עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בוקר טוב! בניתי איזה שני דפי אינטרנט שמכילים קישורים ישירים להפעלת משחקים וסרטים ישירות מהמחשב שלי, העלתי אותם לרשת ,אבל איך אני גורם לקישורים לעבוד מכל מחשב? ז"א ,אני רוצה למשל מהמחשב של דוד שלי להכנס לכתובת ולשחק במשחקים דרך המחשב שלי, יש דבר כזה בכלל? ד"א כשדפי האינטרנט מופעלים אצלי סתם ככה מבלי להעלות אותם לרשת הם עובדים יפה ,אבל רק אצלי, ובלי להעלות לרשת וכשאני מעלה לרשת הכל משתנה. מקווה שיש תשובה לזה חח תודה רבה ,וחג שמייח!!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shacharoren,

שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. התקנתי solidworks+solidcam 2012 64 bit. בעת ניסיון סימולציה עם solidcam בכדי לראות איך החלק מכורסם התוכנה קורסת. מישהו בעבודה שעובד עם התוכנות הנ״ל אמר לי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך לעבודה ספציפית עם סוליד ולהוריד מה- accelerator כמו שהוא עשה בעבודה בכמה מחשבים. השאלה אם זה נכון והיכן אני מוצא את זה בcatalist? הכרטיס שלי הוא hd 7970 מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, עשיתי QR קוד על גבי כרטיסים שהודפסו ונשלחו (קיימים פיזית, כבר לא ניתן לשנות) - הלינק שמתקבל משם הוא להורדת קובץ ישירות מהדרופ בוקס. העניין הוא שהייתי רוצה שהלינק יוביל קודם להרשמה. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי או בדרך כלשהי ליצור מצב שהקישור שמוביל לדרופ בוקס בQR הקיים יוביל למקום אחר שאבחר? תודה.

8. Started by dor123,

מה בדיוק משמעות הודעת השגיאה הזאת שמופיעה לי לפעמים בפיירפוקס ככה סתם? תמונה בקובץ מצורף:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Or94,

אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nadavcj,

שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yh992,

שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by edi17,

חברים יקרים... יש לי בעיה די רצינית באינטרנט אקספלורר.. לפני כ - 3 ימים שמתי לב שבאינטרנט אקספלורר שלי בשורה שמעל ה- File,Edit, View... מופיע בנוסף לאתר בו אני גולש כתובת של - GaySex Is Great... כנראה שמשהו שינה לי באינטרנט אקספלורר את השורה שם... האם משהו יודע איך אני מעיף את זה??? יש איזו תוכנה שמעיפה את זה?? בתודה אדי!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by x-amin,

אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שצוין בכותרת, אני צריך תוכנה חינמית לעריכת סרטים. מה שבא עם ה-WIN לא מספק אותי (יש לי WIN7, אני לא כותב מהמחשב בבית).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

מחקתי בטעות קובץ 8 G אז הוא שאל אותי אם למחוק לצמיטות (בע איך רושמים) אז אמרתי כן (בטעות) עכשיו יש אפשריות לשחזרק את הקובץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adirss,

שלום חברים יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב אני נתקל בבעיה המוצגת בתמונה יש לצייi שניסיתי להעביר את הssd למחשב אחר ועדייין קיימת בעייה יש תוכנה לפריצת הסיסמא ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1nstall,

שלום לכולם. האמת שהבעיה הופיעה כבר הרבה מקודם, אבל תמיד חשבתי שזאת הבעיה בWIN, והתאצלתי למצוא לה פיתרון. אבל עכשיו, גם לאחר פירמוט, הבעיה עדיין קיימת. הבעיה היא הופעת ארטיפקטים מוזרים מאוד, ומה שעוד יותר מוזר זה שהם קוראים אך ורק בSketchup. כך שאני מניח שזה משהו שקשור להגדרות בתוכנה. חשבתי שאולי הבעיה היא בפרוייקט ספציפי, אבל לאחר בדיקה הבעיה מופיע בכל הפרוייקט. תמונה לדוגמא: חייב לציין שלעבוד עם הבעיה הזאת זה פשוט מתסכל. תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת מהי התוכנה הכי איכותית ויעילה ליצור אפקטים על סרטים (וגם על תמונות)כמו אלו שמופיעים בטלויזיה סרטון שמופיע בקוביה ,מס מסכים נעים וכו' וכו'.... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by izak.addes,

שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gshhar,

הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בדיון הזה בפורום של Microsoft Answers, הציעו לי לשדרג את Windows Live Essentials, מגרסה 11, לגרסה 12 (התוכנה נקראת מגרסה זו Windows Essentials אם אני לא טועה), במטרה להתגבר על בעיות שונות עם Windows live mail שהיו לי, כגון התמזגות עם שולחן העבודה בעת סגירת התוכנה, וכן חוסר תגובה של התוכנה לכמה שניות בהפעלה הראשונה. הבעייה היא שלאחר שאני מוריד את קובץ ההתקנה (בעברית וזה קורה גם באנגלית) מהאתר של מיקרוסופט ומריץ אותו, מופיעה לי שגיאה 0x80040155. הבעייה מתרחשת גם במחשב שלי, וגם במחשב של אבא שלי. הגרסה החדשה איננה מופיעה ב-Windows Update. איך פותרים את הבעייה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים