עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…

2. Started by tood,

היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by o.m.l,

התוכנה inCD קיבלתי אותה עם הנרו ולפי מה שהבנתי היא מוחקת או מפרמטת דיסקים צרובים ואני לא יודע איך משתמשים בה אם משהו יודע הוא מוזמן להגיד לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

אחרי שנים ארוכות של שימוש באימיול אתמול נתקלתי בתופעה הזאת פעם ראשונה: ההורדה נפסקת ומספר המקורות יורד לאפס, העניין הוא שאת אותם קבצים הורדתי בעבר במחשב אחר, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין, הגירסא היא 0.47a רשמית. אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש או איבוד קובץ הקרדיט, הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ניסיתי להכנס עכשיו לGMAIL וזה הראה לי דף שאומר לי שאני צריך לאשר את קבלת COOKIE וגם למחוק אותם. עשיתי בדיוק מה שכתוב וגם הכנסתי את גוגל וג'ימייל כאתרים שתמיד לקבל מהם דברים כמו שאמרו לעשות במקרה שהגדרת הCOOKIE לא עוזר. זה עדיין לא עובד. אני חושב שזה לא מחק את הCOOKIE כי מתי שנכנסתי לHW זה היה מחובר ולא ביקש שאני אכניס שם משתמש וסיסמא, זה מראה שהCOOKIE לא נמחקו לא? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by h4438,

יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sagi88000,

יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מדי פעם יוצר לי בטעות לסגור את הדפדפן איך עושים UNDO לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש כמה שגיאות שלא תיקנתי וכמה בעיות בדקדוק. http://www.up2me.co.il/images/9955404.jpg

12. Started by NaDav.p,

יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sdfzxc,

שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום פתחתי תיבת דוא"ל בגי'מל ולאחר שפתחתי שמתי לב שכתבתי את שם המשתמש בשגיאה כתיב איך מתקנים כתובת הדואל אשמח לסיוע בברכה וחג שמח

15. היי! יש לי מכשיר Dazzle Digital Video Creator usb אני מחפש את התוכנה/והדרייבר למערכת XP כדי ללכוד חומר וידאו .חיפשתי דגם כלשהו על המכשיר ולא מצאתי אשמח אם תסייעו לי. תודה! על הדיסק המיועד למערכת 98 כתוב :internet edition 3.61 אם זה עוזר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ISmile4U,

אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by boris02,

שלום, ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה בתוכנה HAMACHI. אני מצליח להתחבר לתוכנה,אך בכל משחק שאני מנסה להתחבר לחדרים ב-LAN של חברים שלי אני לא מצליח להתחבר אליהם. בתוכנה אני יכול לשלוח פינגים לחלק מהחברים ולחלק לא,אבל אף אחד לא יכול לשלוח לי פינגים. יש לי ראוטר ניסיתי לנתק מחשב אחד - לא עזר. ניסיתי להתחבר דרך חייגן[לעשות מהראוטר שלי מודם] - לא עזר. ניסיתי לפתוח בעצמי חדר אך אף אחד לא יכל לראות את החדר שלי. כשאני מנסה לשלוח פינגים לאלה שלא עובדים לי מופיעה לי השגיאה "Request timed out" אני לא יודע ממה זה נובע...אך אני מניח שניסיתי הרבה דברים כדי להגיע לפתרון אבל ללא הצלחה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה זו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kikkler,

i'm having a problem with emule - the searching process is verrry slow (something like 10-15 mins per search, where it used to take maybe 10-15 seconds in the past) . i had this problem with the regular emule - i tried installing the latest morpheus mod and same thing. if there's any type of detail you need, ask thanks

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aviram20,

היי המפרט שלי בצד מחשב מאוד חזק בישביל אינטרנט. ואני לא מבין למה הוא לא עושה את זה כמו שצריך. חלונות ויסטה 64 ביט. וחבילת שירות 2 אקספלורר מעודכן והוא בקושי טוען דפעם לפעמים יוצא מהם לפעמים לא מצליח להתחבר יש לי ראוטר חדש ותקין של אסוס , מהירות גלישה 2.5 והאמיול פתוח.. (הוא משפיע משמעותית ? |) מה עושים? עם איזה דפדפן כן להשתמש? ומזה ההודעה הזאת מהאקספורר בכלל .|? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by RayZ,

הסקר "הכובע" הצבעתי לאימיול.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים