עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אבא שלי הביא לי מהמשרד שלו סורק (משומש כמובן) ואני מחפש דרייבר עבורו. הסורק נקרא UMAX Astra 3600 ובאתר של UMAX אין זכר לסורק הזה. לא דרייבר, לא מילה אחת שמזכירה אותו. לא באתר של UMAX ולא באף אתר, אין זכר. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר... יכול להיות שלסורק הזה יש עוד שם או משהו שאני לא יודע? ??? תודה לעוזרים!

2. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתוריד את רעשי הרקע מההקלטות שלי (wav). נחמד עם תוסיפו גם קישור. תודה מראש. ברק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MidNighT RaceR,

טוב אז ככה שמות של תוכנות או אם יש תוכנות בחינם שאפשר להוריד.. אני צריך תוכנה לחתוך שירים כדי לחתוך קטעים משירים שונים ואז לחבר אותם אבל כשאני יחבר אותם אז לא תיהיה לי בעיה אם החיבור הכוונה שלי שאני יוכל לחבר אותם וזה ישמע בסדר ולא עם בעיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Overclocker,

מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם קיימים כתוביות לגרסת 2 הדיסקים של הסרט,מה שמצאתי לא מתאים בכלל ועם delay מרגיז Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD2-JUPiT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by IlanF,

התקנתי את vista transformation pack 6, ועכשיו נמאס לי ממנה אז עשיתי לה uninstall. עכשיו הבעיה היא שזה לא הוריד לי את האייקונים של וויסטה, יש דרך לשחזר את האייקונים של XP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by gil maimon,

אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין להמיר קטע קול מסוג amr (הקלטה של פלאפון) או mp3 לוידאו כדי להעלות ל youtube. התוצאה הסופית שאני מכוון אליה זה שיהיה קטע קול ותמונה קבועה. מצאתי תוכנה חינמית להמרה OpenShot העניין שבהמרה אני לא יודע לאיזה פורמט ולאיזה איכות להמיר. לצורך דוגמה המרתי קובץ קול ששוקל כ 7 mb פלוס תמונה המיר לי לקובץ mp4 בגודל מעל 500MB.

12. Started by nikon,

שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.

14. Started by Speed Demon,

רוצה להתקין מילון במחשב הנייד של סבתא שיהיה לה קל לתרגם דברים שהיא לא יודעת. שיהיה פשוט לשימוש,לא צריך יותר מדי שפות,הכי חשוב עברית-אנגלית-רוסית בכל מני וריאציות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. עברתי קצת על האינטרנט והבנתי שהתוכנה Blocklist Manager מומלצת, יש תוכנה שהיא יותר נוחה לשימוש? רציתי לבקש רשימה כתובות IP, כמו כן איפה אני יכול להעדכן את הרשימה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by tomystein,

התקנתי את האופיס החדש ולצערי, אני לא מצליח לראות לוח שנה עם הימים בעברית (ראשון שני שלישי וכו'..) עד היום באופיס הישנים לא הייתה עם זה בעיה אבל עם הגרסה של 2007 אני לא מצליח ואשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אם למישהו יש פתרון ויכול להדריך אותי או להראות לפחות תצלום מסך שזה קיים, אודה לו מאוד! תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי אנשים! אני מצטער מראש אם אני נמצא במקום הלא נכון. (ניסיתי למצוא את הדבר שהכי קרוב לקטגוריית לימודים) בכל מקרה אני מעוניין בפרטים לגבי ההסמכות של סיסקו בנושא אבטחת מידע... אם מישהו מכיר או עשה קורסים כאלה...? המלצות וכו'...? מה אתם יכולים לספר על הדרישה של השוק? וכל דבר שקשור אני אשמח... המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TNT,

Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by maCr0T,

יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם! מישהו יודע איך אני מגדיר דוא"ל של ואללה ו hotmail co il באאוטלוק אקספרס?? תודה לעוזרים! ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shibby15,

כל תוכנה או כל פקודה שאני נותן (כולל הוספה/הסרה של תוכנית) לא עולה! עולה המסך של ACD כאילו אמורה להיות תמונה אין לי מושג מה לעשות...מה שגם שהמחשב עולה הדבר היחד שעולה איתו זה הACD בלי האנטיווירוס בקרי שמע... עזרה מישהו? יש לי WIN XP תודה מראש רום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofir123,

שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by miki_michal,

מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.

דיונים חדשים בפורומים