עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. Started by skuki1,

שלום! יש לי איזה שהוא קובץ שהורדתי שכולל בתוכו שלושה סוגי קבצים: VOB, BUP, IFO. הקובץ VOB שוקל ג'יגה וחצי, והאחרים כמה Kימ. עם איזו תוכנה אפשר לצרוב\לפתוח קבצים אלו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by chenrp,

TIF JPG וכו'...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה הדרך האולטימטיבית, להעביר את השירים? חשוב לשמור על איכות הקול.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. Started by approx,

יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום לכם. יש לי שאלה אושה לכם מאוד אם תענו לי. אז ככה: אני מעצב בפוטושופ ובפלאש ובכלל מתכנת לא גדול אבל אני יודע לתכנת לא רע לכן אני גם יודע איך לעצב לנפיש שיהיה נוח לעיין ונוח לקריאה. אם אני עיצבתי משהו בפלאש לדוגמא ואני רוצה למכור את זה בדולר אני צריך לפתוח " תיקייה" כבעל עסק ולשלם מיסים?? זהו עסק לא קבוע, אני שם מחירון משרוצה שיצור קשר.. תודה רבהההה לעונים

8. אני מחפש תוכנה שתציג לי כמה זיכרון כל תוכנה תופסת לי, מישהו מכיר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. מערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESIONAL SERVES PACK 2 אני מעוניין לחבר את המחשב לפלאפון באמצעות כבל DLR-3P ניגשתי לאתר של נוקיה וניסיתי להוריד את הדריברים האלה http://nokia-asia.com/nokia/0,8764,60920,00.html אך לאחר סיום ההתקנה הוא שולח לי הודעה NOT FUNCTIONAL ולא מגדיר לי את COM1 כמו שצריך להיות. אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי . תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by llime,

אם יש ברשותי עותק (חוקי כמובן) של סרט DVD ואני רוצה לנגן אותו דרך HDD חיצוני שמתחבר ב USB ,איך אני יכול לעשות את זה? עם HDD פנימי אני יכול להמיר את ספרית ה VIDEO TS לקובץ אימג' (NRG) ואז לנגן אותו בכונן וירטואלי....איך עושים את זה עם כונן USB ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RT-PRO,

אני מחפש Fire wall טוב שלא עושה בעיות במחשב יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by $שלומי$,

Ad-Aware SE 6 זה טוב ????? שלום. רציתי לדעת מה יותר טוב Ad-Aware SE 6 או Ad-Aware SE אחים שלי תגידו לי ילה ביי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX שמשלב בתוכו כרטיס קול, בדיסק שקיבלתי איתו יש את הדריבר שאני צריך (SoundMax) ניסיתי להוריד SoundMax אבל מתקבלת לי הודעת השגיאה הבאה: כמובן שניסיתי להדליק את המחשב מחדש ולהתקין שוב.. אז כנראה הדריבר הזה לא מתאים.. אז מה אני עושה? מצאתי הדף הזה: http://www.dealtime.com/xFS?KW=P4S533MX&FN=Motherboards&FD=1717&x=8&y=14 יש שם את כל המידע על הלוח אם שלי כולל ה Audio Drive ! תודה לעוזרים.. אם מישהו ימצא לי את הדריבר של הלוח אם ולא רק של הכרטיס קול, זה יהיה ענק! ככה אני אצרוב את זה כבר יעשה לי חדש.. תודה..

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by satlan1,

נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by -=Demon=-,

אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D

17. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אני צריך מדריך טוב להגדרת אזוריאוס לביצועים מקסימליים. אשמח אם מישהו יביא לי מדריך כזה... אין לי בעיה עם אנגלית.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by michaelsko,

שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה ליצור קולאז' מכמה תמונות. אני לא צריך שהקולאז יצור "תמונה" מתמונות קטנות אלא פשוט ליצור קובץ שמורכב מכמה תמונות המסודרות בצורה אקראית. עד כאן נשמע פשוט, אבל - אני רוצה שהגבולות בין התמונות שמרכיבות את הקולאז' יהיו בצורת אפקט FADE ולא מסגרות כאלה ואחרות (כאילו לטשטש את המעבר בין התמונות השונות). חיפשתי הרבה, ולא הצלחתי למצוא תוכנה שעושה את מה שאני צריך בצורה קלה ופשוטה. אני יודע שאפשר לעשות את זה בפוטושופ, אך אין לי את הידע או הזמן על מנת לעשות את זה. השאלה: מישהו מכיר בכל זאת תוכנה שעושה בצורה פשוטה את מה שאני מבקש? אשמח לכל סוג של עזרה! תודה רבה מראש! מיכאל.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום. ישנה תמונה מאוד חשובה שאני מעוניין לשמור מאתר כלשהו. כשאני לוחץ קליק ימני על מנת לשמור רשום : SETTINGS ABOUT ADOBE FLASH PLAYER 10 ולא ניתנת האפשרות לשמור את התמונה. אני מאוד אשמח אם למשהו יש פתרון. תודה, ניצן

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by mccartney,

היי! יש לי P-4 2.4 GHz, 768MB. יש לי XP ו-Windows Server 2003. לאחרונה מתבצע restart בין שניות לדקות מהרגע שמע' ההפעלה עולה, וכשבטלתי את האפשרות של restart on failure הופיע מסך כחול עם התקלות 0xA ו-0x8e. אני מצרף קובץ minidump של אחת התקלות. מישהו יוכל לעזור לפענח את הקובץ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by Or94,

אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by Squat,

אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש

25. Started by dannygnh,

הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.