסיתי להוריד את הגרפיקה למינימום אך זה לא עוזר. המפרט שלי: AMD Phenom II X4 940 3Ghz 4GB RAM HD4870 אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

ניסיתי לצרוב SVCD עם NERO והוא אומר משהו על זה שהסרטים ב-MPEG 2 לא מתאימים ל-SVCD. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

התוכנה פשוט נסגרת בלי שום אזהרה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  18. אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  19. אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. זו בעיה דיי נפוצה אם אני לא טועה והאי סי קיו רושם runtime error c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination זה קרה לי פעם מזמן אבל אני ממש לא זוכר איך סידרתי את זה היה לו בעיות מסך לאחרונה ועשתי מלא כיבויים למחשב מבלי לצאת מסודר ועכשיו כשהחלפתי מסך זה רושם לי את זה אולי רישומי דרבירים נדפקו או משהו כזה? מי יודע איך לסדר? תודה מראש נועם

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Psy,

מנסה להתקין תוכנה וזאת ההודעת שגיאה שמתקבלת...... (אציין שהקובץ עובד נהדר במחשבים אחרים ואפילו הורדתי כמה פעמים כדי לוודא) מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  22. שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  23. היי ח'ברה, אני מחפש תוכנה שאפשר דרכה לחתוך שירים בקטעים שבא לי כדי להפוך אותם לצלצולים. בעבר הייתי עושה זאת עם atomix ופשוט הופך את ה Wavל Mp3. כרגע זה מחשב חדש אז אין לי את התוכנה ואין לי מושג מאיפה להשיגה.. אם אפשר המלצה על תוכנה אחרת שיותר קלה אני אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. האם זה נראה לכם נכון כל מה שכתוב באתר הזה?> דירוג פיירוול החזק בעולם 1 zonealaram pro 2 Outpost Firewall pro 3 Norton Personal Firewall mecafee במקום השישי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=sygate+firewall+review אנטי וירוס 1 bitdefender 2 kaspersky 3 nod32 לא להתקרב לנורטון שלא שווא כלום לדעתי מקור http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אנטי ריגול 1 spy sweeper 2 CounterS 3 Trend Micro Anti-Spy נכון ש Spyware Doctor במקום החמישי והוא טוב אבל יש יותר טובים במיוחד spy sweeper שאני משתמש בו והוא מעולה .ad ware במקום השביעי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by N82,

יש תוכנה חינמית לראות DVD במחשב?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים