עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי חשד שפרצו לי לרשת הביתית. מתוך כל המחשבים בבית יש שני לפטופים שהתחילו סימולטנית להפסיק לתפקד. זה מתבטא בתקיעות ספונטניות ללא מכנה משותף נראה לעין. בחלון הזמן שהמחשבים כן עובדים הרצתי AVG ו-Ad-Aware והם לא מצאו משהו חריג. שני המחשבים המדוברים שייכים להורים שלי, לכן אי-אפשר ממש לעקוב אם הם עשו שטות כמו לפתוח קובץ חשוד או לא יודע מה. הראייה היחידה שלי היא שלפחות באחד מהם נפתח קובץ WORD של כמה שורות בודדות ששקל הרבה יותר ממה שהוא אמור (400K). לפני שאני מרים ידיים ושולח את שניהם לתיקון, אני רוצה לשלול את האפשרות של פריצה. אני צריך המלצה ל-FireWall חינמי ויעיל. תודה וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dimago,

היי אנשים, אני בסך הכול רציתי לעזור, אני קונה מהם כבר שנתיים רצוף NORTON ANTIVIRUS באמת שירות מעולה. אבל שטיות אחי. זאת לא חברה שלי. רק ממליץ לא יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vidati,

יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Vaz,

איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rjjb7,

הפעלתי את התוכנה sfolder והחבאתי בתוכה תיקייה מאוד חשובה לי ניסיתי להחזיר את התיקייה בעזרת התוכנה והיא נעלמה, יש הודעת שגיאה במהלך האחזור. גם שחזור מערכת לא עובד. OS: Windows Vista

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כפי שהבנתם מהכותרת,אני זקוק לתוכנה שכזאת, שמאפשרת גם רשת ביתית, כלומר שמאפשרת למחשבים אחרים (המחוברים בLAN למחשב שבו היא מותקנת) גישה לאינטרנט (שיתוף אינטרנט מוגדר בעזרת INTERNET CONNECTION SHARING של WINDOWS) וגם מאפשרת לאותם מחשבים גישה לקבצים שאני משתף ברשת ביתית מהמחשב שלי אני מעדיף שהתוכנה תכלול אנטיוירוס ופיירוול שאלו הם רכיבי חובה מבחינתי, מעבר לזה, אנטיספאם וחוסם פרסומות וחלונות קופצים אינם חובה. אם יש מישהו שמכיר תוכנה בסגנון, שטובה יותר ה NORTON INTERNET SECURITY, אני אשמח לשמוע את המלצותיו. תודה רבה רבה לעונים מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by wolf_silver,

אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by $שלומי$,

אני חייב אחשיו תוכנה צריבה חוץ מי nero בברכה שלומי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אדיר,

לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ISmile4U,

אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום בבקשה תנו לי תוכנה שבאמת בולמת את כל הפרסומות הקופצות כי זה משגע ניסיתי את התוכנות במדור ההורדות והם לא שוות כלום תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mordydd91,

אני רוצה להגדיל את המחיצה של הוינדוס האם זה אפשרי? יש לי 2 כוננים c d ואני רוצה להגדיל את c .יש לי הרבה מקום בd וחסר לי ב c. לאמצאתי תוכנה שתעשה את העבודה על ויסטה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pssheba,

שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by smootskin,

היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רציתי לדעת כמה מסובך זה להרים מערך כמה עם מספר מחשבים שיהיו מחוברים ברשת ויוכלו לקבל עידכוני תוכנה (הסרה והתקנה של גרסאות חדשות של תוכנה) לפי המצב הנמצא ברשת ראשי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) הופיעה פתאום (לא זכרו להסביר לי אם קדמה לכך פעולה מסויימת) ההודעה: admistrator has prohibited access to cd/dvd rom הדבר קרה בחשבון מנהל - שתכלס הינו החשבון היחיד המופעל במחשב, אם כי נוצר גם חשבון dot.net (ע"י התוכנה) וחשבון אורח, שניהם בלתי פיעלים כרגע. במבט על "המחשב שלי" ניתן היה לראות מין סימן אין-כניסה אדום על כל ההתקנים שאינם קשיחים: הכוננים האופטים, הפלופי (שמנותק) וגם ה- DOC. 1. עשיתי חיפוש ומצאתי שהתוכנה "Intel Desktop Utility" (או תוכנות המגיעות איתה) שהיתה מותקנת על המערכת ייתכןואשמה בעניין. 2. עשיתי שחזור מערכת ללפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב. אינני רוצה למחוק אותן פשוט שלא יפעלו לי ברקע כמו תוכנה של IPOD ועוד. הבנתי שדרך שימוש בתצורת מערכת לא כדאי האם ישנו כלי אחר. אני רוצה למנוע את הפעולה של כניסה למנהל משימות כל פעם ומשם לסגור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sagi88000,

יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avihy,

יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים