עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

השתמשתי בגוגל כרום במשך שבועיים ופתאום שאני נכנס אחריי כמה זמן אי אפשר לכתוב יותר בעברית רק באנגלית! וניסיתי למחוק ולהתקין וכל דבר אפשרי וכלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by naoriko,

שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by mc1,

שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zahiz007,

ערב טוב לכולם, הורדתי גוגל כרום (אחלה תוכנה בינתיים, מהירה מאוד). בכל מקרה באתר המכללה (יוצר ע"י חברת ידעון) אני מקבל התראה על בעית safari (מצורף קובץ). תהיתי האם יש פתרון... תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by niva401,

שינוי גודל טקסט מתצוגה של internet explorer, אינו משפיע על גודל האותיות איך ניתן לטפל ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3. אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם). מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bennash,

יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by shayh,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב החדש של אחותי.. אין גישה לכונן C (משני היוזרים של המחשב, שניהם מוגדרים כמנהלי המחשב) וגם אני לא מצליח למחוק קבצים משולחן העבודה של המחשב ככה זה מכשהתקינו את המחשב בפעם הראשונה.. אבל מערכת ההפעלה (win 7) מותקנת על כונן C ככל הנראה (הכונן השני ריק) והיא עובדת בלי שום בעיה כשעושים פעולות בסיסיות, כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה זה מעלה הודעת שגיאה ("הפונצקיה הזאת לא נתמכת במערכת הזאת" ) צילום מסך כשמנסים להיכנס לכונן C http://img526.imageshack.us/i/123abgo.jpg/ יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה חוץ מפרמוט המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by tangush,

קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. שלום ראיתי שפתאום בעת הגלישה צצות לי מלא הודעות של בעיה בסקריפטים כל פעם משהו אחר והIE התחיל פתאום גם גן יותר מידי לקרוס..משהו מוזר וכן אני לא יכול לעשות על קישור פתח בכרטיסייה חדשה אלא רק פתח בחלון חדש. מדובר בWIN 7 מה עושים בנושא? תודה

12. יש לי מחשב נייד עם אינטרנט סלולארי של אורנג'. אני מנסה להיכנס בפיירפוקס לYnet, ואני מופנה באופן אוטומאטי לאתר Ynet באורנג' שכנראה מותאם לטלפונים סלולאריים. איך אני נכנס בפיירפוקס לאתר Ynet הרגיל?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by thebenjamin,

אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by xori,

שלום, אני מצליח לגלוש רק דרך אקספלורר, ניסיתי בפיירפוקס וכל דף זה כותב לא מתחבר.איפסתי הגדרות וזה לא עזר. כרום אני לא מצליח להוריד דרך האקספלורר, וכמו כן גם פלאש. מחשב נייד עם ווינדוס 7... תודה.

16. אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. כשאני מנסה לכתוב הודעה בפורום ואני רוצה להוסיף סמיילי או ציטוט אז פשוט הפיירפוקס לא מעביר שום סמיילי ושום כלום כאילו יש לו איזה בעיה עם גאווה וכשאני באקספלוררר הסמיילים והציטוט עובדים.......מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by oran,

החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by רוני15,

יש לי אאוטלוקאקספרס וכול פעם כשאני פותח הודעה הוא מראה לי את החלון של ההודעה אבל עם הסימן של השעון חול ולא מראה לי את תוכן ההודעה .. כאילו הוא פותח לי את החלוםן של ההודעה אבל משאיר אותו ריק עם הסמל של השעון חול.. יש למשהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.