עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי חברים, יש לי דיסק CD ועליו סרט שצילמתי. הבעיה היא שהדיסק עצמו קצת שרוט ובחלקים מסויימים של הסרט, הסרט פשוט קופא והחלון של הסרט נתקע. מה ששמתי לב זה שאם אני מוציא את הדיסק מכונן הCD ומחזיר אותו חזרה ואז עם העכבר מדלג על האזור שנתקע (נניח הסרט נתקע ב19:23 אז אני מסמן שהסרט יפעל מהדקה ה20:10) אז הסרט רץ רגיל בלי תקיעות עד לקטע הבא שבו הוא נתקע. אני צריך תוכנה שאני מגדיר לה אזורים בדיסק כמו מההתחלה עד לדקה ה19:00 וזה שומר את כל הסרט בטווח הזה. ואז מדלג על כל הדקה ה19:00 ישר ל20:00 וממשיך לשמור משם. איך עושים את זה? תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shisho8,

אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון... כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כפעמיים ביום החלון הפעיל הופך שחור למשך כשלושים שניות. בכול פעם תוכנה אחרת. כיצד אני מבין מהיא הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ludacris,

חיפשתי לא מעט ולא מצאתי אם למישהו יש את הדיסק שבא עם הסט אני אשמח לדבר איתו תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hal,

היי, כל פעם שאני מנסה להפעיל את תוכנת ניקוי רגיסטרי אחרי חצי דקה של הפעלה המחשב נתקע או בsafe mode הוא נסגר לגמרי, מדוע? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כנראה שהבעיה התחילה לאחר התקנת פייר פוקס 3. עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dos,

אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Speed Demon,

רוצה להתקין מילון במחשב הנייד של סבתא שיהיה לה קל לתרגם דברים שהיא לא יודעת. שיהיה פשוט לשימוש,לא צריך יותר מדי שפות,הכי חשוב עברית-אנגלית-רוסית בכל מני וריאציות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by e.s,

אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by H.I.V,

שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מאז ששידרגתי את האנטי וירוס Avast מגרסה 7 ל-8, התברר לי כי בגרסה החדשה נעשה שימוש בממשק האריחים של חלונות 8. האם יש אפשרות לבטל את הממשק הזה ולחזור לממשק הקודם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ORrrr,

Norton Internet Security שלי שנמצאת על המחשב לאחר שאני מתקין, ומסיים אני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחק םעמיים זה קרה לי טוב שיש לי את זה על דיסק.. למה זה מוחק את זה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

לא בבילון אני מחפש תוכנה שמתרגמת טקסטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gab1234,

שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by blackbimer,

מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KapiSH,

לא יודע מה קרה פתאום אבל כשאני רואה סרטי DivX המעבד נמצא בשימוש 100% והסרטים קופצים, כאילו המעבד לא מספיק... ניסיתי להוריד באפשרויות של המפענח את השימוש ב-CPU, הורדתי עד הסוף אך הבעיה נשארה. ניסיתי להתקין מחדש DivX 3.11, הורדתי גם את ההכי חדש (5.0.1) ולא עזר, הבעיה נשארת. מה אפשר עוד לנסות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by deso,

יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים