תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להסיר לו את זה עם NOD32 ועם AVG ועם NORTON. כלום לא עוזר. הוירוס כאילו "נרדם" ליום ואז שוב חוזר. קראתי ברשת והבנתי שהוא לא מזיק כל כך אבל קשה להסירו. אשמח אם מישהו יתן כלי להסרתו של הוירוס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הערב פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שגוגל נתן לי איזשהי אזהרה. צרפתי תמונה. מה זה יכול להיות. תודה לכל העוזרים. '>http://jpg.co.il/view/50776446192c6.png/"]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים\מבינות בדבר.... הבעיה שלי היא כדקלמן, נהיה לי מסך כחול (לפי דעתי אחרי חיבור לאינטרנט), במרווחי זמן לא קבועים, אך דבר אחד כן קבוע.... אין לי קבצי dump שמשחב צריך לתת לי אחרי קריסה של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?? למרות שעזרתם לי פה בפעם האחרונה שהיו לי "מסכים כחולים", סידרתי את זה ככה שהמחשב לא יפעיל עצמו מחדש אלא לראות מה הוא כותב, מה שצלחתי להבין מכל הג'יבריש הזה הוא משהו בקשר לphycial memory מה ז"את הזיכרון שלי דפוק? אנא עיזרו לי. בתודה מראש אוריה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנות כמו מדיה פלייר או WINAMP או נרו ועוד כל מיני ! מאיפה הכי טוב לצרוב שירים ? באיכות מקסימלית!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שיודעת לצבוע את כל המסך בצבע לבן ועם כל מיני טקסטורות על מנת לבדוק שאין למסך LCD פיקסלים שרופים או פיקסלים מזייפים כאלה... תודה מראש עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להוריד קובץ עם סיומת tif... וה-Explorer לא מצליח לקרוא אותו.. צרפתי תמונה... איך אפשר לעדכן את ה-Explorer כך שיצליח לקרוא זאת... ביי ותודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על-מנת לתחזק את המחשב ולשמור עליו, אני משתמש בתוכנות הבאות: אנטי-וירוס Avira Free (גרסא חינמית) Advanced System Care (קנוי וחוקי) IObit Malware Fighter (קנוי, גם כן) Ad-Aware (גירסה חינמית - בעיקר חופר, ולא מוצא כלום) CCleaner (גירסא חינמית) SmartDefrag Spybot S&D בעיני, ניתן לוותר על כמה מהתוכנות, כגון CCleaner ו-Ad-Aware. השאר, כך נראה לי, עושות את העבודה יופי. או שמא אני טועה? בכל מקרה, השאלה היא: מהו סט התוכנות האופטימלי לתחזוקה שוטפת ויעילה של המחשב (ברמת התוכנה)? אני לומד בקורס טכנאי-מחשבים, לכן זה מהדברים הבסיסיים והחשובים שעלי לדעת, כך נדמה לי. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו winamp..רק שאני מחפש תוכנה עם משהו מיוחד (אני מקווה שזה קיים בכלל חחח) אני מחפש תוכנה שבין שיר לשיר תעשה מין אפקט מעברון כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר..כמו אפקטים שעושים ברדיו למשל בין שיר לשיר לפעמים. מישהו מכיר תוכנה כזאת (בהנחה שזה קיים) ? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-