תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דריבר לכרטיס קול אני צריך יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA תודה מראש בבקשה למחוק טעות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד לאחרונה הרבה עם התוכנה שמצויינת בנושא.ואני רוצה להתעמק בה יותר. השאלה האם עבודה איתה מצריכה כרטיס מסך יעודי לעבודה נוחה וחלקה או שגם מחשב עם מפרט כמו שלי יכול להריץ אותה חלק. ראיתי את הקוואדרו FX580 במחיר של 1000 שקל אבל השאלה האם לא כדאי לקנות איזה רדאון 48XX או 4770 ולעשות להם מוד תוכנה. ראיתי פיזית שקוואדרו בה עם גוף קירור של חריץ אחד בעוד ששאר הכרטיסים מגיעים עם גופי קירור אימתניים. חשוב לציין שגם בעבר הייתי באותה דילמה והעלות של הכרטיס היה שקולה מול שידרוג של לוח אם + מעבד + זיכרון מה שגרם לי לוותר על העניין. שאלה נוספת היא האם אני אחליף את הבסיס ליותר חדש התוכנה תעבוד יותר טוב או רק להוסיף כרטיס יעודי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי הארדיסק עם סקטורים םגומים שמשום מה אני לא מצליח לתקן עם בדיקת סקטורים אבל בדרך פלא הוא עולה נפלא וללא תקלות דרך ERD MINI XP גיביתי את כל הקבצים אבל חייב לגבות מיילים של אאוטלוק 2007 עם ייבוא ייצוא ואת זה אני לא מצליח יש למישהו פתרון? איך אפשר לגבות מיילים בדרך עקיפה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט SP1 והתקנתי DIRECT X 10. עכשיו הבנתי שיש 10.1 ולא מצאתי איפה להוריד אותו, מישו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD מדגם hitachi deskstar hds728030pla380 היה לי דיסקט עם דריבר ועכשיו אני לא מוצא אותו ובגלל זה לא יכול להתקין עליו וינדוס ... יש אפשרות למצוא אותם באינטרנט? תודה מראש לכולם!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,אני זקוק לתוכנה שכזאת, שמאפשרת גם רשת ביתית, כלומר שמאפשרת למחשבים אחרים (המחוברים בLAN למחשב שבו היא מותקנת) גישה לאינטרנט (שיתוף אינטרנט מוגדר בעזרת INTERNET CONNECTION SHARING של WINDOWS) וגם מאפשרת לאותם מחשבים גישה לקבצים שאני משתף ברשת ביתית מהמחשב שלי אני מעדיף שהתוכנה תכלול אנטיוירוס ופיירוול שאלו הם רכיבי חובה מבחינתי, מעבר לזה, אנטיספאם וחוסם פרסומות וחלונות קופצים אינם חובה. אם יש מישהו שמכיר תוכנה בסגנון, שטובה יותר ה NORTON INTERNET SECURITY, אני אשמח לשמוע את המלצותיו. תודה רבה רבה לעונים מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם של המצלמה הוא PD1100 כבר שעה אני בגוגל ולא מוצא הורדה בחינם, יש איזה אתר שרוצה כסף...איזה מצחיק זה...איבדתי את הדיסק ובאתר של קריאטיב אין תמיכה למוצר הזה...איזה תסכול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שמציג קבצי מערכת ומסביר את חשיבותם כמו SYS.INI WIN.INI - שנותן את פירושם לאיזה מערכת הפעלה הם שייכים כנ"ל BOOTSECTOR מה למעשה פקודת SYS בדוס עושה בדיוק ןמה הם קבצי הREG של 9X ו NT וכדומה . למה אני מבקש את זה כי זה הרבה לזכור וכל פעם אני שוכח את זה וזה יעזור לי המון בתודה מראש GOVNER_T.S.Y
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו . התקנתי הכל חוץ מאת הקול . אם אפשר דריבר או משהו כזה כדי שאני יוכל להתקין את הקול . לוח אם : P5VD2-MX SE . וינדוס : XP . מי שיביא קישור שבאמת יעזור אני ידאג לגמול לו . ואני מבין טיפה במחשביים ניסיתי את מה שיש באתר של asus אבל לא הולך לי מישום מה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? אני רוצה שהתיקיית שיתוף תהייה במחשב המארח...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-