עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roeesnir,

לכרטיס קול של מחשב נייד Gateway M320. באתר החברה לא מופיע דרייבר לכרטיס קול. ולכרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 2200BG.\ באתר של Intel אין דרייבר לXP. את שני הדרייברים אני צריך לXP. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. מה ההבדל בין שני המקודדים האלה http://img168.imageshack.us/img168/8785/38995647hz3.jpg

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by tdknight,

שלום, רציתי לדעת מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה 3D Max ואיפה אני יכול למצוא מדריכים טובים (לא ספרים, אני לא מתכוון לקנות בינתיים), או שאלה שבאים עם התוכנה מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by asmon,

לפעמים כשאני רוצה להוריד תוכנה, רשום לי גרסא ל ווינדוס 64 וגרסא לXP והשאר. אבל כרגע אני רוצה להוריד תוכנה אחת, ורשום גרסא למעבדי 64 וגרסא למעבדי 32. אז לא הבנתי, אני צריך להוריד את ה64 גם אם אני משתמש בוינדווס אקספי רגיל? (לא 64ביט)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by intel suck,

אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר כבר כמה עות בשנ יהמחשבים ברשת הבעיה בקישוריות האלחוטית לפי האשף של המסנג'ר מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. המרתי קובץ pdf לקובץ וורד בעזרת התוכנה Solid Converter PDF. קובץ הוורד שנוצר לי פשוט הפוך אבל מה שמוזר הוא שהדף הראשון לא הפוך ואילו שאר הדפים כן. מצורף לינק להורדת שני הקבצים: http://ul9.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=144250383465828824

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by softcactus,

בוקר טוב Windows 7 Hom Premium וורד 2007 כשמנסה ליישר טקסט משני צידיו, מתקבלים רווחים כפולים+ בין המילים. מודה מראש על כל עזרה. שלומי.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by sofix4,

אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by hal,

היי האם כדאי שיעלה ב startup כשווינדוס עולה? פשוט לוקח קצת זמן עד שזה עולה. תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. יש לי לוח של MSI k8n neo4 מה עושים??

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by thebestof2005,

שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by shaul1,

יש לי אייסיקיו פרו.שמעתי שאפשר להוריד מהאתר icq.com(או מאתר אחר) תוכנה שהופכת את האייסי לשפות אחרו,בינהם עברית.(ואני לא מדבר על lingoware) שמעתם משהו על זה? אני יודע שיש אייסי לייט בעברית אבל אני לא רוצה אותו בגלל שאין בו צ'אט

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by noraaa,

מישהוא מכיר תוכנה טובה לניהול הארד דיסקים ? לתחזוקה של HD גדולים וגם תומכת בויסטה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by yosizach,

אני לא רואהא ת כל המשתמשים שהיו לי !!! ההוא ריק !! מהל עזעזל קורה ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by omri_ro,

1. כל פעם שאני לוחץ על לינק להורדת קובץ כלשהו תוכנת ההורדה של הIE נתקעת(רק במקרה שאני שומר לסיפריה שונה מהMY DOCUMENTS) וסוגרת לי את כל החלונות האחרים של הIE (דרך הDAP זה לא קורה) ועל תענו לי תשובות חכמות כמו " אז תוריד עם הDAP" כי פשוט יש לינקים שהוא לא תופס 2. איך אני מסדר שחלון הSAVE AS בהורדת הקובץ יפתח שהICONים שם יהיו בתצורת DETAILS ולא THUMBNAIL

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כאמור יש לי MSI G4 TI4400 עם TV IN וקבלתי תוכנה נהדרת שהשתמשתי עם ה T200 נקראת WINCODER לא יודע למה היא לא רוצה לעבוד וזה גם לא חשוב. אני מבקש עם למשהו יש לינק להורדה של תוכנה דומה שתאפשר צפייה והקלטה (הכי חשוב) של תוכן מה TV IN !!! תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

