תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי וינדוס XP ולאחר מכן עידכנתי אותו גם לSP3. זה דבר ראשון. דבר שני כאשר ניסיתי להתקין את בקר השמע והמולטימדיה מהדיסק ברגע שהוא הגיע לסוף ההתקנה הוא עשה RESTART למחשב מבלי לסיים ואז כביכול בלוח בקרה הוא מראה שהוא התקין את הרכיבים חוץ מבקר המולטימדיה בקיצור גם כשהסרתי וניסיתי להתקין גירסא חדשה מאתר היצרן של REALTEK (כרטיס קול O/B) עדיין כאשר הוא מתקין הוא עושה לפני סוף ההתקנה ריסט מבלי לסיים לפעמים אף מציג הודעה של "ארעה שגיאת חומרה חמורה" משהו בסגנון. מה עושים? כי ניסיתי את רוב הפתרונות גם מפורומים אחרים כמו למחוק לגמרי להתקין שוב (דיסק ואתר) וכו' אך לשווא
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הי, המחשב הנייד שלי (IBM R50e) לא מזהה את הכרטיס קול הורדתי דרייבר אודיו מהאתר של lenovo ובאמצע תהליך ההתקנה קפצה הודעת שגיאה על כך שחסר קובץ בשם cleanup.exe מישהו מכיר את הבעיה ?? אשמח מאוד לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה...לפני כמה ימים המחשב נייד שלי הגיע לסוף הבטריה נכבה...ומאז היו בעיות עם הרשת האלחוטית... עכשיו מחקתי ואני מנסה להתקין שוב ואני לא מצליח.... המחשב הוא של גיגה בייט W566N ועל הדרך עם כבר רשמתי...איך אני מעיף את הנרו סקוט הזה מהמחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לי מדפסת HP Officejet 4500 משהו כזה http://www.ls-comp.ru/catalog/ofisnaya_tehnika-printery_mfu/i150690/ אני צריך דרייבר שלה להתקין מהחיפוש שלי אני מגיע ל http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=uk&lc=en&product=3919448 שלפי התמונה זה נראה אותו הדבר אבל לפי הכותרת כתוב - G510a Drivers- לא יודע אם זה מתאים כיוון שמהלך ההתקנה רואים כאילו יש למדפסת הזאת אפשרות אלחוטית, ואין לה בעצם, אז אולי זה לדגם אחר?? בכל מקרה הורדתי והתקנתי ואז מגיע השלב שהוא מבקש לחבר את ה USB למחשב של המדפסת, אני מחבר , אבל הוא לא רואה שאני מחבר,אין זיהוי, הוא מחכה עדיין לחיבור של USB של המדפסת למרות שאני כן שומע רעש כזה של המחשב שהוא שם לב שUSB ניכנס מ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים , אני פה עם WIN7 ואני לא מצליח לגרום למחשב לדבר עם המדפסת אלחוטית בלי כבל (לא ניסיתי עם כבל) אבל בכל אופן אני רוצה שהיא תעבוד אלחוטית .. ניסיתי את הדרייבר שבא מובנה עם WIN7 הוא לא עזר...היא מותקנת לכאורה אבל שאני עושה הדפס..זה מעביר לחלון משימות ואז כאליו מדפיס...אבל זה מעלים את זה משם ממש מהר וכמובן שלא יוצא כלום במדפסת עצמה.. ניסיתי גם להתקין את הדרייבר של VISTA למדפסת הנ"ל וגם שם בWIZARD של ההתקנה הוא לא מזהה את המדפסת ..אז התקנתי בלי להגדיר ואמרתי שאולי אח"כ אני יוסיף ידנית אבל עדיין לא מזהה.. מישהו הצליח לגרום למדפסת אלחוטית HP כלשהי לעבוד עם WIN7 64BIT ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מדפסת לקסמרק X2550 ובסיום ההתקנה כשרציתי להדפיס עלתה לי השגיאה הבאה: אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי ב USB מדפסת HP feskjet 3650 מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate הווינדוס מזהה אותה לבד ומוריד את הדרייבר המתאים אבל מתי הוא מנסה להתקין הוא נתקל בבעיה: http://img215.imageshack.us/img215/9094/printkn4.jpg נכנסתי לאתר החברה HP לחפש אולי דרייבר אחר אבל שם כתוב להשתמש בדרייבר שיש בויסטה עצמה ואין דרייבר חלופי. