עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנה להמרת SUB ל SRT או תוכנה שתהפוך ימין שמאל בכתוביות SUB

• 4 תגובות
    • 13.4k צפיות
  2. Started by tomer_bb,

שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by ftom2,

שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by ElaDLeeV,

לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

אני מחפש תוכנה של חיתוך קטעים משיר ,אך שעדיין ישאר בפורמט mp3

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Nati_The_King,

איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?

9. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשמור את ההגדרות שאני שם בOC אבל לאחר הפעלה מחדש זה מתאפס ל דיפולט. 1)למה? 2)איך פותרים זאת? תודה ולילה נעים

10. Started by roma4k,

ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Gnome,

שלום, אני רוצה להמיר סרט מ DIVX ל VCD ואני לא ממש מצליח. המחשב ממיר את הסרט ממש מהר אפילו יותר מהר ממהירות הסרט עצמו אבל הבעיה שבחלק מהסרטים, (ALI G למשל) אין קול. בסרט אחר שהמרתי לר הייתה הבעיה... אני משתמש ב TMPGEnc. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by yossibra,

מישהו אולי מכיר איזו שהיא תוכנה שמדברים אל מיקרופון והיא רושמת את כל מה שאני אומר ואם אפשר תוכנה שתומכת בעיברית תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by xTz,

מחפש גירסה לתוכנה שלא מצריכה התקנה, מישהו מכיר? תודה!

15. מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BloodFist,

מקווה מאוד שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה באופיס, יש לי אופיס XP התקנתי אותו התקנה מלאה לפני חודש בערך, וזה לא התקין לי את סרגל קיצורי הדרך. למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות או איפה אפשר למצוא את זה או משהו דומה בסגנון שיעשה את אותה העבודה?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  17. מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by Guyn,

אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by MachoMan,

אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by omri_ro,

בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rbu99fm,

שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום ! יש לי בבית מחשב לנובו ויש שם את התכונה ONEKEY RECOVERY 7.0 שבאה עם המחשב ומה שהיא עושה זה לשחזר את המחשב למצב התחלתי שבו קניתי אותו יש במחשב הזה כונ ניפרד ששם התוכנה שומרת הגיבי הראשון(שנעשה בחברה) ואם אני רוצה אני עושה BOOT למתוכנה הזאת ומשחזר את המחשב כמובן שחיפשתי את התוכנה גם למחשב הביתי שלי אבל לא מצאתי כלום יש תוכנות נוספות שעושות את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.