תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שהיא שעון מעורר שמפעיל את הווינמפ וכך אפשר להתעורר מהמוזיקה שלו והאם מישהו יודע איך אפשר לבטל את התוכנה שמוחקת כל דבר שהותקן על המחשב והיא מוחקת את מה שהותקן מיד לאחר הפעלת המחשב בשנית איך מבטלים תוכנה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מנקים את המטמון של אופיס 2007 (קבצים שנפתחו לאחרונה בוורד ואקסל למשל) באופן ידני, בלי צורך בתוכנות כמו - CCleaner וכ"ו? זה חשוב לי למשל אם אני רוצה לשנות את שמה של תיקיית המסמכים שלי, מבלי שכל המטמון ייהפך לזבל בלתי נגיש שייצור בלגאן. ותוכנות כמו - CCleaner מסוגלות לבצע פעולות שיכולות גם לגרום לאובדן מידע שחיוני בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שזו בעיה במשחק מסויים (COD4) אני חושב שזה מתאים לתמיכה טכנית. לענייננו, במשחק הוספתי מספר שרתים, אבל משום מה אני לא מקבל מידע על שום שרת. הפורטים פתוחים, ואין פיירוול שחוסם, ואני משתגע... אני פשוט רואה את האייפי של השרת בלי שום פרטים, ואם אני מנסה להכנס זה פשוט טוען את השרת במשך הרבה מאוד שניות ואפילו לא עושה timeout... יש אולי איזשהוא כלי שמאפשר לי לבצע חיבור לשרת דרך הפורט המתאים כדי לראות אם מתבצע חיבור ואם לא אז למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו. אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר. אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J. כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר. חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם. היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה \ דרך כלשהי שאתפשר לי להעתיק טקסט מקובץ PDF. אני ממש לא הולך להעתיק ממישהו או לעשות משהו כזה. אני פשוט צריך את זה כי אני לומד שפת תוכנה (C#) דרך ספר , ויש תרגילי סיכום בסוף הספר. עכשיו יש באתר שלהם את תרגילי הסיכום בקובץ PDF http://sites.huji.ac.il/science/stc/center/groups/OOP2006/Csharp/C-SHARP-BOOK.htm ואני פשוט חייב להעביר את קטע התוכנית של כל תרגיל לסביבת העבודה של התוכנה על מנת להריץ את זה ולראות אם עניתי נכון. (וזה ממש סיוט להעתיק 10 שורות קוד כשיש לך 20 שאלות בסוף כל פרק...שאגב זה מה שאני לבנתיים ) בקיצור זה ממש לא להעתקה או על מנת לעבור על זכויות יוצרים בדרך כלשהי... תודה מראש ! עריכה : ניסיתי את Foxit PDF אבל את קבצי הPDF …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אצלי בעיה עם הפיירפוקס , לפעמים כשאני פותח אותו אני מגלה פתאום שכל המועדפים ששמרתי נעלמו לי(עשיתי גיבוי , אבל לא כל אתר שאני מוסיף למועדפים אני מגבה את הכל) וזה כבר ממש מעצבן , אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה , אצל חבר שלי זה גם קורה לפעמים , אבל לא בתדירות כמו אצלי... יש אולי איזה פיתרון לבעיה הזאת? *אני משתמש בגירסה האחרונה של הפיירפוקס.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים חידה נוספת לי... איזה תוכנה אתם יכולים להמליץ לי שאני אוכל בעזרתה לערוך סרטים? התכונות שאני מחפשת הם : קיבוץ ופיצול סרט/סרטים. עריכת הסרט עצמו מבחינת Audio & Video והמרת הסרט לפורמטים שונים. יש המלצות? ואם אםשר עם לינק בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי דפדפן של MOZILLA 64BIT ויש לי בעיה עם FLASH PLAYER שהוא כל הזמן אומר לי להתקין, אבל לא מתקין הוא מוריד עושה איזו חצי התקנה ונסגר.. הורדתי פיירפוקס רגיל והתקנתי הכל בסדר, ראיתי שאחרכך זה עבד גם ב64 אז אמרתי סבבה שיהיה את שניהם, אבל אחרי שנכנסתי שוב זה דורש ממני שוב להתקין FLASH PLAYER (רק ב64, ב32 זה עובד כרגיל) מה יכולה להיות הבעיה? קישור לאתר http://www.mozilla-x86-64.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים, אך יש לי בעיה אחת קטנה.. אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, האם מישהו נתקל בבעיה, מכיר אותה ויכול לסייע לי בפתרונה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מסדר באימיול שלי גירסה 0.47A שאני יוכל להרויד יותר מ4 גיגה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בבעייה קשה - יש לי קובץ לצרוב על דיסק של 8 ג'יגה אבל הקובץ גדול במאה מגה ממה שהדיסק מציע ואני חייב לצרוב את הקובץ, הבנתי שאפשר לעשות משהו דרך תוכנת CLONE CD אבל אין לי ממש מושג איך דוחסים את הקובץ לדיסק, מישהו יודע או יכול להמליץ על תוכנה? זה מאוד חשוב לי לצרוב את הקובץ על הדיסק, תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבודקת כל רכיב במחשב ואומרת לך איזה רכיב יש לך ומפרטת לך עליו... אני מחפש תוכנה לא סתם שמראה מה יש אלא גם מראה מה הוא יודע לעשות כי אני התקנתי PC MARK ו- SISOFT SANDRA והם לא מספרות לי יותר מדי אני רוצה שהתוכנה גם תראה לי לא רק את החלקים כמו מעבד זכרון לוח אם וכו'... אלא גם DVD צורב ודברים כאלה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! מדוע איני יכול להוריד את הגרסה הנסיונית של תוכנת Acronis Universal Restore?מישהו לומר לי כיצד להוריד? הנה קישור: http://www.acronis.com/enterprise/products/ATIESWin/universal-restore.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנת RIP חינמית. המטרה העיקרית - העברת מוסיקה מתקליטורים שיש לי , להעלות אותם על דיסק און קי לשמיעה ברכב. הורדתי וניסיתי את winamp, אבל מצאתי את השימוש בה מאד לא נוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיקרון אני הצלחתי להפעיל את הקבצים האלה בMEDIA PLAYER 12, אחרי שהתקנתי FREE APE PLAYER וזה הוסיף לי אוטומטית קודק של הקבצים האלה למערכת. אבל כשאני מפעיל איזשהו שיר, אני לא יכול לשלוט בסליידר של הזמן, (כלומר אני לא יכול להעביר את השיר לאמצע לדוגמא, וכתוב לי שמשך הזמן של השיר 0 שניות). אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בשם SC-PassUnleash שמגלה את הסיסמאות שמאוחרי הכוכביות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
---הספיוור שחשבתי בהתחלה התגלה כקובץ קוקי--- לפני חודש בערך היה לי קובץ עוגייה במחשב שרק התוכנה ad-aware מצאה וכל שאר התוכנות לא מצאו. לפני 4 ימים פירמטתי את המחשב ושוב התוכנה ad-aware מצאה לי את אותו הקובץ 'קוקי'. גם כשאני מוחק אותו בעזרת התוכנה אז לאחר הפעלת המחשב מחדש הוא עולה שוב. ל'קוקי' קוראים imworldwide.com/cgi-bin והתוכנה ad-aware דירגה אותו על רמת סיכון נמוכה תחת הקטגוריה data miner . משהוא יכול לתת לי עצות איך להוציא את הקובץ קוקי הזה? והאם הוא באמתצ מזיק? כי שאר התוכנות לא מצאו אותו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-