תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי שלום אבא שלי הביא לי מהמשרד שלו סורק (משומש כמובן) ואני מחפש דרייבר עבורו. הסורק נקרא UMAX Astra 3600 ובאתר של UMAX אין זכר לסורק הזה. לא דרייבר, לא מילה אחת שמזכירה אותו. לא באתר של UMAX ולא באף אתר, אין זכר. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר... יכול להיות שלסורק הזה יש עוד שם או משהו שאני לא יודע? ??? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ללחוץ על התחל->הפעלה ושם לכתוב משהו רק אני לא יודע מה זה? אני מתכוון ל hkey_classes וככאלה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיצה של ווינדוס או במחיצה השנייה? או שזה לא משנה בכלל לביצועים של המחשב? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה בנושא, הבעיה היתה שהצורב גמגם רק בהרצת קבצי MP4, מסתבר שהבעיה היתה באמת בחומרת הצורב DVD ביי לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת, יש לי מצלמה דיגיטלית, ואני מצלם איתה נגיד תמונות, והתאריך/שעה מכוונים, ואני מעתיק תמונות למחשב והכל, אני עובר עם העכבר על התמונה, יש מידע כמו תאריך צילום, שעה וכו'. אבל אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות כמו צריבה לתמונה בקצה למטה את התאריך, כמו התמונות האלה שכתוב למטה בפינה הימנית תאריך? כזה דבר אני רוצה לעשות.. ורצוי שהיא תוכל לעשות זאת על מספר תמונות לבחירה או בכל התמונות שנמצאות בתיקייה מסויימת.. כי לכתוב על כל תמונה ותמונה זה סיפור , אם יש לכם פתרונות או רעיונות, תגיבו תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד מוזרה.. האינטרנט עובד, המחשב זז טוב, אבל האינטרנט אקספלורר לא טוב, אני מנסה לעלות את וואלה, הוא כזה טוען ו אז ישר אומר שאי אפשר להעלות את העמוד ורושם http:/// ככה. ואז חפשתי וירוס ומצאתי Adware בתוך תיקיית ה-TEMP של ה-IE, בנוסף, רמת הבטחון של חדירת עוגיות ב-IE מתאפסת לרמה הכי נמוכה כל פעם שמפעילים את ה-IE. בנוסף יש לי חשד שישנו וירוס שמופעל כל פעם לאחר הפעלת IE לאחר ריסטרט. ניסיתי FIREFOX, וגם שם יש בעיה מוזרה, למרות שאיני חושד שזה קשור אחד בשני. מה עושים?! בתודה מראש!@
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי כבר מספר ימים העדכון זמין אבל לא התקנתי כי גם בפעם הקודמת היו לי בעיות אבל איכשהו הצלחתי להיפטר מהן. עשיתי טעות והתקנתי לפני כמה דקות ועכשיו משום מה אני נתקע עם האינטרנט בצד ימין בכל פעם שאני פותח קובץ וידאו. זה ממש פוגע בצפייה ואני לא יודע מה לעשות. אנא ממכם עזרו לי :embarrassed:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי דיסק CD ועליו סרט שצילמתי. הבעיה היא שהדיסק עצמו קצת שרוט ובחלקים מסויימים של הסרט, הסרט פשוט קופא והחלון של הסרט נתקע. מה ששמתי לב זה שאם אני מוציא את הדיסק מכונן הCD ומחזיר אותו חזרה ואז עם העכבר מדלג על האזור שנתקע (נניח הסרט נתקע ב19:23 אז אני מסמן שהסרט יפעל מהדקה ה20:10) אז הסרט רץ רגיל בלי תקיעות עד לקטע הבא שבו הוא נתקע. אני צריך תוכנה שאני מגדיר לה אזורים בדיסק כמו מההתחלה עד לדקה ה19:00 וזה שומר את כל הסרט בטווח הזה. ואז מדלג על כל הדקה ה19:00 ישר ל20:00 וממשיך לשמור משם. איך עושים את זה? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הופעה של טיאסטו שהורדתי , יש לה 2 חלקים וכל אחד מהם שוקל 8 ג'יגה כל חלק מחולק לכמה וכמה קבצים בסיומות שונות (bup , ifo , vob ) , ובקובץ המצורף שהורדתי , האינפו כתוב שצריך להעתיק את כל הקבצים הללו לתיקיית וידאו בעמודת הצריבה. את הדיסק הראשון הצלחתי לצרוב , את הדיסק השני לא הצלחתי , למרות ששניהם בעלי אותם קבצים.. וכאשר אני מנסה לצרוב את הדיסק השני , זאת ההודעה שאני מקבל: אשמח לקבל עזרה , תודה רבה מראש נאור. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון... כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לאנטיווירוס לא משנה לי איזה רק שלא יהיה קספרסקי.. לא משנה מחיר או זה אני אקנה מה שיש.. ואגב, שאלה, אפשר להיות בלי אנטיווירוס בכלל? או שהרבה ווירוסים יכנסו לי בקלות? תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש את האתר Logmein.com , התקנתי את התוכנה והכל נראה טוב, אבל כדי ליצור USER - זאת אומרת כדי להתחבר מהפלאפון אני צריך לשלם 300 דולר לשנה.. האם קיים אתר\תוכנה שנותנים את השירות בחינם? אני מעוניין להתחבר ולראות את הדסקטופ שלי ממחשב אחר \ אייפון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון זאת לא בעיה אחת אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ... אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט) אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?) והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-