עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itzikcolt,

שלום יש לי את התוכנה של אינטל שמראה לי על כמה מעלות המחשב עובד (40 מעלות בווינדוס) ואני רוצה לבדוק את המחשב במאמץ מאיפה אני מוריד את התוכנה ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MidNighT RaceR,

טוב אז ככה שמות של תוכנות או אם יש תוכנות בחינם שאפשר להוריד.. אני צריך תוכנה לחתוך שירים כדי לחתוך קטעים משירים שונים ואז לחבר אותם אבל כשאני יחבר אותם אז לא תיהיה לי בעיה אם החיבור הכוונה שלי שאני יוכל לחבר אותם וזה ישמע בסדר ולא עם בעיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נגן DVD יכול להקרין סרט שנצרב על CD ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. או במקום אחר? ישנה האפשרות של שמירת הסיסמאות כך שלא צריך להקיש אותן בכל פעם מחדש... עוד צרה מהצרות שצצות מדי פעם (לאחר איבוד מידע), לא תמיד ניתן לשחזר את המידע במלואו. בקיצור, אני בבעיה נורא מעצבנת. המערכת (הקודמת) עם כל המידע (הקודם) שמור בקובץ גוסט ואני רוצה לשלוף את הקובץ הרלבנטי ולשתול אותו במקום המתאים במערכת הקיימת. היכן נמצא הקובץ בו שמורות הסיסמאות השונות שאנחנו מזינים ברחבי הרשת?! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by o.m.l,

התוכנה inCD קיבלתי אותה עם הנרו ולפי מה שהבנתי היא מוחקת או מפרמטת דיסקים צרובים ואני לא יודע איך משתמשים בה אם משהו יודע הוא מוזמן להגיד לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yotamoo,

קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיודע איך אני יכול לגבות את הכתובות מייל והשמות מהחיפוש בג'ימייל ולהעביר אותם לאאוטלוק או הפוך אני אסביר: ברגע שאני רושם הודעה חדשה ואני רוצה לשלוח למישהו שכבר שלחתי בעבר, אז השם שלו יקפוץ ישר או האימייל. אז אני מאמין שיש אופציה שמגבה את המידע הזה ויודעת להעביר בין הגי'מייל לאאוטלוק והפוך. תודה לעוזרים!! :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ה- DX מבקש התקנה קודמת של NET FRAMEWORK V4.0.30.319 שמותקן אצלי במחשב בגרסה 4. ניסיתי לתקן, הסרתי והתקנתי מחדש, בדקתי עדכונים בWIN UPDATE שלא קיימים ושום דבר לא עוזר מה אני עושה? עובד על 7 X64.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בחפירה לא קשורה בפורום אחר, מצאתי את זה http://www.geocities.com/ro2ks12/anjelina.swf נעשה טיפה אחרי שהשתחררתי מצה"ל... 2002 או 2003.. (מאז לא נגעתי כ"כ בפלאש האמת, למרות שאני חבר פעיל בפלאשו עד היום..) סתם חשבתי להעלות את זה גם לכאן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. הבנתי שאם אני רוצה לצפות בסרט תלת מימד אני יכול לצפות בסרטים מהסוג הזה גם ללא מסך תלת מימד. אבל צריך תוכנה מסוימת. האם זה נכון? ואם כן באיזו תוכנה צריך להשתמש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי תכנת גוגל דרייב על מחשב, והוא מחובר לחשבון גוגל שלי, ואין לי גישה למחשב ההוא יותר. (נמצא במקום עבודה קודם). יש דרך ברחוק להגיד לגוגל לנתק את הסנכרון שם ולמחוק הקבצים שיושבים שם לוקאלית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם ושבוע טוב יש לי בעייה ,כאשר אני פותח לאחרונה את את הדפדפן גוגל כרום פתאום במנהל המשימות המעבד מראה שהוא מועמס ב- 100% והוא לא יורד מערך זה עד שאני לא סוגר את הדפדפן. למישהו יש איזשהו רעיון לפתרון הבעיה ?? יש לציין שהדבר התחיל לקרות רק לאחרונה.. ולאחר שהתקנתי מחדש את הדפדפן שום דבר לא השתנה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ET,

