תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש ברשותי אלבום בתצורת קובץ FLAC ו CUE , אני מעוניין להפוך אותו למספר קבצי FLAC כמספר הרצועות בדיסק , האם זה אפשרי? האם המידע הזה נמצא בתוך הקובץ? איך עושים את זה אם כן? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תכנת גוגל דרייב על מחשב, והוא מחובר לחשבון גוגל שלי, ואין לי גישה למחשב ההוא יותר. (נמצא במקום עבודה קודם). יש דרך ברחוק להגיד לגוגל לנתק את הסנכרון שם ולמחוק הקבצים שיושבים שם לוקאלית?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה בנושא, הבעיה היתה שהצורב גמגם רק בהרצת קבצי MP4, מסתבר שהבעיה היתה באמת בחומרת הצורב DVD ביי לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת, יש לי מצלמה דיגיטלית, ואני מצלם איתה נגיד תמונות, והתאריך/שעה מכוונים, ואני מעתיק תמונות למחשב והכל, אני עובר עם העכבר על התמונה, יש מידע כמו תאריך צילום, שעה וכו'. אבל אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות כמו צריבה לתמונה בקצה למטה את התאריך, כמו התמונות האלה שכתוב למטה בפינה הימנית תאריך? כזה דבר אני רוצה לעשות.. ורצוי שהיא תוכל לעשות זאת על מספר תמונות לבחירה או בכל התמונות שנמצאות בתיקייה מסויימת.. כי לכתוב על כל תמונה ותמונה זה סיפור , אם יש לכם פתרונות או רעיונות, תגיבו תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה של אינטל שמראה לי על כמה מעלות המחשב עובד (40 מעלות בווינדוס) ואני רוצה לבדוק את המחשב במאמץ מאיפה אני מוריד את התוכנה ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרתכם מחשב lenovo נייד.אני לא יודע איזה דרייבר הכי מתאים.הבוסטר מתקין לי דרייבר ישן.לגבי dircxt איזה גרסא תתאים ? 8או 9 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מקלדת מדגם לוג'טק WAVE יש לי בצד שמאל מקשי ZOOM בXP הם עובדים אך בWIN7 לא. ובהגדרות הם בכלל לא מופיעים, יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך אני מגדיר דוא"ל של ואללה ו hotmail co il באאוטלוק אקספרס?? תודה לעוזרים! ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה חלק צריך לשדרג במחשב אם כאשר אני גוללת את המסך לוקח לו יחסית הרבה זמן להתעדכן.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה Mozilla Firefox 3.0 may be new but it might not be secure. Just five hours after Mozilla's release of the updated Web browser Tuesday, researchers at TippingPoint detected a critical security vulnerability in Firefox 3.0, allowing remote attackers to take control of a user's PC. למאמר השלם : http://www.crn.com/security/208700510
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להגברת עוצמה של קבצי אודיו. תוכנה שאני אוכל להגביר עד לרמה שתגרע באיכות הקובץ תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר עם חברה שלי והכל היה בסדר אבל עכשיו לפני כמה דכות התחילה בעיה אני שולך לה הודעה וההודעה לא מופיע למטה .. אלה בכלל איפשהו בין הצאט שהתכתבנו לפני 20 דקות + וזה מעצבן אני לא יכול לדבר ככה איתה ניסיתי לעשות ריסטרת לכבות ולהדליק את הסקייפ זה לא עזר... יש לכם מה להציע ? זה קורא לי רק עם בן אדם אחד ואתמול התקנתי WIN XP שוב אבל הכל עבד טוב מאווד ב 7 וגם אתמול דיברנו מלא אז למה זה ככה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ואני מתכוון להירשם למכינה על מנת לשפר את סיכויי הקבלה שלי, ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סטודיו 6B לבין המכינה הבין תחומית עד כמה שהתרשמתי כל המכינות מציעות תוכניות דומות מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם המלצות גם על מכינות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-