תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אני צריך תוכנה טובה לאחזקת המחשב, זאת אומרת ניקוי ספייוור רג'סטרי ובכללי כל המחשב. יש לי CCLEANER אבל אני חושב שהיא לא מספיקה. 2. אני צריך תוכנה או תוסף לWMP שמוצאת ברשת את הTAG של השירים ואת התמונות של הסינגלים. לדוגמא יש לי שיר בשם track 1 ואני רוצה להפוך אותו לשם האמיתי של השיר. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה בתור משתמש HW ובעלים של נגן הD2 אני חושב שמגיע לנו לקבל סמל משלנו כי אני שם לב שהיחס כוחות שלנו עולה וגדל בפורום יותר ויותר אנשים רוכשים את הD2 ונהנים ממנו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנת טובה לעריכת רשימת התוכנות שעולות עם התחול המחשב היתה לי אחד בTUNEUP XP היא היתה תוכנה טובה היא כתבה לי מה כל תוכנה עושה ואם כדאי לבטל אותה אז אני מחפש משהו דומה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהוספתי כתוביות עם וירטואל דאב אני צריך להפוך את הקובץ שיצא ל MPG נכון? אז אני השתמשתי ב TMPGEnc וגם ב WinAVI ובכולם התמונה יוצאת לאט מדי (יש לאגים) וגם היא קטנה לעומת הקובץ המקורי או שהיא גדולה והיא לאט מדי וב 2 התוכנות אחרי הקידוד האיכות חרא במיוחד כשמעבירים למסך מלא, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל... איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות... חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדש הכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי. תודה רבה לעונים! יניב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מלא דברים מיותרים ב startup programs והתוכנה ההיא מסדרת הכל במספר שניות.. התוכנה של חברת סטרט-אפ ישראלית שזכתה מקום ראשון בתחרות סטרט-אפים בארה"ב לפני כחודשיים.. מישהו זוכר/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הצוות הורדתי את התוכנה occt לבדיקה יציבות . ביצעתי מספר בדיקות כל הבדיקות נתקעו על cood 4 מה משמעות של הקוד הזה . יכול להיות שאנני מסצע נכון את הבדיקה אודה לכם פיתרון הכעיה . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקנת אצלי תיבה של נטוויז'ן בשני מחשבים שונים, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את המייל למחשב אחד ולאחר שקראתי אותו ולא מחקתי אני ניגש למחשב השני ורוצה ליראות את אותו מייל האם יש אפשרות כזו לאחר שהמייל נקרא במחשב הראשון. :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים תשמעו, אני לא יודע מה לעשות. היום הדלקתי את המחשב, ואחרי שאני מתחבר לחשבון שלי בWINDOWS, עולה לי הודעה ש RRAS WIZARD מסכן לי את המחשב ולכן יסגר, ואז אני מקבל עוד הודעה שהתוכנה RRAS WIZARD ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיסגר. לאחר מכן פשוט כלום. שום דבר לא עולה ואין לי מושג מה לשעות. אחרי הרבה גישושים אני מצליח להגיע לDESKTOP והכל נראה תקין. הרצתי NOD32, S&D, ADAWARE ו-Malwarebytes' Anti-Malware וגם אחרי כל הבדיקות האלה, שאני מתחיל את המחשב, הכל חוזר על עצמו. חיפשתי בעוד פורומים ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. אני לא יודע אם אני פותח את הנושא בפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה לעשות. תודה על כל עזרה, יואב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ טקסט , עם מלא משפטים, אני רוצה לדעת אם יש משפטים שחוזרים על עצמם.... האם קיימת האפשרות לחיפוש משפטים זהים ב WORD ?(כי לא מצאתי) או על ידי תוכנה אחרת? חשבתי אפילו לעשות תוכנה קטנה במיוחד בשביל זה אבל אני מעדיף תוכנה קיימת.... רועי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש- RPC service was terminated unexpectedly ויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב. יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה - Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close. We are sorry for the inconvenience. בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב. אבל איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי. שאלה שמסקרנת אותי זה זמן מה - בואו ניקח לדוגמא את Spybot S&D - לתוכנה נוצרים עדכונים בממוצע פעמיים בשבוע. אני מוריד אותם באופן קבוע, כאשר הגדלים שלהם נעים בין 400 k/b ל5 m/b. רציתי לבדוק אם התיקייה של התוכנה גדלה לאחר העדכונים, אבל היא נשארת באותו הגודל. אני משתמש בתוכנה הזאת שנים כך ש"על הנייר" התיקייה של התוכנה אמורה לשקול מאות מגה. בטוח יש כאן מישהו שיכול להסביר לאן הולכים העדכונים החדשים ומה עולה בגורל העדכונים הישנים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה השאלות, אשמח אם מישהו יעזור ויענה לי. דבר ראשון- באיזה קידוד והגדרות להשתמש כאשר אני מקליט סרט מהוידאו למחשב? דבר שני- יש לי איזה סרט(DIVX) ותרגום לסרט בקובץ TXT. דבר ראשון- הסרט והתרגום לא מופיעים באותו זמן, איך אני עושה שיהיה התאמה בינהם? דבר שני- איך אני מחבר את התרגום והסרט כך שהם יהיו בקובץ אחד, והתרגום לא יהיה בקובץ חיצוני? תודה לעוזרים.!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-