תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה. מתפריט image->image size עולה שמימדי התמונה הם: width:4.5 cm, height:6cm ו resolution:300pixels/inch. canvas size הינו בעל מימדים זהים לאלו של ה image. ברצוני להעביר את התמונה, לצורך הדפסה, לדף A4. מתפריט file->new אני בוחר קובץ חדש. בשדה: preset בחרתי a4 וקיבלתי: width:21cm ו height:29.7cm. הערך של resolution:300pixels/inch. ברצוני להדפיס את התמונה. אני בוחר: file->print וקופצת לי הודעת שגיאה האומרת: The image is larger than the paper's printable area. היינו, התמונה גדולה מהנייר להדפסה. איך ?!!! כל כולה התמונה 4ס"מ על 6"מ? היא ממוקמת על a4 איך יתכן שהיא גדולה מהנייר להדפסה (a4) ? כנראה שאני לוקה בהבנת מידות תמונה. מישהו יודל להדריך אותי ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב יש לי בעייה ,כאשר אני פותח לאחרונה את את הדפדפן גוגל כרום פתאום במנהל המשימות המעבד מראה שהוא מועמס ב- 100% והוא לא יורד מערך זה עד שאני לא סוגר את הדפדפן. למישהו יש איזשהו רעיון לפתרון הבעיה ?? יש לציין שהדבר התחיל לקרות רק לאחרונה.. ולאחר שהתקנתי מחדש את הדפדפן שום דבר לא השתנה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור סימולציית תלת מימד של פעולת ירי באקדח. אשמח אם מישהו יפנה אותי למודולים מוכנים של האקדח והקליע (בקבצי mb). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה.... אני רוצה דפדן טוב שלא יעשה לי את הבעיה הזאת ושיהיה בטוח... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה. יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך. האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF . יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה עברית הפוכה כך שבמקום "אתר המחשבים הישראלי" אני רואה "ילארשיה םיבשחמה רתא". זה מפריע לצפות בסרטים עם כתוביות SRT... למישהו יש פיתרון. הWINDOWS באנגלית עם תמיכה בעברית, כולל עידכון השפה שהוא ביצע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת מיקסים מהאינטרנט , ואני לא יכול להפעיל אותה , מופיע לי הודעת שגיאה: CAN'T RUN 16-BIT WINDOWS PROGRAM מה אני יכול לעשות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מנסה להעתיק תיקייה ריקה בחלון הפקודה CMD (Command propmt) ולא מצליח לי. שמתי תיקייה בשם new על שולחן העבודה והיא ריקה, ואני מעוניין להעתיק אותה אל כונן D רשמתי את הפקודה: xcopy /e new d:\ וזה רושם לי 0 files copied אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאקספלורר 9 ואני סה"כ מרוצה. מאז ששדרגתי יש לי בעיה כשאני נכנס לג'ימייל: אני לא יכול לשלוח הודעות והודעות חדשות לא מופיעות, בראש העמוד מופיעה ההודעה:"מציג רק הודעות הקיימות במחשב זה עד שהשינויים הלא מקוונים יסונכרנו." האם מישהו יודע מהו מקור הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-