תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה server 2003 על מכונה בוירטואל פיסי והבעיה היא שהעכבר זז מאוד לאט ונתקע כל הזמן ניסיתי להוסיף זיכרון ולשחק ברזולוציה אבל זה לא עזר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp אם sp2 ויש לי התראה של וינדוס לאין לי תוכנת אנטי וירוס עובדת במחשב אבל יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 והוא לא מזה אותו האם יש למשהו מושג למה זה קורה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN 7 ויש לי בעיה בזיהוי של ה SCSI ! למישהו יש דרייברים ? אם אני לא טועה זה של חברת ADAPTEC הכונן עצמו של SEAGATE
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי. קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ... מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום : manufacturer - Foxconn model - 965X7AA chipest - intel southbridge - intel LPCIO - fintek יש לי מערכת הפעלה XP בעברית. אשמח לעזרה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה ובינתיים ללא פתרון. מחשב נייד חדש של טושיבה מזהה התקני USB ללא שום בעיה - עכברים, מצלמות וכו'. ברגע שאני מחבר נגן MP4 של סתם חברה, הויסטה מזהה אותו ישר ואף מציע לתקן אותו ... אבל חיבור זיכרון נייד (אחד של קינגסטון, אחד U3 של סאנדיסק) מעלה שגיאה אחרי כחצי דקה, לא מזהה אותם בכלל ולא מוצא להם דרייברים. (כמובן שב-XP הם מזוהים ישירות ללא בעיה....) התקלה זהה ב-2 יציאות USB שונות. עידכנתי דרייברים של טושיבה + של אינטל (צ'יפסט) ועדיין אין תגובה. מישהו נתקל במשהו דומה ? פתרון ? אני חוזר - עידכנתי כל דרייבר שצאתי, התקנים אחרים עובדים תקין, כל החיבורים האחרים בנייד עובדים תקין (כולל קורא כרטיסים), ובינתיים אין כוונה לעבור ל-XP. תודה מראש.....
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב אבל אין לי דרייבר בשבילו ולכן אין לי קול במחשב... מה עלי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי לכל המומחים בשל ריבוי פרטים ותהליכים זה הולך להיות קצת (הרבה) ארוך. אודה אם למרות זאת תקראו עד הסוף ותנסו לסייע בידי. אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירמוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ לוח האם: ntel avalon d915gav http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm בעל כרטיס הקול המובנה: של realtek שזוהה לפני הפירמוט דרך האורסט כ- realtek alc880(d) התקנתי במערכת XP HOME ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת, כן הורדתי את כל העדכונים הנדרשים כולל אימות ו-SP3. בעת התקנת הדרייברים נסיתי להתקין בין היתר גם את הדרייבר של כרטיס הקול. הורדתי את הדרייבר מעמוד ההורדו…
-
- 23 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image. הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח. האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך? במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך. הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין. בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות. משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך …
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט, מלפני כשנתיים... זוהי מצלמה של חברה לא ידועה, קניתי אותה דרך תפוז באיזה 99 ש"ח... אני רוצה להתקין אותה למחשב, איבדתי את הדרייברים והמחשב עצמו עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000 לא מזהה אותה... למישהו יש מושג של איזו חברה המצלמה? (אני הוספתי תמונה)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בלי כוונה העלתי על הפוטושופ קובץ של 200 תמונות בימקום תמונה אחת לקח למחשב בערך חמש דקות ליטעון את כל העיניין כשחזרתי למחשב כעבור כמה דקות גיליתי את שעוללתי וכיביתי את התוכנה מאז שמתי לב שזיכרון הram שלי נימצע על 50 אחוזי שימוש כאשר כלום לא רץ על המחשב כאשר בדרך כלל שעון זה מורה על לא יותר מ5 אחוזים בתנאים דומים ??? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש מתן
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי לכולם *לפני שאני מתחיל - יכול להיות שהאשכול הזה מתאים לפורום וינדוס או אפילו לחומרה, אז אם זה לא שייך מצטער, בבקשה תעבירו אותי. לפני כמה ימים, ניסית להפעיל סרט, ומה שקורה זה שכל חצי שניה קופץ מסך ירוק או שיבושים קשים בתמונה, לדוגמא: [ אחרי זה ניסיתי להפעיל כמה משחקים, לא כבדים במיוחד ויש שיבושים קשים מאוד בתמונה. אז עדכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז פשוט מחקתי את כל הדרייברים (עשיתי Uninstall דרך מנהל ההתקנים) ואת כל הקודקים, עשיתי ריסטרט והמחשב עבד לאט בצורה מחרידה, אבל ראו בסדר. עדכנתי דרייבר וזה לא פתר את הבעיה אז התקנתי מקודדים וזה גם לא פתר את הבעיה. ניסיתי להחליף את היציאות והכבלים למסך וזה לא עזר. ניסיתי גם להפעיל דרך הכרטיס מסך המשולב בלוח האם אבל לא הצלח…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למזלי הרדיסק אחד נשאר חיי בנוסף לחדש, אז התקנתי אליו WINDOWS XP SP2 בהרדיסק החדש ניסיתי להתקין וינדוס ועכשיו זה רושם לי NTLDR IS MISSING. באתר של מיקרוסופט כתוב שאני צריך לעדכן ביוס - אבל אני ממש לא מתכוון לעשות את זה כי יש סיכוי גדול שידפק לי הלוח אם. עכשיו הקטע, שזה רושם לי את זה עכשיו קבוע ללא קשר להתקנת הווינדוס, שאני משאיר תהרדיסק החדש בבוט(לבד) הוא רושם ככה ישר. ולא נותן לבוט של שום תוכנה לעלות (WINDOWS AND G PARTED) [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 00:38:13 הסתדר תודה בכל מקרה.עשיתי בבוט את הCD ראשון, והתקנתי מחדש. עכשיו אני מנסה לשחזר את ההרדיסק שנהרס. -- למשהו ההרדיסק החדש מופיע במג'ק פרטישן כ-BAD, משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעת התקנת כרטיס קול (realtek hd sound card) לאחר סיום ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת כי HD inf file not found וההתקנה מתבטלת מה לעשות בתודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בעיה כשאני מחבה את המחשב יש כזה צליל של error וזה DWWIN.exe מה אני יכול לעשות הבנתי שהדבר הזה קשור למיקרוסופט אבל זה עושה לי errorכשני מחבה את המחשב עזרה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעה עכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידוד איך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-