עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omfir,

אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jeyjey,

http://planet.nana.co.il/zombie12345/home.html עיצוב גמור, נשאר לעשות רק כמה תיקונים אחרונים ולמלא אותה בתוכן מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Psychoticat,

שלום, אני בזמן האחרון עובד הרבה עם ה- Word והעבודה שלי צריכה להיכתב בפורמט מאוד ספציפי. בגלל דרישות אלה אני נאלץ כל הזמן לשנות גדלי פונטים, להזיז את סמן תחילת הכתיבה בשורה בסרגל למעלה ועוד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות ב- Word לייצר פקודות או משהו שבלחיצת כפתור יארגן את כל העניינים האלה במקום שאצטרך לעשות הכל ידנית? זה יכול לחסוך לי המון זמן שמתבזבז על שטויות. תודה ושנה טובה!

4. יש לי מכר שרוצה שבכל פעם שהוא ישלח מייל תהיה לו האפשרות לבחור את החתימה שבה הוא רוצה להשתמש. לדוגמה, יש לו חתימה באנגלית ובעברית, ובכל פעם שהוא שולח אימייל הוא רוצה לבחור את החתימה הרצויה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה מ683?

6. התקנת, הסרת ונסית כבר הכול ...נסה/י להתקין גרסת bit 32.

7. Started by dr70,

בזמנו (עד לפני כשנה) היה לי מחשב Pentium 4 במהירות של 2.8GHZ עם מערכת הפעלה Win xp proעם זיכרון של 512mb והכל היה בסדר. עכשיו יש לי מחשב E5200 של חברת Dell עם זיכרון של 2GB, ומערכת הפעלה Win 7 pro. בעת גלישה עם Fire Fox מדי פעם המחשב קופא למשך 10-30 שניות והדפדפן מפסיק להגיב ואחר כך חוזר לעצמו. איך פותרים את זה? אציין שהבעיה בגלישה רק בדפדפן הזה. בדפדפן של גוגל אין לי את הבעיה הזאת. שכחתי לציין שגרסת ה-fire fox היא 3.6.24. אשמח אם לא יוצע לי פיתרון של שדרוג הדפדפן, כי אני מעוניין להישאר עם הגרסא הזאת. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tomer_et,

אז ככה: יש לי נגן MP3 מסוג Nike psa[128max Player. עד לא מזמן עבדי איתו סבבה והכל היה בסדר. לא מזמן פרמטטי את המחשב - ומאז אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הנגן (שמתחבר עם USB כמובן). אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק המקורי - אותו אחד שהתקנתי איתו פעם קודמת - אבל עדיין המחשב לא מזהה את הנגן ובמחשב שלי - ברכיבי החומרה, הוא מפיע כרכיב USB לא מזוהה. ניסיתי להתקין עם הנגן מחובר ולא מחובר, ניסיתי להוריד גירסה אחרת של הדרייבר מאתר החברה - אך זה לא עזר. ניסיתי גם להסיר את הדרייבר, ולהתקין את הנגן דרך הוספת חומרה - אבל אז ששלחתי את המחשב לחפש את הדרייבר בדיסק התקנה של הנגן - קיבלתי הודעה שאין בדיסק את הדרייבר המתאים (!?). יש לציין שבהתקנה רגילה של הדרייבר הכל עובר חלק בלי חלנות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by KapiSH,

לא יודע מה קרה פתאום אבל כשאני רואה סרטי DivX המעבד נמצא בשימוש 100% והסרטים קופצים, כאילו המעבד לא מספיק... ניסיתי להוריד באפשרויות של המפענח את השימוש ב-CPU, הורדתי עד הסוף אך הבעיה נשארה. ניסיתי להתקין מחדש DivX 3.11, הורדתי גם את ההכי חדש (5.0.1) ולא עזר, הבעיה נשארת. מה אפשר עוד לנסות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מושמוש,

היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by navk2,

שלום, אני רוצה ללמוד תלת מימד רק אני ללא ממש יודע איך ואם כדי לי... יש לי ניסיון לא כזה קטן בפוטושופ (סתכלו למטה) אני יודע HTML ואני לומד עכשיו C#. אם אני אנסה ללמוד תוך כמה זמן אני אעשה עבודה פשוטה ? אם אני אשאל פה יענו לי ? איזה תוכנה הכי טובה למתחיל ? יש בזה סקריפט ? אם יש, חייבים להישתמש בו ? זה כיף ? תוך כמה זמן אני אעשה עבודה יפה באנימציה ? (כמו של pure gold ) תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן. אני רוצה להפעיל את הנורטון גוסט דרך הדוס כדי שאני אוכל לעשות שחזור לדיסק שלי. איך אני עושה את זה? יש לי נורטון גוסט 2003 ואני לא מוצא שם את האפשרות, כי אי אפשר להפעיל דרך האופציות שלו שם כי אני נמצא ב c ואני רוצה לשחזר את c.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש בתכנה Sub2Srt11 של ratko soft כאשר אני מנסה לעשות convert אז או שאני מקבל קובץ sub ריק של אפס קילו או קובץ של 8 קילו אבל הנגן לצורך הענין bsplayer לא מצליח לקרוא אותו יש תכנה חילופית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי סרבר ב cs ואני לא יכול לעביר לכל המפות אז אמרו לי להוריד את התוכנה FlashFXP אני הורדתי אותה ואני לא יודע איך להשתמש בה השמח אם תגידו לי מה לעשות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

18. Started by TNT,

איזה תוכנה טובה יש להכנת עטיפות לדיסקים? והאם מישהו מכיר גם תוכנה להכנת תויות לדיסקטים?

19. Started by ilanb0,

אחרי מחיקת פרופיל משתמש והתקנה של פרופיל חדש, האאוטלוק לא עלה. בתמיכת תומך מיקרוסופט הוא הצליח לאחר עבודה של 40 דקות להעלות את האאוטלוק אבל היו חסרות שם תיקיון רבות - כל המשימות נעלמו, כל אנשי הקשר נעלמו, כל היומן לא קיים, תיקיות מישנה שפתחתי לא נמצאות, ואפילו תיקייה גנרית כמו "דואר שלא נקרא" לא קיימת בגרסה ששוחזרה. גם ההודעות הנכנסות מתחילות בשנת 2014. החלטתי להסיר את האאוטלוק ולהתקין מחדש. מכיוון שהאאוטלוק לא נותן לי לייצא את הקובץ, תומך מיקרוסופט הנחה אותי איך להגיע לתיקייה שבה מאוחסנים כל קובצי PST כדי לייצא אותם החוצה לכונן חיצוני. רציתי לדעת האם הקבצים שאני אמור לייצוא ולייבא שוב הם אלו המסומנים, או שלאחר התקנה חדשה של האופיס, לייבא ולהתקין את כל קוב…

20. Started by TimoTy,

אני רואה את אחותי הקטנה עושה דברים יפים ב- Paint shop אז פשוט רציתי לדעת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dima.tunik,

תגידו חבר'ה יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב והיא תדמה לי ניהול רשת גדולה? וגם התקלות ותקלות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by elyaz,

בזמן האחרון, כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אחד מה svchost.exe שפועלים, לוקח לי כ 60% מהמעבד. בדקתי עם תוכנה שנקראת process explorer איזה תהליך רץ תחתיו, ויש שמה שלושה דברים: fdrespub.dll ssdpsrv.dll upnphost.dll איך אפשר לדעת אם זה לא וירוס או trojan ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ פועלת ב WINDOWS 98 אבל באקס פי לא אני יודע שיש דרך להפעיל את זה באקס פי אבל לא זוכר איך מישו זוכר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Haflo,

אין פה אף אחד שמעוניין בהחלפת דיסקים של Mp3? :dazzler1:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.