עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by royymmm,

שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מנסה לנגן 720P ו1080P על הנייד (מפרט בצד) ומשום מה כאשר מחובר מסך שני הסרטים קורסים/נתקעים ולפעמים תוקעים את המחשב/מתמלאים ריבועים והצבע מתעוות ואז אחת התופעות הקודמות מופיעה, ניסיתי עד כה עם VLC ו MPC-HC, יש למישהו רעיונות?

3. Started by thegame998,

יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by polip,

התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי סרבר והוא קורס כמה פעמים ביום. ניסינו הרבה דברים ושום דבר לא עזר. יש איזה תוכנה או כלי שכל פעם שקובץ exe קורס במקרה שלי server.exe אז הם יוצרות לוג של הקוד שהיה קשור לקריסה? אם כן מה השם? בevent viewer זה מביא לנו מידע שלא עוזר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי תמונה. מתפריט image->image size עולה שמימדי התמונה הם: width:4.5 cm, height:6cm ו resolution:300pixels/inch. canvas size הינו בעל מימדים זהים לאלו של ה image. ברצוני להעביר את התמונה, לצורך הדפסה, לדף A4. מתפריט file->new אני בוחר קובץ חדש. בשדה: preset בחרתי a4 וקיבלתי: width:21cm ו height:29.7cm. הערך של resolution:300pixels/inch. ברצוני להדפיס את התמונה. אני בוחר: file->print וקופצת לי הודעת שגיאה האומרת: The image is larger than the paper's printable area. היינו, התמונה גדולה מהנייר להדפסה. איך ?!!! כל כולה התמונה 4ס"מ על 6"מ? היא ממוקמת על a4 איך יתכן שהיא גדולה מהנייר להדפסה (a4) ? כנראה שאני לוקה בהבנת מידות תמונה. מישהו יודל להדריך אותי ? תוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני זוכר שהייתי קטן היה לי דיסק עם מלא דמואים והייתה תוכנה שמסבירה איך ליצור מטוסים מנייר אני ממש לא זוכר איך קוראים לה אבל היא הייתה מגניבה כזאת ואני אוהב לחזור לנוסטלגיה אז מישהו בבקשה בבקשה יכול לנסות להשיג לי אותה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה לשמור קטעי וידאו במחשב כך שאני לא אצטרך חיבור לאינטרנט כדי לצפות בוידאו איזה אתר או תוכנה מבצע זאת ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri09,

שלום היום בא טכנאי להחליף לנו את האינטרנט ומסתבר שהוא גם נגע במחשב בצורה מגונה כמעט כל קובץ עם סיומת .EXE נותן לי הודעת שגיאה בין אם זה : application error(the instruction at referenced memory at the memory could not be read) או visual c++(floating point support not loaded) איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? לא הותקנה אף אפליקציה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 15:19:08 אני אובד עצות לחלוטיןאפילו פירמוט לא עזר ניסיתי גם לנקות הסטיקים של ה- RAM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TNT,

איזה תוכנת סריקה היא הטובה והמומלצת ביותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Googleness,

אני שוקל לפרמט את המחשב מהמערכת 32 ביט שהגיעה מהמפעל ולעבור ל64 ביט (המחשב עם 4 גיגה זיכרון וכולי). מה שמעניין אותי זה האם יש תוכנות מוצלחות ל64 סיביות? אני מדבר על אופיס, נגן מדיה, דפדפן, תוכנת צריבה, אנטי וירוס וכיו"ב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yinnond,

שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DXT,

בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Myrath,

שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orendia,

יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idofr,

אוקיי אז ככה לבקשתכם שהתחלתי ללמוד מקס החלטתי למדל את החדר שלי ואז זה היה פרוייקט רציני (היום אני עושה את זה בחצי זמן חחח) הקיצר הגעתי לאן שהגעתי והחלטתי להפסיק אותו ולא מזמן חזרתי להמשיך אותו טוב אז בתור התחלה אני יעלה ממש תמונות מההתחלה מחר אני יעלה תמונות מהנקודה שהפסקתי בה ואח"כ בסוף שבוע אני יעלה תמונות של איפה שאני עכשיו תהנו!! תגובות כמו תמיד יתקבלו בברכה תמונה ראשונה השולחן שלי... תמונה שניה...תמונה שניה רציתי למדל את המחשב שלי אבל אז זה היה ניראה לי קצת קשה אז החלטתי למדל I-MAC שעד היום עבר כמובן שינויים (כמו כן גם השולחן) אבל זה היה הבסיס שלו...(התמונה במסך היא עבודה שלי בפוטושופ) ו........זהו בנתיים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים