תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINRAR גרסה 2.7. לאחרונה שלחו לי קובץ RAR, והתוכנה לא מצליחה לפתוח אותו. עוד בזמן שאני מבצע פתיחה מתקבלת הודעת שגיאה. חלק מההודעה שהתוכנה מוציאה הוא: Unknown Methed... הורדתי גם את גרסה 2.8, ועדיין אותה ההודעה. * הקובץ שאני מנסה לפתוח אינו פגום (הוא עבד אצל מישהו אחר) * התוכנה פועלת כשורה (עדיין פותחת קבצים אחרים) האם זה קרה למישהו בעבר? מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה Codec ים צריכים להיות במחשב בכדי לראות את כל הפורמטים שקיימים בסרטים? למשל: יש לי סרט בפורמט XVid - ואני לא מצליח לראות אותו!!! איזה Codec חסר לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש E-MAIL CLIENT ל WINDOWS 7. כמובן חשוב התמיכה בעברית מימין לשמאל. יכולות BACKUP קלות לדואר. IMPORT של דואר וכתובות מ OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סריקה במצב בטוח עם NOD32, ובסריקה היו מלא קבצים שהוא לא סרק, היה רשום "error opening". וכן אני יודע שזה נורמלי, ושיש קבצים שאין לו גישה אליהם. אבל זה היה ממש מלא קבצים הפעם, משהו כמו 200 נראה לי, בעיקר הרבה קבצים מתיקיית Application Data וכמה מ-temporary internet files. זה היה כל כך הרבה שזה לא נראה לי בסדר, חצי סריקה הוא רק העביר את הרשימה הכחולה הזו....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבוע... ברבות מן הפעמים בהם אני עושה EXTRACT עם WINRAR לקבצים הEXTRACT איטי מאוד יחסית לזמן שבו הייתי רגיל שלוקח לדברים לעבוד במחשב שלי... מערכת ההפעלה עצמה עובדת רגיל ונורמאלי בידיוק כמו מקודם.. רק שבעת חילוץ הקבצים החילוץ איטי מאוד יחסית לקודם. יש לציין שבWIN7 הבעיה לא קיימת והחילוץ מהיר כפי שהיה מקודם... אני אובד עצות.. ניסיתי להתקין גירסא חדשה של WINRAR וזה אמנם עזר מעט... אך עדיין לא חזר למצבו המקורי. עריכה : עכשיו שמתי לב גם שבעת חילוץ המעבד עומד על 25-30% מאמץ מה שנראה לי קצת לא הגיוני...(יכול להיות שהוא משתמש רק בליבה אחת מתוך ה4 משום מה?)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה להעלות שיר ליוטוב שיש לי בפורמט Mp3. יוטוב דורש להמיר את זה לסרט. ניסיתי להמיר את השיר אם התוכנה Windows live movie maker אבל כאשר אני בוחר את ה Mp3 הוא רושם לי Movie maker doesn't support the selected file type. זה שיר שאישתי הקדישה לי בחתונה ואני רוצה להעלות אותו ליוטוב. בבקשה, בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את העבודה אולי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם קיימת בעולם תוכנה שמסוגלת להציג סדרות וסרטים כמו ממיר דיגיטלי? (לדוגמא, לשים כמה קבצי סרט בתיקייה שהיא תהייה ערוץ כלשהו ואז אוכל לדפדף, לראות איזה תוכנית יש אחרי זה) להתייחס ברצינות ;D תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר DRIVER DETECTIVE זה תוכנה שסורקת את הדרייברים שנימצאים במחשב ומראה איזה דרייברים לא מעודקנים(ישנים) ואיזה בסדר ונותנת מידע לינקים לעידכון הדרייברים וכו'... אז כמו שאני אמרתי אני מחפש תוכנה דומה, למישהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה שתוציא לי את הקובץ מוסיקה שבתוך הקובץ הזה. תודה מראש, דור לוי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-