תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני כמה זמן שמעתי שעדיף לי להתקין OFFICE 2003 ולא את 2000 (יש לי כרגע רק את 2000 ולכן השאלה) אוקיי אז אמרו לי שיש מסמכים שהמחשב יקרא אותם למשל בWORD של OFFICE 2003 אבל ביורת ישנים כמו 2000 ומתחה הוא לא יקרא אותם ואם למשל אני ארצה לפתוח מסמך WORD 2000 ב2003 אז יכול להיות שהמחשב לא יציג אותו כראוי אבל אם אני אנסה ההפך כלומר לפתוח מסמך מWORD 2003 ל 2000 או יותר ישן לא תהיה לי בעיה.. למישהו יש מידע על זה? ניתקל בבעיות דומות משהו בגללם עדיף את WORD2003? עוד דבר מישהו יכול להגיד לי מה יש בWORD 2003 שאין ב 2000? תודה.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בנסיונות המרה חוזרים ונישנים ב canopus גרסה 1 וגם 2.נפסקת ההמרה באמצע בהודעת שגיאה לגבי קובץ csempeg2.dll בגירסה 1,וקובץ csempeg3.dll בגירסה 2.הדבר נכון גם בנסיון המרה בwizard.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש תוכנה להקליט את המסך של הדפדפן תוך כדי שימוש תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תוכנה להשלים מידע חסר על שירים בrealplayer? למשל כמו התוכנה rinse בituens
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי שאלה מטופשת ולא ידעתי לענות עליה מי שהוא מוכן לעזור לי!.... ? אני רוצה לדעת בכמה זמן אפשר להפוך סרט לVCD במחשב די חדש ו"חזק" עם תרגום מובנה וכמה מזן לוקח להפוך סרט ללא תרגום למשל אני רוצה אותו באנגלית ואמרו לי שאפשר דרך הנרו ב.....חצי שעה ---> זה יתכן על מחשב די ישן כמו פנטיום 3 1000 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם שדרגתי לאחרונה לווינדוס 7 הכל בסדר ועובד פיקס גם הסרטים , יש לי הרבה קבצי מיוזיקה שאני מוריד ואינם עובדים או שהמדיה פלייר עובר ישר לאינטרנט ומאלץ אותי להוריד איזה מקודד שלא עובד האם מישהו יודע מהי חבילת המקודדים הכי טובה לווינדוס 7 ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר לגבי התהליך הזה... מישהו פה יודע מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעשות שאנשים שיש להם את התוכנה שמראה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-