עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, איזה תוכנות הייתם ממליצים לי, להשים למחשב לאחר פירמוט. בקשה רק לתוכנות חינמיות לחלוטין ! הדגש פה, על תוכנות חינמיות שחובה עליהן להיות בכל מחשב ושיתנו פתרון לכל בעיה עתידית. לדוגמא: אנטיוירוס, נגן עם קודדים, אבטחה וחיזוק וכו'.. ד"א, למנהלים - עיינתי באשכול המומלצים ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אלפי תודות. אמיל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sleep_walker,

שלום! רציתי המלצה לתוכנת השתלטות פשוטה שאני מהעבודה יוכל להשטלת על המחשב שלי בבית או מכל מקום אחר תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בין אם זה בתוכנה עצמה או באמצעות תוכנה חיצונית

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

עדכנתי אתמול ל 0.7 ומאז, של פעם שאני פותח טאב (ctrl+t). אני לא יכול ישר להקליד את הכתובת, צריך ללחוץ על שורת הכתובת, או לשחק עם כפתור ה TAB במקלדת עד שזה מגיע. מה הענין פה?? בגירסאות הקודמות זה לא היה ככה, אני עובד הרבה עם עם טאבים וממש מציק כל שניה לשלוח יד לעכבר בשביל להקליד את הכתובת... תודה.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by nice,

אני מנסה ליצור חישוק בפוטושופ. הכוונה בחישוק היא עיגול עם חור במרכזו, צורת סופגניה. אפשר ביד אבל אני רוצה שזה יצא מדויק. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני 500gb של WD. WDC WD5000AAKS-00A7B0 אם ליידק ככה הוא מופיע אצלי במחשב. ישנן מספר תיקיות אשר באורח פלא "נעלמו" פתאום מההארד דיסק והקבצים בהם גם לא נמצאים כאשר אני מבצע חיפוש, אך המקום שהם תופסים עדיין מוגדר כתפוס והמקום הפנוי שהיה לפני שהתיקיות נעלמו נשאר כשהיה. מה באפשרותי לעשות בכדי לשחזר את המידע שאבד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by gangsta,

אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nissim_y,

קניתי מחשב חדש. אין בו כלום אפילו לא dos בהדלקת המחשב מתקבלת הודעה שאין מערכת הפעלה. מה לעשות כדי שאוכל להפעיל את ה cd שיש לי להתקנת windows יש לי מחשב נוסף בבית עם windows

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

בעבודה שאני עובד בה אני מקבל לדוגמא 500 קבצים שהשם של כל הקבצים מתחיל במילה מסוימת ואחריו יש מספר לדוגמא: אביב 1 אביב 2 אביב 3... ככה איזה 500 קבצים ואני בטוח שהם לא משנים בעצמם אחד אחד כל קובץ... איך הם עושים את זה? יש איזו פקודה אוטומטית שמתבצעת דרך צירוף של כמה מקשים? או שזו איזו תוכנה אוטומטית? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by טריפ,

אני רוצה איזה תוכנה שיש לה אקולייזר משלה יעני אם אני שם סוג של שיר טראנס אז אני שם על הטראנס ואני שומע הכי טוב מהרמקולים ושאני יוכל לעשות קריוקי (שהשיר יהיה בלי מילים ) ועוד כל מיני דברים מי שיודע על איזה תוכנה טובה שירשום לי את השם של התוכנה ואני יוריד אותה תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים לחפש מידע על הבעיה אך לא מצליח ... הנה תמונה שממחישה את הבעיה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by ForresT,

כול קובץ שאני מנסה לפתוח בפורמט ווינזיפ אני לא מצליח! הוא אומר לי משהו על cab format מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. אני משתמש בנטסטיק של חברה סולולרית ויש לי 10GB לחודש. אני מחפש תוכנה שמודדת כמות מידע שנשלח והתקבל כדי שאני אדע בכמה מתוך ה10G השתמשתי וכמה נשאר לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by ozeini,

הי, יש לי הרדיסק חדש, שמתי עליו WINDOWS עם SP2 ומשום מה הוא לא נותן לי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא של הלוח-אם ולא שלי. אני מוריד את הדרייברים מהאתר של החברה (GIGABYTE) אבל משום מה הוא לא מקבל את זה. ובהרדיסק הקודם לא הייתה לי שום בעיה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? אגב הלוח אם זה GIGABYTE 8I945GZ-ME, והכרטיס מסך זה GIGABYTE 800XL. שאני מנסה להתקין אז הוא אומר לי "INF error. Video driver not found" ואז: "setup was unable to complete the instalation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before the setup" אם יש לכם מושג מה עושים אז אני מחכה לכם... תודה!!!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית. ה- firewall והאנטי וירוס סגורים ובכל זאת ה- eMule אומר לי שה-ports שלי סגורים. איך ניתן לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by kinggil,

תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by prager,

יש לי מערכת הפעלה vista 32 bit.. התקנתי אתמול Internet Explorer 9 ואני מעדיף את Internet Explorer 8.. כשאני מנסה להתקין את IE8 בחזרה זה לא נותן לי: http://img830.imageshack.us/img830/4416/53681240.jpg ניסיתי למחוק את ה-IE ב-Control Panel\Programs and Features אבל אי אפשר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התקנתי Windows מחדש (בנוסף לקודם) ללא פירמוט לאחר ההתקנה אין גישה למחיצת D, וכשמנסים להיכנס אליה יש הודעה האם לפרמט את הכונן איך אפשר לאפשר גישה לקבצים הקיימים ב-D? ואם אי אפשר אז אצטרך המלצה לתוכנת שיחזור קבצים טובה כדי לפרמט את הכונן ואחרי זה לשחזר את הקבצים שהיו ב-D תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מקלדת חשדשה של A4tech עם hotkeys והכל עוד יופי אבל משום מה כשאני בודק בcontrol panel הוא עדיין מזה אותה בתור המקלדת הישנה שהייתה לי של microsoft מישהו יכול להגיד לי למה? הבעיה העיקרית עם זה היא שאין לי דרך לשנות את המקשים המיוחדים כיוון שבקודמת לא היו לי כאלו אז כוויכול אין לי גישה אליהם

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by 11moshiko11,

האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  22. טוב, אז הסיפור הוא כזה. פתחתי קובץ WORD שקיבלתי במייל. פתחתי את הקובץ ישירות מהשרת ולא שמרתי אל המחשב. ביצעתי בו שינויים, הרבה, 6 שעות של עבודה על עבודת סמסטר תוך כדי שכל הזמן אני שומר את הקובץ, לא בשמירה בשם. חבר שעבד יחד איתי סגר את הקובץ. מאז - אין זכר לקובץ! כבר 3 שעות אני הופך כל פינה נידחת במחשב ולא מצליח למצוא אותו. מישהו יכול לעזור בבקשה?! תודה! מערכת הפעלה - win7 אופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. אז השבוע אמור להגיע המחשב החדש שלי ואני ממש מבסוט. המחשב הוא מחשב שמיועד בעיקר לעבודה ביתית ולמשחקים. בקצרה: מעבד I5 כרטיס מסך gtx660 כונן ssd וכ'ו אני ממש מתלבט לגבי מערכת ההפעלה שאני אתקין על המחשב והייתי שמח לעזרה בנושא שמעתי שיש הרבה מערכות הפעלה טובות מאוד שהן לא ווינדוס אבל לחלקן יש בעיה עם משחקים אשמח להמלצות... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by udi,

יש קובץ אשר הסיומת שלו היא TAR האם משהוא יודע איך אני פותח את הקיבוץ הזה ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.