תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני פותח קבצים ב Word מופיעה לי הודעה "לא היתה אפשרות ליצור את קובץ העבודה. בדוק את משתנה הסביבה הזמני ל Word" הבעיה התחילה לאחר שהתקנתי מחדש את המערכת הפעלה על ה SSD ושיניתי את המיקומים של קבצי ה TEMP לכונן המכני, בדקתי ב Environment Variables ב Windows שהקבצים הזמניים מנותבים כראוי לתקייה קיימת וגם בדקתי שאכן יש הרשאות אדמין לאותה תקיה, הגדלתי לעשות ובדקתי בכלל על כל הכונן הזה, הכונן וגם התקיה נמצאת תחת הרשאה של Full Control. כמו כן בדקתי גם ב Registri שהכל בסדר (לפי מדריך בנושא דומה כשחיפשתי על הבעיה הזאת בגוגל), ואכן, הכל תקין גם שם... יש למישהו עוד רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? או אולי יש פה מישהו שאין לו רעיון אלא יודע בוודאות איך פ…
-
- 4 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשאני מחובר למסנגר ה ZONE ALARM מנתק אותו כל 5 דקות ואני חייב להתחבר עוד פעם מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי קצת פה בפורום ראיתי שהרבה המליצו עליה הקיצר הורדתי את הגרסת pro (גרסת ניסיון) התקנתי והכל עכדיו ניסיתי להתחבר לאינטרנט ואיך שזה התחבר המכבה עשה ריסטרט בהתחלה לא הבנתי ממה זה קרה אבל בסוף הבנתי שזה מהתוכנה הזו ניסיתי להוריד את הדרגה של הפיררוואל של zonealrame והצלחתי להתחבר אבל כשנכנסתי לדפדפן הוא התכבה ניסיתי לסגור את התוכנה ולהתחבר לאינטרנט אבל שוב נכבה בסוף מחקתי אותה משהו יודע אולי איך לסדר את זה?? וזה הפיירוואל שאתם ממליצים עליו?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 6, (אין לי כרגע אפשרות לשדרג), לפני קצת יותר משבוע התחיל לעשות לי בעיות - אני מנסה להיכנס לאתר (עם firefox אני מצליחה). באקספלורר לא מתקבלת שום הודעת שגיאה, הדף נשאר ריק ולמטה מצד שמאל יש את ההודעה של Done שכביכול הוא סיים להעלות את האתר, אבל העמוד לבן - ריק. איך פותרים את הבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש אתרים כמו הפורום הזה למשל שכל פעם שאני נכנס אלהם התוכנה אומרת לי שהיא צריכה לעשות DEBUG האם אני רוצה לעשות או לא וכאשר אני רושם כן אז היא מגיעה למי שמכיר תיכנות אז כמו כתיבת תוכנה שבה אני אמור לשנות משהוא אבל לא רשום מה לשנות מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב 2 קבצי 350 על דיסק ריק שך 700 מ''ב אבל תמיד מופיעה השגיאה שאין יותא מקום בדיסק נביתי כמעט הכל אבל עדיי זה לא עזר! אז מה לעשות ואם יש למישהו לינק לתוכנה הקטנה שמסירה את ניקו מה מערכת זה גם טוב
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה היא לא נפעלת לא יודע למה ואם היא נפעלת ואני רוצה לצלם איתה סרט אז המישחק נתקע מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה סבבה DC וזה פעל יומיים ראשונים אחלה הנה פה הכל באמת סבבה אבל אחרי יומיים ואפילו בתוכנה השניה זה לא עזר עשיתי הכל פאצ ל SP2 משתף 40 גיגה את ההוראות לגבי הגבלת רוחב פס וכל מה שאפשר מישהו יודע מה בעיה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 328 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126600.0 עכשיו אני יודע שזה לא חוקי אבל לא קיבלתי תשובה ה-AZ עדיין תוקע לי את המחשב וחבל לעבור על כל השלבים האלה מהתחלה תודה וסליחה מראש !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 ולפעמים סרטים לא עובדים לי .. תראו : http://img257.imageshack.us/img257/7375/22440059.jpg שהייתי ב- XP זה אף פעם לא קרה .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה של ויסטה 32 ביט כל פעם שאני מנסה להתקין את דמון טולס הוא מתחיל להריץ את ההתקנה ואז אומר שהמחשב חייב לעשות ריסטרט כדי להמשיך..אני עושה ריסטרט ואז שוב שהוא מגיע לאותה נקודה שוב הוא דורש ריסטרט ככה זה כל פעם...הוא לא נותן להתקין...ממש מעצבן. ניסיתי עם הגירסה שתומכת בויסטה נוניסיתי עם הפרו בקיצור התיאשתי מה אתם אומרים ?? מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אתמול אחרי ריסטרט של המחשב פתאום אני מקבל LOW ID באימיול בדקתי אם הפורטים פתוחים בפיירוול וראיתי שהכל מוגדר כמו שצריך (לפני הריסטרט גם הכל היה כמו שצריך) בקיצור אני לא מבין איפה הבעיה יש למישהו רעיון? יש פורטים מועדפים שמומלץ לפתוח?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאינטרנט מופיע לי איזשהוא אתר אחר, שהוא לא אתר הבית שלי... הקיצר...כאשר אני מעלה את ה- Explorer המחשב נכנס לאתר שהוא לו מה שרציתי... למרות שאני משנה את אתר הבית, זה ממשיך להשתנות...????!!!! עוד בעיה...: כאשר אני מריץ חיפוש ב- Google לדוגמא ולאחר מכן לוחץ על התוצאות, אני ניכנס שוב לאתר המעצבן במקום ללינק הרצוי... האתר שמופיע לי שם הוא אתר קבוע (בנוגע ל- 2 הבעיות)... מה אני עושה כדי להיפטר מהבעיה????
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותם או בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טוען אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לו תודה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-