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לחבר שלי יש WIn XP + SP2. המדפסת היא hp psc 2210 all-in-one הוא התקין עם הדיסק התקנה שבא עם המדפסת וזה מה שזה עושה לו. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו אחרי פרמוט, וכשאני מפעיל את ההתקנה של המודם, הוא רושם error loading newdev.dll והודעה אחרי זה הוא רושם שצריך חשבון administrator בשביל להתקין (אני משתמש בווינדווס xp). החשבון שלי הוא כבר administrator. ניסיתי להפעיל את ההתקנה ב- safe mode, ניסיתי להתקין את המודם דרך update driver מה- device manager, וניסיתי להעתיק את הקובץ שחסר מספרייה אחרת במחשב אל ספריית ההתקנה. כלום לא עבד. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
גם כשאני לוחץ על האפשרות "לא", זה לא נותן לי להתחבר יותר אל המסנג'ר הישן. מסנג'ר 8 או 8.5. זה לוחץ עליי לעדכן ל-9. לצערי עידכנתי, אבל יש דרך להתחבר למסנג'ר 8/8.5 מבלי לעדכן לגרסא החדשה? אני ממש לא אוהב אותה, היא מכוערת ומגעילה ומעצבנת. אני שונא אותה שחבל על הזמן! פתחתי נושא לפני 3-4 ימים, ואף אחד לא ענה לי ואני לא יודע אם מותר להקפיץ נושאים שעברו כמה ימים, אז פתחתי נושא חדש. אשמח אם תענו לי שאדע מה לעשות ואדע איפה אני עומד. כי אני ממש מוטרד מהמסנג'ר החדש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! מחקתי את המסנג'ר במחשב שלי כדי לפנות מקום בכונן C. עכשיו התקנתי שוב את גירסה 9 שלו, והייתה בעיה שהוא לא מצליח להתחבר. אז מחקתי והתקנתי גירסה 8.5 באנגלית, אבל רציתי בעברית, אז מחקתי את ה8.5. וזה אומר לי עכשיו שיש לי מסנג'ר על המחשב, למרות שאין לי כזה! אז אני לא יכול להתקין, כי מיקרוסופט המטומטמים החליטו שאני צריך להתקין רק בכונן C ורק דרך הLIVE שלהם. איך פותרים את הבעיה הזאת? אריאל
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חבריה, קבלתי מצלמה silver line זה השם הרשום עליה-מצלמה צבע שחור קבלתי אתה גם דיסק קטן -הדרייבר כנראה , אחרי התקנה עולה תמונה של מצלמה שרשום"AMCap " וכאשר אני מקליק על האייקון אני מקבל את ההודעה הבאה:"sory you have not video capture hardward" התקנתי עם הדיסק ,אך "זוהתה חומרה חדשה" לא מצליח להתקין את החומרה. איך בכך זאת מתקינים? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בוקר טוב... שלום יש לך מחשב חדש אם מערכת הפעלה ויסטה בעברית מחשב מהיר והכל טוב.. עכשיו הורדתי מקודדים ושאני בא להתקין או לא נותן לי הוא אומר לי ככה: תמונה א': תמונה ב': בבקשה עזרה בעניין
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בעת לחיצה על כפתור setup ( ההודעה נמצאת בקישור http://www.mytempdir.com/635183 ) סגרתי את כל התוכנות ( ממש הכול!!) לפי הנדרש, בדקתי את חיבור האינטרנט, וכמובן שמחקתי את הקבצים הזמניים דרך הEXPLORER. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה בכל זאת לא הצלחתי להמשיך את התקנה זו. תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-