תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים פה... אני הורדתי סרט DVDR 4.3 ג'גה (תעודי ניתן להורדה חינם) הוא ירד לי כקובץ IMG חשבתי אני הכנס דרך הדיימונד ואני יראה שם את הסרטים אז שניכנסתי ראיתי שם כל מיני תיקיות כאלה בקיצור לא היבנתי מה אמורים לעשות חפשי מדריך ומצאתי... *השתמשתי במדריך הזה : http://www.lionetwork.net/modules.php?name...428535&hl=rejig האמת היא? שעשיתי בדיוק מה שכתוב שם אחד לאחד ואחרי כמה פעולות ראיתי שנוצר לי שתי קבצים אחד של הסאונד ואחד של הווידאיו שנסיתי ל"הדביק" אותם לא הצלחתי זה יצר לי שוב כל מיני קבצים כאלה אחרי כמה זמן חשבתי שצריכים לצרוב את שתי התיקיות שנוצרו לי בסוף בשם AUDIO_TS VIDEO_TS אחרי שצרבתי אותם אני רואה בכונן אותו דבר כמו בהתחלה שפתתי אותו בדיימונד אני לא יודע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני רוצה לשמור מסמך word אני רוצה שברירת המחדל תהיה שולחן העבודה. ניסיתי להגדיר את זה אך זה לא עובד. אולי אני לא במקום הנכון? מצורפת 2 תמונות שמראות איפה הוא רוצה לשמור בפועל (ואז צריך להגיע לפולדר המתאים) ומה ניסיתי להגדיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בגוף ההודעה. (כשאני סורק עם האנטיוירוס הוא גם מוצא לי קוקיז \Ads למיניהם. רציתי לדעת אם המנוע של ה AVG Anti Spyware נמצא באנטיוירוס. הגרסה החינמית) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברירת המחדל של התוכנה היא 192 קילוביט/שניה. באופציית "שנה אפשרויות יש אינספור אופציות.השאלה שלי היא כזו: מה אומר הנתון הזה? האם לשנות את ברירת המחדל הזו? על איזה קצב הכי טוב לבצע "קריעת" דיסק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, Adobe Photoshop cc 2017 כלי type הקלדתי את האות A. ואישרתי בלחיצה על V בשורת התפריט. מתפריט 3d בחרתי באפשרות: New 3d Extrusion from selected layer והמחשב נתקע ! לצאת מהפוטושופ יצאתי ב file manager אבל איך מוסיפים 3d לשכבת הטקסט? למישהו יש רעיון מדוע ואיך פותרים את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמש ניסיתי להרשם לחשבון ג'ימייל ומסתבר שג'מייל דורשם מס' טלפון לשם שליחת סיסמא. אמנם שמעתי כבר אודות הרעיון הזה, אבל טרם בהקשר שלהם. ייתרה מזאת, לפני כמה זמן פתחתי חשבון לקרוב משפחה ולא היתה דרישה שכזו. מה שכן, לא ראיתי דיוויחים רבים (או בכלל) אודות העניין כאן או ברשת הישראלית בכלל. אז מה, ממש חדש? משהו אישי נגדי? ואם כבר, והיות ואני מעדיפה שלא למסור להם מס' טלפון (יותר מידי פרטים עלי, הרבה יותר מיד) האם ניתן איכשהו להתחמק מהעניין ועדיין להרשם? תודה לעונים ולמתייחסים והמשך יום כחול (כתום היה לפני יומיים, לא כיף כתום)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל בנסיון לעשות חתימה עם תמונה לא מוצלחת, התקדם לניק מרשים, רקע מתאים ומברשות במקום... ואז הגיעה המחשבה- "בוא נוציא את התמונה מהדבר הזה... ותראה למה זה הופך- סמל אישי שלך "! הנה הוא, במלוא הודרו: http://img227.imageshack.us/img227/4900/xilvercopy54ws.jpg תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה. אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים. בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה בעצם הבעיה ? לא רוצה להגיע למצב בו נפתח לי ONEDRIVE עסקי נוסף על הפרטי. רוצה שדרוג. מה עלי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא). משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר... תודה רבה מראש לעוזרים. נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שוב, אני מעוניין להתקין CS4. כל זאת לטובת יותר זכרון ו opengl כרגע אני עובד עם ויסטה 64 עם 8 גיגה זכרון. כמובן ש CS3 מזהה רק 3255MB זכרון, ואחרי הצריכה של ויסטה וכו' נשאר לי עוד 2.5-3.0 גיגה פנויים שלא מנוצלים ע"י פוטושופ! שאלה ראשונה היא אם CS4 "רואה" יותר מ 3255MB של זכרון? דבר שני הוא openGL. למיטב הבנתי ישנה דרך לנצל את כח ה GPU לטובת תנועה חלקה בהרבה בתוך פוטושופ. תנועה של תמונות, חדות בכל רמות הזום וכו'. אני עובד עם apple cinema display 30 inch כרטיס מסך nVidia 8800 GTX 768Mb E6850 3.0Ghz Core 2 Duo כאשר ישנו מסך CRT נוסף שמחובר למערכת. כמו כן אני עובד עם הרבה פנורמות שמורכבות מ - 30 פריימים ויותר כך שקובץ הדפסה סופי שוקל בסביבות הגיגה. תנועה יותר חלקה יכולה לע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הורדות בפיירפוקס שנתקעות על "few seconds remaining" ופשוט שום דבר לא קורה, חלק מהורדות נתקעות וחלק מסתיימות בהצלחה. הדבר מתרחש באקראי ללא תלות בסוג הקובץ. ביטלתי את סריקת הוירוסים של פיירפוקס אך זה עדיין קורה. פיירפוקס 3.6 - עודכן לגירסה 5 וינדוס 7 פרו 64. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?
-
יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-