עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם אפשר דרך הווינדוס אקס פי להחליף רקעים אוטומטית? כי יש לי מלא רעים יפים.. ואין לי כח כל הזמן להחליף ידנית ועדיף שאני לא אצטרך תוכנה.. אבל אם זה בלתי אפשרי אז יהיה נחמד אם תתנו לי שמות של כמה תוכנות טובות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gab1234,

שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מבקש תוכנה פשוטה עם כמה שפחות אופציות. והכי חשוב - שתעבוד בלי בעיות. יכולים לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KapiSH,

לא יודע מה קרה פתאום אבל כשאני רואה סרטי DivX המעבד נמצא בשימוש 100% והסרטים קופצים, כאילו המעבד לא מספיק... ניסיתי להוריד באפשרויות של המפענח את השימוש ב-CPU, הורדתי עד הסוף אך הבעיה נשארה. ניסיתי להתקין מחדש DivX 3.11, הורדתי גם את ההכי חדש (5.0.1) ולא עזר, הבעיה נשארת. מה אפשר עוד לנסות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק מבלי לעשות Port forwarding. יש לי רשת מחשבים בבית, ואני רוצה להתקין את התוכנה על אחד המחשבים ככה שאני יוכל לשלוט עליו גם מחוץ לרשת. חיפשתי בנעוץ פה בפורום ומצאתי את ה LogMeIn, אבל לא אהבתי אותה במיוחד מכל מיני סיבות. בנוסף, חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי של UltraVNC, יש תוסף בשם Repeater שאמור לעזור, זה נכון ? תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avibl,

שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תוכנה המאפשרת שליטה קולית ע"י הקלטת פקודות או הכתבת פקודות, יש חיה כזאת? זאת אומרת שאפשר להכתיב לה פקודה של טקסט ולהכתיב לה גם תגובה לפקודה זו , מעין צ'אט עם המחשב... ? לדבר עם המחשב נקרא לזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי בעיה הזויה לחלוטין, אין לי שום כיוון לפתרון וגם חיפושים באינטרנט העלו תוהו. אז ככה: אחרי פרמוט של המחשב (Win XP SP3) גלשתי לי לגוגל וביצעתי חיפוש. קיבלתי תוצאות חיפוש מוזרות, שכלל לא קשורות למה שחיפשתי. התוצאות שונות מהתוצאות שאני מקבל בכל מחשב אחר שאני מריץ בו חיפוש. אז ניסיתי להכנס לGmail וקיבלתי Error 404, לחיצה על Sign In בצד ימין למעלה מביאה לאותה תוצאה. לחיצה על Shopping מחזירה אותי לעמוד הבית. במחשבים אחרים בבית (המחוברים כולם דרך אותו ראוטר) הכל בסדר. התופעה מתרחשת בכל דפדפן שאני מתקין (Chrome, IE, FireFox). פרמטתי את המחשב שוב עם דיסק אחר של XP SP3 וכלום לא השתנה. NOD32 מותקן על המחשב ולא מצא שום דבר לא תקין. יש למישהו מושג מה לעזאזל קורה פה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מספר תכנים הבנויים מקבצי WINRAR רבים. כאשר אני מנסה לבצע חילוץ, הפעולה דורשת הכנסת סיסמא אבודה, או שלא ידועה לי. עשיתי חיפוש לגבי תוכנות כאלה לגילוי סיסמאות. כל מה שמצאתי הם תוכנות בתשלום. אם מישהו מכיר תוכנה חינמית, שעושה את העבודה היטב, אז אשמח לשמוע. במידה ואין ברירה וחייבים לשלם, אשמח לקבל המלצה לגבי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לשימוש. אני מתכוון לתוכנה כזו שאחר כך לא אצטער על הכסף שזרקתי... (עדיפות לתוכנה שמתאימה ל -ויסטה, וגם לווינדוס 7) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לעשות טבלה מסויימת, הכי טוב להסביר את זה עם דוגמא: למשל בלינק הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population יש לי אפשרות לראות את הטבלה ע"פ כל קטגוריה שאני בוחר: מספר, שם, גודל וכדומה... יש לי WORD 2007 (בעברית), אני מניח שאפשר לעשות את זה שם, אני רק לא מתמצא בזה. אם אפשר לשמור את זה גם כקובץ HTML זה יהיה נחמד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by matoki10,

מחפש תוכנות לצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה שברשותי סוג הכרטיס: pctv studio אני כרגע משתמש בתוכנת dscaler שהיא חופשית ... ומסוגלת לעבוד עם כרטיס הטלוויזיה שלי השאלה היא האם יש עוד תוכנות בשוק המאפשרות צפייה דרך כרטיס הטלווזיה ומאפשרות צפייה טובה יותר או איכות קליטה טובה יותר...? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by scorpions,

היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cyb3r,

בזמן האחרון המחשב שלי קורס די הרבה, בעיקר בזמן הרצת World of Warcraft. לפעמים רק המשחק קורס ומשאיר הודעת שגיאה ולפעמים אני מקבל מסך כחול ומתחיל איתחול אוטומטי. איך אני יכול לברר איפה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by n_aviv1,

השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הורדתי את אייטונז הבעיה שיש על התוכנה הסמל של חומת האש איך אפשר להסיר או לבטל את חומת האש מהאייטונז?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by marking,

אני התקנתי את התוכנה איזה 100 פעם ועדייין אני לא מצלח להתחבר לשרתים, כל שניה הוא מנסה להתחבר ולא מצליח ומנסה להתחבר לשרת הבא וכך האלה, מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tigerex,

מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bugosdckh,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מכניס ארדיסק חיצוני (usb2 ) הוא לא מכיר לי אותו, כמו כן ניסיתי להכניס שם מפצל usb2 וזה גם לא עבד. לא מזמן הכל עבד תקין כנראה נמחק משהו. האם מישהו יודע איזה דריבר אני אמור להתקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים