עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם השבוע פירמטתי את המחשב, ווינדוס ויסטה. לאחר הפירמוט שעבר בסדר גמור, המחשב לא מתחבר לאינטרנט, הוא לא מזהה שום התקן רשת במחשב, חיפשתי דרייברים, אבל גם פה אני לא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון למודם In-Build Conexant Type 2 Modem. אותו הסיפור עם הbluetooth. בינתיים אני משתמש עם USB כאנטנה לאינטרנט. אשמח לעזרה תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני צריך תוכנה שיודעת לצבוע את כל המסך בצבע לבן ועם כל מיני טקסטורות על מנת לבדוק שאין למסך LCD פיקסלים שרופים או פיקסלים מזייפים כאלה... תודה מראש עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kibub,

היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, התקנתי אאוטלוק 2013 על מחשב חדש והעברתי את פרטי החשבון באופן זהה לאאוטלוק החדש אך משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעות ולקבל אני כן מצליח. כך נראית השגיאה (מצורפות תמונות 1 + 2). אני מציין שעברתי כבר על מדריך שהכווין אותי מהפורום הזה אך זה לא עבד (ראו תמונה 3) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by הדרכת מחשבים,

שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה

8. Started by tomer_et,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם NORTON GHOST: בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתוכנה ולשחזר פרטישן (דרך דיסקט הפעלה של התוכנה) בשלב כלשהו במהלך העבודה העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב.... הדבר גורם לכך שאני לא מצליח להשלים את הפעולה ולבצע את השחזור. אני משתמש בעכבר ומקלדת USB ובדיסק ההפעלה שיצרתי יש תמיכה ב - USB. בהתחלה העכבר היה מפסיק להגיב בשלב שבו אני צריך לבחור את קובץ ה - IMAGE לשחזור ומאוחר יותר (לאחר כמה נסיונות) העכבר הפסיק להגיב אחרי מס' שניות. יש לציין שבזמן שאני עובד ב - WINDOWS אין לי שום בעיה. מה אני יכול לעשות??? אני פשוט חייב לשחזר את המחשב שלי ולא יכול להשתמש בתוכנה... האם יש דרך לבצע את השחזור דרך WINDOWS? האם יש לכם רעיון? עזרו בבקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LIOR42,

רציתי לדעת אם יש תוכנה להוצאת מילים מהשיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by No_Man,

אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by moshehason,

שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rhin0,

לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dans41,

בכל פעם שאני פותח חלון חדש במקום להראות לי את ה9 אתרים הכי שימושיים זה פותח לי את snap.do. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו שעוזר לי. איך אני יכול לפתור את זה? אני מתחרפן מזה. חשוב לציין אני בפיירפוקס 20.0 בגירסה העברית ומחקתי מהמחשב את snap.do (זה ירד לי אם איזה תוסף)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית. עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות. הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני מסדר באימיול שלי גירסה 0.47A שאני יוכל להרויד יותר מ4 גיגה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי תוכנות להקלטת סאונד ממקור חיצוני (קלטת, לצורך העניין) יש בשפע. הבעיה שלי היא שאני מחפש תוכנה כזאת שתדע לזהות אוטומטית מעברי שירים (ע"י שקט של X שניות) ותחלק את ההקלטה לקבצים שונים, קובץ עבור כל שיר. האם קיימת תוכנה כזאת ? או לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה לקחת קובץ WAV\MP3 מוכן אחד גדול, ולחלק אותו לקבצים קטנים, שוב, ע"י זיהוי שקט של X שניות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את התוכנה CUTE FTP, ואני רוצה להקים שרת FTP על המחשב שלי כדי שאני יוכל להוריד קבצים דרך מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כמו שFraps מראה כמה יש FPS בזמן משחק... על אותו עיקרון אני רוצה לראות אחוז ניצול ה-GPU במשחק. יש כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.