תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, שמתי לב שכל פעם שעבדכם הנאמן עושה אתחול, הססמאות הן ל-HWzone, הן ל-Gmail, והן לכל אתר אחר שאני גולש בו מתאפסות והוא שוכח מי אני ומה ססמתי. הקשר היחיד שאני רואה בין השניים הוא שאני גולש לשניהם מ-FF... מישהו?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד לי את כל הדפים מאתר לא וידאו ותמונות רק משפטים וטקסטים ניסיתי את Neo Downloader והיא מורידה רק סירטונים ותמונות שמעתי על התוכנה httrack היא תוכל לעשות את מה שאני צריך ? לשמור משפטים ומילים על קובץ טקסט ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט HD עם מספר שפות, אני מעוניין למחוק את השאר ולהישאר רק עם האנגלית, איזו תוכנה תעשה את העבודה ? (יש גם כתוביות מובנות בסרט בשתי שפות שאני מעוניין להשאיר רק באנגלית) לסרטי DVD קטנים השתמשתי ב - VIRTUALDUBMOD אבל היא קורסת שמנסה לטעון קובץ MKV גדול.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאמור, מדובר באיזה סרט שאני לא מצליח לפתוח (כולל לא באמצעות vlc) פעם אחת ולתמיד אני רוצה לדעת: איך אני יודע איזה קודקים יש לי במחשב, איזה קודק הסרט המסוים צריך, האם הקודק הזה נמצא באיזו חבילת קודקים שאני מוריד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש תוכנות עריכת וידאו יותר טובות מ Adobe Premiere Pro CS4 ואם כן האם תוכלו לתת לי שמות של התוכנות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ rmvb שזה בעצם קובץ של real media player אני מריץ אותו בתוכנה Real Alternative. כשאני מנסה להכניס כתוביות לסרט אז הוא מקפיץ לי הודעה שאומרת : To load subtitles you have to change the video renderer and reopen the file DirectShow : VMR7 Or VMR9 renderless Real Media : Special Renderer for real media, or open it through DirectShow מה לעשות ?!? בעצם כל מה שאני מבקש זה איך אני יוכל לצפות בקבצי real media עם כתוביות. אם יש לכם תוכנות אחרות שיכולות להריץ קבצי REAL וכתוביות, אז אם אפשר לינק... תודדדהה רבהה לעוזרים !!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי רן רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה : אז ככה: 1. הסימן של העכבר מהבהב בצורה מוזרה מאוד .... 2. מידי פעם המחשב נתקע בלי להגיב ללחיצות העכבר אך אם אני עושה CTRL+ALT+DEL זה מגיב משהו מוזר מאוד.... Intel® core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Memory: 2048MB RAM (DDR2) System Model:asus- P5k Device Name:HD 4850 Total Memory:512.0MB אני חושב שזה הלוח אם .... יכול להיות...??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מסיר אותו טוטאלי מהוינדוס ? שמעתי שצריך לרשום איזה פקודה ב run שב"התחל"...שהיא מוחקת את המסנג'ר.. אולי אתם יודעים מהי הפקודה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. כהרגלי ניסיתי להתחבר לשרת razorback 2.0 באימיול הפרד העקשן ואחרי 2 ניסיונות השרת נפח את נשמתו ונעלם מרשימת השרתים. ניסיתי להוריד רשימת שרתים חדשה דרך הלינק באימיול (http://ed2k.2x4u.de/index.html) אך לא היה זכר ל-razorback 2.0. לא אמרתי נואש וניסיתי להוסיף אותו דרך הIP וגם כאן נחלתי כישלון עצום כשהאימיול התנהג כאילו הוא בכלל לא מבין מה זה 195.245.244.243:4661 (זה razorback 2.0 חתיכת פרד!). וכעת אני תקועה בלי שרת ומבקשת את עזרכתם האדיבה. איך אני מחזירה את השרת? תודה ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-