עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, ראיתי פעם דיון על זה שיש אפשרות להפעיל תלת מימד במשחקי מחשב עם תוכנה של NVIDIA ואחרי זה מישהו נתן לינק לתוכנה של ATI. עכשיו הזמנתי משקפי תלת מימד ואני ארצה לנצל אותם במשחקי מחשב, אז מה התוכנה שמפעילה תלת מימד? אם זה משנה יש לי HD4850. תודה רבה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pyro_man,

הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי תקשיבו אתם יכולים להוריד את הDirectX 9 הכי עדכני מהאתר של מיקרוסופט : http://www.microsoft.com/israel/ ולהעלות אותו לRapidshare או משהו ? אני לא מצליח להוריד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

8. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ISmile4U,

אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PsYshaY,

חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MagnuM_47,

ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים. הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר? *חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו.. אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RayZ,

הסקר "הכובע" הצבעתי לאימיול.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TermiNal,

גם לכם האייסי לא מתחבר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TNT,

Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by My_Name,

אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים