עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by t d,

שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by ftzahi22,

היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by Shortboarder,

כל הזמן שאני מנסה לראות ברשת (בשידור חי דרך כתובות URL של סרטים) אני מקבל את ההודעה הזאת: 'Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play למה??? ניסיתי להגדיר הכל לברירת מחדל,לא עזר,ניסיתי להתקין שוב את המדיה פלייר לא עזר...אני עם WinXP PRO מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by cold fire,

זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by fog87,

נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]

8. Started by nadaw,

שלום לכולם! כמה כמה זמן שהתוכנה תקועה רציני. כשמפעילים אותה לוקח לה איזה רבע שעה להעלות את רשימת המיילים + חדשים. אחרי כמה זמן שהתכנה פועלת היא מפסיקה לתפקד (לא מוחקת לא כותבת לא מעבירה לא כלום). התקנתי מחדש הסרתי לגמרי והתקנתי מחדש ישנה הגרסה המעודכנת ביותר מה לעשות?? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by j,

שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by iyc,

אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by shahar91,

התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by mena,

קניתי נגן חדש ,שאני מחבר אותו הווינדואס מעלה לי הודעה שבמחשב שלי לא מותקן usb2.0 והלוח אם שלי הוא :msi nforce4 neo-fi משהו יודע מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by sugery,

אחרי כמה זמן שאני מעלה, צבע ההעלאה משתנה מירוק לאדום, היא מראה שהיא ממשיכה להעלות אך בפועל היא לא מחוברת עפ"י מה שמראה לי האתר שהורדתי ממנו(TORRENTLEECH), זה קורה גם להורדות שלא מהאתר הזה איך אפשר לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by .nimiking.,

ניסיתי להוריד טורנט מסויים דרך האתר mininova, ההורדה לא מתחילה ובמצב של הטראקר זה כותב לי: failure: invalid passkey! redownload the .torrent from http://teamfx.kicks-ass.org ניסיתי להוריד מחדש אבל זה לא עוזר. מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, עשיתי פורמט לפני מספר ימים והתקנתי מחדש UTORRENT את הגירסא הכי חדשה ועכשיו יש לי סימן של X אדום מצד ימין למטה ומהירות הורדה נוראית. איך אני מסדר את זה? זה אמור להיות בV ירוק.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by intel suck,

היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב

18. Started by Omerole,

יש לי בעיה נורא מציקה.. כל פעם שאני פותח משהו בVLC כשאני בסקין של AERO,הוא משנה את זה לויסטה Basic. ושומעים רק סאונד...בלי וידאו,כדי שהוידאו יעבוד,אני צריך לפתוח עוד קובץ אחר,ולטעון ממנו את הוידאו,וזה מאוד מאוד מציק,מישהו יודע איך לסדר את זה?

19. Started by viper_sb,

שאני מנסה להריץ מערכת הפעלה XP 64 ביט,WIN 7 יש לי הודעת שגיאה שהחומרה שלי לא תומכה ב64 ביט ניסיתי על מחשב אחר וגם שם יש אותה הודעה שגיעה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by Melike Pk,

כאשר אני צופה בסרט עם כתוביות בעזרת VOBSUB וMEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות נראות בסדר גמור. אבל כאשר אני מגדיל למסך מלא הכתוביות נהיות מטושטשות, כאילו הם גדלו עם הרזולוציה של הסרט... איך אני מסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by psxr,

היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by alex15,

אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.1 , חלק מהקבצים שלי הם שירים בעיברית כאשר אני צעלה אותם בplay list אני רואה ג'יבריש ולאומת זאת יש קבצים בעיברית שאני רואה אותם בלי בעיה (ככה שלא נראה לי שזה בעיה של פונטים או הגדרות עיברית) עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ואז גיביתי את השירים ופירמטתי את המחשב כאשר התקנתי שוב את התוכנה והחזרתי את השירים התחילה הבעיה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by RJ1,

זו הבעיה: מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.