תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בקאזה לייט ואני לא מצליח להתחבר... אני כמעט בטוח שזה קשור בפתיחת פורטים רק שאני לא יודע איזה פורט ואיך לפתוח אותו אצלי בראוטר הראוטר שאני משתמש בו הוא של 2WIRE דגם 1800HG
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, קובץ קול בפורמט mp4 ניתן לנגן בנגן DVD במכונית. איזה פורמט קובץ קול נדרש כדי שנגן DVD ישמיע יוכל להשמיע אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
*כותרת* למסן ואייסי בעיקר
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לחבר שלי תוכנה "חשבשבת" איך אני מפעיל אותה בויסטה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח MSI דיי ישן, הדגם הוא MS-7005 VER 1. לא ממש הצלחתי למצוא אותם באתר של MSI ובכלל ברשת..אם מישהו מצליח למצוא משהו אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי סרט וכתוביות תואמות כשהרצתי את שניהם (אחד על השני) הכתוביות היו מדויקות ביותר. ניסיתי להלביש את הכתוביות על הסרט בעזרת התוכנה virtualdub (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר : הפיכת הכתוביות לssa וכ"ו) אבל הפעם הזאת משום מה בזמן ההלבשה יש איזה שניים שלושה משפטים בתחילת הסרט ואז זה מפסיק כאילו אין כתוביות ובנקודה מסויימת פתאום מופיעות הכתוביות והכל כרגיל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, יש לי קבצים במחשב שהם מעל 5 GB (משחקים, תוכנות וכו'). אני רוצה לדעת האם אני יכול לחלק אותם ל 2 קבצים קטנים יותר כדי שיכנסו לדיסק DVD רגיל אחד. כרגע אין לי בהישג יד DVD 9 או מקום לקנות ואני צריך דיי דחוף את הנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הפלאש פייר החדש! שום דבר לא פועל לי! כל פעם שאני נכנס לאתרים מבוססים פלאש אני רואה חלון ריק במקום מה שצריך להיות! מה לעשות :s05: :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה ממש חשוב אז בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לראות סרטים ביוטיוב (התחיל היום באופן פתאומי) אני מקבל את ההודעה הזו : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. התקנתי את הגירסה האחרונה של הנגן פלאש וגם וידאתי שהאפשרויות Java מסומנות תחת Tools >Options הבעיה מופיעה גם בכל מיני אתרים אחרים תודה!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הטמפ' ליד השעון כל פעם שפתחתי את אוורסט נעלם לי איך אני מחזיר אותם?מאד חשוב לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה פשוטה ליצירת קריקטורה מתמונה? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-