תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
פשוט יש המון סרברים , ואני לא יודע למה להתחבר , אני מתחבר לישראליים , קיצר אם מישהו יארגן לי איזה מדריך או משו אני ממש יודה לו , או שמישהו משתמש בתוכנה ויכול לעזור לי .. תודה ..
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
למעשה זאת קפיצה קטנה מאוד בתחילת הוידאו. אני לא יודע לאיפה אני יכול להעלות סרטון להדגים חוץ מאתרים שדורשים הרשמה אז צירפתי ב-RAR הבעיה היא בשנייה הראשונה של הסרטון כפי שאפשר לראות לא הצלחתי להירשם לפורמים שלהם לשאול אז זה בא לכאן... ממש אשמח לפיתרון תודה gar.rar
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים, חברתי אל המחשב כונן חיצוני שבו היו מסמכים. עינתי בקבצים דרך הכונן החיצוני, אך לא העברתי אותם אל המחשב. אין לי את הכונן החיצוני בהשג יד. ניתן לשחזר את את הקבצים? למרות שהם לא היו בכונן הקשיח של המחשב? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עשיתי טעות! שדרגתי קאזאה 2.1 ל- 2.4.12 (גרסה אחרונה). מאותו רגע - רק בעיות. נסיתי לחזור לגרסה הקודמת - לא ניתן. נשארתי עם העדכון המחורבן. הבעיה כעת:- כל בקשה ב"חיפוש" p2p נענית, כמעט מיד, בכותרת: "החיפוש הסתיים ללא תוצאות".חיפוש ב"גוגל" עובד בסדר. נראה כי הקאזאה שלי פשוט לא מתחברת ל-p2p ואני לא מצליח לחבר אותה. כל ההוראות של אתר קאזאה אינן מצליחות לפתור את הבעיה. פניה לפורום שלהם , אף היא, אינה נענית. יבורך כל העוזר - ביחוד אם ניתן יהיה להתקשר אליו בהמשך ולהציק לו בבעיות נוספות - אם תיקרנה. תודה, יונאי yonayo@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ? תודה מראש לעוזרים :-*
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
טוב נו הגזמתי קצת רק רציתי לשאול אותכם איזה תוכנות טובות יש לזיהוי קול (תנו לי שמות) ורצוי גם מאיפה אפשר להשיג אותן בתודה רבה רבה מאוד רוזמרין איתי
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1.יש קובץ WORD מסויים שאני רוצה לשם במחשב של חבר שלי ואני מעוניין שהוא לא יצליח להעתיק אותו לדיסק האם יש הגנה מסויימת או ברגע שהוא ינסה להעתיק אותו הקובץ יממחק או משהו כזה 2. איך אני מבצע הגנה על דיסק שאני צרבתי אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח להסיר את הוירוס הזה. הוא כל פעם חוזר, ומכבה את המחשב מתי שבא לו. אנא עזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
סרט בפורמט DATA עם איזו תוכנה אפשר לצפות בה?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-