תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היתה לי פעם שורת קוד שמכניסים ל run ואז זה מוריד,עושה uninstall ל messenger ,האם למישהו יש מושג מהי??? אני מחפש דרך להסיר לחלוטין את המסנג'ר מהמחשב שלי. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם! רציתי להעזר בכם בבעיה שמטרידה אותי... בניתי בבית אולפן הקלטות חדש, והמחשב לא ממש רץ לי טוב עם הקיובייס... ברגע שאני מכניס מעל מספר מסוים של פלאגים (לא משהו גדול... 4-5...) הוא כבר מקרטע והסאונד לא נשמע טוב... ניסיתי לשנות את ה"לייטנסי..." של כרטיס הקול כך שידרוש פחות משאבים מהמעבד על חשבון הלייטנסי, אבל זה לא ממש עוזר... המחשב שלי הוא AMD DUAL 4000+ , יש בו 2GB זיכרון, כרטיס קול של LINE 6 TONEPORT UX2 השקעתי במארז איכותי וספק חזק של 500W REAL .... השאלה האם זה בעיה של מעבד חלש מידי? כי לא נראה לי הגיוני שלפני שנתיים שהיה את אותה תוכנה של קיובייס , ולא היה מעבד כזה חזק, הוא עבד בלי בעיות... אשמח לכל עזרה או כיוון לפתרון! תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אם אני מריץ מכונה אחת, הכל עובד. אם אני מתחיל לרוץ עם 2 מכונות במקביל, כל התוכנה של vmWare נתקעת. גם לאחר שאני מכבה את המכונה השניה וממשיך לעבוד עם הראשונה, ממשיך להתקע כל כמה שניות (כל פעולה שאני עושה) עד שאני סוגר ופותח מחדש את vmWare, וכך זה חוזר עד שאני מאתחל את המשחב. לאחר אתחול המחשב, אני יכול בכיף לעבוד עם מכונה אחת, עד שאני מריץ 2 מכונות במקביל ואז אותו הסיפור מתחיל שוב. 2 המכונות מריצות Windows 7 ועם הגדרות ברירת המחדל (מעבד אחד, 2 RAM וכו). מפרט המחשב שלי: i7-6820HQ @ 2.7 GHz 32 GB RAM Windows 10 Enterprise מעודכן. חשוב לציין שלא היו לי בעיות כאלה (ממש במקרים נדירים נתקע) כשהשתמשתי בגרסה vmWare WorkStati…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא, באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 8 ויש לי בעיה כשאני צורב סרט ואת התרגום שלו בעברית אז הדי וי די שלי לא קולט את התרגום למרות שה די וי די שלי קורא תרגום בעברית ולמרות שצרבתי את הסרט והתרגום באותה התקייה זה לא עובד הוא עדיין לא קולט אותו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מכיר או יודע על תופעה שמפעילים את ה- OUTLOOK (אצלי- XP), רוב הספריות מתפקדות תקין ורק ה-Inbox תוקע את התוכנה איך שנכנסים אליו. הדרך היחידה לצאת מזה היא להרוג את ה- OUTLOOK. ניסיתי להריץ Office Recovery ולא עזר. יש איזו דרך למחוק חיצונית הודעות אחרונות מה-Inbox?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש פרמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה ווינדוס אקס פי ומאז אי אפשר לעשות חיפוש בקאזה מי שיודע מה הבעיה או שאולי יש לו השערות אשמח לקבל עזרה תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות בכליון עינים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה אופיס אני יכול לשמור קבצים כPDF? ב2003 בוודאות אין אפשרות, אולי צריך להוסיף איזה קובץ? יש ב2007? ב2010? אולי אתם מכירים דרך אחרת? אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן ולא מוצא תדרייבר לכרטיס טלויזיה pinnacle pctv
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספיי במחשב שהתקין לי תוכנה להסרת ספיי והיא לא נמחקת (SpyFalcon שמה), וכל שניה קופץ לי חלון בשם virus alert ! ערכתי חיפוש, שום תוכנה לא עוזרת לי, ומחקתי בhijackthis את הספיי מהמחשב (גם במצב בטוח), וזה לא עוזר, זה חוזר כל פעם מחדש. גם התוכנות בסטיקי לא עוזרות לי בכלל.. יש למישהו מושג מה לעשות ? איך להוריד את הספיי מבלי לפרמט ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עסיתי ACCOUNT חדש. איך אני מעביר את ה MAIL ACCOUNT של הoutlook אך אני עושה שאני יוריד עם DAP ולא עם הdownloader של וינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, מדובר באיזה סרט שאני לא מצליח לפתוח (כולל לא באמצעות vlc) פעם אחת ולתמיד אני רוצה לדעת: איך אני יודע איזה קודקים יש לי במחשב, איזה קודק הסרט המסוים צריך, האם הקודק הזה נמצא באיזו חבילת קודקים שאני מוריד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כמה תוכנות אבל הן היו סתם.. מחפש תאחת המושקעת ואם יש בה ערוץ 3 של הכבלים יהיה לי יותר וב ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-