תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה שקורה כרגע זה שכדי לפתוח TAB חדש אני צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור האמצעי בעכבר הנ"ל (לעומת פעם אחת בכל עכבר אחר), יש לי את הדרייברים שבאו אם הסט. תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום הזה אני משתמש בתוכנה Ad-Aware 2008 (רכשתי רישיון) וכעת יש לי שתי שאלות: 1.האם יש צורך לשדרג לגרסה 2009, או שהתוכנה ממשיכה לעשות את העבודה ללא צורך בשדרוג? 2.אחת לשבוע אני נוהג לבצע סריקה מלאה. עם סיום התהליך,בכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה (תמונה מצורפת). האם זה נראה תקין, כשכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה, כשבעצם שום "מזיק" לא מתגלה? לשם השוואה, תוכנת "ספייבוט" מגלה בכל סריקה שביעית לפחות 10 בעיות הדורשות תיקון. תודה רבה ושבוע טוב! [br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 19:01:12 משום מה יש בעיה בהצגת התמונה.למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
השועל שלי חולה. ניסיתי להפעיל SPYBOT -לא עזר NOD32 -לא עזר ניקוי הסטוריה -לא עזר החלפת USB של הרשת -לא עזר עצות מישהו?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
:] משום מה כשאני פותחת קובץ בתוכנה, היא מזהה רק את השמע ולא מראה את הוידאו [לא מראה שגיאה או משהו] יש לי מקודדים מתאימים במחשב..יכולה לראות סרטים .. וגם כשאני מנסה לשמור הוא שומר לי את זה בתור שמע כשהיה לי XP זה לא קרה, רק עכשיו בויסטה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ערב טוב. כבר ימים ספורים שאני במאמצים אחר פתירת הבעיה המציקה הזאת. כל המשחקים באשר הם נתקעים לאחר זמן מה של פעולה. מצד אחד,אפשר לשלול את בעית התוכנה,המשחקים נוסו על 2 מערכות הפעלה שונות,לאחר פרמוט. אף תוכנה לא פועלת ברקע בזמן העבודה. כל הדרייברים של ההתקנים עדכנים. ואין ממצאים לגורמים מזיקים. מצד שני,אפשר לשלול גם את בעיית החומרה,הזיכרונות נבדקו ע''י MemTest. בוצע אימוץ לכרטיס מסך במשך כ-6 שעות ולא היו תקיעות. נבדקו סקטורים פגומים בדי…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מספר שאלות לאחרונה האינטרנט שלי(אקספלורר7) החל להיתקע בעת הפעלת סירטונים, איך אפשר לתקן את זה? ועוד שאלה אם אני רוצה להחליף את הגירסה של האקספלוררר שלי לעברית אני צריך למחוק את הגרסה הנוכחית ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בשעה טובה התחלנו ללמוד את התוכנה המדהימה הזו. אוי כמה שהיא כ-ב-ד-ההההה!~! (ואני חשבתי שPRIMIERE כבד ברינדורים בכל מקרה- אני רוצה לדעת מה הטריקים לפעולה שוטפת יותר. ביטלתי את כל הממשק הנוצץ. הפעלתי תמיכה בשתי ליבות. אני מניח שאאלץ לחזור לOC. האם יש טריקים או טוויקים או הגדרות לשיפור ביצועים? (כמו ניהול זכרון וכאלה, שאני פשוט לא יודע מה וכמה לשים שם) יש לי 3 GB זכרון על וויסטה 64. תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאני רואה סרטים אז את הדיבורים אני שומע חלש ואת הפיצוצים ואת המוזיקת רקע אני שומע רגיל (זה קורה לי רק בAC3) ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האקולייזר וזה לא עזר וניסיתי גם את ההגדרות של הכרטיס קול וגם לא עזר אני הולך להשתגע כבר, יש למישהו רעיון?? יש לי במחשב כרטיס קול SOUND BLASTER חיצוני שמחובר למגבר של ימאהה דרך כבל אופטי, והמגבר מפצל את הסאונד ל5 רמקולים בסראונד.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום הפעלתי לאחרונה את המשחק Mass Effect ושמתי לב שהוא עבד ממש לאט יחסית לפעם שעברה בה הפעלתי את המשחק. פעם אחרונה שהפעלתי את המשחק והוא פעל טוב הייתה כאשר השתמשתי באנטיוירוס אחר. ברגע שביטלתי את הkaspersky המשחק חזר לעבוד מהר. לא יצא לי לראות את זה עדיין על משחקים אחרים אבל אני משער שזה יכול לגרום גם בהם לבעיות. האם קיים איזה פתרון לבעיה חוץ מלבטל את האנטיוירוס כל פעם שאני מפעיל את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ניקוי נתונים אישיים לא עוזר (כל הדברים מסומנים), אפילו למחוק כתובת אחת אחת עם delete/shift delete לא עוזר... הן עדייו חוזרות. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אקסל אנגלית-עברית ואני רוצה שהגיליון יהיה מיושר לימין בשביל תוכן עברי. מה ז"א? זה אומר שכרגע העמודה A נמצאת בשמאל הגיליון, כאשר אני רוצה שהיא תהיה בימין. ככה פשוט, ככה אני לא מצליח למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עשיתי שנמוך מווינדוס ויסטה ל XP ואני לא מוצא דרייברים .. זה השם של המחשב HP Pavilion a6420.is Asus IPIBL-LB Benicia-GL8E - לוח אם ועוד קצת פרטים עליו שאני לא מבין בהם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01324212&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3728844〈=en אם זה לא המקום המתאים לבקש אז תעבירו לאן שצריך ..
