עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mishiago,

דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Master-Chipsets,

יש דרך להיפטר ממנו??? הוא מעצבן יותר מידי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by m83b4,

שלום.. אני מנסה להתקין DirectX 9.0c אבל ישר אחרי שאני מפעיל את ההתקנה (אחרי שאני לוחץ על ה Next) הוא אומר לי שההתקנה הסתיימה בהצלחה, אבל זה לא הגיוני כי אפילו לא עבר שניה, וגם כבדקתי את הגירסה כתוב 9.0b (מה שיש לי עכשיו..) .. אין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יכול לעזור? דרך אגב זה קשור לפורום הזה כי בגלל שאין לי את הגירסה הזו המשחק לא עובד.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliil1,

מה הבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה שמקליטה את ההקלדה ומאפשרת "לנגן" את הסדר פעלות שוב ושוב.. מישהוא מכיר תוכנה כזאת??? (לא חייבת להיות תוכנה חינמית)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. את הצורב הראשון שלי קניתי לפני יותר מ5 שנים, בתקופה ההיא נאלצתי לשלם 2500 שקלים :-\ ממיטב כספי כדי להנות מהיכולת לצרוב דיסקים (דבר שלא היה להרבה אנשים אחרים לפני 5 שנים), כמובן שעם הצורב קיבלתי את התוכנה adeptec easy cd creator בגירסה 3.5. עם הזמן למדתי להשתמש בתוכנה וגם למדתי להשלים עם הבאגים שהיו בה. :'( עברו חודשים ואחריהם שנים וroxio קנתה את זכיות הפצת המוצר שנקרא easy cd creator. בגירסה 5.0 של המוצר התוכנה הרחיקה לכת עם הפצה של תוכנה עם כל כך הרבה באגים, שגררה אחריה תיקונים רבים שיצאו למוצר עד שהגיעו לבסוף לגירסה 5.3 שבה התוכנה כבר היתה יציבה והצליחה סוף סוף לעבוד טוב עם מערכת ההפעלה XP. במשך הזמן כבר קניתי צורב חדש (שעם הזמן הפך גם הוא לישן ) וחיפשתי אלטרנט…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarMachine,

יש לי את התוכנה אבל אין לי מושג מאיפה לקחת את הסאמפלים של הסאונד...מישהו יודע מאיפה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יודע שכדי למנוע עליית תוכנה מסויימת יש שני אפשרויות: אפשרות ראשונה ללכת להתחל--->הפעלה--->msconfig --->איתחול ואז להוריד שם את הוי מיאהו מסנג'ר אבל הבעיה שאין לי שם ברשימה את שם התוכנה. אולי זה מופיע תחת שם אחר? ממש אין לי מושג.נכון שיש לי שם אופציה לחסום מכל התוכנות לעלות עם הדלקת המחשב אבל יש תוכנות שאני כן מעוניין שיעלו עם הדלקת המחשב אפשרות שניה היא להיכנס להגדרות התוכנה אבל כשנכנסתי ל-preferences לא מצאתי את האופציה הזו. בינתיים התוכנה הזו מציקה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rjjb7,

האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sunflame,

שלום לכולם. אני גולש עם FireFox ולפני חודש בערך התחילה לי תופעה מאוד מעצבנת. כל כמה דקות (משתנה - לפעמים כל 2 דקות ולפעמים כל 25 דקות) של גלישה (כשהדפדפן פתוח) קופצים לי חלונות של Internet explorer - החלון לא מוביל אותי לשום אתר - מדובר פשוט בדף ריק ללא שום כתובת בשורת הכתובות אבל מוביעה על הtab של החלון "connecting.." (וזה לא משתנה גם אחרי 20 דקות..). אותה בעיה מתרחשת גם כשאני משתמש בexplorer אז אני מניח שהבעיה היא לא ב firefox. ניסיתי את כול התוכנות שמצאתי באינטרנט לפיתרון דברים כאלה (Spybot / CWshredder / avg anti-spyware / super anti-spyware pro / ad-ware - ועוד כמה שאני לא זוכר...) - אפשר לציין שהתוכנות אכן מצאו בעיות במחשב אבל לא את מה שגורם לבעיה שלי... כמו כן סרק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Goliath,

היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jean-paul,

מישהו יודע על אתר ישראלי שאפשר להוריד צלילים והתראות על קבלת דואר?עדיף שההתראות ידברו בעברית והן מצחיקות ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי לא מזמן את המסנג'ר לייב גרסת 2011 על הלפטופ ומשום מה כשהתכבת עם צד שני, אז אמרו לי שאני מופיע כאילו אני מחובר דרך סלולרי,ולא יכלו כתוצאה מכך לשלוח לי הודעות ארוכות, היו צריכים לפרק אותן ולשלוח בנגלות,אי אפשר לשלוח קבצים, או קריצות (אבל בלי קריצות אני אחיה..) מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idos100,

פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נמחק לי איכשוהא הקובץ של הסוליטר. יש דרך להוריד אותו מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by parker8,

האם יש אחד ש"מתלבש" על הדפדפן? (אני משתמש ב-FIREFOX) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים, רציתי לדעת אם אני רוצה ללמוד "תקשורת חזותית" אם זה מומלץ\חייב לדעת לצייר או שיהיה לי כישרון בציור בעיפרון, או שזה לא כזה משנה או כזה נורא אם אין לי כישרון ציור. עוד נקודה חשובה, חייב להיות לי גם נסיון בפוטושופ או שבלימודים עצמם כבר ילמדו אותי הכל? תודה רבה חברים על העזרה,זה באמת חשוב לי לדעת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by doron_ml,

שלום שמי דורון ויש לי בעיה קטנה במחשב שאני לא מצליח! לפתור! 1. כשאני פותח את המחשב אני רואה את מה שיש בתמונה .. http://www.fastup.co.il/images/9109162.jpg 2. ואז אחרי זה מופיע זה .. http://www.fastup.co.il/images/36162354.jpg 3. שלב הבא... http://www.fastup.co.il/images/92269301.jpg 4. וזה האחרון... http://www.fastup.co.il/images/35213981.png אני פשוט לא יודע מה לעשות תודה למי שיוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rk666,

מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי תופעה מעט מוזרה, שהיא כביכול טובה אבל מציקה מעט. המקרה הוא כזה: אני רואה סרט במדיה פלייר הום סינמה, ובאמצע הצפיה נכנסת שיחה בסקייפ. כתוצאה מזה אוטומטית מונמך הווליום של המדיה פליר. לדעתי זה מתבצע על ידי הוינדוס 7 עצמו. כל זה טוב ויפה אבל בתום השיחה הווליום לא חוזר לעצמו ואז אני ממשיך עם סרט בווליום נמוך. ראוי לציין שמבחינת המדיה פלייר, הווליום נשאר על 100% בכל מקרה. גם במיקסרים של הוינדוס זה על 100%. רציתי לדעת מי אחראי לתופעה המענינת הזאת, כי זה כנראה מגיעה במחשבה טובה בסופו של דבר. והאם יש דרך לבטל את ההנמכה הזו, או האם יש דרך לגרום לה לעבוד בסדר, כלומר להחזיר את הווליום לקדמותו בתום השיחה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים