עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by asaf20,

היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  2. שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי, כמו לרבים מכם כנראה, את הפייסבוק מסנג'ר מותקן על המחשב שלי שהופך את כל הצ'יטוטים לנוחים מאוד ולא צריך להשאיר את דף הפייסבוק עצמו פתוח כל הזמן. לצערי ראיתי שב-5.3 העניין הזה יפסיק לפעול. יש לי סקייפ ואפשר לצ'וטט שם עם החבר'ה מהפייסבוק אבל אם אחד מהם לא מחובר - אין אפשרות לשלוח לו הודעה אלא רק SMS וכיו"ב ולכן זה לא פיתרון ממשי מבחינתי. האם מישהו מכם מכיר משהו דומה ונוח כדי להחליף את המסנג'ר של הפייסבוק?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by orlupo,

תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by root3:16,

אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה כתבות של עיתון, כותרות עיתון,שער עיתון ובכלליות לעצב בה עיתון. יש יל את האיחולן אבל לא אהבתי אותה היא די פשוטה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אז זה מאוד יעזור לי. תודה מראש לכל מי שיעזור

7. Started by e.t,

http://www.sisoftware.net/index.html?dir=news&location=2007_release&langx=en&a=

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by ניר.,

מישהו יכול להמליץ לי ולהביא לי קישור להורדה לתוכנת צריבת DVD חינמית אשר לאחר הצריבה לא תציג פרסומות וכו' שלא קשרורים לסרט ? נ. ב מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by jungle-man,

יש לי בעיה בלפטופ. מערכת הפעלה win xp sp3. כל אנטי וירוס שאני מוריד לא מצליח לבצע עידכונים (kaspersky,avira,norton,trend micro)כנ"ל אנטי ספייוור (spyware doctor, adaware) היחיד שמצליח להוריד עידכונים זה NOD32 . אין בעיה בגלישה לאינטרנט והחיבור הוא חיבור ביתי ADSL ללא קונפיגורציה מעבר לנורמל. בכל אופן זה קורה בכל רשת שאני מתחבר אליה. לפי דעתי התיישב לי איזה MALWARE או וירוס שחוסם. אם למישהו יש פתרון או רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. מחפש תוכנה לצילום המסך בוידאו !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by lyzer,

שלום לכולם הפעלתי את המחשב שלי, ומחקתי כמה קבצים שלא היה לי צורך בהם.(עשיתי מחיקה לצמיתות ולא לסל המחזור). ולפתע אני רואה שחצי מהדברים שהיו לי במחשב נעלמו ואינם.כל המסמכים שלי וכל ההורדות וחלק מהקיצורי דרך שעל השולחן עבודה שאגב כולם על אותו כונן וזה לא על c אני לא חושב שזה קשור למחיקת קבצים שעשיתי , כי גם אם טעיתי בקובץ אחד - לא יכול להיות שמחקתי בטעות חצי מהמחשב. 1. האם ניתן לשחזר את הקבצים המחוקים כדי לבדוק שלא מחקתי בטעות משהו ? 2. במקרה וזה לא קשור למחיקת קבצים (ואני מאמינה שזה לא קשור) איזו סיבה לגרום לכזו תופעה? אולי סוג של וירוס או משהו כזה? תודה מראש לכל העוזרים והמסיעים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by [ViT],

היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום יש לי תוכנה Photoshop CS3 המחשב מחובר לאינטרנט, כשאני מפעיל פעם ראשונה פוטושופ,ופתאום מקבל עידכונים לאחר סיום עידכונים. אני עובד על פוטושופ גרפיקה. אחרי יומים אני מפעיל פוטושופ ושוב יורד עידכונים. זה מעצבן. אני לא רוצה עידכונים רוצה לבטל לגמרי. אני ביטלתי עידכונים ואמרתי לו "אף פעם"...בלי עידכונים.ואחרי שוב יומיים מפעיל פוטושופ ושוב אני רואה עידכונים. זה לא עזר. אם אני רואה עידכונים אני לוחץ על כפתור "ביטול", וזה מבטלוחלון ניסגר . אבל אחרי כמה ימים ממשיך לעשות עידכונים. זה לא עזר תמיד לוחץ "ביטול". למה אני רוצה לבטל עידכונים. באמצע מסמך עבודה גרפיקה נעשה איטית ותוך כדי עבודה איטית. אני לא מעוניין עידכונים...אני רגיל ליפתוח ישר פוטושופ ומתחיל לילמוד ולעבוד גרפיקה.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כי לפעמים שאני בודק את אלה שכבר יורדים לפעמים זה מראה לי 100 % ואחרי שאני עובר לשרת אחר זה פתאום מראה לי 0% איך אני יכול באמת אם יש לי 100 אחוז סיכוי להוריד את הקובץ?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  17. נניח ויש אתר...שיש בו לינקים....הרבה לינקים...במקום להוריד את כל הלינקים אחד אחד אפשר להוריד את כל האתר למחשב וזה יעבוד? יענו הלינקים והקבצים שמקושרים ללינקים יירדו יחד עם האתר? ואם כן אז איזה תוכנות טובות כאלה יש שאתם ממליצים לי עליהן

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Nosh,

http://duggmirror.com/microsoft/Internet_Explorer_8_Alpha_screenshots/ לפי מה שנירא MS לא רוצה לוותר לFF/OPERA בעיקרון לפי דעתי MS מתקדמים עם הIE שלהם יותר מהר ממוזילה, על ידי הוספות אפשרויות חדשות ועוד, אבל עדיין, FF 1.0 לדעתי קפץ בהרבה יותר מהר מIE, ומוזילה מוסיפים פיצ'רים חדשים לאט יחסית, אך עדיין הם עוקפים את MS מבחינת הדפדפן עצמו. נירא שיהיה מעניין FireFox 3.0 VS. Internet Explorer 8 VS. Opera 9.50 תמונות מגרסאת האלפא של IE8

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  19. אהלן, אני ממש חייב לוגו ברמה סבירה-טובה, כמובן שמועדף רמה גבוהה אבל בכלזאת, אני מבקש משהו חינם ומוכן להסתפק במשהו סביר . הנושא הוא Lord of the Rings Online [המשחק MMORPG] כשהשם של הקלאן הוא BloodLust. הגודל של הלוגו לא כל כך עקרוני, חשבתי לכיוון 400 על 120....... אבל מה שנראה לכם יפה. יש מצב למשהו חברים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by TimoTy,

אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  22. עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אחרי 2 שניות של התחברות זה נותן לי את השגיאות הבאות וכשאני מאשר ה ICQ נסגר אשמח לעזרה,תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by KF,

היי, יש לי מחשב נייד. כשאני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ,אני מעדיף כמובן לחבר את המחשב לצג הראשי שלי (22 אינץ') ולערוך דרכו. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לצג הראשי אני בעצם מקבל את אותם הצבעים שהמחשב נייד נותן לי. בשורה התחתונה אני רוצה לקבל את אותם הצבעים המקוריים שאני רואה כאשר המחשב נייד מנותק (כלומר צבעים זהים למחשב הנייח). מה לעשות ? נ.ב אני מעדיף לערוך דרך המחשב נייד עם חיבור לצג הראשי מכיוון שאני רוצה לנצל את כונן הSSD שיש לי בנייד.

25. ואם NERO עושה את זה אז איך מגיעים לזה??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.