עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SEFi,

עם איזה תוכנה אני יכול ליצרוב קובץ BIN

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by Boomer,

אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by גדעון,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לבצע כיבוי למחשב מרוחק הנמצא ברשת?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  4. חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל... איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות... חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדש הכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי. תודה רבה לעונים! יניב

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

התקנתי מחדש את הדרייבר לסאונד - SoundMAX Integrated Digital HD Audio ןעכשיו כשאני שומע מוזיקה, יש כל הזמן מין פצפוצים (רעש סטטי?) ברקע. הבעיה הזאת הייתה קיימת גם כשהתקנתי את הדרייבר בפעם הראשונה, אבל אז ראיתי שאפשר לבחור בהעדפות של soundmax אם אני משתמש ב subwoofer, אז סימנתי שלא והבעיה הסתדרה, אבל עכשיו, אחרי שהתקנתי את הדרייבר מחדש, אני לא מוצא את האפשרות הזאת בsoundmax מה לעשות :s05: פתחתי 2 נושאים :-X אפשר (צריך) לאחד איכשהו?

6. שלום יש לי משהו שאני רוצה לראות על המחשב עם כתוביות עכשיו הכתוביות והקובץ הם באותו שם ושאני צופה בקובץ עם הכתוביות הכתוביות מגיעות בהקדמה - כמה שניות לפני הוידיאו שניסיתי לסנכרן את זה עם Subtitle workshop , הכתוביות התאימו בדיוק! לא הייתה שום בעיה... (למרות שלא ראו את הוידיאו ב-workshop ) יש לי את הקודק של CCCP ואני עובד על VISTA למשהו יש רעיון אך לסדר את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  7. מחפש תוכנה שתקרא קבצי PDF ותנגן אותם. תודה .

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  9. Started by archipeleg,

מצ"ב קישור לתרגום (אפשר לעברית ואפשר לשפות אחרות). יותר עיניים פחות באגים... הצטרפו והקדישו כמה דקות לעבור על התרגומים ולהוסיף כמה משלכם !!! התוכנה מומלצת באנגלית והגרסא העברית מחכה לנו!!! דרך XML http://www.foxitsoftware.com/bbs/showthread.php?t=812 דרך ממשק http://www.foxitsoftware.com/translation/transindex.php

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by jfkk,

שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by AMIRBSS,

בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  12. היי, פתאום מופיעה לי השגיאה הנ"ל בדפדפן כרום: הבנתי כבר,ששגיאה זו קשורה להרצת הFlash והJava בדפדפן כרום,אך בכל זאת - לאחר הסרה והתקנה מחדש של הדפדפן,גם של הפלאש + גם של הג'אווה=השגיאה ממשיכה. בהגדרות הדפדפן,בתוך הגדרות מתקדמות;הגדרות תוכן:כל ההגדרות על "מומלץ". איך מתקנים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by sapartil,

איך מורידים סרטון מאתר חדשות ?

14. Started by menahem2009,

קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  15. עד עכשיו השתמשתי ב syncios אבל הם שינו שם משהו ועכשיו היא כבר לא ממש חינמית. הרעיון הוא כמובן יכולת להעביר ב drag & drop ממשק קליל נוח וידידותי. ניסיתי לחפש בגוגל ויוטוב אבל הציעו שם דברים שלא כל כך זורמים

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  18. עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

20. Started by yoav9,

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Joovi,

שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by someone,

נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by HD,

http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by -=ory=-,

אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by idan1836,

אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים