תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא רואה את סרגל הזמן, וכפתורי הווליום ואיכות הצפייה לא ניתנים ללחיצה. הסרתי והתקנתי מחדש ללא שום תועלת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז כמו שאמרתי אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי להתחבר למחשבים של אחרים על מנת לתקן אצלם בעיות במחשב לצערי עד היום השתמשתי בpcanywhere אבל מסתבר שהיא מסובכת לחלק גדול מחברי האילגים אודה לכם ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש פונטים בעברית ל Dreamweaver 4 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תתוכנה שאיתה אנשים פה עושים איתה סקיצות כדי לתכנן פרויקט אז אם מישהו יודע תשם שלה או שיביא י לינק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בזמן האחרון עובד הרבה עם ה- Word והעבודה שלי צריכה להיכתב בפורמט מאוד ספציפי. בגלל דרישות אלה אני נאלץ כל הזמן לשנות גדלי פונטים, להזיז את סמן תחילת הכתיבה בשורה בסרגל למעלה ועוד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות ב- Word לייצר פקודות או משהו שבלחיצת כפתור יארגן את כל העניינים האלה במקום שאצטרך לעשות הכל ידנית? זה יכול לחסוך לי המון זמן שמתבזבז על שטויות. תודה ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Norton Internet Security שלי שנמצאת על המחשב לאחר שאני מתקין, ומסיים אני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחק םעמיים זה קרה לי טוב שיש לי את זה על דיסק.. למה זה מוחק את זה לעזאזל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ התקנה שיכלול כבר את הסריאל ועוד כמה עדכונים. הבנתי שעם אני מכניס את הסריאל ב "ללא הפניה" ואת שם בעל החשבון, אז אני מקבל התקנה "נקיה"- אני לא צריך לסמן כלום במהלך ההתקנה. רק לבחור מחיצה לפרמט ואני לא נוגע במחשב עד שה windows עולה!! אז עשיתי את כל הנאמר, סימנתי בתוכנה יצירת קובץ אתחול, אני מריץ את הקובץ על מערכת וירטואלית vmware והוא כן מבקש ממני סריאל!! האם זה רק בגלל שזה מערכת וירטואלית? או שפיספסתי משהו ב Nlite ? תודה רבה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לעזאזל אני משתמש ב AutoGreen הזה.. הבנתי שזה מן בלוטוס מסויים.. האם אני צודק? שזה בלוטוס כמו בפלאפון ויש אפשרות להעברת קבצים מהפלאפון למחשב? עזרה בבקשה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה
-
אהלן ,יש לי וינדוס 7 . ואני משתמש ב solidworks 2012.בעבר היתה מותקנת גירסת 2010 ושם הייתי לוחץ על כפתור הגלגלת ומזיז את העכבר ויכול לקבל כל נקודת מבט שארצה.פה אני לוחץ וזה נותן לי תפריט של הוינדוס באמצע המסך של התוכניות שפתוחות ברקע...מי יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הצלחתי לסנכרון גם את הטאבלט וגם את הטלפון במקביל רק בנפרד. מה ניתן לעשות? יש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש שמות לתוכנה לבניית טראנסים!! אבל טובות
-
הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה ל - HTPC עדיף חינמית שכוללת הכול ובעברית צפייה בקבצים במחשב גלישה באינטרנט ישירות המהתוכנה צפייה בערוצי טלויזיה רדיו באינטרנט והכי חשוב גם מקליטה מה שאני רואה ויכולה להקליט מתי שאני יקבע לה וכ"ו יש מערכת הפעלה שמיועדת רק ל - HTPC ? עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מה שנראה לי הכי מתאים Google TV הכול במקום אחד גם אינטרנט + מוסיקה + גלישה באינטרנט + הקלטה איפה אפשר להשיג את זה? זה חומרה ? או תוכנה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה במחשב ומפרטת כמה זיכרון בשימוש על ידי התיקיות. פשוט שמתי לב שבתוך יומיים מבלי להוריד מאומה נעלמו לי מעל 10 גיגה וזה המון. כל רצוני הוא לאתר להיכן זה הוקצה. תודה מקרב לב א.א.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-