תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אחרי שהורדתי קטעים מהאינטרנט (ארץ נהדרת, אם אתם מתעקשים לדעת ) רציתי לראות, הקטע זה שאני נכנס למדיה פלייר זה רק משמיע לי את הקול ולא מראה לי את התמונה. מה שעוד יותר מעצבן זה שרק היום זה קרה לי, גם בקטעים שהורדתי לפני שבועיים ויותר ושפעלו לי במחשב חלק. מישהו יכול לומר מה יש לו?! :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה להתקין מילון במחשב הנייד של סבתא שיהיה לה קל לתרגם דברים שהיא לא יודעת. שיהיה פשוט לשימוש,לא צריך יותר מדי שפות,הכי חשוב עברית-אנגלית-רוסית בכל מני וריאציות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)
-
אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי בכלל , אני לא יודע אם יש תוכנה כזו אבל אם התשובות לשני השאלות הן כן אז אני צריך תוכנה שתוכל להמיר MPEG (MPEG4 LAYER3 ליתר דיוק) לפורמטים באיכות יותר גבוהה (VCD , לא ?) כמו DVD . בתודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך פותחים את הקובץ הזה? (בשביל לראות מה הוא מכיל ליצירת סקין לICQ) ואיך בדיוק יוצרים סקין לICQ? יש איזה תוכנה בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מדגם לוג'טק WAVE יש לי בצד שמאל מקשי ZOOM בXP הם עובדים אך בWIN7 לא. ובהגדרות הם בכלל לא מופיעים, יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש איזו דרך (אשמח למדריך) להפוך מחשב אישי PC לשרת באינטרנט שאליו אני יוכל להעלות אתרים, ולאפשר לאנשים להוריד ממנו ישירות קבצים? אני מודע לזה שבמקום כתובת מסודרת יהיה לי משהו כזה 47.579.587.58 אבל בכל זאת יש דרך לעשות זאת? נ.ב. אם אני קונה ראוטר, ומחבר 2 מחשבים אליו אז איזו כתובת איפפי תהיה להם? לכל אחד אייפי שונה או שאותה כתובת אייפי? וזה נכון שבראוטר כתובת האייפי לא משתנה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרט על המחשב, אני משתמש בנגן VLC בדרך כלל (הבעיה קיימת גם ב WMP). יש לי בעיה שכשמישהו מדבר, הסאונד מאוד חלש, אבל כאשר יש רעשים אחרים (פיצוצים ודברים כאלו) הסאונד רועש מאוד. יוצא שאני מגביר ומחליש כל הזמן וזה משגע אותי. ניסיתי לקרוא קצת וראיתי שיש דבר כזה שנקרא נורמליזציה של הסאונד (AUDIO NORMALIZATION). לא הצלחתי להבין איך להפעיל את זה, אם זה בחומרה או בתוכנה? מישהו מכיר את הבעיה או את הפתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא Nero ImageDrive אין לי מושג אם זה קיים מאז ותמיד בנרו אבל בגירסה שלי זה קיים (5558) בכל אופן התקנתי את הדבר הזה ונרו התקין לי דרייבר נוסף שמדמה סידירום נוסף במערכת זאת אומרת שלאחר ההתקנה יש לי במערכת סידירום נוסף רק שאני לא יכול לגשת אליו בדיוק כמו כונן סידי ללא דיסק בתוכו. השאלה היא האם מישהו מכיר את הדריבר הזה והאם יש לו שימוש יעיל כולשהו ? חיפשתי בעזרה של נרו ולא מצאתי, האם יש מישהו שיכול להאיר את עיני ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגי יש לי NERO+ ה-SVCD PLUGIN אבל רוב הצריבות יוצאות דפוק והסרטים לא עובדי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-