תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לפרמט את המחשב מהמערכת 32 ביט שהגיעה מהמפעל ולעבור ל64 ביט (המחשב עם 4 גיגה זיכרון וכולי). מה שמעניין אותי זה האם יש תוכנות מוצלחות ל64 סיביות? אני מדבר על אופיס, נגן מדיה, דפדפן, תוכנת צריבה, אנטי וירוס וכיו"ב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מעוניין בשירותים כמו lastpass שמציעים לשמור את הסיסמאות שלך online (מי ישעה כזה דבר?!) המלצות יתקבלו בברכה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי, אני כבר יומיים בלי קול במשחקים בכלל וזה כבר ממש משגע אותי שאני אפילו ביוטוב לא יכול לשמוע צליל אני משחק משחקים כמו מסכן לא שומע מה הולך מסביב לא יכול לדבר אם חברים שלי כי אני לא שומע אותם והם לא שומעים אותי חיפשתי את הדרייברים : SoundMAX ו DirectSound ולא מצאתי שום דבר ל win 7 32bit בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי אחד שעובד כי התקנתי משהו כמו 20 דרייברים ושום דבר לא עבד לי עד עכשיו (או שלא תומך) הלוח אם שלי : Asus P5VD2-MX כשהתקנתי לפני חודש את win 7 32bit מצאתי דרייברים ישר והכל עבד לי מעולה עד ששלשום אח שלי ניסה להתקין לי עברית ובטעות הדליק אפדייטים אוטומטיים שדפקו לי הכל =\ אני גם לא יודע מאיפה למצוא דרייברים ללוח אם שלי אם אפשר גם את זה בבקשה. לא משנה מצאתי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מדגם לוג'טק WAVE יש לי בצד שמאל מקשי ZOOM בXP הם עובדים אך בWIN7 לא. ובהגדרות הם בכלל לא מופיעים, יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הורדתי מהאתר את הפרסומת של ה UT החדש והפרסומת של אורי לתחרות על הג'י פורס 4 ושניהם לא עובדים... אני משתמש ב: Windows Media Player 7 + Divx Quick time (updated yesterday מה עלי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך אני מגדיר דוא"ל של ואללה ו hotmail co il באאוטלוק אקספרס?? תודה לעוזרים! ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה היא התוכנת קוד פתוח תואמת למירק? אני יכול את שמה? תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סוף סוף לאחר שקיבלתי את הרישיון הנוסף ל-YOUR UNINSTALLER 2008 ,אני מתכוון להתחיל לעשות קצת סדר במחשב. אבל לפני זה רציתי לשאול- האם בכל הסרה של תוכנה/מקודד/פילטר ,חייבים לאתחל את המחשב, או שרק לגבי תוכנות מסוימות? איך אני בעצם אמור לדעת, מתי צריך ריסטרט, ומתי לא חייב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מודם פקס 56K שמחובר לקו טלפון. איזה תוכנה הכי טובה ופשוטה כדי לשלוח פקסים (גם למספר אנשים בבת אחת) וכן גם לקבל פקס למחשב ? ניסיתי להתקין WinFax Pro 10 אבל התוכנה עשתה לי הרבה בעיות בהגדרות.. על WinXP Pro. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-