עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gal555,

יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by evy,

אהלן. יש לי את תוכנת bsplayer להצגת סרטים ,והבעיה היא שהתוכנה מציגה לי את הכתוביות בסדר הפוך. למשל במקום להציג "יש לי בי אס פלייר" ,היא מציגה "פלייר אס בי לי יש". איך ניתן לתקן את זה? לא מצאתי משהו כמו להפוך סדר כתוביות או משהו בסגנון, באפשרויות התוכנה. יש לציין שזאת הגירסא האחרונה של התוכנה.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  7. שלום אני הורדתי סרט בקובץ AVI באנגלית.וגם הורדתי קובץ כתוביות רק בשפה עברית. אני מעוניין להפוך אותו לסרט DVD עם כתוביות ביחד.איך קוראים לתוכנה צריבה DVD שעושה דבר כזה? בתודה מראש מיקי חג שמח לכם...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום יש לי outlook 2007 בשפה עברית.... אני פותח "הודעה דואר חדשה" ,וניפתח חלון הודעה.למטה בחלון כתיבה הודעה. כותב עברית והסימן מהבהב מתחיל מצד שמאל.ולוחץ על כפתור "ישר טקסט לימין" ומיד הסימן מהבהב הופך לצד ימין. ומתחיל לכתוב עברית ואנגלית.וזה לא יצא טוב.כי אני מתחיל עברית וכותב אנגלית מתחיל כתיבה מימין מהתחלה ואחרי מילים עברית וממשיך לכתוב עברית ושוב בהתחלה עברית אחרי אנגלית שורה אחת . 2 שאלות: א. כשאני פותח הודעה דואר חדשה,אני רואה בחלון למטה סימן מהבהב מתחיל בצד שמאל ולא מימין.איך להשאיר ברירת מחדל שיפתח לי הסימן מהבהב יתחיל בצד ימין קבוע? ב. כשאני כותב משפט עברית וממשיך לכתוב וכותב באנגלית,איך כותבים נכון בצורה נכונה משפטים מילים עברית ואנגלית.ובלי שהאנגלית יתחיל בהתחל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by ellell,

שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by doorman,

כאשר אני רוצה לרשום משהו בעיברית באקספלורר (כמו לדוגמה ההודעה הזאת) זה יוצא לי בג'יבריש. אין שום בעיה בעיברית עם כל התוכנות האחרות, אני צריך לרשום את ההודעה הזאת ב-Word ואז להעתיק אותה לאקספלורר כדי שהעיברית תצא נורמלית. לא שיניתי שום הגדרות והיום בבוקר ראיתי את זה פעם ראשונה. אגב, עם אנגלית אין בעיה בכלל. למישהו יש רעיון ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by kobibo,

לא מצליח להכנס ל HWZONE מה- IE6 ,כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר אני מקבל הודעה על הורדת איזשהו קובץ txt ומה אני רוצה לעשות איתו ( לשמור או לפתוח ). לא משנה במה אני בוחר אני לא מצליח להכנס לאתר .

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by Tik-Tak,

תקשיבו, אני מנסה להפוך קובץ פלאש לכפתור הבעיה שהכפתור משוט מפסיק לעבוד <a href=main.html target=if><embed src="home.swf" border=0 height=21 width=97></a> הנה האתר שלי: תראו את הכפתורים של הפלאש, למישהו יש רעיון? http://honda.coo.co.il/

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by panterw07,

לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. הסבר מדויק לבעיה : אני לא יכול ללחוץ על כל כפתור שכאשר אני עובר מעליו עם הסמן של העכבר ובשורה למטה מצד שמאל של האקספלורר רשום: ": javascript" . וזה קורה בכל האתרים. הבעיה התעוררה לפני משהו כמו שבוע יש לי אינטרנט אקספלורר ווינדוס אקס פי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by אני1,

שלום לכולם קניתי את ה- vostro 3500 והלחצן Fn לא עושה את העבודה. הוא ממיר את האותיות הימניות למספרים רק כאשר לוחצים עליו ובמקביל על האות. מה אני צריך לעשות כדי שבלחיצה אחת הוא ישנה את ה"מוד" של האותיות הימניות כך שיהיו מספרים עד ללחיצה הבאה על Fn שיחזיר את המספרים לאותיות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by VL,

איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. Started by hagayben,

לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by Impreza,

אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by almog333,

שלום רב, אני לוכד וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית של סוני למחשב בחיבור USB דרך MOVIE MAKER 2 והסרטון יוצא לי הפוך כל הזמן. יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה? בתודה מראש

23. Started by Impreza,

כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by aleminio,

חיברתי את הכרטיס טלויזיה, התקנתי את הדרייבר וכל התוכנות שבאות עם הדיסק. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס היא WinTV, איתה אני מצליח לעשות RECORD, אבל זאת תוכנה די דפוקה שעושה מלא בעיות. לכן הורדתי והתקנתי את WinDVR3, אבל כאשר אני לוחץ לעשות RECORD קופצת לי שגיאה; "the specified capture format is not supported on hardware" למישהו יש מושג על מה מדובר? ועוד משהו, השלט שאני מקבל עם הכרטיס, שולט רק על התוכנה WinTV, יש דרך להפוך את WinDVR3 כברירת המחדל? אף על פי שלשלט אין ממש שימוש, אני משתמש רק בשלט של הממיר.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.