תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה דומה לGOOGLE EARTH רק שתהיה או: 1.איכות תמונה יותר טובה 2.זום גדול יותר 3.יותר מפורטת 4.יותר מעודכנת או כמובן כולם חח :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני משנה את הרזולציה/איכות של קובץ GIF שיתפוס פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט והנורטון זיהה אותו בתור סוס טרויני. עכשיו אני מנסה למחוק אותו משולחן עבודה והוא פשוט לא רוצה להימחק... אומר שאיזה תוכנה משתמשת בו... הפעלתי את המחשב במצב בטוח ועדיין לא נמחק... תודה למי שעוזר....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://bitcomet.com/ בעיקר מתקן את הבאג שבגללו קיבל באן מכל ה PRIVATE TRACKERS (ובגללו 0.60 ירד מהאתר בזמנו). http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?t=21232 כדאי להסתכל שם, נראה שיתכן ויש בעיות למי שאין לו SERVICE PACK 2. וגם התוכנה הטובה שמקבלת תוספת FEATURES יפה כמו RSS READER וכו': http://www.utorrent.com/ http://utorrent.com/download/1.4/utorrent-1.4.txt
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רכשתי מחשב והוא לא בדיוק תקין. נאמר לי לבדוק דרך memtest בביוס אם יש תקלות, הבנתי שצריך להעביר את התוכנה לדיסק און קי. עכשיו אני לא מומחה במחשבים, אבל אם זה לא משהו מסובך אז אשמח להסבר. הורדתי את התוכנה - שמתי אותה בדיסק און קי. מה עכשיו? איך נכנס לביוס? איפה אני הולך משם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנות cs3 של אדובי, כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה illustrator אני נתקל בהודעת שגיאה בעת ההרצה של התוכנה: missing required plugins BRS pencil tool expands האם למישהו יש פתרון לבעיה? אני חייב בדחיפות את התוכנה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהוספתי כתוביות עם וירטואל דאב אני צריך להפוך את הקובץ שיצא ל MPG נכון? אז אני השתמשתי ב TMPGEnc וגם ב WinAVI ובכולם התמונה יוצאת לאט מדי (יש לאגים) וגם היא קטנה לעומת הקובץ המקורי או שהיא גדולה והיא לאט מדי וב 2 התוכנות אחרי הקידוד האיכות חרא במיוחד כשמעבירים למסך מלא, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-