עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DXT,

בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני זוכר שהייתי קטן היה לי דיסק עם מלא דמואים והייתה תוכנה שמסבירה איך ליצור מטוסים מנייר אני ממש לא זוכר איך קוראים לה אבל היא הייתה מגניבה כזאת ואני אוהב לחזור לנוסטלגיה אז מישהו בבקשה בבקשה יכול לנסות להשיג לי אותה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PaMiDoR,

אני צריך תוכנה בשם SC-PassUnleash שמגלה את הסיסמאות שמאוחרי הכוכביות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spot,

בכל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס 6 על windows xp אני מקבל הודעה :כדי לפנות שטח בדיסק יש באפשרות outlook express לדחוס הודעות הפעולה עשויה להמשך כמה דקות. איך אפשר להפסיק את הופעת ההודעה. לחיצה על ביטול רק סוגרת את ההודעה עד לפתיחה הבאה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Meir787,

האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MasterDK,

אני מנסה להיתחבר היום לאיי סי והוא כותב לי כל הזמן Validating Connecting וככה בלי סוף האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sdfzxc,

שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shimon23,

לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הכי חשוב בתוכנה שאפשר ליגרור תמונות מוזיקה וליצא לקובץ עצמאי שכל אחד יכול ליפתוח בלי להעזר בתוכנה עצמה מה אתם ממליצים ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, בעבודה הותקן לאחרונה גרסת cc של אינדיזיין, אנחנו בונים קבצי אינדיזיין ובסוף התהליך ממירים אותם לוורד עם עיצוב דומה. עד כה הכל הלך בסדר, היינו ממירים דרך export to rtf, אבל כשממירים בתוכנת cc קובץ הוורד שנוצר הופך את הטקסט לג'יבריש!!! איך אפשר להמיר לוורד ולקבל טקסט תקין באינדיזיין cc?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by רבקה מן ההר,

שלום האם תיוצר בעיה להחליף גירסת SQLSERVER שהורדה ברשיון לטווח קצר בחינם בגירסה החינמית ? אילו בעיות נוצרות בשימוש בגירסה החינמית לזמן ארוך? יש לציין שהשרת מנוהל ע"י Server Manager. תודה

14. בנתיים רק במדייה פלייר אני רואה כתוביות בעברית. יש אפשרות להגדיר את media player classic -home cinema שתציג גם היא כתוביות בעברית או את VLC ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by clip99,

שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by izunim,

יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimronfio,

היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by דניאל99,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SEangel,

באיזה תוכנה אפשר לקדד DVD כך שהקול יקודד בAC3 (חוץ מeasydivx כי היא מתרסקת (אני חושב שהיא לא מותאמת לאת'לון כי הוינדוז מודיע משהו בקשד לנק' צפה (ועפ"י מה שאני יודע AMD ואינטל מתמודדות בצורה אחרת עם זה)).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chris_u16,

אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!! במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות. כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי. האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי? כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות? אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת. אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה?? אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eranby1,

אהלן, אני יודע איך מקבעים קובץ img או iso או כל קובץ דומה לכונן וירטואלי ב deamon tools אבל איך אני מקבע דיסק (של משחק לצורך הדוגמא) אין לא קובץ iso או משהו כזה איך עושים???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים