תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASE אני מחפש אותה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם יש מליון דברים להורדה אבל אני לא יודע מה בדיוק להוריד תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב! כתבתי כותביות לאתר מסויים, ואחרי כמה זמן ראיתי את הכתוביות שלי באתר אחר ושמי בכלל לא מופיע שם. ואני יודע בוודאות שזה הכתוביות שאני יצרתי כי לפני זה הם פשוט לא היו. מה אוכל לעשות? והאם יש דרך להגן על מה שאני יוצר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
צהריים טובים! הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא, נגן מדיה חלופי המסוגל להראות קטעי וידאו מסוג ASX.* כאשר אלו מצביעים לקבצי WMV. (קבצי ASX מהווים מעין LINK לקבצי מדיה שונים ברשת או על גבי המחשב עצמו) אני מתכוון כמובן במונח "חלופי" - לא לנגן של MICROSOFT בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
------------
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש מהמלצה של מישהו פה בפורום ובאמת מחשב תותח בויסטה, מפעיל את BioShock בהגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה D: בקיצור שקיבלתי את המחשב התקנתי XP וניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק של ה AUDIO והכל והוא רושם שגיאה driver not found עכשיו אני בויסטה ומתקין טוב את הדרייברים, ואני נשאר בויסטה אבל רציתי לדעת אם אני יחזור ל XP עדיין יהיה לי את השגיאה כי עשיתי 2 פירמוטים בגלל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט ולהפתעתי מהיום יש לי בעיה שזה לא מראה לי סרטונים משום אתר באינטרנט. (one, sport5 וכו') לא נפתחים לי שם סרטונים! את YOUTUBE דווקא כן מפעיל לי אבל השאר לא.. אז מה הבעיה בעצם? יש לי ווינדוס XP PRO, MEDIA PLAYER 11 כל קודק שצריך ופלאש וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה לפצל את הדיסק הקשיח שלי לכמה מחיצות דרך הוינדוס משהו פשוט בלי הרבה בלאגן בדוס ופקודות?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה קורה פה?? :-\ :-X אני מחובר כמעט באופן קבוע למסנג'ר, ופתאום יום אחד צץ לא איש קשר חדש אצלי במסנג'ר תחת השם YAHOO@HOTMAIL לאיש אין כתובת דואר ליד שמו (כמו שלכל אחד יש כינוי ואז כתובת הדואר ממנה הוא מקבל אישור). בהתחלה חשבתי שאחד מחבריי המתחוכמים מנסה לעבוד עלי (במיוחד כשהוא פנה אלי במילים "עידו, אני לא מאמינה!!") והוא איכשהוא הצליח לאשר את עצמו כשלא ראיתי. אחרי כמה ימים שהבן אדם מציק לי, החלטתי פשוט לחסום אותו. מתברר שאני לא יכול לחסום אותו כי הוא לא רשום אצלי כאיש קשר!! כלומר מעולם לא אישרתי אותו מלכתחילה!! מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש לכם פה תוכנה כלשהי להחלפת אייפי? או תוכנה יותר טובה כאשר נכנסת ללינק מסוים שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה? {כמובן באייפי אחר} אני צריך את זה בשביל להכנס ללינק מסוים כמה פעמים שאני רוצה יענו, מקווה שהבנתם אותי.. תודה מראש (: פורום סוס אגב.. אהבתי..
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למה זההה??? זה רק אצלי?? ואם משהו יודע איך עושים פייד או מאיפה מורידים פלאגין שיגרום לזה שיהיה פיידד שיצור איתי קשר... או פה או באיי סיק יו 178957741... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו WIN 7 , האם ישנה דרך לשמר את המצב של הדפדפן שלי? ואסביר למה הכוונה. כרגע אני מחובר אוטומטית להרבה אתרים כמו למשל HWZONE , אני רוצה לשמר את המצב הזה... אפשרי? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכיר רק איימול וביטורנט..מחפש עוד דברים למוזיקה משחקים וכדומה..... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נטבוק של acer מדגם ONE. למחשב כמו לכול מחשב נטבוק אחר אין כונן דיסקים. אני רוצה לפרמט את המחשב ולצורך כך העלתי את מערכת ההפעלה שברצוני להתקין על דיסק און קי. לאחר מכן בחרתי בביוס את עדיפות הבוט הראשונה לכונן הUSB שזוהה ע"י המחשב. הבעיה שלאחר שהמחשב עובר את מסך ההרצה(בו ניתן להכנס לביוס), ועובר למסך הבא של הטרום הטענת הווינדוס חיבורי הUSB מתנתקים. אני יודע את זה מכיוון שעם מקלדת USB לא ניתן במחשב למשל ללחוץ F8 לפני הטענת הווינדוס ולהכנס לSafe MOD, ולכן אני לא מצליח לבצע בוט מכונן הUSB. הדברים שלי אולי מעט לא ברורים, אבל מי שהבין מה הבעיה שלי בטוח הבין אותם. ובקצרה פשוט אשאל את השאלה שלי: איך מבצעים בוט לדיסק מערכת הפעלה במחשב נטבוק או כול מחשב אחר ללא כונן סידי…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-