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם! נכון מדובר ברכיב חומרה אבל מן הסתם זה רכיב "בסיסי" לעיצוב ואני מתאר לעצמי שלמישהו פה יש כזה, אז החלטתי שזה המקום הראוי. השאלה שלי היא איזה מהטאבלטים הבאים כדאי לקנות? אני לא ממש צייר (מאד רחוק מזה) ואני רוצה טאבלט שיהיה פשוט וזול אבל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיחזיק הרבה זמן, ושלא אצטרך להחליף חודים(?) . אז מצאתי כמה אפשרויות: Genius Mouse Pen 5x4 (לחילופין , WIZARD PEN אותו גודל) Genius Mouse Pen 8x6 לוח כתיבה אלקטרוני דק Genius G-PEN F350 ויש לי שאלה, אני יכול להשתמש בזה כמו בעכבר והאם כדאי? למשל במשחקים למיניהם(לא מתכוון לשחק עם זה בFPS) או בעבודה שוטפת בוינדוס. דבר נוסף, אם למישהו יש אחד מהשניים הראשונים, או יודע, איך העכבר האלחוטי הזה של ג'יניוס שמגיע…
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיכולה אולי טיפה להיות מביכה... איך אני משנה את הסיומת של קבצים??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אתן דוגמא מוחשית- למחשב מחוברים רמקולים וגם אוזניות וברקע מתנגנים שירים ב winamp ואני מחפש אפשרות להפעיל נגן אחר\לא משנה איזה ולשמוע שירים אחרים דרך האוזניות בזמן שברקע נשמעים שירים אחרים ברמקולים מקווה שלא סיבכתי את השאלה תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם . בימים האחרונים כל הזמן צצות לי הודעות על המסך כמו אנטי וירוס . ושואל אותי עם אני רוצה לעשות סריקה . כשאני לוחץ על NO אז זה בכל זאת עושה סריקה וזה מסיים את הסריקה תוך שניה ואומר לי שיש לי מלא וירוסים על המחשב ואז שולח אותי לאתר בשביל לקנות את התוכנה . ניסיתי להוריד כמה תוכנות(גם מהסטיקי) אבל אחרי שאני עושה סריקה שוב אומרים לי לקנות את התוכנה בשביל למחוק את הוירוס. יש איזשהי תוכנה חינמית שתוכל למחוק את הוירוסים ? או גרסת ניסיון ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
לאחר החלפת כרטיס מסך ל ATI אני מעוניין להסיר את העקבות של NVIDIA מחלונות XP SP3 . הסרתי את ה DRIVERS ב ADD\REMOVE PROGRAMS. אני לא מצליח להסיר את NTUNE, גם לא ב SAFE MODE. ברישמת התוכנות עדיין קיימים הבאים: NVIDIA MONITOR, CONTROL PANEL, PERFORMANCE, STABILITY TEST. נסיונות להיפטר מ NTUNE עם CCLEANER גם לא צלחו....רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Phenom בבית. שמעתי על הטכנולוגיה החדשה של AMD ועל התוכנה החדשה בשם AMD Fusion. האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה זו על מעבד Phenom רגיל?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-