עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rweins,

שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 123456789,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הווינדווס אומר לי שהוא לא מצליח ללהתקין בעצמו את הוידאו קונקרולר.... איך מתקינים אותו ?!?! אם זה משנה אז הלוח אם שלי הוא: gigabyte ga-8tx-c

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by amir85,

יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by E-me,

עד היום השתמaתי בתוכנה המאוד מוצלכת של tgtsoftwear הנקראת style xp היא פגה לפני כמה ימים ורציתי לדעת עם מישהו מכיר תוכנה הדומה לה. (מישהו יודע למה זה אומר לי שהתוכנה לא יכולה לרוץ בwin32?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Boomer,

אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום. לאחרונה שמתי לב לזה: לוח האם שברשותי הוא P5LD2 SE של Asus. ביקרתי בדף הזה כדי להוריד דרייבר עדכני ללוח האם עבור האודיו. בקישור הנ"ל ישנם שני לינקים לאודיו, התקנתי רק את הראשון מביניהם כיוון שלא הייתי בטוח לגבי נחיצותו של השני, מה גם שחששתי לגרום נזק למחשב ע"י התקנת שניהם. אציין גם שיש לי אודיו במחשב. למישהו יש רעיונות מהם שני ההתקנים הללו, ומה עליי להתקין כדי לבטל את סימני השאלה? תודה רבה מראש לכל מי שנחלץ לעזרה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by בזיק2,

ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by k22,

שלום לפני פחות משנה שמתי קובץ על שולחן העבודה ולאחר כמה חודשים פירמטתי את המחשב..(הקובץ נימחק) וזה קובץ שחושב לי מאוד אני צריך אותו יש איזשהו דרך להחזיר את המחשב אחורה להעתיק את הקובץ ולהחזיר את המחשב למצב העכשווי כאילו שלא ימחק שום קבצים נוספים ולא סרטים ותתמונות :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי קובץ טקסט , עם מלא משפטים, אני רוצה לדעת אם יש משפטים שחוזרים על עצמם.... האם קיימת האפשרות לחיפוש משפטים זהים ב WORD ?(כי לא מצאתי) או על ידי תוכנה אחרת? חשבתי אפילו לעשות תוכנה קטנה במיוחד בשביל זה אבל אני מעדיף תוכנה קיימת.... רועי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Lior4543,

היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by sha1823,

היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

18. דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…

21. Started by ofirrjd,

שלום, מחפש תוכנה חינמית (האמת אפשר גם לא...) לעריכת קבצי קול. מה שאני צריך זה לחתוך קטע משיר ולשלב בו fade in ו - fade out. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by .AloN,

מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yh992,

שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.