עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lee.,

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14 לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט, ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך 170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K . לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו. אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות). אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שתי התוכנות הוגדרו אוטומטית לעברית.. איך משנים לאנגלית? ועוד שאלה בנושא אחר - איך מסדרים ב-IE7 את ה-menu bar ככה שהוא יהיה מעל ה-address bar?

3. Started by elaa56,

מה עושים כעת?

4. Started by shalomelbe,

יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dany_tab,

יש איזו דרך (אשמח למדריך) להפוך מחשב אישי PC לשרת באינטרנט שאליו אני יוכל להעלות אתרים, ולאפשר לאנשים להוריד ממנו ישירות קבצים? אני מודע לזה שבמקום כתובת מסודרת יהיה לי משהו כזה 47.579.587.58 אבל בכל זאת יש דרך לעשות זאת? נ.ב. אם אני קונה ראוטר, ומחבר 2 מחשבים אליו אז איזו כתובת איפפי תהיה להם? לכל אחד אייפי שונה או שאותה כתובת אייפי? וזה נכון שבראוטר כתובת האייפי לא משתנה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגבות דיסקים (מקוריים כמובן! ) בתור image כלומר בפורמט ISO או CUE,BIN, אבל עדיף ISO.... המטרה היא להכניס על דיסק DVD מספר גיבויים של דיסקים ישנים, בגלל שהם בדרך להיהרס אני חושב... ואז לשחק בהם דרך DAEMON TOOLS. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by t-macc,

היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמובן אני מדבר על אותם באנרים מבוססי פלאש הנתעבים שחוסמים לי את כל צד ימין של האתר (כל אתר) ובמיוחד אלה שאי-אפשר לסגור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משהו אמר לי על תוכנה אחת בשם: Everest home edition אבל אני בכל מקרה לא מצאתי מאיפה להוריד אותה אז אפשר בבקשה לינק לתוכנה הזאת או לכל תוכנה שמראה כמה מהץ יש לי בזכרונות תודה עריכת המודר: הוסרו סימני השאלה המיותרים בכותרת. בפעם הבאה לא אטרח לעשות זאת ואנעל מייד את הת'רד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בעיקר ל-HD

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו בשת סלקום מציף אותי בהודעות כתבות אני מעוניין בתוכנה שמציפה בהודעות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by argorny,

אהלן אנשים, אני מחפש תוכנה לתרגום זריז מקבצי pdf, כמובן התקנתי babylon אבל כשאני לוחץ ctrl+right click אז זה לא מתרגם באופן מהיר כמו שזה יתרגם מתוך אתר למשל. התקנתי את גרסא 8 שהיא דיי חדשה ויש לי את הplugin מותקן בתיקייה של acrobat reader, מישהו יכול לייעץ לפתרון או להמליץ על תונה שתעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כתובת דואר חדשה ב-GMAIL כיוון שעם האאוטלוק אקספרס אני חווה בעיות יש לי את הכתובת דואר של ספק האינטרנט שרשומה אצלי על כרטיסי ביקור ובועוד כל מיני מקומות ולהוציא כרטיסים חדשים עכשיו זו לא אופציה האם אפשר לקבל את הדואר מספקית האינטרנט ישירות ל-GMAIL? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש תוכנת כיווץ (חוקית) ולנות לכווץ קובץ 700 מגה BIN כמה שיותר כטן יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device השאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירה להוסיף ssd 64 GB ? להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pssheba,

שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shimon23,

לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

מעניין אותי לדעת אם אנשים מתייחסים לזה.. אני אישית לא מעביר..!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by itaic,

שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Elior101,

אני צריך להתחבר לאיזשהו שרת ולא מצליח כנראה זה קשור לאינדנט אז השאלה שלי 1-מה זה בדיוק? 2-איך מגדירים את זה? 3-האם זה השם של היוזר של הספקית שלי? 4-איך מגלים מה האינדנט שלי? תודה לעוזרים!!!!! -לא מצאתי מקום שקשור לזה...אז פירסמתי פה אליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

תוכנה חינמית ופשוטה. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים