תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מרכיב דיסק שהוא בעיקרון דיסק עם תוכנות להצלה ועבודה על מחשב שנהרס או שיש בו וירוס ורציתי לדעת אם יש משהו שחסר לי או שמישהו פה יכול להמליץ לי על דברים שצריך לשים שם בעיקרון הדיסק כרגע מכיל את כל הדברים האלו : HIREN BOOT CD 6 Bart networkcd (modified with all network drivers) Byzantine OS ( linux gui live cd os with netsupport) MEMTEST 86 NEW VERSION reset windows password from linux (with full storage DRIVERS) ERD 2003 windows xp recovery console Plan B rescue cd (with security tools) עכשיו אם יש משהו שאתם חושבים שאני צריך על הדיסק ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם סרטים (לא כולם) שברגע שמרצים אותם התוכנה פשוט מתעופפת, הקודקים שלי מעודכנים כמו כן ב media player הסרטים מתנגנים. אודה לעזרה מכיוון שאני דיי התרגלתי לתוכנה ולא בא לי להחליף לאחרת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-