אני צריך תוכנה שהיא אקולייזר שמשפיעה על כל התוכנות במחשב, אם זה BSplayer / WMP /WINAMP וכו' כי אני לא מרוצה מהאקולייזר שיש בתוכנות הנ"ל במיוחד של BS ומדיה פלייר. האקולייזר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו הוא של foobar2000 אבל אני לא הכי אוהב את הממשק שלו וגם אני צריך את האקולייזר לסרטים. תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by oDot,

שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. טוב, התקנתי (אחרי פרמוט של C) נוד32 מחדש. עכשיו, ברגע שהפעלתי אותו בפעם הראשונה הוא מיד הודיע לי על בערך 30 קבצים נגועים בתיקיית הווינדוס שלי, מהם חלק הם קבצי מערכת שאני מכיר ומזהה. חשוב לציין שפרמטתי רק את C, ויש 4 כוננים אחרים שמהם יכול ליהיות שהגיעו קבצים נגועים. אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר במחשב שלי, כי יש דברים שהוא עושה לי איתם בעיות, השאלה היא אם זה יכול ליהיות שכל הקבצים נגועים? הוירוסים שהוא מצא (שמכל אחד מהם היו דיי הרבה קבצים נגועים): Virut.NAL KillAV.NBU Virut.M אז, האנטי וירוס השתגע? האנטי וירוס נגוע מוירוס שהיה לי קודם במחשב ועכשיו הוא מנסה למצוא דרך להתחכם ולמחוק לי את כל המחשב? או שאני באמת כל כך נגוע? ד"א, חלק מהקבצים האלה הוא מחק. מה יקרה בעצם אם קבצים כמ…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by orninyo,

שלום לפעמים קורה שאני רואה סרט והכתוביות מגיעות בDELAY או להיפך וכנל לקבי הפס קול האם יש תוכנה שמאפשרת לתקן את הDELAY הזה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום רב, יש לי בעיה עם הקאספלורר שלי, אני נכנס לאתר לדוגמא תפוז, ןמנסה ללחוץ על קישור על נגיד רואה תמונה ומנסה להגדיל אותה, זה לא נפתח ולא עושה כלום. ידוע לכם איך לפתור את זה? עשיתי מחיקת קוקיז ומחיקת קבצים לא עזר. חשבתי להסיר את האקספלורר ומכאן לשאלה הבאה, יש אפשרות להסיר אותו? אם כן איך? נסיתי להתקין עליו אקספלורר חדש אבל ישנה הודעה שאומרת שהגירסא שלי יותר מתקדמת מגירסאת ההתקנה ולכן זה בלתי אפשרי. כיצד מסרים בכל זאת את האקספולרר? חשוב לציין כי מדבור באקספלורר 6... תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  24. צריך קצת עזרה...אני צריך לתרגם איזה עבודה אישית שלי ובכלל אני רוצה קצת להרחיב את הידע... אז הייתי רוצה לדעת באיזה תוכנה טובה אני יכול להישתמש לתרגום משמיעה וגם מקריאה להכול מהכול...אם יש דבר כזה משו נוח ולא מסובך מידי. תודה מראש לכול...=] אוקי אז לנושא אחר לגמריי יש לי מחשב חדש בן פחות משנה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1647 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤430 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 80…

25. יש כאן משתמשי התוכנה של ADOBE בשם "אפטר אפקט" ?? השאלה שלי אם כרטיס מסך של בין 350 - 800 שקל AGP יספיק לעריכה איתה ואם יהיה הבדל בין 128 ל 256 MB בשביל תוכנה מהסוג הזה ? איזה דגם \ סוג כרטיס ועוד שאלה .....כרטיס מסוג QUADRO 700XGL 64M של NVIDIA יספיק ? האם הוא ייתן לי יותר מאשר 9600 PRO בתוכנה ? אני צריך כרטיס ישעשה כמה שפחות רנדרינג 10x תודה רבה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.