עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hal,

היי, כל פעם שאני מנסה להפעיל את תוכנת ניקוי רגיסטרי אחרי חצי דקה של הפעלה המחשב נתקע או בsafe mode הוא נסגר לגמרי, מדוע? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש אצלי בעיה עם הפיירפוקס , לפעמים כשאני פותח אותו אני מגלה פתאום שכל המועדפים ששמרתי נעלמו לי(עשיתי גיבוי , אבל לא כל אתר שאני מוסיף למועדפים אני מגבה את הכל) וזה כבר ממש מעצבן , אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה , אצל חבר שלי זה גם קורה לפעמים , אבל לא בתדירות כמו אצלי... יש אולי איזה פיתרון לבעיה הזאת? *אני משתמש בגירסה האחרונה של הפיירפוקס.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shacharoren,

שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Vidati,

אני לא ירחיב במילים, אבל אגיד רק דבר אחד ושזה העבודה הראשונה שיוצאת לי עוד איכשהו בסדר הרוב יוצא כמו של ילד בגן חחחחח. רק תגידו מה לשפר אם יש: http://vidati.deviantart.com/art/Final-Stars-in-the-Dust-78416181 גודל 2400X3000. ** התמונה עודכנה לגרסה הסופית**

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נגיד עם אדסל... אז שהמחשב המסויים שעליו התוכנה תותקן יוריד בב 30 קיי במקום שישים.... תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מקלדת של SILVER LINE עם הרבה מקשי קיצור חוץ מהמקשים הרגילים.. למשל כפתורי נגן (הפעלה, עצירה, ווליום..) ומקשי קיצור לדפדפן (דף בית , הקודם, הבא...) בקיצור אני מקווה שהבנתם לאיזה מקשים אני מתכוון... עכשיו יש לי כמה כפתורים שבברירת מחדל שלהם מפעילים כמה תוכנות שאני לא רוצה שהם יפתחו אלא תוכנות אחרות... למשל... כפתור הנגן מדיה... כשאני לוחץ עליו נפתח לי BSPLAYER ואני רוצה שיפתח לי WINAMP ניסיתי להגדיר בתוכנות עצמן ולא ראיתי אפשרות כזאת... ניסיתי להכניס בקיצור דרך את האפשרות להפעיל את התוכנה ע"י לחיצה על הכפתור הרצוי אבל משום מה הוא לא נותן לי אפשרות לעשות זאת... יש לי גם תוכנה שיכולה לעשות את זה... אבל היא מסורבלת ולא נוחה... אולי אתם יכולים לעזור לי... אולי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Doron Rosenzweig,

שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Glow,

שלום! אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה.... אני רוצה דפדן טוב שלא יעשה לי את הבעיה הזאת ושיהיה בטוח... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by doker,

יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eyarit,

שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mik941,

יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!

20. שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yair_gobani,

איזה ץוכנה תוה אתם מכירים שבודקת את מחום של המעבד ושל הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכל המבינים\מבינות בדבר.... הבעיה שלי היא כדקלמן, נהיה לי מסך כחול (לפי דעתי אחרי חיבור לאינטרנט), במרווחי זמן לא קבועים, אך דבר אחד כן קבוע.... אין לי קבצי dump שמשחב צריך לתת לי אחרי קריסה של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?? למרות שעזרתם לי פה בפעם האחרונה שהיו לי "מסכים כחולים", סידרתי את זה ככה שהמחשב לא יפעיל עצמו מחדש אלא לראות מה הוא כותב, מה שצלחתי להבין מכל הג'יבריש הזה הוא משהו בקשר לphycial memory מה ז"את הזיכרון שלי דפוק? אנא עיזרו לי. בתודה מראש אוריה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בנתיים רק במדייה פלייר אני רואה כתוביות בעברית. יש אפשרות להגדיר את media player classic -home cinema שתציג גם היא כתוביות בעברית או את VLC ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.