דבר ראשון ראיתי שמחקו לי את כל הקבצים מהשולחן עבודה וכבר התעורר בי חשד. אתמול גלשתי באינטרנט ופתאום אני רואה את העכבר זז וחלונות נפתחים ונסגרים כשברור לי שמישהו אחר עושה את זה. יש לי נורטון והוא לי גילה כלום. היום בבוקר אחותי גלשה באינטרנט ושוב הבחור פרץ ואפילו דיבר איתה באייסיקיו... יש איזה דרך לפתור זאת מבלי לפרמט את המחשב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fkvatr,

אני רוצה ליצור קובץ התקנה שיכלול כבר את הסריאל ועוד כמה עדכונים. הבנתי שעם אני מכניס את הסריאל ב "ללא הפניה" ואת שם בעל החשבון, אז אני מקבל התקנה "נקיה"- אני לא צריך לסמן כלום במהלך ההתקנה. רק לבחור מחיצה לפרמט ואני לא נוגע במחשב עד שה windows עולה!! אז עשיתי את כל הנאמר, סימנתי בתוכנה יצירת קובץ אתחול, אני מריץ את הקובץ על מערכת וירטואלית vmware והוא כן מבקש ממני סריאל!! האם זה רק בגלל שזה מערכת וירטואלית? או שפיספסתי משהו ב Nlite ? תודה רבה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתוריד את רעשי הרקע מההקלטות שלי (wav). נחמד עם תוסיפו גם קישור. תודה מראש. ברק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, באופן מיקרי נתקלתי היום ביישום "בודק פיקסלים" שמופיע דרך קישור באתר של וואלה: http://www.osher-adv.net/lg/pixel/lg_minisite_pixel_800x550.html מאחר ועוד אף פעם לא בדקתי את הנושא הזה במסך ה-DELL שרכשתי לא מזמן, רציתי לשאול האם היישום הזה נחשב לאמין ובטוח לשימוש? במידה ולא- באיזה תוכנה אחרת (המתאימה לויסטה) מומלץ להשתמש? דרך אגב, האם תוכנות כאלה לבדיקת פיקסלים מתאימות רק למסכי מחשב, או שניתן לבדוק באמצעותם גם מסכי טלוויזיה LCD? תודה רבה. שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שמעתי פעם על תוכנה כזאת, אבל אין לי מושג מה השם שלה ואיך להשיג אותה. אני מאוד יודה למי שיוכל לעזור לי, זה די חשוב. (יש לי הרגשה שבצורה כלשהיא זה ספאם, אם כן תגידו לי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yh992,

שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כמו שצוין בכותרת, אני צריך תוכנה חינמית לעריכת סרטים. מה שבא עם ה-WIN לא מספק אותי (יש לי WIN7, אני לא כותב מהמחשב בבית).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מכירים תתוכנות האלה עם השבוע ניסיון שמאפשרות להתקשר לכל העולם? אז מצאתי אחת חדשה, חשבתי לנצל אותה ולמתוח כמה חברים.. הייתי רוצה להקליט את השיחות האלה, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? ד"א גם תוכנות לעיווט קול יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן אתמול חזרתי הביתה מהצבא פתחתי את המחשב וחשכו עיניי כל המשחקים והתוכנות שהיו מותקנים לי במחשב נעלמו כאילו לא היו הקיצורי דרך שלהם בתוכניות נשארו,בהוספה/הסרה של תוכניות הם עדיין כתובים אבל שאני בא להסיר משהו שהוא נמחק זה אומר לי שהקובץ כבר הוסר ושואל אותי אם אני רוצה להסיר מהרשימה בדקתי גם את הPROGRAM FILES וגם ממנו נעלמו המשחקים והתוכנות מה אני עושה עכשיו? כל השמירות שלי הלכו לעזאזל!! יש דרך כלשהי לשחזר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים