עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אנשים.. יש את האתר Logmein.com , התקנתי את התוכנה והכל נראה טוב, אבל כדי ליצור USER - זאת אומרת כדי להתחבר מהפלאפון אני צריך לשלם 300 דולר לשנה.. האם קיים אתר\תוכנה שנותנים את השירות בחינם? אני מעוניין להתחבר ולראות את הדסקטופ שלי ממחשב אחר \ אייפון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mugello,

שלום,אני פרמטתי את המחשב שלי ועכשיו אני לא מצליח להשתמש בUSB שלי.מה עושים.כמו כן אני לא מצליח להתקין מחדש את המסך. המסך כרגע מוגדר כבררת מחדל ללא אפשרות להתקין משהו אחר. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by law89,

היי אני מקווה שזה המקום הנכון. הג'ימייל מסרב להיכנס דרך המחשב. הצלחתי להיכנס מהפלאפון ולעדכן מספר טלפון בחשבון המייל. כשאני מנסה עכשיו להיכנס לחשבון, בכל פעם אני מקבל את הבקשה הבאה (מחקתי פרטים מזהים): http://www.up2me.co.il/imgs/17721764.png איך פותרים את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by evy,

שלום רב לכולם. לא מזמן התקנתי את תוכנת הביטורנט הגרסא האחרונה,אך אני מגלה שהתוכנה אינה מצליחה להתחבר כמו שצריך ומופיע לי סימן אזהרה צהוב ,במקום שאמור להיות עיגול ירוק המסמל על כך שהתוכנה הצליחה להתחבר. אני חושש שהסיבה לכך טמונה בראוטר ,הוא מתוצרת אדימקס,וכנראה שיש לטפל בכמה הגדרות שאין לי כל כך מושג איזה. כמו כן יש לי אינטרנט 12 מגה ,תשתית הוט וספק של 012 . אשמח לעזרה מצידכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by רן.ט,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה לעריכת שירים שאני יכול בעזרתה לחתוך שירים ולהקליט??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kipi-man,

במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal h,

שלום , אני מחפש תוכנה או משהו שיגרום לי לתוצאה הבאה - אני צורב משהו בלעדי עם זכויות שלי בדיסק רגיל (DATA), ונותן לאנשים מסויימים. אני מעוניין שמידע זה ישאר רק על הדיסק שאני צרבתי, ולא יהיה ניתן להעתיקו ב COPY או צורב או למחשב (גומה לסרטי DVD). איך אני עושה את זה....? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan79,

בעיה ראשונה היא שהתוכנה לא עולה...אני מקבל שגיעה בעיה שניה היא שאני לא מצליח להסיר את התוכנה. לא דרך ה uninast ולא בעזרת Revo Uninstaller זה השגיעה שאני מקבל ודרך ה Revo הוא מסיר לי תוכנות אחרות בזמן שאני מבקש ממנו להסיר את הדיימון רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gshhar,

הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Psychoticat,

שלום, אני בזמן האחרון עובד הרבה עם ה- Word והעבודה שלי צריכה להיכתב בפורמט מאוד ספציפי. בגלל דרישות אלה אני נאלץ כל הזמן לשנות גדלי פונטים, להזיז את סמן תחילת הכתיבה בשורה בסרגל למעלה ועוד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות ב- Word לייצר פקודות או משהו שבלחיצת כפתור יארגן את כל העניינים האלה במקום שאצטרך לעשות הכל ידנית? זה יכול לחסוך לי המון זמן שמתבזבז על שטויות. תודה ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by psychuil,

