עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אפשר הסבר? זה מאוד חשוב זה מתנה=]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by slimshady21,

יש לי כמה שאלות: - אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו?? - הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה , למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר?? - איזה אתר יש לביטורנט שאפשר …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני משתמש בגרסה האחרונה של chrome, ויש לי בעיה שמציקה, כמו שתיארתי בכותרת. הכוונה לסרגל המועדפים היא לרשימה שנמצאת מתחת לשורת כתובות האינטרנט למעלה! הסרגל מופיע בצורה תקינה, אבל אם אני נכנס לאתר כלשהו שמופיע על הסרגל, הוא נעלם עד שאני פותח טאב חדש ושם מופיע כרגיל. יש הגדרה שתגרום לו להופיע כל הזמן ולא להיעלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה לכולם! ישלי המון מסכים כחולים במחשב ואין לי בעיה לנתח את המסכים וקבצי דאמפ.... החשד הגדול שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם, דיסק קשיח, זיכרונות) שבק חיים והלך לעולמו השאלה היא, האם מישהוא מכיר תוכנות מומלצות שיכולות לבדוק רכיבים ובמיוחד את המעבד והלוח אם?קיימות תוכנות כאלו?

8. Started by pavel19,

היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idoj,

אני מחפש בנרות ולא מוצא מדריך לעבודה על :avid media composer 6 אם תוכלו לעזור זה יהיה נהדר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן! מאז שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהשמעת קבצי מוזיקה, כאשר אני משמיע אותם התוכנה פשוט נתקעת ומפסיקה לנגן ומופיעה לי השגיאה הבאה זה קורה לי גם בוינאמפ ושמה השגיאה בקובץ In_mp3.dll. חשבתי שזה בעיית דרייברים אבל החלפתי כבר עשרות (אני לא מגזים) וזה לא עזר. מה לדעתכם הבעיה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by neogod,

כאשר אני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל את התקלה שמצלומת בתמונה!!! התקלה החלה לאחר שבאמצע שיחה המסנג'ר התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איך מנקים את המטמון של אופיס 2007 (קבצים שנפתחו לאחרונה בוורד ואקסל למשל) באופן ידני, בלי צורך בתוכנות כמו - CCleaner וכ"ו? זה חשוב לי למשל אם אני רוצה לשנות את שמה של תיקיית המסמכים שלי, מבלי שכל המטמון ייהפך לזבל בלתי נגיש שייצור בלגאן. ותוכנות כמו - CCleaner מסוגלות לבצע פעולות שיכולות גם לגרום לאובדן מידע שחיוני בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Echo,

יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shacharoren,

אהלן אנשים יקרים, אחרי חפירות רבות ברחבי האינטרנט וניסיונות רבים אני נאלץ לפנות למומחים! אני מנסה לעשות דבר פשוט כמו לעשות אוטומציה לקיבצי RAW! כמובן שאני מעוניין בכיווני RAW מסויימים לכל קבוצת תמונות, ועדיין ללא הצלחה. על פניו הבנתי שהעיניין אמור להיות פשוט, ואפשרי דרך פוטושופ בלבד ולא בריד'ג. חייב עזרה כאן... תודה, שחר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nbav,

אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LIOR42,

רציתי לדעת אם יש תוכנה להוצאת מילים מהשיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pssheba,

שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by smootskin,

היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, התקנתי אאוטלוק 2013 על מחשב חדש והעברתי את פרטי החשבון באופן זהה לאאוטלוק החדש אך משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעות ולקבל אני כן מצליח. כך נראית השגיאה (מצורפות תמונות 1 + 2). אני מציין שעברתי כבר על מדריך שהכווין אותי מהפורום הזה אך זה לא עבד (ראו תמונה 3) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מנסה לנגן 720P ו1080P על הנייד (מפרט בצד) ומשום מה כאשר מחובר מסך שני הסרטים קורסים/נתקעים ולפעמים תוקעים את המחשב/מתמלאים ריבועים והצבע מתעוות ואז אחת התופעות הקודמות מופיעה, ניסיתי עד כה עם VLC ו MPC-HC, יש למישהו רעיונות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.