עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer92,

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך כתוב: ati readon setup has fail to lauch installation engine RPC server is unavailable.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by motorishta2,

הפרסומות שולטות באתרי איטנרנט, אני כבר לא שולט באתרי אינטרנט, התוסף ‪Adblock ‬ רושם לי שהוא פגום, למרות שאני לוחץ על בצע תיקון, זה עדיין רושם שהוא פגום. הסרתי את התוסף, והתקנתי מחדש, עדיין עם אותה בעיה, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש, גם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים, התקנתי אנטי וירוס, ביצעתי סריקה, מצא משהו במחשב, מחק אותו, עדיין לא עוזר. מישהו מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי מחשב שאין לו מסך (בכוונה זה ככה אני לא רוצה לשים לו מסך) ואני רוצה לדעת את הטמפ' שלו יש עליו מותקן אוורסט וגם על המחשב הראשי שלי עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שמציגה לי את הטמפ' של המחשב בלי המסך על המחשב הראשי שלי? תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DrowNz,

שלום לכולם. איזה תוכנה מומלצת להכנת קריוקי לסרטים\סדרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

יש לי נגן של sandisk sanse בכל מחשב אחר אני מחבר אותו ללא תוכנה הוא עובד שאני מחבר אותו למחשב שלי אני מקבל במנהל התקנים סימן צהוב אחד ואחד רגיל USB MASS STORAGE DEVICE מה זה יכול להיות ו ואיך אני מסדר את זה ניסיתי להסיר את זה זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. יהיה מאוד יעיל אם זה יעבוד גם על תיקיות. למישהו יש המלצה על תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by beni123,

הורדתי bsplayer התקנתי בעברית אבל זה לא בעברית אלא בצורה מקושקשת התקנתי את זה בנייד עם W7 איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by joni69,

שלום לכולם! יש לי נייד עם ויסטה מותקן עליו... הכונן קשיח שלי מחולק ל225 ג'יגה כונן C ו7 ג'יגה גיבוי וונדוס כונן D רציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את כונן C לחצי אחרי שהווינדוס מותקן עליו כבר שיהיה גיבוני לפירמוט בעתיד או כל דבר ?? תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני לא שונע ב-YOUTUBE סאונד אלא רק הוידאו רץ. כל אתר אחר אני שומע. למישהו יש רעיון לדעת את מקור הבעיה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

הוספתי תיקייה בשם "Steven Wilson - Insurgentes" לתוכנה, בתוך התיקיה יש שתי תיקיות Disc 1&Disc 2 (Bonus cd). איך אני עושה שבתוכנה יופיעו שתי התיקיות ולא הכל בייחד?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Raul,

הורדתי ICQ 5 ואני לא מצליח להתחבר... אני משתמש בNIS 2005 ובסיגייט (שזה רק חומת אש), ויש לי מודם (/נתב) Router B-FOCUS 270PR (ואני כמעט בטוח שיש לו גם פירוול)... משהו מוכן בבקשה לעזור לי, אולי אני צריך לשנות פורט בICQ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. היי, אני רוצה שתגידו לי מה האנטיויירוס שצורך הכי פחות מהמערכת ומה הכי טוב ומוצא הכי הרבה דברים.. 1) eset NOD32 Avast Prefessional 4.7 (2 Avira prefessional (3 קספרסקי אני לא רוצה כי כל הזמן צצים חלונות קטנים מתי שהוא מצא משהו/עושה פעולה מסויימת/לפעמים סתם אפילו הוא ואני לא יודע למה.. ניסיתי לסדר את זה אבל לא הצלחתי.. תודה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  16. יש לי חבר שפתאום נעלם לו הINBOX , ככל הנראה הDBX שלו תקול. ניסיתי לגבות את הקובץ , ליצור קובץ חדש ע"י מחיקת הישן והפעלת התוכנה ,לאחר מכן ייבוא של הקובץ התקול. לא ממש עבד. חג שמח ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by xTz,

היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif

18. ערב טוב! 1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל? 2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yaniv_appX,

עד הבוקר לא הופיעו לי בגוגל כרום שום פרסומות ולא קפץ כלוםץ אך היום התחילה תופעה מוזרה של פרסומות מוזרות של איזהמשהו אקספרס... הודתי את הmalverbyte וה מצא לי 2 קבצים אך כל פעם שאני נכנס מחדש לגול כרום בעיה חורת ואני מפחד שזה יכללגרום נזק ואו שזה מה רע. מישהו יודעה מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by composite,

שלום לכולם, 1) אחד מהפיצ'רים המגניבים של כרום הוא היכולת לבצע חיפוש במנועים שונים ישירות ב- omnibox. כרום מוסיף מנועי חיפוש אוטומטית אבל ניתן גם להגדיר חיפושים מותאמים אישית. ניסיתי לבצע הוספה ידנית של כמה חיפושים אך ללא הצלחה. אודה מאוד למי שיצליח. החיפושים הם: א) חיפוש אתרים מישראל בלבד (לא חיפוש רגיל ב- Google.co.il, אלא חיפוש עם האפשרות Country: Israel) ב) חיפוש תמונות כאשר התוצאות מוגדרות מראש להיות בגודל "Large" והאפשרות "Show Sizes" מופעלת. ג) חיפוש ישירות מהאומניבוקס ב- google.com/shopping. 2) האם מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את אזהרת ה- "your connection is not private" לאתרים מסוימים בלבד? ברוב המקרים היא ראויה אך כשאני נכנס למשל לראוטר או ל- NAS, שם החיבור מוצפן אך…

• 20 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. איזה מכה מחירים גבוהיים לא יאומן. ביררתי בטלפון בחנות מחשבים כמה עולה חבילה תוכנות גריפקה פוטושופ חדש? אמרו לי שהמחיר 4500 ש"ח והסבירו לי שזה כל התוכנות הם בענן מנויי שנה אחת.בסוף שנה ניגמר מנויי צריך לחדש שוב מנויי שנה אחת ושלם שוב מחיר מנויי 4500 ש"ח כל התוכנות. איזה מכה אצל תוכנות אדובי. אני לא מבין איך זה עובד אצל חברה אדובי מוכרת תוכנות גרפיקה יקרות בשמיים. חבל חבל זה לא טוב.לא אקנה אחכה שחברה אדובי ירד מחירים לא שפויים. אני מוכן לשלם רק 50 ש"ח מנויי שנה אחת כל התוכנות. אבל בתנאי שחברה שחברה יסתדרו שהתוכנות לא יורדות מענן.אעדיף לקבל דיסק התקנה להתקין במחשב כל התוכנות גרפיקה מוכנות. בלי סיפורים להגיע ל"ענן" ולהוריד מישם תוכנות בלגל.זה סיפור ארוך. למה שקונים תוכנה לא…

• 20 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם! יצא לי לראות באינטרנט את AVALON זמין לגרסת XP מה שיותר מיועד למערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט LONGHORN שאלתי היא האם משהו ניסה את זה ומה השיפורים והאם כדאי להתקין את זה לנוכח העובדה שזה שוקל 255 מגה! ואם זה המשקל מה זה אומר על מערכת ההפעלה הבאה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.