תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. נ.ב זה פעם שנייה שאני כותב את ההודעה הזאת, אז בבקשה לעזור לי, זה חשוב!!! :-X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם Windows 7 והתקנתי מערכת וירטואלית VMWare Windows 7 64Bit. אני מנסה להתקין מתאם USB של Atheros ZyDAS 802.11 שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהמערכת הוירטואלית בשום אופן לא מצליחה למצוא את הדרייבר שלו. לא דרך Windows Update, לא דרך הדרייברים שהורדתי מהאתר של בזק ולא דרך כל מיני ניסיונות להתקין דרייברים מוכנים שיש למערכת הזאת. אני תקוע ולא יודע כבר מה לעשות. במערכת הרגילה, היא מזהה לי את הדרייברים בקלות. בכל מקרה, בוירטואלית הוא כותב לי ב-Device Manager שהוא מזהה את זה כ-Usb2.0 Wlan אם זה עוזר...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הסורק הוא של umax astra 3450 אין לי דיסק הפעלה בשבילו ומערכת הויסטא שלי מזהה אותו אך אינה יכולה להתקין לו את הדרייבר הנכון מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני שמרתי תקופה ארוכה כל מיני מדריכים באתרים באמצעות scrapebook אבל משהו נדפק בהגדרות והחלטתי לא להשתמש יותר בהרחבה אם אני שומר על הלינק למשל של ynet fxp וכו יכול להיות שעוד שנה אני יכנס ללינק והמדריך יוסר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בעזרת התקנת דרייבר לכרטיס קול שפתאום החל לעשות בעיות בהתקנה. תמיד שפירמטתי(עם אותה גירסאת וינדוס, ממש אותו דיסק) התקנתי אותו, את הדרייבר, עם התוכנה שהוא בא איתה וההתקנה רצה חלק. אף פעם לא עשה לי שום בעיה, והיום פעם ראשונה שהוא עושה בעיות בהתקנה שלו. הדגם שלו הוא : SoundMax ADI1988 audio driver התקנתי אותו דרך הדרייבר הנמצא על הדיסק - לא תקין. גם שהורדתי את הדרייבר מהאינטררנט עשה לי את אותו הבעיה המוצאת במסך הזה : התקנתי גם רק את ה- INF ועדיין לא עובד תקין. למרות שבמהנהל התקנים הוא מותקן ורשום כהלכה. עזרתכם בבקשה, ממך נושאש כבר מהמקרה הזה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט על מחשב אחר בלי שיהיה כלום במחשב, לא חלון ולא אייקון... עדיף גם דרך שלא צריך להתקין על המחשב ההוא כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה ל DOK שתבקש סיסמה לפני הכניסה ל DATA
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים שאני מנסה להכינס לOUTLOOK 2007 אני מקבלת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להפעיל את הmicrosoft office outlook. אין אפשרות לפתוח קבוצת תיקיות. זהו שגיאה בקובץ. צא מ... (רשום לאן להגיע) ומכל היישומים המותאמים לשימוש בדואר ולאחר מכן השתמש כדי לאבחן scanpst.exe בכלי התיקון של תיבת הדואר הנכנס ולתן שגיאות בקובץ. לקבלת מידע נוסף אודות כלי התיקןם של תיבת הדואר הנכנס עיין בעזרה" מה זה אומר????? אודה לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות בחלון הודעה בצד של האיסיקיו.. וגם אני לא מצליח לשים תמונה שלי וגם אני לא מצליח להסתכל בפרטים כשאני פותח אתה חלון שיחה ולוחץ על פרטי חבר נסתי להסיר ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה נמשכת יש עוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הסרתי בטעות את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (לוח אם 845 של JETWAY). עכשיו רואים ברזולוציה מאוד נמוכה וב-16 צבעים ולכן קשה מאוד לעבוד על המחשב. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר החברה אך אין כל שינוי וווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך. האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המסך החדש 22" dell למרות שהתקנתי את הדרייבר מהדיסק לא מופיעה לי האופצייה עם הרזולוציה הנכונה. יש לי 1280x1024 שאני עובד כרגע, 1792x1344, 1600x1200 וכו'.. כרטיס מסך ATI 9500Pro. מה לא תקין?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה בשם Connectify כרגע יצאה גרסה 6 ויש קופון שאפשר לקנות ב 150 שקל גם רשום שאפשר לנסות שבוע חינם ואם מבטלים במהלך השבוע הזה אין שום חיוב התוכנה עצמה יש לה 2 שימושים מרכזיים ראשונה היא מקפיצה את האות אינטרנט שלך ויוצרת רשת חדשה בבית ככה שאפשר להתחבר מכל המכשירים הניידים והסמארטפונים תזומרת HOTSPOT היא הופכת את הלאבטופ להוטספוט ותמיד יש חיבור חזק וזמין לכל הטלפונים דרך WIFI שאתה בבית אישית יש לי גרסה מסויימת ישנה יותר של התוכנה השתמשתי איתה עד עכשיו וזה מאוד יעיל ועובד כמו שצריך השימוש השני והיותר מיוחד של התוכנה זאת אופציה שנקראת Dispatch התוכנה יודעת לזהות את כל החיבורי אינטרנט הזמינים שאתה יכול להתחבר דרכם ונותנת לך לגלוש בכולם בבת אחת ולהגדיל את הרוחב פס שלך עכשיו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה לשיחות לבזק והוט חינם מהאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-