תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i'm having a problem with emule - the searching process is verrry slow (something like 10-15 mins per search, where it used to take maybe 10-15 seconds in the past) . i had this problem with the regular emule - i tried installing the latest morpheus mod and same thing. if there's any type of detail you need, ask thanks
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוף אתם אולי לא יודעים אבל אני יספר לכם, אני מקודד סרטים ל-DVD והייתי צריך לצייר איזה לוגו לקבוצה שלי...והנה זה מה שיצא בפוטושופ (: הקבוצה נקראת Tara Production. על שם הכלבה הכי חמודה בעולם של חבר שלי! טרה (: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/y/f/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508191905309426/200508191938437007/Tara_Production.gif תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגבות דיסקים (מקוריים כמובן! ) בתור image כלומר בפורמט ISO או CUE,BIN, אבל עדיף ISO.... המטרה היא להכניס על דיסק DVD מספר גיבויים של דיסקים ישנים, בגלל שהם בדרך להיהרס אני חושב... ואז לשחק בהם דרך DAEMON TOOLS. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במסגרת העבודה שלי אני משתמש בword 2007 וכל פעם שאני מעתיק תמונה לתוך הקובץ של הword אני צריך לשנות ידנית את ההגדרות של התמונה ב"עיצוב תמונה" ל-פריסה לריבוע ואת הגובה ל6 ס"מ. עכשיו זה מחרפן אותי לגמרי כי במהלך העבודה אני נאלץ כל יום להעתיק עשרות תמונות כאלה ולשנות ידנית.... אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את ההגדרות בצורה קבועה אני אהיה לגמרי אסיר תודה.... מקצת קריאה שערכתי עכשיו באינטרנט גיליתי שיש אפשרות כנראה לעשות את זה באמצעות פקודות המאקרו, אבל אני לא ממש מצליח ולא הבנתי איך בדיוק.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש ודיסק ההתקנה שלו מצליח רק להעלות את הכותרת של היצרן. בעקרון לא ידועה בעיה של כונן הדיסקים. מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי מדריך וידאו איך להכין משהו בפוטושופ והמדריך יוצא באיכות מעולה אבל וגם מתי שאני שומר אבל אחרי שאני עושה משהו באיזה תוכנת לעריכת וידאו : Camtasia Studio 3 Vegas 6.0 Windows Movie Maker ועורך או שניסיתי רק לפתוח דרך התוכנות ולשמור אז האיכות יורדת ניסיתי לשמור בכל מיני פורמטים בתוכנה Vegas ששם ערכתי בעיקר אבל זה אותו דבר שמרתי בפורמט AVI תודה מצורף חלק מהסירטון שתראו את האיכות הפגוע...... והתמונה זה מה שעשיתי לזה מדריך הורדת חלק מהסירטון http://www.rar.co.il/files/Rar-1128720336.rar למה מיועד המדריך http://www.cya.co.il/up02/05/10/08/6zer4Untitled-1.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני מספר ימים קובץ מסוים ושכאשר אני לוחץ אליו הוא מראה לי חלון שחור לאיזה שניה בערך ואז הוא ניסגר ניסתי את כל תוכנות הכיווץ כדי ליפתוח אותו winrar winzip יש אולי עוד תוכנות או עוד דרכים שיש ליפתוח את הקובץ הזה כי זה מוזר אם זה יעזור אז רשום לי ב type of file Application
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם של המצלמה הוא PD1100 כבר שעה אני בגוגל ולא מוצא הורדה בחינם, יש איזה אתר שרוצה כסף...איזה מצחיק זה...איבדתי את הדיסק ובאתר של קריאטיב אין תמיכה למוצר הזה...איזה תסכול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בשביל חבר של אבא, שרוצה להקליט תוכניות מסויימות ברדיו. מישהו מכיר תוכנה עם ממשק פשוט שיכולה להקליט ולהמיר ל-MP3 בזמנים שנקבעו מראש? אין בעיה לקנות את התוכנה אם היא עולה כסף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Norton Internet Security שלי שנמצאת על המחשב לאחר שאני מתקין, ומסיים אני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחק םעמיים זה קרה לי טוב שיש לי את זה על דיסק.. למה זה מוחק את זה לעזאזל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם דרך אקרובט או שיש תוכנה פשוטה יותר? ניסיתי את PDF TOOLKIT ולא הסתדרתי איתה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-