עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. היום אחרה שסרקתי עם Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הקבצים הוא שאל אותי על קובץ ספציפי אם אני רוצה למחוק אותו אחרה הריסטרט הראשון אמרתי לו שכן ועכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי ההודעה הזאת כנראה מחקתי קובץ מערכת אולי או משהו למישהו יש מושג מה זה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by nadav_83,

אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים לאינטרנט וכן בין מחשבים. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), גם ב-dropbox וגם ב-skydrive כדי לסנכרן קבצים אני צריך להעתיק אותם לתיקייה יעודית שמסתנכרנת אוטומטית. מה שגורם גם לכפילות של קבצים (בעיית מקום) וגם לזה שכל פעם כשמשנים צריך להעתיק את הקבצים מחדש. האם יש דרך לסנכרן תיקיות מבלי להעתיק אותן לתיקיית ביניים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות

5. Started by סיוון,

שלום לכולם , הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום... יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD . אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD . הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד. מה עושים ??? אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD . תודה למי שיעזור...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  6. אם תתנו כתובת זה יעזור תודה

7. Started by Matankzr23,

התקנתי את הגירסה העיסקית והכל בסדר אבל יש רק בעיה בEXCEL מתי שנכנסים אליו הכל פועל אבל כך הזמן שיוצאים זה נותן לי שגיאה כזאת: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי איזה קובץ בסיומת NCD, איך אני פותח אותו?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  9. כל כמה זמן אני מקבל את ההודעה שיש בעיה והווינדוס חייב לסגור את התוכנה. עשיתי בדיקת וירוסים וגם התקנתי את התוכנה שוב אבל זה לא עוזר כי כל כמה שעות היא שוב נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזו. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי בלי כוונה שמתי מישהו רצוי ב-BLOCK SENDER ב-OUTLOOK ERPRESS ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו משם וכל המיילים ממנו הולכים ישירות ל"פריטים שנמחקו". איך משחזרים אותו למיילים רצויים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,שמעתי על תוכנות שמסוגלות לכווץ קבצים במחשב.. בקשר לתמונות, אני יודע על כמה אפשרויות לכווץ אבל אני לא יודע מהי האפשרות המועדפת.. יש עריכה בMicrosoft Pictures Manager, שמירה נוספת של התמונה ושינוי הפורמט לJPG או PNG מהי הדרך המועדפת?? בקשר למוזיקה, שמעתי על כמה תוכנות נחמדות שעושות עבודות לכיווץ.. אבל אני צריך גם משהו שנקרא "MP3 Encoder"..אני אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Holy,

גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אז ככה אני עובד בבנק לאומי ויש לנו ארכיון ששם אנחנו סורקים מסמכים וכל פעם שאנחנו מסיימים ערימת מסמכים אנחנו עושים גיבוי במחשב בכונן הlocal וגם מעבירים את הקבצים לרשת עכשיו פעם בשבועיים ההארד דיסק מתמלא וצריך למחוק אותו אך פעולה זאת לוקחת המון זמן אז הצעתי רעיון שימחקו אותם כל שבוע בשעות הלילה כמשימה מתוזמנת אוטומטית אך אין אפשרות לעשות זאת כי תמיד צריך להשאיר את היום האחרון כגיבוי אז זה הרקע בקיצר אני מחפש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים בהארד-דיסק או בתיקיה מסויימת ושתדע למחוק מתאריך מסויים עד תאריך מסויים ושיהיה אפשר לעשות זאת כל כמה ימים כמשימה מתוזמנת יש תוכנה כזאת ?!

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by yariv12,

בלי שום התראה אין במחשב סאונד,אני בודק בהגדרות וזה מראה שיש סאונד. עם רק אני עושה ריסטארט זה עוזר ומחזיר את הסאונד,זה מחשב חדש שבקושי חודש אצלי. אומנם יש דפק קל באוזניות אבל אני לא יודע עם זה משפיע.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by jj516,

כידוע או לא ישנה תוכנה בשם Trillian שהיא בעצמם ICQ AIM YAHOO MSN IRC וכל צ'אט אחר שאפשר לחשוב אליו ביחד, התוכנה היא באמת מצויינת אבל יש לי בעיה איתה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון ה YAHOO MESSENGER שלי היא קודם כל אומרת שהסיסמה לא נכונה (דבר שהוא לא נכון כי YAHOO MESSENGER עצמו לא עושה שום בעיות) ואז יש שגיעה והתוכנה נסגרת באופן עצמאי. הדבר לא קורה עם ICQ AIM או MSN, כלומר הבעייה היא רק עם YAHOO. מישהוא יכול להסביר את התופעה או לתת לי פתרון?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by idan1836,

יש לי את הפיירוול הזה גרסה: pro 5.5.062, ועכשיו אחרי שהתקנתי אותו אני לא יכול להוריד באימיול כלום. מישהו יודע למה זה ככה ? או אם צריך לפתוח פורטים שם, או לשנות משהו, כי בעקרון עשיתי לחיבור שלו ALLOW . תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  21. ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  22. קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה.. 1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי 2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים 3. קידוד בtmpgenc ... יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC הכולל כרטיס TV. אני מחפש תוכנה שתקבל את שידור ה TV האנלוגי ותוציא לי דרך ה HDMI של הכרטיס מסך שידור דיגיטלי של השידור (בדומה לממרים דיגיטליים). משהו מכיר משהו בסגנון ? אני לא בטוח אם זה בכלל מתאים לנושא תוכנה ... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Jook,

לחבר שלי יש בעיה, הוא אומר שהנורטון שלו גילה וירוס בשם : JS.Seeker והנורטון לא יכול למחוק אותו . מה לעשות ? להגיד לו למחוק באופן ידני ? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  25. יש למישהו מושג על אחת כזאת.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.