תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך להכנת חתימות דרך התוכנה PHOTOSHOP CS4 אבל אם יש תוכנה אחרת שמכינים בה חתימות תוכלו לרשום לי את השם שלה ואני יוריד אותה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי בעיות בהפעלת מצלמת הרשת עם הגירסה הקודמת, לכן ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה. לאחר שהסרתי את הגירסה הקודמת, הורדתי את הגירסה החדשה מ Windows live והתחלתי בהתקנה. ההתקנה נכשלה והוצגה לי הודעת השגיאה הבאה: ניסיתי את כל הפתרונות המוצעים בעמוד "קבל עזרה" אך ללא הועיל (הפתרונות שם הם בעיקר לבדוק אם יש מקום פנוי ואם אין Firewall פעיל שמפריע). ניסיתי לחזור לגירסה הקודמת, אך גם בגירסה זו ההתקנה נכשלת. כמו כן, ע"מ לשלול בעיה בקישוריות הרצתי מכונה וירטואלית של Win 7 וניסיתי להתקין שם - ההתקנה עברה בהצלחה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אאוטלוק 2010....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול, פשוט נמאס לי כל פעם שאני צופה ב YouTube לסמן לו לנגן לי את הסרט ב 720p. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם - כמה זה כבר מסובך לכתוב איזה ADD-ON לדפדפן או משהו בסגנון שפשוט כאשר הוא מזהה בשורת הכתובת כתובת מ YouTube , הוא אוטומטית מוסיף בסוף את האותיות fmt=22& לקישור. זהו. פשוט, קל ונוח. עכשיו, איך עושים את זה ?!! :-[
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי לפני כמה חודשים דפדפן FF3. לאחרונה אני שם לב בtask manager שהוא זולל לי בסביבות ה-120,000K זכרון. שזה המון. גם מרגישים שהדפדפן לא פועל בצוקה חלקה. ודווקא האקספולרר זולל הרבה הרבה פחות (בסביבות ה-40,000K). זה לא אמור להיות ההיפך? איך אני מסדר את זה? ד"א המעבד הוא 2.67GHZ עם 512MB זכרון. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול פעם אני מדליק את המחשב עולה לי חלון שמקסטון הפסיקה להגיב ושאני מוחק את המקסטון אז עולה הודעה שאקספלורר הפסיק ליפעול איך אני מסדר את זה? הינה תמונה זה מה שעולה לי שאני מדליק את המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=2yzt4myoi5m3.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא יודע דויאנט ארט זה מעין גלריה אתם מוזמנים להכנס: http://creativetodesign.deviantart.com/ =]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש תוכנות עריכת וידאו יותר טובות מ Adobe Premiere Pro CS4 ואם כן האם תוכלו לתת לי שמות של התוכנות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי רן רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה : אז ככה: 1. הסימן של העכבר מהבהב בצורה מוזרה מאוד .... 2. מידי פעם המחשב נתקע בלי להגיב ללחיצות העכבר אך אם אני עושה CTRL+ALT+DEL זה מגיב משהו מוזר מאוד.... Intel® core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Memory: 2048MB RAM (DDR2) System Model:asus- P5k Device Name:HD 4850 Total Memory:512.0MB אני חושב שזה הלוח אם .... יכול להיות...??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו . 2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרוב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-