עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shon,

יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by BONO,

יש באתר מאמאר על לעשות חורים למאווררים במארז ולהוריד גדלים של חורים להדפסה הורדתי את הקובץ של הגודל 80 ממ והוא עם סיומת pdf איך פותחים אותו עם איזה תוכנה?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Vosegus,

שלום, לאבא שלי הייתה בעייה במחשב שלו שכל הזמן הפיירפוקס היה קורס,שום דבר לא עבד וכל כמה זמן המחשב היה עושה ריסטרט. סבבה,חשבתי שזה וירוס,פירמטתי,התקנתי פיירפוקס והופ!שוב הכל קורס והמחשב ממשיך לשות ריסטרטים! מה הבעייה בדיוק? עכשיו גם האקספלורר קורס וגם הפיירפוקס!(והמחשב עושה ריסטרטים בנוסף) הוינדוס הוא XP 32 ביט

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by אנדי,

אני לא יודע, חברים, אם מה שאני הולך לדווח לכם עליו קורה רק לי או שגם אצלכם זה מתרחש. אז ככה - לאחרונה, כאשר אני מבצע חיפוש ב-mule (גרסה רשמית), אחת מתוצאות החיפוש מתקבלת בצורה הבאה - aaaa_hottest_videos_personalplayer.exe, כאשר המחרוזת aaa מייצגת את מחרוזת החיפוש. הקובץ אליו מפנה תוצאת החיפוש הזו היא נגן וידאו כלשהו. החלטתי לנסות ולהורידו וראה זה פלא - הוא ירד מיידית וללא המתנה על אף העובדה שהיה רק מקור אחד. נפח הקובץ היה קצת פחות מחצי מגה (בתוצאות החיפוש הופיע קובץ נוסף שמשקלו בסביבות 2.5 מגה) התופעה הזו חזרה על עצמה במספר חיפושים שבצעתי לאחרונה, גם תחת 'גלובל' וגם ברשת קדמליה, ונראה כי מערכת אוטומטית כלשהי או גורם אחר (כגון רוגלה שיכתן ונשתלה לי במערכת) פועלים כאן. במהל…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. מחשב נייד מסוג MSI איתי כבר כשנה וחצי בלי בעיות, עברתי לוינדואס חדש ( 7 ) הורדתי דרייבר מאתר של NVIDIA וכלום לא מצליח להתקין כל דרייבר זה מקפיץ לי שגיאה זאת ! http://img121.imageshack.us/img121/7622/225n.jpg עזרה מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. Started by אישי555,

בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avner0075,

מצטער שאני שואל שוב. איך מוצאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום רב, אני מדבר על הממשק הוובי של גי מייל אני רוצה לסדר את התיקיית אינבוקס אז אני פותח המון תתי תיקיות ואני רוצה שמיילים יגיעו לתיקיה שפתחתי וישארו בתת תיקייה ויעופו מהאינבוקס וכך יהיה לי סדר בבלגן אבל גימייל לא מאפשר להעיף את המייל הוא משאיר אותו באינבוקס ומשייך אותו גם לתת התיקייה. האם מישהו מצא דרך לעקוף את זה? אני בטוח שזה מציק לכולם!!! חייבת להיות דרך לסדר את גימייל כמו באאוטלוק חייבת

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by blabla2002,

גוגל הוציא גירסה beta לחיפוש במחשב דרך אינדקס היא מחפשתבoutlook ו outlook express וצאט aol דפים שגלשתם באינטרנט אקפלורר קבצי text ואופיס (word,power point,excel) מעכרת הפעלה דרושה windows xp windows 2000 sp3 לינק http://desktop.google.com/

12. Started by גד :),

לאחרונה התחלתי להשתמש בפיירפוקס והייתי רוצה לדעת איך אני חוסם אתרים / כתובות מסויימות בדפדפן הרגיל של מייקרוסופט זה היה פשוט להכנס לאבטחה-->אתרים מוגבלים, ואז להזין את הכתובת

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by shoeyal,

האם התוכנה הזו: <צונזר> באמת שימושית או שזמן הטעינה בעצם יהפוך אותה ללא רלוונטית

14. Started by deso,

שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. יש לציין שבדפדפנים אחרים הוא נפתח בלי בעיה.. ביצעתי איפוס מלא לדפדפן כולל ניקוי כל הדברים האפשריים ועדיין ספציפית רק האתר הזה לא נפתח.. למישהו יש פתרון? תודה גל

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asafbar,

שלום אני צריך עזרה בכתיבת מאקרו באקסל למחיקת שורה שמכילה ערך מסוים השורה עצמה חוזרת מספר פעמים באותו מסמך. אם מישהו יודע להדריך אותו לעשות את זה אני אשמח אסף

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by gev001,

המסך שלי התהפך ב180 מעלות כולל כל הדברים והעכבר והשומר מסך כאילו המסך פשוט התהפף איך להחזיר אותו למצב הקודם?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

יש לי מקלא IR שמתחבר לUSB של חברת SMARTCOM. רשום: USB A-IrDA Infrared Adapter. אני מחפש תוכנה אליו... דרך אגב הנה תמונה: ועוד שאלה.. אפשר להשתמש בזה עם שלט כדי לשלוט במחשב איתו?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אני רוצה לדעת מה את אומרים על avg החינמי? ואם זה מספיק מאבטח לי את המחשב מוירוסים +ad aware +sp 2 האם אני צריך עוד מהו או שזה מספיק ואם זה טוב ביחד או שזה מתנגש? תודה

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  23. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. מה הבעיה? =S

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.