עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hichcock,

אני מוריד קבצים (קבצים חוקיים, אל דאגה [ומי מפה שמכיר אותי גם יעיד שהכל אצלי חוקי]) מהירות הורדה על 180 קילו ~~~ אבל מה שקורה בתאכלס שזה להערכתי מוריד על 1 קילו או פחות יש למישהו מושג מה הבעיה? יכול להיות שהוא באמת מוריד על 180 אבל בעצ מההורדה "שומר" במחשב רק חלק מאוד מאוד קטן ממנה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. המסך סמסונג syncmaster 953bw ודרך אגב יש לי gforce 4

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אז ככה חברים, אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס. ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור. במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ. במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר. ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר. הקובץ איכשהו נפגם. אציין כי הק…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zoner,

אז ככה.. אני מחובר דרך הכבלים ב 1.5Kb לקחתי ספק של נטויז'ן גם 1ץ5 אבל משום-מה התוכנה לא ממש רוצה לעבור את ה-20 KB יש מה לעשות בנידון???

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אני מנסה לצרוב Data cd בנרו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם הוא נעצר ב8% ואז רושם Burn process failed. ניסיתי גם דיסקים של DVD, ניסיתי מהירויות צריבה שונות וזה לא עוזר. רשום לי בחלון של התוכנה משהו כזה: could not perform sixation מה ההודעה הזאת אומרת? איך פותרים את הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by SciFi7,

שלום אתמול קפצה לי הודעה שמסרבת להעלם יש לי KIS 6 ההודעת הולכת ככה: וליד ההודעה יש כפתור של עידכון (update ) עשיתי כבר איזה 3 עידכונים, ושום דבר לא עוזר. הרישיון שלי לתוכנה הוא עד ה-28/6 שנת 2008 למשהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by manz11,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 128 בחודשיים האחרונים שאני רואה סרט במדיה פלייר (הבעיה רק במידיה פלייר) באמצע הסרט הוא נהייה מסך ירוק מלא והסאונד ממשיך.. התקנתי מדיה פלייר חדש וזה לא עזר, וגם התקנתי מחדש את הדריברים של הכרטיס. לא עזר ! למישהו יש רעיון ?!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התקנתי במלוא גאון והדר את הגירסה החדשה, אך אבוי! ההתקנה טוענת שאני גר בארה"ב/קנדה וע"פי החוקה, האופציות החדשות של התוכנה אינן זמינות! ההגדרות האיזוריות מראות שאני ישראלי לכל דבר. מה עושים??? :asthanos:

11. התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by tomer_et,

האם יש דרך לכווץ קובץ וידאו - מסוג MPG או AVI? במידה וכן, איך ולאיזה פורמט? כוונתי, שיש לי כמה קבצי MPG דיי גדולים ואני רוצה לדעת אם... אני יכול לעשות אותם קטנים יותר. ניסיתי להמיר אותם ל - AVI עם VirtualDub אבל לא כל כך ידעתי איזה סוג של כיווץ לעשות - ובסוף קיבלתי קובץ יותר גדול. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by Markis,

שלום קיבלתי קבצים שהסיומת שלהם היא: .001 .002 וכיו"ב. הם אמורים להיות קובץ וידיאו אבל אינני יודע איך לפתוח אותם, אינני יודע גם אם הם מכווצים או לא. האם מישהו נתקל בעניין כזה ?, אודה על הכוונה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nadav1379,

אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by bg1987,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא יודע מאיפה היא צצה (התחיל אתמול ואני לא התקנתי שום תוכנות\עדכונים חדשים מזה שבוע בערך) הפיירפוקס שלי תוקע וידאו בסטרימינג, הכוונה שהוידאו מתחיל ואחרי 2-5 שניות הוא נתקע, אם אני מזיז את סליידר למקום אחר, הוא מנגן לעוד 2-5 שניות ושוב נתקע, ללחוץ פאוז ופליי לא עובדים. הבעיה קיימת רק בפיירפוקס, ונפתרת כשאני משנה את הטאב למצב אקספלורר (עם IETab) למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Alex89,

התוכנה מתכבה מפעם לפעם ואנ ילא יודע מה הסיבה מישהו יודע מה הבעיה????

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום, בזמנו עשיתי גיבוי עם גוסט למחשב של קרוב משפחה, במחיצה נפרדת מהC. המחשב קרס (XPלא עולה- מסך כחול אחרי המסך של הXP) - קורה לעיתים קרובות מאוד, לא יודע מה הוא עושה אבל פעם בכמה חודשים זה קורה באותה תצורה. אז החלטתי במקום לפרמט להעלות את הגיבוי, עכשיו, איך ניתן לעשות זאת? אני מתכוון דרך הדוס או משהו למה אין שום גישה לXP. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אני נכנס למיול, הוא מתחבר תוך שניות באמת ממש מהיר הכל רץ.. ואז כשאני מזין מילה כלשהי לחיפוש כל דבר, אפילו הנפוץ ביותר שום דבר לא עולה EMPTY ! מה יכול להיות העניין ? THNX

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!

20. Started by iakovl,

*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by itzik_now,

במידה ואני רוצה לצרוב התקנה של תוכנה כלשהיא על דיסק , נניח התקנת XP. איך אני צורב את הדיסק כך שאני אוכל לאתחל את המחשב עם הדיסק וההתקנה תחל לפעול ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בעיה, כשאני מנסה להריץ את הויטיונר הוא נותן לי את ההודעה הבאה: למרות שהיא כותבת Win 2000 Driver.. אני יודע שהיא עובדת בXP וגם לא נראה לי שג'יגה-בייט לא יוצאיו תוכנה שלא תעבוד על המערכת הפעלה שנמצאת בשוק כבר למעלה מחצי שנה. נ.ב. ניסיתי להתקין את הXP מחדש כמה פעמים ומאז שקניתי את הכרטיס בחיים לא הצלחתי להפעיל את התוכנה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by zohar678,

כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה כולשהיא שתאפשר לי לשנות את רמת הבהירות במסך (יותר כהה , יותר בהיר וזה...) בעיקרון אני יודע שניתן לשנות את זה על ידי הלחצנים שבמחשב, אבל גם אחותי משתמשת בחמשב ואני אוהב שהמסך כהה (הבהירות עושה לי כאב ראש) והיא רוצה בהיר. אז כל פעם צריך לשנות דרך המסך וזה ממש מעצבן.(!) אז אם יש איזה תוכנה שתאפשר את זה בצורה נוחה ומהירה זה מאוד יקל עליי. תודה מראש ולילה טוב!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.