הבעיה אצל ההורים של זוגתי. לאחר התקנת ראוטר אצלהם האינטרנט התחיל לקרוע קלות ואחרי כמה זמן לא הייתה אפשרות לגשת דרך FF לג'ימייל כלל ווידאוים של יוטיוב לא היו מוכנים להטען. היות ובכרום דברים כן עבדו, ניסיתי למחוק את כל המידע של פיירפוקס. זה לא עזר. הפיירוול היה מכובה. היום הגעתי אליהם כדי לאפס את הראוטר כי רק הגיוני שהוא הבעיה. איפוס לא עזר ואז ויתרתי וחיברתי ישירות למודם. יוטוב וג'ימייל עדיין לא עובדים. אין לי מושג מה מקור הבעיה.. עריכה: וידאו של יוטיוב התחיל להכין ולנגן אחרי 5 דקות. ג'ימייל עדיין מנסה לטעון. פינג נראה בסדר. עריכה 2: קיבלתי הודעה ברוסית מג'ימייל שמתרגמת לזה: We're sorry. Noticed the problem. Try using Gmail with a supported browser. If this error occurs w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם אפשר דרך הווינדוס אקס פי להחליף רקעים אוטומטית? כי יש לי מלא רעים יפים.. ואין לי כח כל הזמן להחליף ידנית ועדיף שאני לא אצטרך תוכנה.. אבל אם זה בלתי אפשרי אז יהיה נחמד אם תתנו לי שמות של כמה תוכנות טובות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תהיתי אם מישהו מפה יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה. אז ככה, יש אתר (www.hydepark.co.il) שעבד לי תקופה ארוכה ויום אחד פשוט הפסיק לתפקד. לא משנה אם אני מדפיס כתובת מדויקת בתוך האתר באקספלורר או לא יודע מה האתר לא עובד. אבל כאשר אני שם לינק באיי סי קיו לוחץ פעמיים על הלינק ונותן לזה לעלות ככה, זה עובד, אבל עדיין התמונות לא עולות (אלה אם הלינק זה לאחת התמונות שנמצאות בסרבר של האתר) מוזר או לא ? מישהו אולי יודע מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעבוד לי כרגיל ? בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Infarlock,

אוקיי, אני כבר יומיים בלי קול במשחקים בכלל וזה כבר ממש משגע אותי שאני אפילו ביוטוב לא יכול לשמוע צליל אני משחק משחקים כמו מסכן לא שומע מה הולך מסביב לא יכול לדבר אם חברים שלי כי אני לא שומע אותם והם לא שומעים אותי חיפשתי את הדרייברים : SoundMAX ו DirectSound ולא מצאתי שום דבר ל win 7 32bit בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי אחד שעובד כי התקנתי משהו כמו 20 דרייברים ושום דבר לא עבד לי עד עכשיו (או שלא תומך) הלוח אם שלי : Asus P5VD2-MX כשהתקנתי לפני חודש את win 7 32bit מצאתי דרייברים ישר והכל עבד לי מעולה עד ששלשום אח שלי ניסה להתקין לי עברית ובטעות הדליק אפדייטים אוטומטיים שדפקו לי הכל =\ אני גם לא יודע מאיפה למצוא דרייברים ללוח אם שלי אם אפשר גם את זה בבקשה. לא משנה מצאתי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gt6,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן וידאו טוב חוץ מ-media player משהו מקצועי וטוב בבקשה תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by meirtz4,

אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש בתכנה Sub2Srt11 של ratko soft כאשר אני מנסה לעשות convert אז או שאני מקבל קובץ sub ריק של אפס קילו או קובץ של 8 קילו אבל הנגן לצורך הענין bsplayer לא מצליח לקרוא אותו יש תכנה חילופית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 1nstall,

שלום לכולם. האמת שהבעיה הופיעה כבר הרבה מקודם, אבל תמיד חשבתי שזאת הבעיה בWIN, והתאצלתי למצוא לה פיתרון. אבל עכשיו, גם לאחר פירמוט, הבעיה עדיין קיימת. הבעיה היא הופעת ארטיפקטים מוזרים מאוד, ומה שעוד יותר מוזר זה שהם קוראים אך ורק בSketchup. כך שאני מניח שזה משהו שקשור להגדרות בתוכנה. חשבתי שאולי הבעיה היא בפרוייקט ספציפי, אבל לאחר בדיקה הבעיה מופיע בכל הפרוייקט. תמונה לדוגמא: חייב לציין שלעבוד עם הבעיה הזאת זה פשוט מתסכל. תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. הבנתי שאם אני רוצה לצפות בסרט תלת מימד אני יכול לצפות בסרטים מהסוג הזה גם ללא מסך תלת מימד. אבל צריך תוכנה מסוימת. האם זה נכון? ואם כן באיזו תוכנה צריך להשתמש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי תוכנה שכל פעם שהיא מתחילה,הPROCCESS PRIORITY שלה נמצא על ABOVE NORMAL. אני רוצה לשנות את זה ונמאס לי לשנות כל פעם באופן ידני,יש איזושהי אפשרות לשנות את זה לתמיד? התוכנה המדוברת היא NEO MULE.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קניתי מודם פקס 56K שמחובר לקו טלפון. איזה תוכנה הכי טובה ופשוטה כדי לשלוח פקסים (גם למספר אנשים בבת אחת) וכן גם לקבל פקס למחשב ? ניסיתי להתקין WinFax Pro 10 אבל התוכנה עשתה לי הרבה בעיות בהגדרות.. על WinXP Pro. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים