תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום,קניתי מחשב נייד חדש SATELLITE L50-B-2C8 שהגיע עם WIN 10 ןהוינדאוס לא פועל טוב בכמה מהתוכנות שאני משתמש בהן.אני מעוניין לעשות פורמאט ל-WIN7,ולא הצלחתי להסתדר עם הורדת הדרייברים.תוכלו בבקשה להנחות אותיאיזה דרייברים אני צריך להוריד למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא התקין ויכול לתת ביקורת, ביצועים ... ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אנ רוצה לפרמט את המחשב אבל חייב לשמור את ההודעות שנקראו כבר איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רוכש מחשב לעבודה עם פוטושופ ומעוניין בהמלצה לכרטיס במינ' הוצאה כספית לעבודה איתו האם גם כרטיס OB יספיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מנסה ליצור סצינה של סמטה מאחורי איזה ביסטרו או דיינר והתאורה עושה לי בעיות כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת. אני משתמש בתאורה פוטומטרית, לייטטרייסר וקולורבלידינג.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
אני מחפש קובץ קובץ Standalone של Macromedia Flash Player 7. אני מתכוון לקובץ EXE של Flash Player שנמצא על הדיסק הקשיח ומאפשר לנגן באמצעותו קבצי SWF (לא באמצעות הדפדפן). מדובר בקובץ בודד בגודל של פחות מ-1MB שלא דורש התקנה. חיפשתי את הקובץ הזה באינטרנט, אבל לא מצאתי אותו. למישהו יש את הקובץ הזה (מדובר בתוכנה חינמית)?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני צריך תוכנות לעשות עריכת וידאו(למחוק קטעים ולהוסיך קטעים), ותשנה את הפס הקול, ותכווץ את הסרט לפחות גודל ותשמר האיכות,ולפצל את הסרט לכמה חלקים. תודה מראש מתן.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
צרבתי על דיסק את סרט+כתובית, זה עובד מצוין ב-DVD. (ה-DVD כמובן קורא DIVX). הבעיה היא שהכתוביות מופיעות קצת קטן... האם יש אפשרות לשנות את גודלן בעזרת תוכנה? אני מתכוון שאני אפתח את קובץ הכתובית במחשב, אקבע את הגודל המתאים, ואשמור את זה כקובץ כתובית.... יש תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מצטער שהגימור לא משהו, לא הייתה לי סבלנות צירפתי תמונה מקורית של מכונית מרצדס, ואת הגירסה שאני עשיתי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ של 6 GB בBITCOMET כשהוא הגיע ל2.3 GB הפסקתי את ההורדה, צרבתי את הקובץ לDVD ומחקתי אותו מהמחשב (כי היתי צריך את השטח דחוף), אבל שמרתי את הטורנט. עכשיו החזרתי את הקובץ לתיקייה של ההורדה מהדיסק שצרבתי, ניסיתי להמשיך את ההורדה,אבל עכשיו התוכנה אומרת שירדו רק 16%...שזה לא הגיוני כי שמרתי מעל 2GB. ניסיתי למחוק ולהוריד מחדש את הטורנט, וזה לא עזר. ביצעתי ב"דיקה ידנית" לקובץ כמה פעמים וזה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא הצלחתי לחשוב על דרך יותר טובה לתאר את זה בכותרת, ובכל מקרה הנה תמונה: ורק כדי לסבר את אוזניכם, התקנתי את הגירסה האחרונה של K-Lite ואת האחרונה של DivX. קבצי וידאו במחשב אני רואה ללא בעיה, וגם ב-youtube אין שום בעיה, זה רק הסירטונים האלה שמופיעים תמיד במסגרת כזאת של טלויזיה בכל מיני אתרים של קשת/רשת/וכו'. רעיונת מישהו? תודה מראש, תומר
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב בכל אתר שאני נתקל בו שיש בו וידאו ב Stream זה אף פעם לא עובד טוב תמיד לוקח לו הרבה מאוד זמן להטען או שהוא עובד 10 שניות ואז עושה Buffer איך אני מסדר את זה אחת ולתמיד ? יש לי אינטרנט 2.5 והעלאה של 250K תודה מראש לעזורים,עידן.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מדובר בגירסת ביטא שעל פי הפירסומים זמינה בארהב ברזיל וישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3733822,00.html נוספו גם המדינות- אנגליה, סין ניתן להוריד מכאן: http://www.softpedia.com/progDownload/Microsoft-Security-Essentials-Download-131683.html ביקורת לא מקצועית של ה MSE.
-
- 61 תגובות
- 10.8k צפיות
-