תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הדפדפן לוקח משאבים בצורה מטורפת מהמערכת למרות שהוא לא עמוס בתוספים. דבר שני,הוא פותח לי אחרי כמה זמן עוד דפדפן במערכת למרות שרק אחד פתוח, אולי זה וירוס? עוד שאלה : איך אני מפחית את ה MEM USAGE של הפיירפוקס? ניסיתי ע"י הסרה של רוב ה ADD-ONNS שאני לא משתמש וזה לא עזר בכלל, למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות מומלצות ל-Chkdsk של Windows. לפי מה שטכנאי המחשבים שלי אמר, קיימות בשוק תוכנות טובות יותר לבדיקת הדיסק מאשר ה-Chkdsk של Windows.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש ושניסתי לגשת לכוננים שלי הוא הקפיץ לי הודעת שגיאה : c:/recycled/ntldr.com is not valid win32 application מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי! אני מחפש שתי תוכנות אשמח אם תסייעו לי למצוא אותם: 1)ליצור מוזיקת טראנס. 2)תוכנה לעשיית פלייבקים להוריד את הקול של הזמר ולהשאיר רק את המנגינה . תודה!
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז יש SolidWorks עם רישיון סטודנט מהלימודים, ובניסיון התקנה אומר לי שגרסת 32bit לאתתקין על מערכת ה64bit שלי (WIN 7). אז חוץ מהתשובות המובנות מאליו, יש דרך אולי לרמות את הSolidWorks בכדי שתחשוב שזוהי מערכת 32bit?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוסף בדפדפן, משהו יכל להסביר לי מה זה מסננים ואיך זה עובד? אני פשוט מוסיף כל מסנן שאני מוצא... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שאני מתחבר לשרתים אחרים אין שום בעיה.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתלט מרחוק על מחשב בחדר אחר. Terminal Services זה די נחמד, ואני משתמש בו במשרד. אפשר להפעיל אותו גם ברשת הביתית שלי? יש אופציות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-