עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LazyBoy,

אני מחפש ספר עדכני* ומומלץ לUDK. כן, יש המון מידע באתר הראשי וגם ב3D Buzz אבל אני מחפש ספר להתחיל איתו. *מצאתי מספר ספרים בamazon ונראה שכולם כבר לא רלונטיים כי הם נכתבו לפני שUDK שוחרר והם מתבססים על עורך ישן שלא עודכן כבר שנים. ובלי קשר, אשמח לדעת מי פה מתעסק עם הUDK תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מבקש את העזרה שלכם במציאת איזה תוכנה שתשמיע סאונד שקיבלתי דואר חדש!!!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by ggg123,

אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by DDgeva,

אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by jj516,

אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  7. ?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by תושב העיר,

יש TINDER למחשב שולחני בדיוק כמו של הסלולרי ?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by X-ShaY,

שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  10. תראו יש לי בעיה מוזרה מאודד !!. אני קניתי לא מזמן חלקים חדשים: AMD 3200 s 939 Gigabyte GA-k8N NF4 ultra-9 6600GT thermaltek 410W HD 160 + HD 80 WD 7200RPM' 8MBFURRE . קיצור... ס22ה אני מתקין הכול, עכשיו מה ה בעיה, יש מלא תוכנות שאני מפעיל למשל אני מפעיל ביטורנט, אז אחרי כמה דקות המעבד פשוט מגיע ל-100 והוא נשאר עליו ... התוכנה נתקעת וזהו. אוו שלמשל אני מפעיל סתם CSS ישר מגיע ל- 100. אבל אם אני מפעיל CS1.6 אז הוא בסדר.. איזה 20-30 .... אבל אפילו סתם משחק קטן לדוגמא הינה: זה כאשר המעבד במצב מנוחה שום משחק לא פועל: אחרי שאני מפעיל משחק.. אני אפילו לא משחק רק נמצא על החלון שלו: והינה שאני אחרי זה לוחץ על חלון אחר שהוא לא המשחק: בקיצור.. אני מקווה שהבנתם מה…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by -AKEL-,

למה אחרי שאני מדביק על הסרט תרגום הוא תופס לי 2 G??? יש אפשרות שהוא יתפוס 700 מגה באייכות טובה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!

13. שלום, הייתי רוצה לעקוב אחר הפעילות הכספית שלי, לרשום מהיכן כסף בא ולאן כסף הולך. אני סה"כ משתמש ביתי, כסף בא וכסף הולך..... לא איזה חברה, לכן אני מחפש משהו קטן ונוח, לא כמו התוכנה של מייקרוסופט... שזה לחברות. תודה לכם

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח! נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..) בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד! אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד! אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..) אבל בכולם אני לא מצליח! מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by IME3,

היום בהרבה מהטלויזיות יש אופציה שבצורה מלאכותית מחליקה את הוידאו ומוסיפה פריימים ככה שהוא נראה כמו וידאו שרץ ב 60 פריימים לשנייה שאני חושב על זה פשוט מדובר באיזה משהו פשוט שנעשה דרך הטלויזיה איפה אני יכול למצוא ולהוריד דבר כזה שיפעל כמו מין פלאגין שיעבוד עם נגנים כמו VLC אולי ככה שהמחשב יעשה את הטריק וינגן כל קובץ ב 60 FPS אם טלויזיה יכולה לעשות את זה אז כל מחשב יכול נשמע לי די פשוט אבל לא מצאתי משהו כזה שיעבוד ב REAL TIME ככה אני יהיה יכול לחבר את הנייד ל LCD בסלון ולהנות מאופציה של 60 FPS דרך המחשב כי על הטלויזיה שלי אין אופציה כזאת אבל אצל אבא שלי יש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SmurFin,

אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  17. יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. אני מעוניין לסובב אובייקט כלשהו בפוטושופ , כיצד אני עושה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. מחפש תוכנה לעריכת סרטי וידאו שהיא בחינם תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by agapi51,

שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום, רכשתי ממיר DVB-T2 כזה: http://www.ebay.com/itm/181817931363?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT הוא מגיע עם תוכנה משלו והיא עובדת אבל היא לא מי יודע מה נוחה. אני יודע שאנשים מחברים דונגלים כאלה וצופים דרך הממשק של KODI ואני רוצה לנסות את זה במקום. מקצת קריאה הלכתי לאיבוד עם מס' הדברים שצריך להתקין והסדר שבו עושים את זה. יש לי KODI פעיל, אני צריך שמישהו יגיד לי איזה תוכנה\תוכנות נוספות אני צריך להתקין ואם יש סדר מסוים אז מהו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by The Dom,

יש לי שאלה לגבי בבילון... אף פעם באמת לא התנסיתי בתוכנה ותהיתי אם היא יכולה לתרגם דף שלם... או אם יש תוכנה בכללי שיכולה לתרגם דף שלם(?) תודה ראש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.