תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך, וכרטיס טלויזיהAVERTV GO 007 FM PLUS, חיברתי את הכל בלי הממיר , והתוכנה לא עובדת... זה נכנס לתוכנה עושה רעשים של רדיו לא קולט כזה ואז עושה סגור תוכנית. ניסתי לעשות ריאינסטול, אנאינסטול, התקנתי דרייבר אחר המאתר שלהם כלום לא עזר.. היום אפילו חיברתי את הממיר ולא עובד! מה יכולה להיות הבעיה? תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה גירסאות לאימיולים איזו גירסה הכי טובה??.... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש ב"כרום" גרסה 4.0.249.43 גם כאשר אני בעברית וגם כאשר אני באנגלית - הסמן נראה אותו דבר (קו | מהבהב) - האם יש דרך בכרום שהסמן יהיה שונה בין עברית ואנגלית (כמו בכל שאר התוכנות... ) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה רק לציין בפני המנהלים שת'רד זה אינו ספאם, אלא המלצה על תוכנה מעולה. ובכן, תנסו את התוכנה Magic Folders מכאן (חלונות XP). התוכנה "מחביאה" תיקיות שאתם לא רוצים שיסתכלו בהן יותר מידי... אתם יכולים לפתוח את התיקיות רק לאחר הקשת סיסמא. הקאטצ' הוא, שהתיקייה לא מוגדרת בנסתרת, היא פשוט לא באמת שם. ע"י מקש מהיר שאתם מגדים (Ctrl + Alt +) אתם פותחים את תיבת הסיסמא ומאפשרים לתיקייה להיות נצפית. פשוט תוכנה אידיאלית לרבים מאיתנו אני מאמין. תהנו. עומר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפינגים של השרתים בתוכנה נמוכים והתוכנה מסרבת להתחבר אליהם יש למשהו רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברירת המחדל של התוכנה היא 192 קילוביט/שניה. באופציית "שנה אפשרויות יש אינספור אופציות.השאלה שלי היא כזו: מה אומר הנתון הזה? האם לשנות את ברירת המחדל הזו? על איזה קצב הכי טוב לבצע "קריעת" דיסק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו . התקנתי הכל חוץ מאת הקול . אם אפשר דריבר או משהו כזה כדי שאני יוכל להתקין את הקול . לוח אם : P5VD2-MX SE . וינדוס : XP . מי שיביא קישור שבאמת יעזור אני ידאג לגמול לו . ואני מבין טיפה במחשביים ניסיתי את מה שיש באתר של asus אבל לא הולך לי מישום מה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאקספלורר 9 ואני סה"כ מרוצה. מאז ששדרגתי יש לי בעיה כשאני נכנס לג'ימייל: אני לא יכול לשלוח הודעות והודעות חדשות לא מופיעות, בראש העמוד מופיעה ההודעה:"מציג רק הודעות הקיימות במחשב זה עד שהשינויים הלא מקוונים יסונכרנו." האם מישהו יודע מהו מקור הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-