עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img118.imageshack.us/img118/612/gggggggggjq1.png אפילו שאני לוחץ כן או לא זה עדין ממשיך להופיע איך אני נפתר מההודעה הזאת?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by עודד ברטוב,

חיפשתי בנרות ולא הצלחתי למצוא קיובייס בגרסא עדכנית להורדה.... אני מאוד אשמח ואעריך עזרה!!! אני מחפש גירסת פרו 9.5 אבל מוכן להתפשר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by The Terminator,

אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?

4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

5. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ToXiN,

יש בו: AMON DMON IMON EMON הבנתי בערך מה התפקיד שלהם אבל איך אני משתמש בהם? או שהם מפעילים את עצמם במקרה הצוך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!

8. שלום! יש לי וינדוז ויסטה והתקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS 3.47 בשביל משחק... פתאום שביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב אחרי התוכנה אז המחשב לא מעלה את הוינדוז כל הזמן עושה ריסטרט לבד.. מה אני עושה??? [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 17:20:07 טוב לא משנה תודה בכל מקרה הצלחתי להעלות את המחשב דרך אחד האפשרויות אחרי שלא עלה לי ב SAFE MODEאבל אני פוחד להתקין את הדימון שלא יעשה לי בעיות..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by m83b4,

שלום.. אני מנסה להתקין DirectX 9.0c אבל ישר אחרי שאני מפעיל את ההתקנה (אחרי שאני לוחץ על ה Next) הוא אומר לי שההתקנה הסתיימה בהצלחה, אבל זה לא הגיוני כי אפילו לא עבר שניה, וגם כבדקתי את הגירסה כתוב 9.0b (מה שיש לי עכשיו..) .. אין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יכול לעזור? דרך אגב זה קשור לפורום הזה כי בגלל שאין לי את הגירסה הזו המשחק לא עובד.. תודה מראש.

10. Started by jj516,

אני שמעתי הרבה על דבר שניקרא MIRC אני לא בטוח מה זה אבל אני משאר שזה מין פורטל להורדות ב ADSL או HIGH SPPED CONNECTION מסוגו? מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jeffo,

dsfgsdfg

12. Started by danielzy,

יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Doron Rosenzweig,

אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ccc,

יש לי מנהל הורדות די טוב, קוראים לו INTERNET DOWNLOAD MANAGER.. הוא מוריד יפה לינקים מראפיד-שר אבל שומר לי חלק מהלינקים (בעיקר מסמכים וזיפים קטנים) בתיקייה מעפנה ב"מסמכים שלי" על כונן C. אפילו שהגדרתי לו להוריד לתיקייה שאני רוצה, משום מה הוא שם שם רק קטעי וידאו. איך אני מגדיר אותו שכל ההורדות מהאינטרנט בלי יוצא מן הכלל יורידו לתיקייה שאני רוצה ? ואם אי אפשר, מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעובדת עם חשבון PREMIUM של RapidShare ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש תוכנות עריכת וידאו יותר טובות מ Adobe Premiere Pro CS4 ואם כן האם תוכלו לתת לי שמות של התוכנות

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zzroni,

שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tiger2014,

פירמטתי מחשב נייד ישן והתקנתי ווינדוס XP ואין בו דרייברים גם לא דרייברים של אינטרנט ככה שהמחשב עובד offline יש למישהו דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. סיומת bin

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by FeedMe,

יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by EagleX2,

אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oren99,

האם אפשר ואיך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by G@L,

אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?

25. אורח
    Started by אורח,

1. אני צריך תוכנה טובה לאחזקת המחשב, זאת אומרת ניקוי ספייוור רג'סטרי ובכללי כל המחשב. יש לי CCLEANER אבל אני חושב שהיא לא מספיקה. 2. אני צריך תוכנה או תוסף לWMP שמוצאת ברשת את הTAG של השירים ואת התמונות של הסינגלים. לדוגמא יש לי שיר בשם track 1 ואני רוצה להפוך אותו לשם האמיתי של השיר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.