עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by curdi1,

ערב טוב, מישהו מכיר תוסף לכרום לניהול הורדות (השימוש בעיקר להמשך הורדות שמתנתקות באמצע) אם לא יש איזה תוכנה שמתאימה לכרום ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שיניתי הגדרות במיול שאני רגיל להשתמש איתו ומשתמש איתו מתמיד בכל אופן המחשב התחיל להיתקע שומעים מוזיקה ופתאום צליל שיכל להרוג ... ואז נתקע עד שאז ... עושים ..ריסט .. בכל החזרתי להגדרות שהיו וזה עדין עושה את זה שאני מפעיל את המיול ככה המחשב פועל איתו 10 5 דקות וזה קורה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by shafik,

שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by $שלומי$,

סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אתמול אני זוכר שעשיתי חץ ימני על איזה שיר במחשב שלי היה לי אפשרות של QUEUE IT UP וזה היה מוסיף אותו לפלייליסט עכשיו שאני עושה חץ ימני על השיר אין את זה יש רק פלאי ואופן...לאן הוא ברח ? 8)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by Armageddon26,

אני צריך לחלץ קובץ ששוקל 16GB מתוך RAR. הבעיה: ב-C יש לי רק 12GB פנויים (אבל הקובץ נמצא על דיסק אחר עם מלא מקום פנוי). 1) האם יש דרך לחלץ את הקובץ כך שהוא לא יצטרך לעבור דרך כונן C? 2) אם אין אז איך אני מפנה מקום בכונן C? אפשר למחוק ריסטור פוינט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by SilentBob,

גם שירות המסרים המיידיים וה-VoIP הענק של מיקרוסופט לא חסין בפני תקלות ובעיות, מסתבר לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלות-תקשורת-והתחברות-ברשת-ה-skype/

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by sha1823,

התקנתי את הדפדפן החדש של מיקרוסופט אבל השורת פקודת שלי תמיד מופיעה בשחור כשאני מסמן אותה תראו : עזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by asafgolan,

בכל פעם שאני נמצא במחשב שלי ומנסה לפתוח משם את אחד הכוננים, עולה לי הודעה ששואלת אותי באיזו תוכנה לפתוח את הכונן. אני בוחר בINTERNET EXPLORER, והכונן אכן נפתח, אבל בפעם הבאה שאני מנסה לפתוח את הכונן שוב עולה לי אותה הודעה (ואין לי אפשרות לסמן 'השתמש תמיד בתוכנה זו'). שמתי לב שהבעיה נפתרת אם אני עובר למצב תצוגת תיקיות קלאסי, אבל הייתי מעדיף לשמור על תצורת התצוגה הנוכחית. יש פתרון? עדכון: יש טיפת התקדמות. עכשיו הכוננים כן נפתחים אבל בחלון חדש (למרות שהם אינם מוגדרים לעשות זאת). אם אני לוחץ על הכונן עם הכפתור הימני ובוחר פתח, החלון נפתח כמו שרציתי. הבעיה היא שהמחשב בוחר להשתמש באפשרות 'AUTO' שנמצאת שם גם ברגע שאני נותן דאבל קליק ולא בפתח. אז יש איזושהי דרך להפוך את האפשרות '…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום לכולם, מידי פעם אני פותח דיון על העיצוב של האתר שלי כאשר אני משנה אותו. לאחרונה שיפרתי את העיצוב של האתר והוספתי כמה Sections שונים אשמח לחוות דעת כנה ואמיתית: http://byshynet.com/ בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב של התוכנות הבאות: http://byshynet.com/software.php?id=34 http://byshynet.com/software.php?id=33 http://byshynet.com/software.php?id=35 (לא חייבים להוריד אלא רק להסתכל על התמונות, אך אשמח אם מישהו יבדוק אותן באופן מקיף יותר) אשמח לחוות דעת כנות לחלוטין, אחרי הכול תמיד יש מקום לשפר ואני לא ממש מעצב אלא יותר מתכנת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by gabriel,

יש בעייה שקוראת בתקופה האחרונה. כשאני נכנס למקומות מסויימים, בעיקר בפורומים של תפוז (כמה אירוני) הרי העמודים הם קבצי ASP, והדפדפן אמור לפתוח אותם בלי בעייה. אז זהו, שאצלי זה מדי פעם לא מזהה את זה ושואל אותי אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישר וכו'... (כמו כשלוחצים על קובץ זיפ, ויש לוח עם 4 אפשרויות, ככה לי יש מסתבר עם קבצי ASP) וזה קורה כמה יחסית הרבה בתקופה של השבוע האחרון, וזה מעולם לא היה אצלי קודם. HELP זה גורם לי להשתגע, עד שזה עובר זמנית...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. הקדמה חשובה - לא מדובר על תרמית פירמידה או כל דבר מפוקפק אחר פשוט רעיון של מישהו, שפיתח תוכנה (חינמית) שמאפשרת את זה. מישהו שעשיתי איתו עכשיו מילואים (צו 8, האמת) פיתח את הדבר הזה : http://freesms.area.co.il/ איך זה עובד ? העלות של "גלישה ללא הגבלה" מהסלולרי היום - די זולה (לפחות באורנג' וסלקום שאני יודע, למשל בסלקום זה עולה לי 25 שקלים לחודש, גלישה ללא הגבלה) ובנוסף, כולם יודעים שאפשר לשלוח SMS לכל מכשיר סלולרי דרך ה ICQ אז מה שעשה חברי מהמילואים, כתב תוכנה, שבעצם יוצרת על המחשב הביתי שלכם, שרת WAP, שאליו אתם יכולים לגלוש מהפלאפון (ע"י הקלדת כתובת ה IP שלכם בפלאפון, עדיף להשתמש בשירות דוגמת NO-IP או FREE DNS בשביל שתהיה לכם כתובת "קבועה") אז גלשתם מהפלאפון לאתר הביתי שלכ…

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by AB,

שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. שלום נראה לי שפה אני צריך לשאול תשאלה הזו זה קצת מבלבל והבנתי שלא מעבירים פה עם השאלה לא במקום הנכון אז אני מצטער עם אני טועה פשוט זה או פה או בתוכנות נראה לי. אז ככה אני משתמש במצלמה הזו CIF usb camera של gpt כבר המון זמן 3 שנים והיא מצויינת ,הבעיה היא שהדרייבר שלה עדכני רק עד לוינדוס xp , וכרגע יש לי ויסטה בגרסה 64 x ואני הפכתי את האינטרנט פשוט לא מוצא דרייבר מתאים והמצלמה לא עובדת לי. העם יש דרך להפעיל אותה? העם יש דרייבר שמתאים ? עם למישהו יש פיתרון אני ישמח לקבל בהקדם האפשרי. או שאני כבר לא יכול להשתמש בה וצריך לקנות חדשה?(אני ממש לא רוצה לקנות חדשה זו מצלמה מספר 1). תודה מראה לכולם.

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by kof23,

שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...

24. בניסיון להעתיק קבצים מ-CD למחשב (RIP MUSIC) מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Windows Media Player encountered an unknown error. הבעיה התחילה אחרי שאישרתי (בטעות) עדכון ל-Windows Media Player. לאחר קבלת הודעת השגיאה הסרתי את העדכון אך הודעת השגיאה ממשיכה להופיע בכל ניסיון להעתיק קבצי מוסיקה. ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Windows Media Player, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. האם למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.