עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שיט שחכתי מסגרת אני יערוך מחר :-\ איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Zeev86,

יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, התופעה מתרחשת כאשר אני מפעיל ספריה ספציפית(ספריה מאוד פופולרית ומרכזית אצלי בכונן) ואז אני מקבל את הError הבא: AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: qedit.dll ModVer: 6.5.2600.5512 Offset: 0006674c עשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש qedit.dll מקושר לIE. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by slimshady21,

עשיתי סריקה במצב בטוח עם NOD32, ובסריקה היו מלא קבצים שהוא לא סרק, היה רשום "error opening". וכן אני יודע שזה נורמלי, ושיש קבצים שאין לו גישה אליהם. אבל זה היה ממש מלא קבצים הפעם, משהו כמו 200 נראה לי, בעיקר הרבה קבצים מתיקיית Application Data וכמה מ-temporary internet files. זה היה כל כך הרבה שזה לא נראה לי בסדר, חצי סריקה הוא רק העביר את הרשימה הכחולה הזו....

6. Started by jj516,

אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofir123,

התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ofirrjd,

שלום, מחפש תוכנה חינמית (האמת אפשר גם לא...) לעריכת קבצי קול. מה שאני צריך זה לחתוך קטע משיר ולשלב בו fade in ו - fade out. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by DarkMoh,

לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון.. כל פעם שאני מפעיל אפליקציית FLASH בדפדפן (סרט ב-YOUTUBE, משחק כלשהו) יש לי לאגים כל כמה שניות. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. התקנתי את זה מחדש, אבל זה לא עוזר. הלפ!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.

12. Started by Burkey,

שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !

13. Started by lmi,

היי, יש לי את התוכנה abc ואני לא רוצה לזייף!!! איך אני צריך להגדיר ? ושאני יעלה בלי הגבלה- ושוב בלי זיוף!!! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני רוצה לסנכרן או לעביר את הפרופיל שיש לי בWIN 7 בFirefox עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 יש דרך כול שהיא? אני משתמש בגרסה האחרונה של Firefox תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The Terminator,

אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?

17. השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אתמול לאחר שהפעלתי תוכנת אנטי וירוס במחשב,הרבה דברים נמחקו לי,ויש דברים שהפסיקו לפעול. ניסיתי לעשות שחזור מערכת,אבל השחזור תמיד מודיע לי,שזה בלתי הפיך להחזיר את מה שהיה לפני הפעלת האנטי וירוס. השאלה היא האם יש תוכנת שחזור מערכת יותר טובה ממייקרוספט שיכולה לשחזר את המערכת למצבה הקודם? אני מדבר גם על תוכנה בתשלום.זה מאוד חשוב. בתודה שי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shai_123,

יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by benib,

כשאני מוריד סרטים או סדרות באימיול יש קבצים שהוא לא מצליח לפתוח ואומר שחסר קודק הורדתי את כל חבילות הקודקים שאני מכיר ואני מקבל בקבצים מסויימים את ההודעת שגיאה הזו cood10D1 מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by shimon23,

למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by emsee,

צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus

23. Started by מורן.מ,

מהפעם האחרונה שחיברתי את המכשיר שלי למחשב אחר אני לא מצליחה להפעיל אותו. כשאני מחברת אותו למחשב שלי, אני רואה את כל השירים ב ITUNES אבל אני לא מצליחה לשמוע אותם (בלתי לחיץ). בנוסף, גם במכשיר עצמו אני לא מצליחה לשמוע את השירים. אשמח לקבל עזרה. תודה.

24. יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא, באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים