תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר שעות מחפש בגוגל פתרון לבעיה אני עובד עם windows 7 מחשב חדש לגמרי מהאריזה התקנתי java 32 ביט למרות שבמאפיינים של המחשב שלי כתוב מערכת הפעלה windows 7 64 ביט פשוט שאני מוריד 64 ביט ומנסה להתקין הוא רושם לי "יישום אינו נתמך ב win32" ממשהו כזה אז התקנתי את 32 בקיצור אני בא להפעיל את ה java control panel בלוח בקרה שאני לוחץ על זה כלום לא קורה עושה מלא לאגים למחשב ואחרי 2 דקות ממזער סמל של java בשורת התחל למטה ושלוחצים על זה שום כלום לא עולה. מה נובע מזה. אני מנסה להתקין משחקים וההתקנה של המשחקים עם java לא עולים. שאני נכנס לאתר עם java הוא עושה מלא לאגים לאינטרנט ולא מעלה כלום בסוף. חיפשתי בגוגל באנגלית מלא java control panel cant open וכו'... ואין שום דבר שיכול …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סרגל כלים של isearch, איך אני מוחק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכם, היום התקנתי את הפיירוואל : ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000 ומאז ההתקנה אני מרגיש שמהירות הגלישה והגישה לדפים קטנה בהרבה. מה אני יכול לעשות על-מנת לזרז מעט את זמני הגישה לאתרים ואת מהירות הגלישה בכלל? האם זה אמור להיות ככה? זו הפעם הראשונה שאני משתמש בפיירוואל הזה ולכן אין לי ניסיון בו. אם למישהו יש עצות, מדריכים לקינפוג או כל דבר שיוכל לעזור לי , אני אודה לו מאוד. בתודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה ציטוט של בחור שהעלה בעיה שיש לו "יש לי בעיה.. כל פעם שאני גולש בשניים או יותר חלונות במקביל, לפני שזה נתקע אז למשל אני קרא דף אחד, אז הדף השני קופץ באמצע מבלי שלחצתי עליו בכלל... או שאם הוא ממוזער הוא מהבהב בכתום! זה ממש, אבל ממש מעצבן! אני בטוח ששיניתי משהו בהגדרות כי זה לא היה ככה לפני כן... אני רק לא יודע איפה שיניתי. בתודה, תומר." סוף ציטוט וגם אצלי צצה אותה בעיה בדיוק שלשום בלילה אני לא מבין למה ואיך זה קרה אני גולש בשני אתרים וחלון אחד בזמן הטעינה קופץ קדימה ואי אפשר להמשיך לקרוא במסך השני אפילו שאני ממזער את החלון ההוא הוא ממשיך לקפוץ חזרה עד סוף הטעינה שלו לפני כן הייתי קורא בחלון אחד כשהשני נטען ברקע כאילו הדף שנטען הופך להיות הראשי וזה מתנהג ממש כמו POPUP כ…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הינה תמונה של ההודעה שמופיעה חצי דקה בערך אחרי שאני פותח את המחשב: זה נותן לי 60 שניות עד שהמחשב מבצע בעצמו ריסט.. למישהו יש מושג מה הבעיה, זה ווירוס או שמדובר בבעיה בווינדוס, כי לפי מה שאני זוכר בפעם האחרונה לפני שהייתה לי את הבעיה וכיביתי את המחשב, לא הורדתי כלום וגלשתי באתרים הכי בטוחים שיש כמו YNET האתר הזה Walla וכו'.. מצד שני גם לא עשיתי שום פעולה שעלולה לפגוע בווינדוס.. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע איך אני אמור לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי windows live mail שבו אני משתמש בשביל האימייל של הספק לי שבו אני תמיד משתמש.. בנוסף לאימייל הזה אני משתמש בעוד 2 אימיילים רגילים אחד של נענע ועוד אחד של mail.ru איך אני יכול להוסיף לתוכנה הזאת שזה יבדוק לי גם את שני האימיילים השניים?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
לפני יומיים התחלף לי homepage בדפדפן לאתר אחר שמציע אפשרויות חיפוש ובמקביל קופצים לי הרבה חלונות עם הצעות לתוכנות וכו'. ניסיתי להיפטר מהhomepage אך לא הצלחה. ביצעתי system restore. סריקה מלאה עם norton antivirus2005, ad aware se אך ללא תוצאות, איך אני מחזיר את דף הבית?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז התחילה לי בעיה לפני מספר ימים התחילו לקפוץ לי כל מיני אתרים בזמן שאני גולש סרקתי עם מלא תוכנות ועדיין קיימת הבעיה AVG Anti-Spyware AVG אנטי וירוס Spybot - Search & Destroy CCleaner מחקתי קוקיז וקבצים זמניים סרקתי את הרג'יסטרי ועדיין קופצים לי חלונות למישהו יש פיתרון? פרט לפירמוט! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב .. אשמח אם אחד המומחים כאן יוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית powershot a430 .. נסיתי וחיפשתי בכל אתר אפשרי, כולל אתר היצרן ! במידה ואתם צריכים: windows vista sp1 בבקשה ממכם, זה דחוף לי נורא תודה רבה לכל מי שרק יגיב
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי outlook express 6 עם XP. אתמול מחקתי את רוב הרבצים ב inbox וגם רוקנתי לחלוטין את תיקיית ה deleted items. עם זאת, קבצי ה-dbx נותרו בגודל של מאות מגה, כולל הקובץ deleted items.dbx - שזה קצת מוזר כיוון שאין לי אפילו הודעה אחת בתיקייה הזאת. בנוסף, כאשר אני נכנס ל- maitenance ואז clean up הוא כותב total size - 0. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-